Det är väldigt intressant att kolla på gamla debatter med SD och Jimmie Åkesson. Jag lyssnar på vad Jimmie säger, på hur han utformar sitt budskap och vad han vill för Sverige. Jag lyssnar på den politiska motståndaren mot SD och ser samma mönster upprepa sig man vill inte ta en sakdebatt. Utan debatten ska ledas till att handla om allas lika värde och t.ex. i detta klipp  kan inte Maud Olofsson hålla sig ifrån att säga till Jimmie att hon minsann tror på allas lika värde till skillnad från honom. SD:s motståndare gillar även att demonisera SD på olika sätt genom att säga så som att SD inte har en mänsklig människosyn.

11722054_901922246520534_5327146174950500823_o

Maud Olofsson i klippet ovan upprepar denna meningslösa mening “allas lika värde”. Hon säger det om och om igen till Jimmie och påstår att han inte står upp för allas lika värde. Alla kan granska och kan göra en bedömning, och inse att det finns ingen substans i detta med allas lika värde. Skulle man pressa  Maud Olofsson på detta med allas lika värde och ställa till tex en fråga som “har en IS-mördare samma värde som ett svenskt barn” då hoppas jag åtminstone att hon skulle säga att barnet har mer värde än mördare, och att hon skulle prioritera barnet. Jag tror inte heller på allas lika värde men har förstått att politikerna vill indoktrinera oss att tro på allas lika värde för då kan de förlama Sveriges medborgare till att sälja ut sin välfärd och sitt land till allt och alla.

Inget kunde var mer falskt och lögnaktigt. Alla har inte rätt till Sveriges välfärd. Det vi har byggt upp har vi gjort i ett samförstånd tillsammans, att vi ska ha ett skattetryck för att finansiera välfärden. Helt uppenbart så har givet inte alla rätt till vår välfärd. Vi måste se vår välfärd som helig igen så den kan bevaras och inga IS-mördare ska ha rätt att ta del av vår välfärd. Det är en enkelt logik att välfärden inte klarar hur stor belastning av människor som helst, speciellt om dessa människor inte arbetar utan endast har bidrag till sin försörjning.

Om nu alla har lika värde så är alla helt klart lika värdefulla då? Det anser inte jag, utan jag anser att vissa människor har på egen hand förbrukat sitt egna värde, utifrån de handlingar dessa människor gjort mot mänskligheten.

Syna bluffen med allas lika värde och pressa politikern när som helst du får möjlighet, be politiker utveckla detta med allas lika värde och presentera sin värdering, tror de verkligen på att en IS-mördare och ett svenskt barn har lika värde? Om de inte gör det så be dem sluta upprepa detta med allas lika värde när de ändock inte kan fullfölja det fullt ut.

Om alla är lika värda så betyder det att alla ska kunna ta del av allt som vi har i Sverige, tänk på det.