Jag undrar fortfarande varför utfrågarna vid valet 2018 inte ställde en enda fråga om islamisterna, som Säpo anser är ett hot mot Sverige.

https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=6731295

Inte en fråga om dessa 2000 islamister som ska finnas i vårt land, varför fick vi inte veta vad politikerna ville göra med dessa? Och anser politikerna att dessa islamister är svenskar?

Har du läst rapporterna om salafister i Sverige?

https://www.fhs.se/arkiv/nyheter/2018-06-28-viktig-rapport-om-salafistiska-grupperingar-i-sverige-slappt.html

“Vår studie visar att salafistisk informationspåverkan kan bidra till aktivt främjande av intolerans, diskriminering och hatbudskap mot andra grupper, framförallt mot judar och shiamuslimer, samt främja isolationistiska tendenser. Det är viktigt att analysera vilka salafistiska budskap och påverkansmetoder som dominerar i Sverige, för att kunna motverka antidemokratisk påverkan, säger Magnus Ranstorp.”

https://www.aftonbladet.se/nyheter/samhalle/a/1k7r4Q/sapochefe-tillvaxten-av-extremister-okar-hela-tiden

“Men det som oroar honom allra mest just nu är inte enbart återvändarna. Det är i stället att tillväxten av radikala islamister ökar i Sverige.

https://www.expressen.se/kvallsposten/granspoliser-rapport-undanholls-infor-valet/

“Personal saknar kunskap att upptäcka jihadister. Värst är situationen på Arlanda, Sveriges största flygplats med fler än 26 miljoner resenärer som passerar per år.

De riskindikatorer som tagits fram för att upptäcka återvändande jihadister utnyttjas inte vid gränskontroller.”