En kvinna blir våldtagen två gånger på samma dag i Sverige och det kopplas ihop med ett asylboende, se mer information här. Vart manifesteras vår vrede över de ökade våldtäkterna i Sverige? Vart är medias rapportering och politikernas genomlysning av detta som drabbar svenska kvinnor i form av våldtäkter? Hur många i Sverige vet att Sverige toppar statistiken gällande våldtäkter?

I Sverige får man inte föra statistik gällande ursprunget på den som våldtar och det tycker jag är djupt felaktigt. För att få en förändring måste vi veta vem som står för de ökade våldtäkterna i Sverige och lägga in åtgärder för att minska det aktuella brottet. Vi måste även se till att vi har rättsliga följer som verkligen är rättvisa. Vid upprepade våldtäktsbrott bör även utvisning vara ett straff.

11902283_919872274759738_8108483980796002612_n

Nedan kan du läsa en reaktion gällande detta att en kvinna blev våldtagen två gånger samma kväll. Han vill verkligen att vi slutar vara tysta kring detta med de ökade våldtäkterna i Sverige. Hans ord är fulla av ömhet, respekt, beskydd, kärlek till kvinnor och berörde mig mycket.

När ska våra folkvalda politiker börja  agera i frågan gällande våldtäkter på kvinnor? Mer reaktioner av hans kaliber så kanske politikerna börjar lyssna.

“Hur har vi kunnat sjunka så lågt att vi knappt reagerar när en kvinna blir våldtagen två gånger samma dag? Varför står inte alla kvinnor på barrikaderna och skriker ut sin vrede? Hur kan det komma sig att kvinnor, och vanliga snälla män (jodå, det finns massor av oss) inte kräver av vår lagstiftning att straffen ska skärpas kraftigt! Enligt mig så borde det ge 10 år-livstid. Varför är alla så tysta?”

“Jag vet hur starka ni kvinnor kan vara. Ni, och en hel del män, är helt enkelt skrämda till tystnad. Frågan är varför? En hoper feminister, som definitivt inte jobbar för kvinnors bästa utan bara försöker skapa oreda i samhället, ska inte få tysta de riktiga kvinnorna. Stå på er, ni kommer att få uppbackning. Jag lovar!”

Jag tror vi som röstar SD känner oss uppgivna och maktlösa. Därav så suckar vi och suckar. Vi vet inte riktigt hur vi ska få politiker att bry sig om de kvinnor som våldtas i Sverige, i högre utsträckning än någonsin tidigare.

Det är så illa att vi har flest anmälda våldtäkter i Europa och inte nog med det så är vi dåliga på att klara upp våldtäktsbrott, läs mer här. Artikeln är från 2009  men inte har det blitt bättre i Sverige gällande våldtäkter.

Vi får hit människor via invandring som har en usel kvinnosyn som du kan läsa mer om här. Se mer nedan bilder som tydligt ger en bild av att kvinnor i Sverige löper ökad risk att utsättas för våldtäkt och kom ihåg vi är mest utsatt i hela Europa.

Borde inte politiker rimligtvis reagera på det här ökade problemet? Eller är det så att den delen av befolkningen som står för den ökade andelen våldtäkter i Sverige, är invandrare av viss härkomst och därmed ska man med alla medel mörka detta från allmänheten? Det är fruktansvärt att inte svenska folket får reda på sanningen och på så sätt kan vidta försiktighetsåtgärder.

I Norge är man mer seriös och ansvarstagande där rapporterar man att det ofta är en afrikans man med traumatisk bakgrund, annan kvinnosyn som tror sig ha rätten att kontrollera kvinnan när han vill och hur han vill.

Helt enkelt har människor från andra delar av världen en annan människosyn än den vi har här i Sverige. Det borde även förhållas sig på samma sätt som i Norge, där man upplyser allmänheten om vem som är förövaren vid vissa våldtäkter, se mer nedan:

11863406_989499044404245_1695250858687064528_n11889491_10153287970959221_3352882172209266655_n

Ovan statistik är från Sverige.

Resten av folket som inte röstar SD är bara vanliga förnekare till hur det förhåller sig med fakta, att Sverige i Europa har flest anmälda våldtäkter. Nej, vi kan inte skylla det på att vi har en benägenhet att anmäla mera i Sverige än övriga delen av Europa.

Vänster folket, media samt politiker håller sig till sin agenda där invandringen endast ska ses vara av godo. Den som utmanar den tanken och förhållningssätten om invandringens godhet, ska förföljas politisk genom att man skriker rasist, nazist samt fascist.

Vi behöver en stor genomlysning från regeringen om hur det verkligen förhåller sig gällande detta att vi i Sverige har flest anmälda våldtäkter i Europa. I den genomlysningen/utredningen ska våldtäktsmannens ursprung framgå.