Titta så fint jag ställde upp på bild åt antidemokraterna på Folkets Demonstration. Dessa obstinata människor som stod och skrek, att vanliga mammor och pappor osv var rasister och nazister. Det påminner mig om när små barn står och skriker i vredesmod när de inte får som de vill. Alltså, det är vi som får vara ansvarsfulla vuxna nu.

Har fått dagens rapport om antidemokraternas aktivitet mot mig:

1. Man ska starta ytterligare ett drev i form av att ringa min arbetsgivare för att få mig sparkad.

2. De har gett mig ett till öknamn, och nu är det inte bara “Draken” utan de kallar mig för “Ninja”. Alltså jag gillar dem bägge så kör på.

3. Nu har de även skickat material till SD i syfte att få mig utesluten.

4. En nättidning är sura för att jag i mitt tal på Folkets Demonstration kallade dem för att vara en “hatsajt” så nu skriver de massor om mig i affekt. Har ingen gett dem rådet, att man inte ska skriva i affekt då det brukar bli osmakligt och osakligt. Just det, inget de bryr sig om, bara de får ut sin hatpropaganda mot oliktänkande.

13310584_10153736816573247_5269556408359342706_n

Ps: Jag tror inte antirasisterna och antidemokraterna vet vad fascismen är för nått, de verkar vara insnöade på detta med att bedriva nån form av kommunistisk förföljelse mot oliktänkande. Jag vet heller inte vad de syftar på gällande vad jag förnekar och inte förnekar. Det är så enkelt för dem att stämpla människor som rasister, nazister och fascister bara för att man har en annan politisk åsikt. Inte särskilt intelligent om du frågar mig.