11722054_901922246520534_5327146174950500823_o

Det är uppenbart att Svenska folket insett sambandet mellan obegränsad invandring samt minska välfärd.

Jimmie Åkesson är Sveriges landsfader och jag litar på honom och SD fullt ut. SD  kommer styra upp Sveriges invandringspolitik samt se till att vår välfärd bevaras. Politiker och medias ständiga förföljning av SD med osakliga argument är vedervärdigt.

Jag har själv erfarenhet från sossarna och deras indoktrinering i form av att osakligt och osmakligt belägga SD med olika rasistiska och fascistiska stämplar. Jag har tidigare varit aktiv inom S men har nu tagit klivet fullt ut och verkar inom SD då SD värnar om mig och våra barn på riktigt.

“Novus frågar “Tror du att Sverige har råd att erbjuda gratis välfärd (t.ex. skola och sjukvård) till alla som bor i Sverige om antalet flyktingar är på dagens nivå eller högre än idag utan en radikalt förändrad politik?”

Ja: 24 procent
Nej: 66 procent
Vet ej: 10 procent

Vi ser återigen att en silent majority av allmänheten är mer evidensdrivna än landets emotionella makthavare. Frågan borde specificerat hur många år det rör sig om. Sverige har fortfarande råd med den nuvarande flyktingpolitiken i ett antal år till utan systemhot mot generös välfärd.”

Här kan du läsa mer om invandringens effekt på Sveriges ekonomi, social sammanhållning med mera Tino.