Jag minns första gången jag blev utsatt för Inte rasist men (IRM) och  Henkos förtryck.
Det var så märkligt att bli så förlöjligad av människor som inte känner mig och vars enda mål var att förtrycka mig för att jag vågade ha en åsikt om invandringspolitiken, var aktiv inom Granskning Sverige och Sverigedemokraterna.

 

 

Många inom vänstern tror att IRM gör någonting bra, då de sägs jaga och hänga ut “rasister” och “nazister” inom SD.

Dock är nog inte sanningen så enkel, utan det är nog mer som så, att IRM jagar någon för dess politiska åsikt och det är inte ett demokratiskt beteende.  Om man har som mål att tysta och svartmåla sin politiska motståndare genom hån, förlöjligande och uthängningar som syftar till att ta värdigheten från personerna, då är man inget annat än en förtryckare och mobbare med ett antidemokratiskt beteende. Henko skrev saker om mig på IRM-bloggen och framställde mig som så, att det skulle se ut som att jag är rasist och galen. Klassiska kommunistfasoner är det han använder sig av.

Vill ni läsa om vad Henko och IRM skrev om mig, så kan ni gå till deras bloggsida. Där kan du läsa mer om IRM:s uthängningar som de är så stolta över och även tilldelats pris för.

Jag vill med denna text synliggöra IRM för vad det är- nutida förtryckare. De säger sig göra något ädelt men det är ren mobbing, trakasserier och ofta lögner och rent förtal.

Låt oss aldrig bli som IRM. Med ett IRM-beteende så blir vårt samhälle aldrig stabilt och starkt. Att IRM jagar SD-människor har inget att göra med rasism, utan det handlar om att SD de senaste åren på allvar utmanar Socialdemokraterna och vänsterns makt. Däri ligger sanningen till varför Henko gladligen hänger ut folk på sin bloggsida och förlöjligar. Sossarna har tillsammans med övriga inom det röda Sverige blivit livrädda för att mista sin position så har IRM, med Henko som starke man, utsetts till att på odemokratiska och ohederliga sätt förstöra politiska motståndares liv.

IRM är en liten bricka i spelet som skapats och utnyttjas för att detta fulspel ska kunna pågå ostört. Deras beteende och metoder är ingenting som något politiskt parti själva skulle kunna stå för att man använder sig av då det sker på en nivå som är förbehållen barn som ännu inte fått lära sig vad rätt och fel är.

Sådana som Henko kommer alltid att finnas då förtryck är svårt att radera ut, men vi kan göra vad vi kan för att synliggöra vad de håller på med. Fundera på varför Henko inte bryr sig ett dugg om sakpolitik, utan ägnar sitt liv åt att jaga påhittade monster. Har vi inte riktiga problem i samhället och är det verkligen SD:s politik som skapar splittringar och mer våld i samhället?

Varför bryr sig Henko till exempel inte om nedan problem?

– No go zoner
– Kriminalitet som breder ut sig och tar över småstäder med knarklangning
– Eskalerande antalet våldtäkter
– Gruppvåldtäkter som det inte finns en brottskod för
– Kvinnors minskade trygghet pga av en ansvarslös invandring
– Arbetslösheten hos dem som invandrat till Sverige
– Alla dessa avslag inom LSS då regeringen gett direktiv om besparingar
– Att SOU 2015:95 visar på en prognos där Sveriges finanser kommer ha ett underskott till och med mitten av 2040-talet, pgr av invandringen
– Överrepresentationen vid våldtäkter av män från Nordafrika samt mellanöstern
– Malmös ständiga ekonomiska underskott, hur fler kommuner visar på kommande underskott  och som därmed kommer behöva utjämningsbidrag för att överleva
– Hederrelaterat våld och förtryck- kvinnor och barn mördas i Sverige
– Shariapolis i förorten
– Verksamhet som inte kan etablera sig i förorter i Sthlm pgr av kriminalitet och hot

Mm Mm Mm.

