Nedan är en äldre text från tiden då jag var med i Granskning Sverige. Jag är inte med i GS längre sedan dec 2016 då jag har en egen Youtubekanal: Om sanningen ska fram.

Granskning Sverige består av ett antal medborgarjournalister som ringer makthavare och ställer de frågor makthavare sällan får från etablerade medier. Vi ringer anonymt då få vill tala med oss om vi säger att vi ringer från Granskning Sverige. Vi hoppas kunna väcka det Svenska Folket och få svenskarna att inse, att svenskar måste börja stå upp för sina intressen, om inte vi svenskar skall bli en minoritet i vårt eget land. Svenskar måste inse att det inte ligger något ondskefullt i att se efter sitt folks intressen på samma sätt som judar, samer, eller kurder. Svenskar måste inse att de finns som folk och att det vore trevligt om det fanns svenskar även i framtiden, och då framför allt i Sverige

Det är ingen hemlighet att jag sållat mig till Granskning Sverige. Jag stödjer Erik och Johans koncept fullt ut och har själv börjat ringa och ställa de frågorna media inte ställer. Jag har full tillit till programmet och dess värderingsgrund då jag fått privilegiet att samtala i flera timmar med programmets grundare Johan.

Om du vill lämna ett bidrag till Uppdrag Gransknings programskapande se vidare Donation Granskning Sverige:

Alla donationer mottages tacksamt om det så är pengar eller din tid till att göra egna granskande samtal. Om du vill ringa och börja granska finns mer kontaktinformation via hemsidan. Även att dela aktuella program är ett sätt att bidra.

 

Nina Drakfors berättar hur S toppstyrs och hur man centralt i partiet bestämt att man aldrig skall diskutera sakpolitik med Sverigedemokraterna. Man skall istället bara upprepa, “vi tror på allas lika värde”, “vi vill inte dela upp i ett vi och dom” samt “vi delar inte eran människosyn”.

Nina berättar även hur journalister under valrörelsen hade massmöten, där det bestämdes att man skulle “klämma åt” Sverigedemokraterna.

 

Åhléns har i sin kollektion Nordiska Toner valt att använda en modell som bär en Hijab. Åhléns bidrar därmed till att normalisera Islam i Sverige. En god muslim skall följa profeten Muhammeds exempel. Profeten Muhammed gifte sig bland annat med ett barn och hade dessutom slavinnor. Slavinnor kan en muslim använda för sexuell tillfredsställelse då det är tillåtet att ha samlag med kvinnor man har “vid sin högra hand” utan att det för den sakens skull ses som äktenskapsbrott. Granskning Sveriges nya medarbetare ringer här Åhléns för att reda ut begreppen kring Ahléns syn på kvinnors rättigheter och Islam.

Granskning Sverige har gjort 100-tals sensationella avslöjanden om hur demokratin missköts i Sverige. Inget avslöjande har avslöjats. När nyheten, om att fd moderatledaren Bo Lundgren beskyllt Fredrik Reinfeldt för att ha velat förstöra välfärden i Sverige, samt att Fredrik Reinfeldts egen pappa tycker att Sverige skall tillhöra de etniska svenskarna, tystades ned, bestämde sig Granskning Sverige för att följa upp hur nyhetsvärderingen går till i Sverige.

Sammanfattningsvis verkar det råda ett tillstånd av total censur. Alla är livrädda för socialdemokraternas brutala agendasättande. De som inte följer Socialdemokraternas vision om att blanda alla folk, i hopp om bli en respekterad “moralisk stormakt” som får plats i FN.s säkerhetsråd, får räkna med att bli karaktärsmördad och misshandlad.
Ingen vågar sätta sig upp mot denna brutala regim, som genom alla år sett till att manövrera bort all opposition. Fredrik Reinfeldts pappa, Bruno Reinfeldt, konstaterar till slut att hans son gjorde om Moderaterna till ett arbetarparti och därmed anpassade sig efter socialdemokraternas agendasättande.

“Svenskarna stoppade inte invandringen – idag raderar socialdemokraterna ut de sista svenskreservaten”