Börjar polisen tappa greppet om vårt land och måste till varje pris skapa en vacker och fin kontakt med invandrare?

Polisen har nu gjort en film som de sprider, där vi ser hur de vädjar till invandrare att vara snälla mot polisen då polisen faktiskt är snälla men herregud, polisen ska inte vara inställsamma och överdrivet snälla. För mig räcker det att med att polisen upprätthåller lag och ordning med respekt, diciplin och gränser om så behövs.

Jag tror inte att er vädjan kommer göra så att invandrare slutar bilda no to go zoner dit polis inte kan åka och upprätta hålla laglig ordningen.

Jag anar med polisens vädjan- inlägg nedan en stor kontrollförlust.

“Polisen går klädda i uniform och uppmanar “flyktingar” att komma hit! Detta är ett politiskt budskap som ligger i linje med sjuklövern. Polisen skall vara opolitiska och neutrala i sin organisation. En anmälan är upprättad med ärendenr: 5000-K1186541-15. Jag uppmanar samtliga Sverigevänner att göra en anmälan gällande denna videon, ring på 114 14 och anmäl Du med! “

Polisen gör är en vädjan till invandrare i form av, snälla var inte dumma mot oss vi är ju snälla. Se mer av vädjan här.

Känns oerhört besvärande att polisen på detta sättet vill få invandrare mer snälla. Men ännu mer förnedrande känsla får jag av polisens inlägg när de sitter och gullar med en hund och det låter som om de pratar i ett barnprogram. När polisen gör på detta sättet så tappar man ju respekten och de gör sig istället till åtlöje.