Jag har ringt media i flera olika syftet. Det verkar förefalla som så att media numera har en agendasättande journalistik. Där allt som är negativt kring den pågående invandringen ska tystas ner och allt som skrivs på Facebook ska lyftas upp, speciellt om det är Facebook kommentarer som uttrycker stark kritik mot nuvarande invandring.

David Larsson ringer tidningen Barometern i Kalmar och får som vanlig icke svar på varför de inte skildrar den verklighet som pågår. Tack, David för dina samtal som jag alltid ser fram emot att lyssna på. Du har en otrolig saklighet och synliggör media med dess agendasättande journalistik. kan verkligen rekommendera Davids kanal på youtube.

David nedan ringer tidningen Barometern i Kalmar. Han frågar varför Barometern inte skildrar verkligheten i Kalmar vid ett stort upplopp på larmtorget. En ordningsvakt, Anders Hedlund  med sina 30 år i yrket vittnar om att han aldrig tidigare varit med om nått liknade. Media rapporterade inte om detta förrän onsdagen och upploppet var på helgen. Här är artikeln som kom ut ett par dagar efter händelsen, där man alltså valde att redigera bort vissa väl valda delar av citaten från Anders Hedlund, citat som kan ses som nackdel för pågående invandringspolitik.