1312625735_1659323427650155_770337177_n

I debatten kring det som hände i Tyskland där invandrare i grupp omringade kvinnor, och utsatte dem för sexuella övergrepp samt trakasserier. Har det nu uppstått en skev debatt i Sverige som helt tagits över av feminister.  Feministerna menar att detta inte är något nytt fenomenen som uppkommit med multikulturen och massinvandring från kvinnofientliga kulturer. Enligt feminister och de mest högljudda debattörerna så beror det vi sett i Tyskland och Sverige på patriarkala strukturer som skapar våldtäktsstrukturer och våldtäktsmän. De påstås därför att SD och svenska mäns ilska och omtanke, om att svenska kvinnor inte skall behövas utsättas för sexuella övergrepp inte är annat än fördomar och förtäckt rasism.

Är det verkligen så, att alla svenska män är underkuvade av patriarkala strukturer som gör dom till våldtäktsmän ? Detta är en löjeväckande anklagelse som inte ens hade varit värd att bemötta, om det inte hade varit för ett samhällsklimat där manshat tillåts att andas morgonluft

Vi ställer oss frågan om feministernas inlärda hat mot vit män är större än deras omtanke och ansvar för kvinnor? Med tanke på feministers totala tystnad kring alla överfall och gängvåldtäkter, där förövare inte varit svensk står det klart att feminister inte värnar om kvinnors trygghet.

Vad samhället och feminister försöker göra är att beröva den svenska mannen sin naturgivna rätt, att försvara den svenska kvinnan från övergrepp och våld från främmande folk som önskar henne illa. Rätten att se till att hon har det tryggt och kan känna sig säker och trygg i sin mans famn och land, rätten att försvara henne mot dom som kränker hennes ära och kropp. Rätten att känna kärlek till sin svenska kvinna som han sedan urminnes tider alltid givit kärlek och respekt, en värdighet och position som för henne varit unik i denna värld. Det är endast naturligt och vackert, ett tecken på kärlek när den svenska mannen ryter ifrån och går till försvar för sin svenska kvinna. Ta inte detta ifrån honom, ta inte detta ifrån henne! Lämna inte den svenska kvinnan försvarslös i det nya Sverige, utelämna henne inte till skadliga krafter som bara skapat en massa lidande för henne.

Att detta skulle vara rasism förtäckt som omtanke är givetvis helt fel. Förklaringen är väldigt enkel. SD är ett socialkonservativt parti som värnar om våra svenska värderingar, kultur och demokrati. Detta är något vi i Sverige byggt upp under lång tid och skapat Sverige till ett av världens mest jämställdaste länder. Det SD:are gör nu när det förfasar sig över de vidriga sexuella övergreppen som nu framkommit, är helt enkelt att värna om svenska kvinnors trygghet och rättigheter.

Anders

Matthias Olofsson

Nina Drakfors