I en artikel från Expressen framgår att tre personer vill flytta från Sverige om Sveridemokraterna får makt och inflytande efter valet. De säger att de ser sig om efter möjligheten att bo på Filippinerna. Det får mig att tänka på valet i USA, där media hetsade mot Trump och kändisar fick utrymme att säga att de skulle flytta om Trump vann. Flyttade dessa kändisar eller var det bara löjliga och manipulerande utspel, för att få folk att inte rösta på Trump?

Om dessa människor i Expressen väljer att flytta, kommer de närmare verkligheten ute i världen och får vidga sina inre föreställningar. Det är alltid bra att utmana sina tankar och ta del av hur saker och ting förhåller sig. Så mitt råd till dem är att flytta, för då kommer de inse att det finns riktigt rasism och intolerans.

Det är oerhört tråkigt att media och politiker med makt, obegränsat har fått måla en ensidig bild av Sverigedemokrater som rasister med nazistiska rötter. För de som lider av denna vanföreställning kan jag rekommendera att lyssna på ett Youtubeinlägg med Mattias Karlsson om SD:s historia, se länk nedan.

Jag kan även rekommendera dessa människor att börja våga lära känna SD människor, för då skulle de träffa människor som vägrar låta denna destruktiva utveckling som pågår i Sverige få ännu djupare fäste. De skulle få träffa SD människor som inte tror på att det är rätt, att överge de konstruktiva invandrare som just nu bor i no go zoner tillsammans med kriminella gäng. De skulle få möta politiker som har en inre övertygelse om att sammanhållningen är av yttersta prioritet, och att det inte handlar om vart du kommer ifrån. Det handlar om, precis som Jimmie Åkesson säger, att de konstruktiva inte ska lägga sig platt för de destruktiva.

De övriga partierna har tillåtit och accepterat den pågående utveckling i Sverige, där otryggheten ökar och fått som konsekvens att tilliten och sammanhållningen minskar. De övriga partierna har konsekvent vägrat inse hur deras politik möjliggjort att sexualbrotten ökar. De övriga partierna har haft vetskap sedan BRÅ:s utredning från 1996, att vissa invandrare är grovt överepresenterade vid sexualbrott. Men trots detta har de inte gjort en konsekvensanalys av hur samhället kommer utformas, om man låter fler av dessa män få komma till Sverige utan krav på anpassning efter våra värderingar och normer. De har inte haft en tillräckligt stark signalpolitik, där utländska män som begår våldtäkt utvisas, istället har deras ledord varit rehabilitering och “allas lika värde”. Så bygger man inte ett tryggt samhälle, och vi som redan har våra hem i Sverige ska vara politikernas främsta prioritering. Vår trygghet får aldrig nedprioriteras framför “allas lika värde”.

Man kan verkligen ifrågasätta dessa tre personers utspel om att dom ska flytta till Filipinerna på grund SD. Så sent som juni 2017 så rasade strider mellan Filippinernas armé och islamister som anslutit sig till IS och ville utropa ett kalifat. Antigen är dessa tre personer positiva till islamistiskt styre eller så är de totalt omedvetna om vad riktig rasism och förtryck är och kommer ifrån.

Dessa personer i artikeln uppger att den växande intoleransen och SD:s framgångar skrämmer dem. Filippinerna som de undersöker om de kan flytta till, verkar inte vara ett sånt paradis som de tror att det är. De kommer att få ett bryskt uppvaknande.

https://www.dagen.se/is-kan-snart-utropa-kalifat-i-filippinerna-1.973516

Det verkar som om dessa tre personer är otroligt naiva samt har gått på lögnerna om SD.

Lyssna på Nick Borgen #SD2018

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10214715018248055&id=1202082957

Nina Drakfors

 

Jag som skriver arbetar som socialsekreterare, där jag handlägger ansökningar om försörjningsstöd. Jag skriver på min fritid som medborgarjournalist om Sverige ur olika perspektiv. Vill du bli intervjuad, tipsa om något, eller dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig – lifeisperfect@outlook.com 

Vill du stötta mig, den fria debatten och medborgarjournalistiken, se nedan information. 

Swish: 0735-519470

Handelsbanken: 6657-755267362

Mattias Karlsson om SD:s historia:

 

Jimmie Åkessons tal på valkonferensen 2018:

Min FB där jag skriver om Jimmies uttalande om behovet av att ta till sig svenska värderingar, för att kunna vara en del av vårt samhälle.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10155889774083247&id=645013246

Jimmie Åkessons finaltal 2018:

Missa inte Jimmies finaltal från Riddarholmen i Stockholm. Vi live-sänder hela talet på vår Youtube-kanal.#SD2018

Slået op af SverigedemokraternaLørdag den 8. september 2018

Gällande SVT:s avståndstagande från Jimmie Åkessons uttalande under valdebatt:

Under gårdagens slutdebatt i SVT förklarade Jimmie att det från politiskt håll krävs mer än bara arbete till de som…

Slået op af SverigedemokraternaLørdag den 8. september 2018

Gällande kändislistan mot SD, se den då det är ett vackert hån mot dessa förvirrade kändisar samt ger en bra bild av SD:

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2260818924148652&id=676246449160270

En aktiv SD politiker förklarar varför han är engagerad och röstar på SD:

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2092082497491900&id=100000705099398

Artikel om flyttfåglarna:

https://www.expressen.se/kvallsposten/qs/de-planerar-infor-flykten-fran-sverige–om-sd-far-makten/