Paviljong på Heden i Göteborg

2018-09-21

ALTERNATIVA BOKMÄSSAN

Pressmeddelande

Alternativ bokmässa på Heden i Göteborg

Den 29 september kl. 10.00 slår vi upp portarna till en paviljong på Heden på gångavstånd från Svenska Mässan i Göteborg. Under mottot ”Vi gillar olika” presenteras talare som Katerina Janouch, Lars Vilks, Kent Ekeroth, Chang Frick, Vavra Suk, Roger ”Salle” Sahlström, Stefan Torssell och den internationellt kände författaren Bruce Bawer med flera,

Mässan pågår lördag kl 10-18 och söndag kl 10-16.

Alternativ bokmässa på Heden i Göteborg

På mässan kommer man också att kunna köpa böcker från en rad olika förlag från många olika länder.

Mässan är planerad sedan lång tid tillbaka, men i sista stund har vi avbokats från Park Aveny Hotel eftersom de inte bedömer att de klarar av säkerheten. En lång rad försök att ordna ersättningslokaler har gjorts, men när det har stått klart att Lars Vilks och andra oliktänkande skall medverka har vi avbokats, eller inte erbjudits kontrakt. Därför håller vi till i en paviljong på Heden. Mässan är också en manifestation för den grundlagsskyddade mötes- och yttrandefriheten som nu hotas av antidemokratiska krafter.

Mässan arrangeras av privatpersoner med Jan Sjunnesson, Nina Drakfors och Per Björklund i spetsen och sponsras av Middle Eastern Forum, Nya Tider och privatpersoner.

Kontakt:
Jan Sjunnesson tel: 076-9000 900
info@sverigebilden.net.

För program, se www.sverigebilden.net eller www.altbok.nu

Läs mer i nedan artiklar:

Alternativ bokmässa i startgroparna – ”Högt i tak och tankefrihet”

Nya Tider går in som huvudsponsor för Alternativ Bokmässa