Henko gör sina jagningar efter SD-människor som vill påtala just de problem jag lyfter fram ovan, men har Henko sagt ett enda ord om hur det är i Sverige och vad vi står inför?
Är han och hans lakejer en kraft för att Sverige ska bli mer tryggt och sammanhållet? För mig faller det sig enkelt till att svara nej på den frågan.

Varför jagar då Henko vissa människor och vill förnedra dem?

Han vill sänka alla människor som inte tycker och tänker som sossarna, han är inne i vänster och höger spelet som vänstern så framgångsrikt lurat in människor i. Tanken om att högern alltid är de onda och att vänstern alltid är de goda. Otroligt patetiskt att vuxna män som Henko fortfarande är inne i fjortistänkandet och medvetet skapar drama och konflikter. Henko har vigt sitt liv till att göra uthängningar och karaktärsmord, utan en tanke till sakpolitik och vad som händer i Sverige.
Han kan fortsätta med sin destruktivitet och leva sitt liv som mobbare. Vi inom SD, och även andra som fortfarande vill verka för ett demokratiskt samhälle med schyssta spelregler,  påtalar och försöker bekämpa  de problem som Sveriges befolkning står inför och tänker på landets bästa framför allt.

Inte politiska motståndares sämsta, smutskastning kan omöjligt vara prio ett om man vill förbättra ett lands situation.

Jag såg igår att det inte är bara mig som IRM försöker förminska och förlöjliga, Marcus Örnh som är sångaren i bandet Bedårande Barn, är tydligen en av Henkos favoritmobbingoffer som han gärna smutskastar om och om igen.

Enda anledningen till att Henko jagar Marcus är för att han är aktiv inom SD med sin musik. Är Henko så avundsjuk på framgångsrika människor som förändrat och gjort nått av sitt liv? Handlar det om ren avundsjuka mot en människa som uppenbarligen gjort ett hårt jobb med sig själv och sin utveckling? Ja, allt tyder på det, som förälder känner man igen stadierna barn gått igenom innan dom uppnått och utvecklat full förståelse för hur man ska bete sig mot andra människor och dit har Henko och hans IRM-kompisar inte kommit ännu. Frågan är om de nånsin kommer göra det. Hur länge har Henko tänkt håna Marcus Öhrn för nått som har hänt för 15 år sedan?En händelse som i sig inte säkert verkar ha gått till så som offren påstår och där ett vittne helt plötsligt slutade minnas vad som hänt. Där uppenbarligen Marcus inte fick komma fullt till tals då hans advokat rådde till att inte “skapa för mycket uppmärksamhet.”

I nedan länkar kan du se Henko och IRM i full action till att förnedra Marcus och försöka ta ifrån honom hans värdighet, bara för att han är musiker i ett band som är kopplat till SD. Hade det inte varit för SD så hade Henko inte brytt sig ett dugg. Och så säger folk att det är högerextrema rasister som hatar men Henko är en hatare av högsta rang.

Se Henkos medlöpare vad de skriver,  en och annan har dock tänkt till och ifrågasätter Henkos manöver, vilket är mycket bra.

 

Av nån anledning sker nästan alltid Henkos uthängningar och svartmålande av människor i samband med att något positivt sker för eller med Sverigedemokraterna.
Kan det vara som så att Henkos syfte är att sprida missaktning och tar till allt han kan för att få det att framställas hur ondskefulla och vidriga människorna är inom SD? Jag behöver inte fundera. Är det nån som är vidrig så är det Henko själv. Jag föraktar sånt beteende som han har i form av mobbing och förtryck.
Henko kanske ändrar sig en dag, eller så kommer han aldrig förstå att han endast utnyttjas som en del i ett maktspel ingen annan vågar ta ansvar för, inte ens Expo fick denna uppgift IRM tilldelas, att som ouppfostrade, bortskämda och avundsjuka barn mobba och trakassera för att slå ner andras lycka och liv.

