I Björns Trädgård i Sthlm har två kvinnor ett engagemang sedan 2014. Där de hjälper svenska hemlösa. Detta har retat upp vänsterextrema som även de beger sig till Björns Trädgård med syfte, att ge till “alla” då de anser att det är rasism att inte ge till alla. Vad de vänsterextrema inte inser är, att detta engagemang bekostas med egna medel samt de som utesluts är EU-migranter (tiggare), inte hemlösa samt asylsökanden

Svenska hemlösa får en kram och lite fika en lördag. Detta anser vänsterextrema vara så hemskt att de ringer och vill anmäla till polisen att det pågår rasism, eftersom det bara är svenska hemlösa som får fika. Svenska hemlösa får inte bara en kopp kaffe, utan under den långa vintern har det även delats ut varma kläder och skor, var var de vänsterextrema då?

Lo K, skriver en krönika till ETC där hon förfärar sig över hur svenska hemlösa får hjälp då det är rasism. Falskt utpekar hon även initiativtagarna som rasister och att de endast gör denna utdelning av kaffe och kläder i syfte att vara rasister, och således utnyttjar de hemlösa människorna. Inget hade kunnat vara mer lögnaktigt!

Lo, ljuger även vidare i sin krönika att jag (Nina som ringer) nekar att träffa henne för en fika. Det framgår tydligt i ovan samtal att jag erbjuder henne en fika med mig, efter att hon tagit sig tid att prata med initiativtagarna.

Läs Lo:s krönika nedan:

http://www.etc.se/kronika/om-det-har-inte-ar-rasism-vad-ar-da-rasism-0

Nedan kan du ta del av de svar en av initiativtagarna har sammanfattat på aktuell krönika:

1. Hon skriver att det är bara vita vi ger, vad har hon fått det ifrån? Påhitt av henne.

2. Hon glömmer att nämna att vissa utländska som blivit nekade inte är hemlösa.

3. Hon beskriver händelsens med polis i lördags på ett sätt som inte överensstämmer med hur det gick till..

4. Det hon skriver om två hemlösa, att hon hör några säga att de ska fika hos nazisterna, är rent påhopp och påhittat av henne.

Varför försöker de vänsterextrema uppvigla folk mot initiativtagarna genom att anklagar dom för rasism? Varför vill inte de vänsterextrema att svenska hemlösa ska få lite hjälp och stöttning i sin livssituation? Vad gör dessa feminister för hemlösa? Följer de med en hemlös som dessutom kan vara både blöta av kiss och ha nerspydda kläder till Mariapol? Ordnar de så dessa skall få komma till ett härbärge, avgiftning eller dylikt? Delar de ut mat till dom eller tröstar dom då dom kommer gråtandes? Köper dom skor till dom hemlösa då dessa kommer med skor som bara håller ihop med gummisnoddar? Eller dövar de sitt samvete med att stoppa ner en krona i någon roms mugg?  I Sverige är det alltså rasistiskt att hjälpa Svenska hemlösa med lite kläder och något att äta, med skor och en tröstande kram, eller ett lyssnande öra.

Att gapa om rasism men samtidigt själva bara ägna sig åt ett folkslag (tiggarna) måste ju vara höjden av hyckleri som vänstern med feministerna ägnar sig åt.