11695932_10153102216658247_1883497113080872033_n

Antirasister är extrema i sin så kallade rättvisekamp som även kan lokaliseras till den politiska vänstern. Tiggeriet är vänsterextremas lilla skötebarn, inget kan vara fel med tiggeriet. Utan vänstern ser tiggarna som offer och befriar dem från allt ansvar till att hitta ett arbete.

Jag tror att det inom varje människa finns en kraft att förändra sitt liv. Men om man sätter sig i en offerposition där förtjänsterna är mer givande än att ta sig ur offerpositionen då bibehåller vi den onda spiralen av ansvarslöshet. Det finns människor från vänster till höger som befriar de tiggande romerna från allt ansvar. Enligt vänsterextrema är all skuld på Europas medborgare som bär skulden till hur romers situation är.

Jag har själv erfarenhet av romer och utav den erfarenheten fick jag ta del av rasism mot mig som vit. Jag ansågs vara en “vit skit” av de romer jag kom i kontakt med. Det var även så att stölder var strukturerat i deras liv och det fanns ingen tanke på att hitta ett arbete. De ville inte ha med vårat samhälle att göra mer än att lura oss på så mycket pengar som möjligt.

Jag säger inte att detta gäller för alla romer. Dock vill jag påstå att det är inte så enkelt som vi tror, genom att säga att romerna är stackars tycka synd om offer för vita rika människors förtryck. Romer har sitt ansvar och del till hur deras nuvarande situation har manifesterat sig.

SD vill förbjuda tiggeriet

Jag instämmer med SD vi måste stoppa tiggeriet och förbjuda detta. Vi kan inte anse att det är humant och värdigt ett samhälle att ha människor som tigger på gator och torg för sin försörjning. Rumänien får mycket ekonomiskt bidrag från EU för att rikta sig till romerna som tigger i Europa och få dem till annan försörjning.

Problemet blir när man bidrar till problemet genom att lägga sin lilla krona i en mugg, då finns risken att tiggeriet blir mer lättförtjänta pengar än att hitta ett arbete.

Det är även min fullaste övertygelse att detta är organiserat och den som då lägger sin lilla krona bidrar till att en “tiggarboss” blir rikare. Det är även min åsikt att när vi tillåter tiggeriet så drar detta med sig brottslig verksamhet som drabbar medborgarna i Sverige.

Tiggare blir alltmer hotfulla

Elisabeth Höglund, journalist beskriver i sin blogg att tiggare blir alltmer hotfulla i sitt sätt att utmana oss till att ge dem pengar. Enligt information som jag har fått så finns det skillnad på de tiggare som kommer till Sverige i form av vilket land de kommer ifrån. Just nu så har vi fler tiggare ifrån Bulgarien och dessa ska tydligen vara med “aggressiva” i sitt sätt att tigga. Det är så illa att till och med de “vanliga” tiggarna är utsatta för tiggarna från Bulgarien och deras aggressivitet.

Adrian Lucaci är polis i Skaraborg och har själv ursprung från Rumänien. Han bekräftar att tiggeriet är organiserat och han ger aldrig pengar. Se artikel Tiggare ofta del i kriminella ligor.

“- Även om det finns tiggare som åkt på eget initiativ så finns minst lika många ligor och organiserade grupper som har kört hit folk. De släpper ut fem sex stycken att tigga och samlar sedan in pengarna.”

Det börjar verkligen att bli mer och mer konfliktfyllt i denna tiggarfråga som ytterst är regeringens samt riksdagens ansvar att hantera. Men från regeringen kommer inget konkret.

Det är bara SD som tydligt tar ansvar i tiggerifrågan och vill förbjuda detta.