Socialdemokraterna arbetar mer för människorna i andra länder än i Sverige.
Det är konklusionen av en debattartikel skriven av Sverigedemokraten Nina Drakfors, verksam i Skaraborg.

Socialdemokraterna har förlorat sin verklighetsuppfattning, eller mer korrekt det var länge sedan de verkade för Sveriges medborgares bästa.

Vad har vi att förvänta oss av Socialdemokraterna mer än skattehöjningar, nya skatter, bostadsbrist, fortsatt havererad invandringspolitik, jobb som försvinner samt dålig ekonomi?

Var det detta folket röstade på; ett erkännande av Palestina, att ge bort 1,5 miljarder av våra skattepengar till Palestina och lånar cirka en miljard till Ukraina?

Vart finns satsningarna på det svenska folket och den problematik som finns i Sverige så som bostadsbrist, arbetslöshet, ökade fall av våldtäkter, ökad psykisk ohälsa, ofrivilligt deltidsarbete, underbemanning inom vården, en pension som inte går att leva på, var tredje person som får cancer med mera?

De som röstade in Socialdemokraterna hoppades kanske på satsningar inom välfärden, höjd a-kassa, höjd pension, färre karensdagar, krafttag inom arbetsmarknadsåtgärder så som fas 3-sysselsättningen, fler arbetstillfällen och förbättring för de utförsäkrade inom sjukförsäkringen.
Vart tog alla satsningar vägen?

Det verkar som om Socialdemokraterna istället väljer att satsa på den utländska delen av världens befolkning än sitt eget lands befolkning. Just nu bedriver Sverige och den Socialdemokratiska regeringen en oansvarig, okontrollerad och obegränsad invandringspolitik där man inte har någon som helst kontroll på de effekter som kommuner ställs inför.

Ytterst är det även en fråga om våra skattemedel och hur vi vill använda dessa.

Vi kan inte ha en obegränsad invandring där alla erbjuds permanent uppehållstillstånd i Sverige. Vi måste bli medvetna om hur en obegränsad invandring påverkar vårt välfärdssystem som vi byggt upp med olika trygghetsförsäkringar. Är inte det minsta kravet på nuvarande regering att den åtminstone inte havererar vår uppbyggda välfärd genom att erbjuda den till allt och alla.

Nina Drakfors, Sverigedemokrat