Jösses, vilket beteende vissa människor har. Jonny ponken som florerar på min FB, skickat e-post till min chef samt skrivit på min arbetsplats FB-sida. Sitter nu och lipar offentligt för att han får motstånd från mig. Varför skulle jag på nått sätt godta, att människor likt Jonny ponken kallar mig för rasist och ringer min arbetsgivare för att få mig sparkad från mitt arbete?

Det finns FB-grupper som har till syfte att jaga och hänga ut SD sympatisörer som rasister och allt de kan smutskasta oss med. Dessa grupper har även som mål att ringa SD sympatisörers arbetsgivare och anmälan arbetstagaren som rasist med förhoppningen, att då ska arbetsgivaren avskeda personen.

Ovan intervju via Granskning Sverige,  handlar om hur Sveriges Radio Skaraborg framställde mig som rasist i deras inlägg om mig. SR jagar vanligt hederligt folk och försöker sätta rasiststämpeln på så fort de kan.

Dessa vanliga människor likt Jonny ponkens politiska förföljelse mot SD sympatisörer ringer och anmäler även till media, att SD sympatisörer är rasister. Jag välkomnar detta drev för mitt syfte är, att synliggöra dem om och om igen.

Jösses, det är inte klokt hur galna dessa människor är som beter sig på sådant sätt. Inte nått friskt någonstans. Jag har fått information om en del av dessa människor och det är bara tragiskt. Många av dem är förtidspensionerade som gör att de har massor av tid till sitt förfogande att jaga folk. En del har även sjukpension på halvtid och eget företag med miljoners omsättning men ändock nolltaxerar. Personen som för övrigt nolltaxerar trots eget företag, är en sosse som inte gillar att betala skatt. Sånt hyckleri de där sossarna håller på med. Alla andra ska betala skatt men inte dem själva.

Jag kommer aldrig acceptera översittare, förtryckare med en kommunistisk metod. Där de kommunistiska sosse och vänsteranhängarna likt angiveri ringer ens arbetsgivare för att hitta på att jag är rasist. Därav vill de få mig en ensamstående trebarnsmamma sparkad från mitt arbete. Jonny ponken vill få mig och mina barn utan försörjning. Dock är min arbetsgivare av en annan åsikt än kommunist Jonny. Min arbetsgivare uppger, att det tvärtom all kritik som inkommit, att jag gör ett fantastiskt arbete. Lyssna på aktuellt omdöme via SR intervju.

Till saken hör att han är inte den enda. Ni som håller på så här ni vet vilka ni är. Jag föraktar ert beteende och kommer synliggöra er om och om igen, så folk får veta vad de har att göra med.

Nedan ljudklipp “Jonny ponkens senap” är en inspelning med Johan som är grundare till Granskning Sverige och Jonny ponken. Jonny okynnesanmäler folk för att få dem tystade. Jonny ponken tror att han sätter skräck i folk genom att polisanmäla folk. Skulle vilja se hans bevis på att han är så hotad som han påstår, vilket jag starkt betvivlar. Han är som alla de andra antidemokraterna och antirasisterna, så fort de får lite motstånd så skriker de att de blivit hotade och smutskastade. Allvarligt, hur står det till med er?

Jonny ponkens senap

Nedan kan du lyssna vidare på när jag och Johan inom Granskning Sverige, konfronterar aktuell journalist inom SR Skaraborg.