En enkel valanalys

I ett fikarum någonstans i Sverige satt ett gäng kvinnor och pratade om SD och deras “kvinnofientlighet”. Det var abortfrågan och sambeskattningen (enskild motion som inte ens heter sambeskattning, där förslaget var att det skulle vara frivilligt), som dessa kvinnor förfärades över. De uttryckte att det var för mycket kring SD och deras syn på kvinnan som gjorde att de trotsallt inte rösta på SD. De höll med om att invandringspolitiken fått negativa konsekvenser, men de kunde inte förlika sig med att SD ville ta bort abortgränsen.

Kvinnorna hade tänkt rösta SD men när detta med kvinnofientligheten (abortfrågan och sambeskattning)kom upp i debatten så tog rädslan över.

Historien förtäljer inte hur dessa kvinnor såg på, att regeringen är de som är ytterst ansvariga i att ha skapat minskad trygghet för kvinnor i det offentliga.

Jag kan bara gratulera vänstern och media, som ännu en gång lyckades skrämma väljare till att få dem att tro, att SD har en kvinnofientlig politik. Det är naturligtvis inte sant att SD bedriver en kvinnofientlig politik, det är snarare tvärtom.

Media och vänster har inte varit sanningsenliga och det kommer jag skriva i ett fördjupat blogginlägg om, hur de förvränger och skapar nått som inte finns i syfte att vinna väljarnas förtroende.

Att kunna tänka är stort, men att tänka självständigt och kritiskt är större.

Bild nedan är inte sann, men det tål att tänkas på.

 

Jag som skriver arbetar som socialsekreterare, där jag handlägger ansökningar om försörjningsstöd. Jag skriver på min fritid som medborgarjournalist om Sverige ur olika perspektiv. Vill du bli intervjuad, tipsa om något, eller dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig – lifeisperfect@outlook.com 

Vill du stötta mig, den fria debatten och medborgarjournalistiken, se nedan information. 

Swish: 0735-519470

Handelsbanken: 6657-755267362