Tankefriheten i Sverige anser jag vara hårt beskuren då vänstern med deras lakejer stigmatiserar och gör allt för att deras politiska motståndare ska framstå i tvivelaktig dager. De drar sig inte för att ljuga eller förvanska. Jag själv blir ofta hånad av vänstern i debatt, där de som ett saksvar skriver “ska du inte prata med ugglor eller  ufon”. Detta kommer ifrån IRM  som skrivit en text om just det, men jag har och kommer aldrig ge dem en kommentar om det då jag vet att dessa människor inte värna om sakdebatten eller demokrati. De kan få ha sin text så kan alla se hur de beter sig, och givetvis tror de okritiska på allt som IRM skriver. Men jag vet sanningen om mig själv.

Text nedan är från Håkan Boström om kommunism.

“Jag vill därför uppmana alla, och ta gärna med dina elever om du är lärare, att gå och se ”Den tysta revolutionen” i regi av Lars Kraume, som hade biopremiär förra veckan. En av årets bästa filmer! Filmen skildrar, baserat på en verklig händelse, mycket skickligt det utstuderade kommunistiska förtrycket i DDR. Hur det är att leva i ett land där tankefriheten är totalt kringskuren. Där de styrande har makten att förstöra ditt liv, slå sönder din familj och brännmärka dig som fascist i pressen om du på minsta sätt tänker fritt. Ett system där till och med en vanlig skolklass kan bli utsedda till folkets fiender. ”

Håkan Boström skriver om kommunismen och hur obekväma frågor inte får tillträde i media.

http://www.gp.se/ledare/bostr%C3%B6m-sveriges-radio-gullar-med-kommunister-1.8204942