Jan Tullberg, förklarar pedagogiskt varför det aldrig kan komma att bli en Sverigedemokratisk politik som sänker Sveriges välfärd. Oerhört viktigt information som framkommer som inte media rapporterar om. Media har fullt upp med att via deras löpsedel skriva om nageltrång och vad kändisar äter till frukost, istället för att hålla oss informerade om stora samhällsfrågor. 

Jag har gjort en djupintervju med Sveriges främste auktoritet på invandring och dess ekonomiska effekter, docent Jan Tullberg, författare till boken Låsningen. Tullberg tecknar en minst sagt dyster framtid för Sverige om vi låter Sveriges nuvarande så kallade ledning att fortsätta att inte hålla i rodret.

Sveriges riktning behöver förändras radikalt om vi skall undvika total kollaps.

 

 

Vill du stödja Granskning Sveriges fortsatta granskningar så kan du donera, gilla vår FB-sida eller dela våra inlägg.

Vill du donera se vidare på vår hemsida.