Gästbloggare Cassandra Love sammanfattar väl dårskapen i Sverige.

Inga murar i mitt Europa sa Löfvén.
Grattis du har byggt den största muren någonsin mellan regeringen och folket.
Just nu sitter en handfull verklighetsfrånvända människor och styr landet mot kaos.

Detta som sker nu är en situation som kommer att ge ringar på vattnet i generationer framöver. Då är det läge att gå ut och ta reda på vad folket vill, folket, de som bor här alltså. Vi skattebetalare som betalar era löner som ni inte på minsta sätt gjort er förtjänta av.

Vet ni egentligen vad vi vill?
Ni är så avskärmade och trygga bakom muren ni byggt så att ni i själva verket inte har en aning om hur det bubblar av ilska överallt i Sverige. Med hjälp av pk media för ni en hel befolkning bakom ljuset med lögner.

När Somalier agerar bussvakter får de gratis lokal och kallas Somalier. När Somalier våldtar eller rånar kallas de helt plötsligt svenskar eller saknar identitet tills Avpixlat eller någon annan alternativ media avslöjar sanningen. När Svenskar agerar nattvandrare kallas det medborgargarde och de förföljs av Polisen.
När folket demonstrerar mot regeringen kallas dom högerextrema män som hatar kvinnor. Trots ett stort antal kvinnor i demonstrationen i pensionsålder.

Det har gjorts åtskilliga JO och JK anmälningar mot Mona Sahlin för detta och även polisanmälningar med hundratalet målsägare. Trots ett stort allmänintresse lägger åklagaren ner det. Alla har fått samma standardsvar av JO.
Muren till makten är stabil än så länge.

Våra pensionspengar används för att finansiera att en nazistisk dödssekt som kallas Islam får fäste i Sverige. Islamister kastar bögar från hustak. Kvinnor stenas. Djur plågas sakta till döds av islamister. Detta tar vi okontrollerat in i landet. Protesterar du är du rasist.
Jag trodde min pension var avsedd att trygga min ålderdom.

Vi betalar fantasisummor för att ta hand om flyktingbarn som inte ens får ifrågasättas om de är barn eller ej. Då kastas rasist kortet på dig innan du hunnit blinka. Det är murar, osynliga murar som gör att vi håller oss på mattan.

Att inte någon i regeringen reagerar på denna flod av män som väller in i landet. Funderar dom överhuvudtaget inte på var kvinnorna och de riktiga barnen är?

Fantasihistorier målas upp om fängelser i Grekland där flyktingar placeras. Nej de stoppas för att de inte är flyktingar längre utan för att de försöker ta sig vidare till våra pensionspengar. De är inte längre flyktingar. Men svensk media målar upp en skev bild.

I fantasiprognoser kan man läsa hur lönsam invandringen är, javisst så länge man laborerar med falska och vilseledande data. Allt för att övertyga naiva korkade svenskar om fördelarna med det. Allt detta syftar bara till att öppna gränserna i Europa för att det finns en agenda bakom och en elit som tjänar på detta.

Muren som regeringen och media byggt tillsammans skyddar maktens män och kvinnor. Frågan är hur mycket de hinner förstöra innan nästa val eller innan folket river muren. Men vi är ett kuvat folk så det tror jag inte kommer att hända. Vi tackar bockar o niger för de små brödsmulorna vi får ha kvar. För vi vill ju inte bli kallade rasister.
Själv skiter jag i vad jag kallad för men tänk på att det är dina barn jag bryr mig om. Deras uppväxt och framtid. Och min pension förstås.
? C.L.