En liten sammanställning av den “goda” vänstern:

Hur går det ihop att Oscar Schau fick vara verksam i IRM som öppet heilat i sin ungdom när man aldrig blir fri från synd enligt IRM-reglerna? Blåslampa efter gamla dumheter är ju vad dom lever på och får sin näring av.
Schau skrev faktiskt en totalt antidemokratisk text i IRMs namn om hur folk ska rösta som sedan t o m censurerades av Facebook just av antidemokratiska skäl. Trots detta beteende prisades IRM med ELSA-priset för sitt arbete, med motiveringen ”För dess outtröttliga granskning och belysning av rasistiska, antisemitiska och antidemokratiska uppfattningar i och kring Sverigedemokraterna”
https://nyheteridag.se/facebook-censurerar-inte-rasist-men/

Varför var Oscar Schaus ungdomssynder sonade medan andras lever kvar för alltid?

November 2016 visar opinionssiffrorna på en kraftig ökning för SD.
Precis i samma veva så väljer IRM att hänga ut Marcus Öhrn som ett slags damage control, allt för att fokus ska bort från SDs framgångar.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/samhalle/article23919959.ab

Inte rasist men ingår i samma lära som Expo och Henrik Johansson har gått i Expo-skola och blivit upplärd av multikriminella Tobias Hübinette (en av grundarna till Expo).

När man läser om Expogrundaren Hübinette förstår man hur illa ställt det är och vilka tragiska nickedockor IRM är till Expo, deras uthängningar av SD-folk som misstänkts för- eller dömts för något bleknar kraftigt och visar att IRM är vidrigt falska och har noll trovärdighet då bagaget hos Hübinette är enligt nedan.

Kan ens alla SD-politiker och “sångare och folk i närheten av SD” tillsammans trumfa denna kriminella karriär?

1992- dömd för skadegörelse, sabotage och uppvigling.

1995 – dömd till en lång rad brott med koppling till hans politiska aktivism.
Bland annat mordhotade han ledande sverigedemokrater samt även arbetsgivare och föräldrar till dessa. Bedömdes av rätten som psykiskt instabil och dömdes till böter.

1995- närvarade när AFA stormade Sverigedemokraternas årsmöte och kastade in syra och gatstenar i möteslokalen i Norrköping.

Har erkänt att han brukat våld mot både barn och pensionärer av ideologiska skäl, bl a en sexårig pojke utsattes oprovocerat för hans våld vid en busshållplats.

2006- gripen för flera opolitiska mordbränder, bland annat hos sin före detta flickvän. Hübinette blev åtalad för mordbrand men dömdes till framkallande av fara för annan, grovt brott.

2007 åtalad och dömd för att ha hotat en jurist, hällt lacknafta genom hans brevinkast och krossat fönster – dock hos fel person.

2008 – åtalad för olaga hot.
Har av polisen hörts och varit mycket intressant gällande mordet på en 16-årig pojke 1995, bevis räckte inte för frihetsberövande men han har med anledning av detta skickat hotfulla mail till olika personer där han tydligt beskriver hur pojken lemlästades (se bild nedan).
Logiken i att utse sig själva som domare med rätt att döma när man uppenbarligen ser genom fingrarna på ovan brott inom sin egen “antirasist-familj” är ni välkomna att förklara för mig, den som kan.

Det tragiska som gjorde att jag ville skriva denna text, detta avståndstagande från IRM, var att jag läste senaste attacken från IRM där nu Marcus Öhrn ska kölhalas gång nr två pga Bedårande Barns kommande skivsläpp, en framgång som tydligen måste motarbetas med varje medel hur ohederligt det än må vara.
Jag kände igen mig i vilken situation Marcus nu utsätts för- att användas som ett verktyg för att få bort fokus och blickar från positiva saker och framgångar för SD.

Med vilken rätt anser IRM sig kunna fortsätta häxjakten på Marcus Öhrn?
Med deras retorik och fördömande så finns ingen ände på ondskan, jag vill inte ha ett sånt Sverige.