Är ett av Sveriges största och farligaste problem att Sverige islamiseras? Svar Ja, om man ska tro Säpo-chefen .

Citaten nedan är från Skaraborgsläns tidning 150911, läs hela artikeln här. Det vi nu inom SD oroat oss för är på väg att hända. Våldskulturen av terrorism breder ut sig även i Sverige. Det är bara en tidsfråga innan vi ser ett terrorattentat i Sverige. Vi har fått ta del av nyhetsrapportering sedan tidigare där människor försökt utföra ett terrorattentat men misslyckats.  Dessa människor kommer inte alltid misslyckas i sina försök till att terrorisera det svenska folket.

Det skrivs inte i artikeln tydligt att det handlar om hotet av en islamisering av Sverige och dess terrorverksamhet, utan att det handlar om värvningen till extremistiska rörelser.

“Kommuner oroas över radikalisering och extremism”

I skaraborgska kommuner finns en oro att människor radikaliseras och rekryteras till extremistiska rörelser.
— Det finns en känsla av att något är på gång, säger Per Ottosson, ställföreträdande polisområdeschef i Skaraborg.”

Den som inte vill tro att terrorism kan ske i Sverige behöver omgående ta sig en funderare. I Skaraborg ska det nu anordnas en utbildning inom extremism och det finns sannerligen skäl till detta. Kommer försöka delta på denna föreläsning och se vilka extrema rörelser man syftar på.

“Den 24 september anordnar polisen i Skaraborg ett seminarium i Skövde på temat. Inbjudna är bland annat skolpersonal och socialarbetare från de skaraborgska kommunerna. “

Det planeras att byggas fler och fler moskéer i Västra Götaland. Vi vet att det värvas till terroristorganisationer i dessa moskéer. Aktuell föreläsning ligger sannerligen i tiden men det är beklagligt att vi ens är i den positionen att vi står inför terroristhot. Hade våra politiker inte varit så naiva och ansvarslösa då hade vi kunnat minimera denna risk för terrorattentat. Nu har vi istället ett land där vi tillåter människor träda in i vår gemenskap utan att kunna identifiera sig eller på nått sätt verifiera vem dem är.

“Redan när arbetet startade så fanns en oro i en del kommuner att det förekommer rekrytering till extremismrörelser, berättar Per Ottosson.

— Det finns en känsla av att något är på gång. Vilka kommuner det gäller och vilken typ av extremism det är kan jag inte säga, säger Ottosson.”

I Skövde på banken Nordea, har det funnits misstanke om att en utlandsbetalning var avsett för att finansiera terrorism verksamhet och därav stoppades betalningen.

Hur länge ska vi finnas oss i att regeringen inte tar krafttag mot terrorismen i Sverige? Vi kan inte tillåta att Sverige fortsätts islamiseras och att denna religion som är en minoritet i vårt samhälle, men ändock får styra så mycket. Det verkar inte bättre än att vi ska forma hela samhället efter islams värderingar och våra demokratiska rättigheter är ett minne blott. För vem vågar kritisera islam? Vem vågar kritisera profeten Mohammed? Vem vågar stå emot det vidriga halalslaktande köttet? Vem vågar stå för att barn ska slippa bära hijab? Det är några frågor jag ställer mig.

Tack, men nej tack, jag vill inte ha en islamisering i Sverige och inte dess moskéer heller.