received_10153564762633247

Det är jättekul med debatt och kommentarer på min FB. Jag uppmuntrar även människor att använda min FB för att skriva egen text samt dela inlägg. Jag fick en underbar kommentar en gång där personen kallade min FB för “klotterplank”. Det glädjer mig att människor känner att de får sprida politik på min FB och endast två gånger har jag tagit bort olämpligt material.

Jag hinner inte alltid själv delta då jag har heltidsarbete som socialsekreterare samt eget företag. På min fritid ägnar jag mig åt att sprida Granskning Sverige program.

Min FB är öppen för alla. Vilket betyder att alla kan se allt och även göra kommentarer. Tyvärr har vänsterextrema satt i system att de kommer till min FB och provocerar i syfte att få skärmdumpar som de därefter sprider i propaganda syfte. Ohederliga förtryckare är de men de inser inte detta själva. Så jag uppmanar alla som är på min FB att inte bjuda på nått.

Det är så viktigt tänka igenom det som man uttrycker i skift skriver. De som inte vill bli synlig bör undvik min FB. De vänsterextrema kommer aldrig få mig att gömma mig pgr av deras antidemokratiska beteende. Utan en av mina livsuppgifter är att synliggöra dem om och om igen. De ska fram i ljuset och på sådant sätt motarbetas. Allt för att skapa ett bättre debattklimat men även utifrån att försvara vår demokrat.

Jag tror på demokrati och den goda dialogen för växt och utveckling. Jag tänker aldrig känna skam eller skuld för att jag röstar på SD. Jag kommer aldrig vika undan från tanken och målet att säkra mina barns framtid.

Det är min skyldighet att se till mina barns framtid som förälder. Om jag ser faror och hot som innebär, att mina barns samhälle blir mer otryggt där även välfärden hotas. Då är det min skyldighet att inte vara tyst.

Jag kommer aldrig bli tyst och jag hoppas du instämmer och heller aldrig tystas. Du har rätten att säga vad du anser och inga smutsiga epitet som rasist borde hindra dig.