11863428_914217505291008_1840565590276700170_n

Bilden är en satirbild från Koling.nu och påtalar hur Arnstad i sin utövning överdriver sina analyser till att handla om att hetsjaga SD.  Arnstad legitimeras av Socialdemokraterna som anlitar honom som expert. Vilket han dock inte kan uttala sig vara, men i sossarnas värld så passar han ju in och då får han säga och göra vad som, bara det leder till att SD utpekas som rasister och fascister.

Vi kunde 150917 ta del av programmet Debatt i SVT1 och DR2 om flyktingpolitiken. Det som slår mig är funderingen vart ska debatten främst bedrivas? Vart är en obligatorisk samhällsdebatt om den stora flyktingström vi nu får ta del av men inte får ha något att kritiskt invända emot. Arnstad beskriver i debatten att i Danmark har rasismen blivit norm. Duktig idiot, är vad han har blivit till Socialdemokraterna som är hans största arbetsgivare till att sprida propagandan, att den som kritiserar invandringen är rasist och fascist. Tror dock inte danskarna instämmer i Arnstads verklighetsbeskrivning av ett helt land.

Viktiga samhällsfrågor får inte tystas ner och politikers främsta uppgift är, att se till att folket alltid får ha en röst. Vilka politiker idag lyssnar på alla de åsikter som finns om invandringspolitiken?

Det är så beklämmande att en person som Arnstad får bli så tongivande. Lite mer om debatt och dess ifrågasättande om varför Arnstad är med som självutnämnd expert finns att läsa här. Bloggaren Fredrik påtalar att skillnaden mellan danskt och svenskt debattklimat med gårdagens debatt blev ytterst tydlig.

Det är inte konstigt om man ifrågasätter Arnstads medverkan som expert både i debatter och att Socialdemokraterna brukat honom för att fortsätta med sin propaganda, att alla som inte är för invandringen är rasister.

Det finns något som måste upprepas gång på gång på gång och det är att Socialdemokraterna har ingen rätt att bedriva politisk förföljelse. Min bedömning är att Socialdemokraterna för att behålla sin maktposition hetsar folk till att vara orättfärdiga på så sätt, att med Stefan Löfvens godkännande, är det korrekt och rätt att kalla varje person som är invandringskritiker för rasist, nazist samt fascist. Det är här Arnstad har sin roll som han givits av Socialdemokraterna, för han försöker ge sken av att det finns belägg till att SD är fascistiskt och rasistiskt parti. Han har till och med skrivit en bok för att bedriva sin tes vidare. Dock har han fått mycket saklig och gediget kritik för sina påståenden.

Det duger inte att ha en statsminister som hetsar till politiks förföljelse. Utan här måste vi genomskåda Socialdemokraterna för vad de är, förtryckare som kommer i en falsk skepnad av godhetsanspråk.

Citat från Jan Roostal gällande debatten om invandringen där danskar och svenskar närvarande:

“Skönt att inspupa lite dansk sund mentalitet. Den svenska mentaliteten som säger att lögn är sanning, ger mig kvävningskänslor.”

Citat från Annika Carlsson om samma debatt:

Heder till Danmarks riktiga politiker som tar ansvar för sitt eget folk i första hand

Om man går in på Facebook debatt sida från Danmark så kan man läsa kommentarer som undrar vem den där Arnstad är och att de aldrig hört någon bruka ordet rasist på det sättet.

Mari Lorentsson säger så här på sin Facebook om Arnstad:

“Henrik Arnstad är så pinsam så jag dör.. Jag ber Danmark om ursäkt för Sverige, Danskar är inte rasister. De är realister. Henrik Arnstad är vår statsministers politiska rådgivare. Då förstår kanske danskarna hur jävligt det är i Svensk politik. Dock ökar vårat enda sunda politiska val hela tiden i opinion.. Sverigedemokraterna är nu det största partiet i Sverige. Fick igår hela 27,3%. Ändå så utesluter vår regering att ens tala med SD och utesluter nästan 2 miljoner väljare. Det är inte längre demokrati i Sverige. Om detta fortsätter så flyr jag med mina barn till Danmark”

Welcome to Sweden, här har vi en statsminister som använder sig av en tvivelaktig metod som går ut på att undvika en sakdebatt genom, att i tid och otid hojta rasist och funkar inte det så anlitar man en låtsas expert som Arnstad som får till uppgift att förklara för folket vilka rasister och fascister de är.

Detta måste ju vara Socialdemokraternas våta dröm att de som förespråkar “vägra ta debatten” lyckas lobotomera folket att sluta debattera. Då har ju verkligen Socialdemokraterna lyckats få folket på plats som lydiga hundar som ska vifta på svansen så fort ny skattehöjning påstås behövas göras med mera. Läs mer om  “vägra ta debatten” här.

Till och med danskarna tycker detta är löjeväckande med en icke expert som tar plats i debatten som den störste storhetsdebattören genom alla tider. Kom ihåg det är Socialdemokraterna ytterst som lyft fram Arnstad.