Vi lever sannerligen i ett diktatur liknande klimat gällande att få uttrycka åsikter. Den som på minsta sätt antyder sig ha en kritisk reflektionsförmåga till etablissemangets härskarställning till sanningen, riskerar att få sitt privatliv uthängt av grävande journalister som de kallar sig.

Jag har under cirka en månad i egenskap av privatperson, börjat granska maktens folk, genom att göra ett vanligt enkelt telefonsamtal och ställa lite frågor.  Dessa samtal kan man ta del av via Granskning Sverige, vars koncept är att vara en folkrörelse som ringer och ställer frågor och därefter läggs dessa samtal ut via youtube, i all sin enkelhet. Frågorna kan vara av alla möjliga karaktär och är ofta väldigt obekväma för etablissemanget.

Jag gick med i Granskning Sverige, för jag tycker det är ytterst beklämmande hur vårt debattklimat har tystats ner i Sverige, där man inte får ha minsta antyda till att ha fel åsikter, för om man har det ska man genast smutskastat. Jag var ytterst medveten om att jag skulle få tvivelaktiga människor efter mig, då jag har valt att inte vara anonym. Jag vill vara tydlig med, att vi måste sluta vara rädda för att säga vad vi tycker. Jag kommer aldrig att tysta min röst oavsett hur mycket underliggande och subtila hot jag får.

Det kom ett samtal 151030 från en man som heter Erik Olsson och han presenterade sig vara från KIT, vilket är sponsrade av media koncernen Bonniers. Han ville veta mera om mitt engagemang i Granskning Sverige. Av samtalet framgick väldigt tydligt, att det var inget artighetssamtal som var syftet, läs reportage han gjort här.  Därefter idag 151031 kom en kommentar till mitt blogginlägg om Granskning Sverige. Vilket man tydligt kan utröna dess syfte, är att genom subtilt hot, så vill man att jag ska tystas. Personen vill skrämma mig med antydan om, att saker kommer avslöjas från mitt privatliv och offentliga liv. Vem är det som vill att Granskning Sverige ska tystas? För det är precis detta handlar om, att någon vill tysta Granskning Sveriges granskande reportage.

Nedan kan du se inlägget i sin helhet men finns även att skåda här.

“Nina du säger att Socialdemokraterna är en sekt, men hur kommer det sig att du varit med i Scientologerna? Enligt våra grävande journalister rörande dig och din bakgrund så framkommer ganska mycket besvärande uppgifter för din del både om ditt privata liv som ditt offentliga.
Det framkommer att du har barn, en dotter tillsammans med en kriminell
Zigenare?

Ja som sagt, det finns ganska mycket besvärande information för dig som grävts fram av våra grävande journalister.”

Det som framkommer ovan är saker som jag redan har berättat om i både facebookinlägg samt i tidigare bloggar. Det är ingen hemlighet att jag för över 20 år sedan varit på Scientologerna och gjorde en del kurser, som jag fann vara väldigt bra. Jag valde att inte vara medlem för att jag inte ville vara med i den rörelsen. Jag har även varit och kollat in Livets ord och Smyrnakyrkan i Göteborg. Var även på ett stort möte och lyssnade på Ulf Ekman som är Livets ords grundare. Valde inte att gå med i det heller. Har även valt att ta avstånd från allt religiöst och gjort utträde ur svenska kyrkan. Alltså inget uppseendeväckande med det. Jag tror inte på en religion, men är troende på en högre kraft och anser mig inte behöva en religion för att vara troende.

Personen ovan tar även fram det faktumet att jag har barn med en zigensk man. Denna man träffade jag för 19 år sedan. Jag vill inte lägga ut den mannens privatliv men kan säga som så, att det blev ytterst kortvarig relation då jag blev misshandlade och vid ett tillfälle nästan slog han mig till döds. Jag lärde mig mycket om den kulturen. Jag är väldigt stolt över alla mina döttrar som är både vackra och intelligenta. jag har sannerligen välsignats med härliga barn. Stolt ensamstående mamma är jag.

Jag vet faktiskt inte vad mer som ovan person lyckats gräva fram,och vill använda emot mig, om jag inte tystar min röst och avslutar mitt engagemang i Granskning Sverige. Men såklart jag har levt ett liv som både kantats av misstag och framgångar. Jag älskar mitt liv och mig själv. Jag kan inte göra avkall på min sanning och tysta mig, för att “några” vill avslöja mitt privatliv. Är det så här vi gör mot obekväma människor? Är det så här etablissemanget vill tysta vanliga medborgare?

Jag kommer inte avsluta Granskning Sverige, utan fortsätter med mina frågor. Om ni vill stödja detta arbete så kan ni lämna donationer via Granskning Sveriges hemsida. Ni kan även stödja oss genom att dela våra granskningar och gå in på vår Facebook sida för att gilla vår sida.

Om du nu blev nyfiken på vad Granskning Sverige gör för något, så gå in på ovan länk och läs. Nedan finner du de intervjuer jag gjort tills nu. Såklart fler saker kommer: