Annie Lööf ömmar för tiggarna och vägrar ta politiskt ansvar för Sveriges bästa. Utifrån att hon är en politiker för Sverige så borde hon vara solidarisk med Sverige och dess befolkning. Med Annie Lööfs kommentar nedan så påvisar hon en otrolig naivitet.

Det meningslösa tiggeriet måste förbjudas och vi ska inte se tiggarna som offer eller “tycka synd” om människor. Vi ska heller inte godta Annie Lööfs kommentar som ytterst är ett inlägg som handlar om förakt mot det svenska folkets. Hon menar att det är vidrigt att vi svenskar reagerar emot att en 93-årig man blir rånad av tiggare. Hon syftar givet på att det handlar om hat mot tiggare men Annie Lööf du måste analysera bättre än så, det handlar om en frustration emot tiggeriet som ni politiker skapat då ni vägrar att förbjuda tiggeriet som ytterst även drar med sig annan kriminell verksamhet.

Via Annie Lööfs Twitterkonto kan vi ta del av hur hon i ett inlägg ger sitt fulla stöd till de så kallande “utsatta tiggarna”. Detta efter att en grupp tiggare omringar en 93-årig man i Göteborg och stjäl hans plånbok, läs mer här.

Givet blir människor förbannade över vad tiggarna utsätter våra äldre för, och det blev mycket ilskna kommentarer om detta som inte Annie Lööf gillade. Därav så gjorde hon detta twitterinlägg nedan. Vilket vi inte finner ett ord av solidaritet med mannen som blev rånad i Göteborg.

“Finns knappt ord att beskriva detta hat som visas öppet mot utsatta människor. Vidrigt räcker inte. ” Annie Lööf.

Annie Lööf syftar alltså med detta citat på tiggarna som utsatta människor men pensionärer då är inte de utsatta av tiggarna? Det är inte första gången sånt här händer.

Det duger inte Annie Lööf att mörka tiggarnas kriminella effekt i samhället. Tiggarna som befinner sig i Sverige bör omgående åka hem till Rumänien och Bulgarien och söka arbete. Tydligen har Rumänien lägre arbetslöshet än Sverige så rimligtvis har tiggarna större chans att ordna upp sin livssituation i sina hemländer.

Även EU bidrar med 31 miljarder euro som motsvarar 267 miljarder kr, för att Rumänien ska socialisera in tiggarna/romerna i Rumänien. Läs mer om aktuell situation gällande bidrag till Rumänien strukturfondsprogram till Rumänien. Detta ska motsvara ett strukturstöd på över 40 miljarder kronor till ett land som har knappt dubbla Sveriges befolkning. Se presskonferensen här där förvåningen är stor över att Rumänien får så mycket pengar.

Det är inte Sveriges ansvar att ta hand om allt och alla. Annie Lööf ska ha svenskarna i sitt största beaktande. Ska det vara så svårt, Annie Lööf?

Det är heller inte meningen att svenskar ska behöva utstå avföring i sina trädgårdar och parker, att parker ockuperas som sovställen, hus som blir övertagna av tiggare, äldre som rånas samt annan form av kriminell verksamhet som ökar med tiggarnas intrång i vårt land.

Vi bör även ha i tanken att för tiggarna så är vi avhumaniserade, vi ses endast som kroppar med pengar som ska luras till varje pris.

 

Läs tidigare blogginlägg om tiggarna och SD:s inställning här samt mer om hur tiggarna avhumaniserar svenskarna här.