Snälla Ullenhag sluta med dina floskler och ständiga oförmåga att ta en sakdebatt. Denna länk är förvisso sedan 2012, men den får vara som ett varnande inlägg till alla som anser att man inte ska ta en sakdebatt med SD.

Jag vet att alla partierna är livrädda för SD, det märks eftersom de ständigt ska få en sakdebatt att svänga till att handla om detta att vi inte vill ha ett sådant hårt samhälle som SD och har inte samma människosyn som SD. Där vill de få väljarnas sympatier och röster för de tror ju på allas lika värde men vad deras handlingar består av, de ska väljarna bara bortse ifrån. Väljarna har även via fina värdeord lockats och förförts till att tro på sjuklöverns goda vilja och solidaritet. Men det är väldigt uppenbart att sjuklövern inte har den högsta formen av solidaritet med sina egna medborgare.

Det är nog nu och det visar senaste Sentio mätningen som påvisade att SD är på väg att bli det största partiet i Sverige. Vilket betyder att sjuklövern är avslöjade för de lögnare som de är när de utmålar SD som rasister, nazister samt fascister.

Det är game over nu sjuklövern.