Idag 23 oktober 2015 så ringde jag Löfvens pressekreterare och frågade den enkla frågan, varför Löfven inte åkte till IKEA, efter att två svenskar blivit mördade där men till Trollhättan kunde han åka direkt ? Lyssna på svaret i ljudfil nedan.

Jag finner det ytterst besynnerligt, att Löfven inte åkte till IKEA och att han inte fördömde morden som skedde där i form av ren avrättning. Det förefaller för mig som så, att Löfven sorterar ut viktigheten utefter hudfärg och vi det svenska folket är av ringa betydelse.

Utan tvekan så var morden på IKEA planerade samt valda utefter hudfärg.

Jag anser att det är ett skadligt beteende statsminister Löfven har då han gör skillnad på folk utefter var de kommer ifrån. Jag antar att han inte det minsta är intresserad av skydda svenskar. Det är min åsikt och den dagen jag ser annat beteende, så gör jag annan bedömning och antagande. Tills dess så är Löfven för mig en statsminister som övergett sitt folk och svenskheten.

Jag ställer mig fortfarande frågan varför kunde Löfven inte åkt till IKEA i Västerås på morddagen, han befann sig ju t.o.m. i Västerås den dagen. Var det så svårt för Lövfen att fördöma avrättningen av två svenska människor? Löfven är snabbt ute och fördömde nätmobbingen av Zara Larsson samt moskédåden. Via SvD står att läsa nedan citat från Lövfen som fördömer moskédåden:

“Stefan Löfven fördömer å det skarpaste det som hänt.

– Det viktigaste nu är att alla tar avstånd från det här. Jag vill samtidigt berömma dem som varit ute och gett de drabbade sitt stöd. I Sverige ska ingen behöva vara rädd när man utövar sin religion, säger Löfven”

 

Jag beklagar med det starkaste över Lövfens empatilöshet och hjärtlöshet inför att två svenska människor blev mördade, just för att de var svenskar men det bekommer inte Lövfen det minsta. Men nätmobbing och moskéer står högt på Löfvens dagordning.

Gällande Granskning Sverige:

Granskning Sverige är ett antal medborgarjournalister som ringer makthavare och ställer de frågor makthavare sällan får av etablerade medier. Vi ringer för det mesta anonymt då väldigt få vill tala med oss när vi presenterar oss som journalister från Granskning Sverige. Vi vill gärna att vår verksamhet skall växa då Sverige befinner sig i ett katastrofalt läge och etablerad media nästa alltid undviker de viktiga frågorna.

Vi hoppas kunna väcka det Svenska Folket och få svenskarna att inse att svenskar måste börja stå upp för sina intressen om inte vi svenskar skall bli en minoritet i vårt eget land.

Jag ringer olika makthavare i Sverige på eget initiativ. Dock har jag valt att förmedla ut dessa samtal via Granskning Sveriges regi. Vill ni vara med och bidra så att vi kan göra flera program, se vidare här.

När två vita svenskar knivmördades av en mörkhyad besviken asylsökare på IKEA tog det lång tid innan Löfvén reagerade. Morden presenterades i traditionell media som ett vansinnesdåd och rasistkortet undveks trots att förövaren valde ut sina offer för att de såg svenska ut. När en etnisk svensk begår mord på mörkhyade i Trollhättan tar Löfvén omedelbart regeringsplanet till Trollhättan för att visa sitt engagemang och traditionell media pumpar ut nyheten om rasistdådet. Av någon underlig anledning kan svarta som mördar vita skylla på så kallade socioekonomiska faktorer och rasistkortet undviks konsekvent av media. När vita mördar svarta är det per automatik ett rasistdåd och krafttag krävs mot den växande rasismen i Sverige. Kanske varken makthavare eller press själva tror på den utslitna floskeln om “allas lika värde”. Vita dödsoffer verkar i alla fall inte vara lika mycket värda som mörkhyade dödsoffer. Nina ringer Löfvéns pressekreterare för att reda ut begreppen.