FB_IMG_1460529915066

En ung flicka 12 år blir brutalt våldtagen. Därefter förföljs hon av gärningsmannens vänner som misshandlar och trakasserar henne. Gärningsmannen döms till 180 timmars samhällstjänst. Hon är ett av alla offer för en ansvarslös invandringspolitik där otryggheten och sexualbrotten ökar i Sverige. Ändock vill inte regeringen utvisa kriminella invandrare i större utsträckning och skydda det svenska folket.

Rasmus Lenefors, pressekreterare hos Anders Ygeman, inrikesminister som ansvarar för Sveriges rättsväsende, civilt försvar samt brottsbekämpning med mera, vill inte svara på frågor kring den ansvarslösa invandringspolitiken. Det är ingen hemlighet att utsattheten ökar för kvinnor och barn i allt högre utsträckning utav främmande män med annan kultur, traditioner och kvinnosyn.

Varför vill inte regeringen ha sitt fokus på den svenska befolkningens trygghet och välfärd i livet? Tillhör det inte en pressekreterare att svara en medborgare som ifrågasätter om inrikesministern lever upp till sina egna ord i form av “När individen är som svagast ska samhället vara som starkast.”

Ring du med till aktuellt departement och ställ obekväma frågor kring invandringspolitiken och det ökade våld- och sexualbrotten som står i direkt relation till att vi låter människor träda in i Sverige utan betänkligheter.