Under så många år har det kastats smutskastande epitet mot Sverigedemokrater, det har varit en strategi vars mål syftar till att människor inte ska lyssna på vad de säger. Denna strategi att inte ta sakdebatten, utan att hävda att SD inte står upp för alla människors lika värde eller att SD har en annan människosyn än övriga politiker och befolkning, har tjänat de etablerade politikerna väl. De flesta människor går nämligen att styra utifrån rädsla. Politikerna inom sjuklövern vet att den sociala stigmatiseringen gör att människor håller sig mestadels till det “korrekta” sättet att tänka. Ingen vill bli kallad för att vara rasist eller nazist, eller att kollegorna ska sluta prata med dig på grund av att du tycker SD har korrekt politik. Det har lett till tystnad, och ingen vill säga det uppenbara, eller ens tänka på det uppenbara, bättre då att tränga bort den obehagliga sanningen.

Varför ifrågasätter ingen det faktum att vi från början gav permanent uppehållstillstånd till alla som sa sig komma från Syrien? När det sen visade sig att asylsystemet med dess mottagande höll på att brista, då omvandlades permanenta uppehållstillstånd till tillfälliga. Från en dag till en annan, skulle inte alla som sa sig komma från Syrien få stanna permanent, var detta med “öppna ditt hjärta” och ” vi ska inte bygga murar” som bortblåst. Helt plötsligt så var tydligen inte nöden så stor hos dem som sökte asyl, från en dag till en annan, att det var tvunget att bevilja permanent uppehållstillstånd. Fråga jag ställer mig var om det någonsin funnits behov av permanent uppehållstillstånd? Hur kan behovet förändras så bara över en natt i politikernas åsikter? Men den största frågan av dem alla är, varför tog sig människor genom hela Europa upp till Sverige?

Nu, i efterhand har Löfven svarat på den frågan, och sanningen var att de flesta är ekonomiska migranter. Hur kommer det sig att vi har så naiva politiker som inte kan göra en konsekvensanalys av sin migrationspolitik? Hur kommer det sig att dessa politiker likt Löfven efteråt helt ogenerat säger att det handlade om människor som ville ha ett bättre ekonomiskt liv som det beviljades permanent uppehållstillstånd till. Dessutom så ifrågasätter ingen inom media hur det har varit och vad det fått för effekt? Allt pågår som vanligt efter Löfvens bekännelse och ingen ger Sverigedemokraterna rätt eller ber om ursäkt, se bild nedan.

Sanningen är att när vi som kritiserat migrationspolitiken blivit utsatta för ont förtal och demoniserande stigmatisering, så har vi haft rätt hela tiden.

Varför har då Löfven och gänget fört sig med sådan ohederlig retorik? Det handlar om som jag skrev i början om att styra människor genom rädsla, ingen vill rösta på ondskan, och Löfven utmålade sig själv och sitt parti som de goda och att vi ska vara en humanitär stormakt. Jag undrar fortfarande vad Löfven menade med att vi ska vara en humanitär stormakt, och vilket ansvar han tagit för dess negativa konsekvenser? Ingen journalist har tyvärr frågat Löfven om hans ansvar och vad han menar. Löfven och de övriga har tväftom ridit på godhetsvågen som löpt som en farsot genom Sverige och tagit människors föruft i beslag, så till den grad att de slutar tänka självständigt. Likt zombisar har folk upprepat mantrat om alla människors lika värde som ett svar i en sakdebatt om migrationspolitiken. Detta har fått till effekt att vi skapat ett mer splittrat samhälle, ett otryggare samhälle då vi i hög utsträckning låter mördare och våldtäktsmän få stanna i Sverige, vissa feministiska politiker hävdar att våldtäktsmän ska rehabiliteras in i vårt samhälle igen, istället för att utvisas. Dessa tokiga feminister kan inte se bortom sitt godhetsknarkande, utan offrar gladeligen andra kvinnors trygghet, bara de får behålla sina utländska män som de måste ta hand om. Det är ett hyckleri att de ska få kalla sig feminister?

Världen innehåller godhet men även ondska, och ja, det finns tyvärr onda människor som inte vill vårt bästa. Det finns människor som genom signalpolitiken, – kom hit så får ni bidrag i vår humanitära stormakt, kommer hit med syftet att leva på vårt välfärdssamhälle och samtidigt sprida sin unkna kvinno och människosyn som frodas i de klansamhällen de lämnat. Jag förstår att det är helt naturligt att vilja försöka skapa sig ett bättre liv. Men jag är inte öppen för att vem som helst ska få komma till Sverige, eller få stanna i Sverige om de begår kvinno, våldsbrott eller annan kriminalitet. Jag tror inte på att det är ett måste att husera dessa människor för resten av deras liv. Likt Dalai Lama så anser jag att detta landet är vårt, och vi har rätten att skydda befolkningen, och för demokratins skull måste vi ha gränser, vars syfte är att bevara stabilitet.

Lyssna på Dalai Lamas svar till en kvinna som jag tror, vill att alla ska få tillgång till vad andra skapar. Han säger det uppenbara, att givet ska man ge människor skydd men sen ska de återvända.