12928384_10153631118423247_6229988445849775355_n

Vi föds alla människor här på jorden som fria människor med ett värde som står i relation att man är en människa. Oavsett hur mycket värda vi människor är så innebär inte det, att alla människor har rätten att ta sig till länder för att erhålla en livslång försörjning.

Det förhåller sig som så, att stor andel av de människor som den senaste tiden tagit sig till Sverige genom Europas alla trygga länder, endast har gjort detta i syfte att lura till sig den svenska välfärden.

Människor i Sverige som vurmar för allt åt alla, är inne i en känslomässig loop där de tror sig vara goda när de likt naiva dårar bortser från, att långt ifrån alla dem som kommer till Sverige har skäl som faktiskt är hederliga.

Detta fenomen kallas ekonomiska flyktingar. Hur mycket jag än vill att alla människor på jorden ska ha ett fantastiskt liv med samma välfärd som Sverige, så kan jag inte få det att gå ihop om vi tillåter att ekonomiska flyktingar tar del av de skatter som vi svenskar avstår och betalar in.

De som kommer till Sverige har passerat flera säkra länder, -varför söker de inte asyl där? Det enda rimliga svaret är att det handlar om just ekonomiska flyktingar som redan under lång tid varit bosatta i Turkiet. Dessa ekonomiska flyktingar som nu fått reda på, att i Sverige är det enkel att få permanent uppehållstillstånd och du behöver bara säga att du är från Syrien.

Det finns även människor som tar sig till Sverige efter att de varit bosatta och haft jobb i Saudiarabien. De kan komma till Sverige och om dessa människor säger att de är födda i Syrien, så får de stanna. Detta trots att de varit i tryggt land i många år så som Italien, Turkiet samt Saudiarabien. Det finns inga skäl till att i de fall utgå ifrån att de är i skyddsbehov då de uppenbart inte är i behov av skydd.

Varför räcker det med att säga att man är född i Syrien så får man stanna i Sverige för livslång försörjning?

FB_IMG_1460367040649