Debattartikel som jag skrev mars 2015. Insikten slår mig ännu kraftigare idag hur illa det är med en Socialdemokratisk politik för det svenska folket. Jag förstår mekanismerna som gör att man röstar på Socialdemokraterna. Såklart man vill att alla på hela jorden ska ha samma välfärd som det finns i Sverige och utrota fattigdom samt svält. Det är inget konstigt att vilja allas bästa.

Det som många likt Socialdemokraterna missat, är detta att alla är inte lika goda, utan det finns människor med andra värderingar än svenska. De har missat att alla vill inte oss svenskar gott. De har missat att förnuftigt se verkligheten som den är. Denna brist utsätter det svenska folket för ökad otrygghet och missbruk av våra gemensamma skattemedel.

Sanningen blir inte desto mindre sanningen bara för att den råkar vara brutal.

Våga inte påstå att SD ingår i skaran av naiva samt ansvarslösa godhetsnarkomaner.