Sanningen och modet att säga den gör oss fria.

Folkets Demonstration hölls 22  maj på Raoul Wallenbergs torg för sjunde gången i Sverige. Stort Tack till initiativtagarna och arrangörerna Therese Larsson och Johan Widén, för ert mod och ständiga strävan efter ett bättre Sverige. Allt förlöpte lugnt, fredligt och innehållsrikt.

Jag fick äran att få vara med och tala för andra gången. Nedan kan du lyssna på samtliga talare. Tro inte på lögnerna om att Folkets Demonstrations talare och deltagare är människor som är rasister, fascister och nazister. Det är inget annat än  en ovärdig stigmatisering och avhumanisering av vanligt hederliga människor. Lyssna på talen och bilda dig en egen uppfattning, om det är det är rasistiskt som vi pådyvlas vara eller är vi tänkande människor som vill Sveriges bästa?

Jag noterar även att gammelmedia inte skriver nått om innehållet i talen och man bör ställa sig frågan varför? Istället har jag läst att man kallar oss för invandringskritiska, islamofobiska och att det inte skulle passa sig att vi höll demonstrationen på Raoul Wallenbergs torg. Men inget om innehållet, utan bara yta och försök till agendasättande journalistik och pådyvla oss att vi inte är annat än rasister. Kravet på omedelbar avgång riktades främst mot statsministern Löfven, Rikspolischefen Dan Eliasson och Mp:s ordförande Gustav Fridolin.

Nu till talarna och innehållet, vilket är det som ändock är det viktiga i sammanhanget.

Lennart Matikainen ställer frågan: Vad vill du ha för framtid och vad har du för ansvar för det? Han ger oss en berättelse om nyttiga idioter som inte har några egna politiska förslag till en förändring och förbättring för Sverige, det enda de kan göra är att stå och skrika. Han berättar att han via en vän fick berättat till sig, att en KBG agent berömt Sverige då vi lyckats införa diktatur och fått folket att tro att det är demokrati. Han markerar att demokrati betyder folkstyre och nu har man en annan agenda. Han uppmanar antirasisterna att tillsammans med oss, börja bygga vårt samhälle mot mer trygghet.

Hur som helst, Lennarts tal är intressant, fascinerande och gav mig gåshud flera gånger. Jag älskar Lennarts känsla för sanningen och att han  har modet att säga den.

Stefan Torssell en ständig talare på Folkets Demonstration med sin entusiasm, glöd och intellekt. Han påtalar faran i att göra falska skriverier/ anklagelser människor så som Mona Sahlin gjorde om Folkets Demonstrations deltagare och talare. Han lyfter splittringen som pågår i Sverige med 55 no to go zoner, där polisen inte kan upprätthålla lag och ordning. Sverige har näst flest våldtäkter i hela världen, brottsligheten ökar, gängkriminaliteten dominera vissa städer med dödskjutningar, och Sverige leder världstoppen gällande nerbrunna skolor. Stefan tar upp flera stora problem som Sverige har och att regeringen med dess politiker fullständigt tappat kontrollen över utvecklingen. “Folkets Demonstration är det enda folkliga opposition som finns i landet”.

Annelie Sjöberg, lärarinnan som fick lämnat sitt arbete för att hon använde sin yttrandefrihet. Hennes fokus var de mänskliga rättigheterna samt principen om all människors lika värde. Ljuset, klarheten och förnuftets segrande, hon pratar om Upplysningstiden. Vi är ett fredsälskande folk som tror på demokrati, är något hon poängterar. Hon lyfter fram att det i de mänskliga rättigheterna inte talas nått om värde (value) utan om värdighet (dignity), alltså en felöversättning av originalversionen. Annelie instämmer med dig, låt oss återinsätta värdighet i samhället. Den här kvinnans mod och förnuft är en stor inspiration.

Barbara Trusz talar för andra gången och var en uppskattad talare. Hon pratar om ideologiers påverkan och negativitet. Alltså, man kan inte annat än bara att älska henne. Hon pratar om islam och dess ideologi och dess sharialagar. Barbara ställer frågan ska vår kultur och traditioner förnekas? Hon uppmärksamma även att det inte är nått fel, att känna lojalitet med sin nation och dess befolkning som följer vårt sätt att leva med de lagar vi har. Hon vill få oss att känna oss stolta över oss själva och vårt land.

Själv hade jag fokus på den ansvarslösa invandringspolitik med två stora negativa effekter på det svenska samhället så som ekonomiskt underskott samt ökad otrygghet. Jag lyfter fram statens egna utredning som påvisar att om vi fortsätter som vi gjort tills nu, kommer vi ha ett ekonomiskt underskott till 2040. Dock finns tre sätt att motverka underskottet i form av att minska flyktinginvandringen, eller se till att den del av invandringen som inte är i arbete i tillräcklig hög grad, måste höja sitt arbetsdeltagande inom den privata sektorn samt måste vi höja vår pensionsålder med två år. Det är du och jag som betalar kalaset och vi kommer inte kunna gå i pension så som våra föräldrar gjort.