Debatten är ytterst polariserade gällande invandringspolitiken. På ena sidan finns regeringen med sin vision om att Sverige ska vara en humanitär stormakt till vilka ekonomiska offer som helst. Vad spelar det för roll för politikerna att skattebetalarnas pengar missbrukas på detta sättet? Det är ju inte deras egna pengar de slösar bort på människor som inte bor i Sverige. Någon annans pengar verkar man kunna göra som man vill med utan några betänkligheter.

Politikerna ställs heller aldrig till svars för sitt handlade i sin förtroendepost, de kan lugnt haverera Sveriges ekonomi och inga åtal kan väckas.

Sedan 2010 står det även i vår grundlag att Sverige ska vara ett multikulturellt samhälle. Enligt vår grundlag är vi nu skyldiga att vara multikulturella. Detta är inget som folket fått vara med att bestämma om genom att rösta. Utan denna grundlagsändring skedde i största hemlighet utan större debatt. Såklart då att regeringens vision om att vara en humanitär stormakt kan anses vara skyddad.

Varje invandrad människa ska få allt utan ifrågasättande för denna invandrad är god och dess motiv till att komma till Sverige får inte ifrågasättas.

Den andra yttersta sidan emot detta är att ondgöra  varje del av invandringen och inga fördelar skådas. Invandraren ses som en inkräktare med motiv att förgöra Sverige in i minsta detalj.

Bägge dessa sidor gör grova generaliseringar i form av den gode respektive onde invandraren. Sanningen ligger nog som vanligt mitt emellan.

Såklart det det både invandrar människor som är i stort behov av skydd men även människor vars enda syfte är att få en livslång försörjning. Givet är att det finns invandrare som vill islamisera vårt samhälle och sätta demokratin ur spel. Likväl som det finns invandrare som längtar efter vår frihet och jämställdhet.

Klart det finns invandrare av alla det sorter och vid olika tider flyr eller utvandrat folk på grund av olika skäl.

Den invandring eller invasion vi nu ser till Europa handlar just till den största delen om män som vill ta sig till bidragsländer för att skapa sig en bättre framtid. De som är utan medel att betala en smugglare blir kvar i närområdena till Syrien i flyktingläger. Kanske det inte bara handlar om livslång försörjning utan att tvinga oss till fortsatt islamisering. Filmen nedan får mig att säga stopp, stopp och stopp.

https://www.youtube.com/watch?v=X2rmA9A7CEM&app=desktop

Det vi bör göra är att stänga gränserna och endast ha Sverige öppet för riktiga flyktingar. Vi ska inte ge permanenta uppehållstillstånd till dem som kommer från Syrien. Det ska bara beviljas tillfälliga uppehållstillstånd.

Två viktiga fokus bör dominera all hjälp vi kan till Syrien just nu. Det är att vi omgående riktar alla resurser till närområdena och bygger upp bra boenden, mat, skolor och andra behov som behövs. Går det bygga modulhus i Sverige till invandrar i brist på annat boende så kan vi även assistera med det på plats.

Det viktigaste fokuset är dock att bekämpa IS. Jag ställer mig frågan varje dag varför vi tillåter IS-härjningar som våldtar, plundrar och mördar folk.  Vi i Europa med USA skulle lätt kunna slå ut dessa terrorister med all modern krigsteknik som vi har. Kan nedan inspelning med Admiral Ace Lyons som säger att Obama är antiamerikan och islamist, ge en förklaring till varför vi inte ser ett gediget motstånd mot IS?

https://www.facebook.com/adrian.ionescu.376/videos/10153070412010913/?pnref=story

Om vi utplånar IS så kan folket därefter flytta hem igen och bygga upp Syrien med demokrati som grund om så önskas. Det vore att ge hjälp och stöd på riktigt till folk som verkligen lider i närområdena utan några framtidsutsikter. Detta är nått jag tror på som helhetslösning. Därmed överger vi heller inte den stora delen av befolkningen som är utsatta.