Så mycket otrygghet har spridit sig i Sverige, nu måste vi ha nyval och att SD blir det största partiet så vi kan få den förändring vi förtjänar. För våra barns framtid är det en SD politik som banar vägen till frihet och trygghet. Låt aldrig någon politisk motståndare komma undan med argumentet att SD är ett enfrågeparti för inget kunde vara mer felaktigt.

11091497_858237147555711_5332566563115561954_n

SD kritiseras för mycket och man kan beskriva det som politiskt förföljelse när SD beskriv som rasister, nazister och fascister. Inget av dessa epitet kan fastklistras på SD då inget rasistisk med mera framkommer i partiprogrammet. Om det förhållit sig som så att det varit något rasistiskt, så skulle det då innebära att man skulle kunna polisanmäla SD för hets mot folkgrupp, så det faller på sin orimlighet. SD är ett demokratiskt valt parti och har rätt till yttrandefrihet samt åsiktsfrihet.

Det är beklagligt att politiska motståndare inte följer de demokratiska spelreglerna när det gäller att få ha åsiktsfrihet. När man beskyller någon för att vara rasist, fascist och fascist då bedriver man politisk förföljelse och det är inte en ingrediens i demokratin.

Av SD:s politiska motståndare så får SD ofta kritiken att de skulle vara ett enfrågeparti och därför kan man inte ta SD på allvar.  Inget kunde vara mer felaktigt. SD handlar inte bara om invandringspolitiken. Såklart mycket handlar om invandringen i sakpolitiken, men ytterst så handlar det om vår välfärd och hur vi vill forma vårt samhälle. Här kan man då se att invandringspolitiken spelar stor betydelse då Sverige inte kan vara en humanitär stormakt och ta hand om alla fattiga i världen. Vi har inte obegränsade resurser att sprida ut på människor som till stor andel inte kommer att arbeta.

Klart jag önskar att alla i hela världen hade samma välfärd som Sverige men det är inte Sveriges medborgare som har ansvar för alla fattiga människor i världen. Vi i Sverige har byggt upp vår välfärd och kämpat politisk för att ha en denna form av trygghet i livet. Vi avstår stor del av vår lön för att välfärden ska existera. Vi vill ha fri sjukvård, skola, omsorg,  försörjningsstöd samt trygghet vid sjukdom och ålderdom. Dessa tryggheter har vi inte fått gratis och vi kan heller inte ge bort det gratis till allt och alla.

Så SD handlar om vilket samhälle vi vill leva i och bevarandet av vår välfärd. SD handlar om  nationell samhörighet där vi tar hand om vårt eget folk i första hand. Barnen är vår framtid och ytterst handlar det om att ge barnen ett sammanhållet och tryggt Sverige. Våra äldre är de som byggt landet Sverige och de ska behandlas med värdighet och respekt.

Så SD har en stor uppgift att fylla när de kommer till makten som största partiet 2018 genom att verka bort från multikultur och massinvandring. Till ett tryggt och sammanhållet Sverige.