Då var dagen här när det blev okej att stötta ett parti som vill avskaffa kapitalismen och det privata ägandet. Jag pratar givet om när riksdagen valde en Vänsterpartist till vice talman. Trodde aldrig jag skulle få uppleva hur kommunistiska tankar negligeras. Jag anser att man är extrem när man vill omkullkasta vårt samhälle på sådant sätt att man vill avskaffa kapitalismen, då är man vänsterextrem.

De borgerliga gynnar vänsteraktivist som vice talman

Vredesfyllda bråkstakar, beskrevs SD idag till att vara i media.

Det kommer bli väldigt intressant hur media rapportera vid valet av ny statsminister. Då det idag vid val av talman, och när SDs Björn Söder inte blev omvald, beskrevs det i media som att Jimmie Åkesson och SD vill ha hämnd, och att vreden är stor i SD.
Hur kommer media rapportera om Löfven inte blir omvald? Kommer det heta att han och sossarna vill ha hämnd och är fyllda av vrede etc? Lyssna på vilka ord som används vid beskrivning av ungefär samma situation men olika partier. Jag anar att det bara är SD som ska projiceras och utmålas till att vara vredesfyllda bråkstakar.

Via Ann Heberlains Twitter kan man ta del av vad folk tycker om Moderaternas vurmade för kommunism, se axplock nedan.