Häromdagen kunde vi läsa i tidningen att Jimmie Åkesson varit på fest med Ultima Thule. Det står att läsa citat ” Ultima Thule har rört sig i den högerextrema miljön under väldigt lång tid, säger Daniel Poohl, chefredaktör på tidskriften Expo.”

Det är helt otroligt hur man kan förvränga och beskriva nått utifrån att endast spä på ett hat mot nationalism. Det handlar inte som Daniel Poohl skriver om ett gäng rasister som sjunger rasist musik. De sjunger om en kärlek till Sverige. Själv har jag inte lyssnat på Ultima Thule kontinuerligt men lyssnat sen 1993, och redan då fick jag förklarat för mig hur rasistiska dessa är men lyssnar man på musiken så hittar man inget rasistisk.

Det verkar mer som att vår tids rasism är förknippat med nationalism och att man älskar Sverige.

Det är inte första gången jag läst grova fel från tidningen Expo. Jag hoppas innerligt att SD kommer till makten 2018 och förändrar presstödet, för nu måste vi får en journalistik värd namnet. Det får inte vara så lättvindigt att skriva om andra människor och förminska dessa genom lögner.

Här kommer två av mina favoritlåtar med Ultima Thule , lyssna, njut och fråga dig vart är det rasistiska?  Fädernesland samt uti vår hage.