10686805_929920407054051_1810677932490494603_n

Sverige har nu för första gången sedan 1749 en större andel män än kvinnor i befolkningen. Enligt officiell förklaring så föds det fler män än kvinnor, enligt SCB.

Vi vet att den större andelen som invandrar till Sverige är män och inte kvinnor initialt. Vi vet även att den största andelen som invandrar just nu inte kan styrka sin identitet. Thoralf bloggar om detta med att män nu flyr till Europa med tvivelaktiga motiv. Vi vet inte hur många av de som nu finns här samt förväntas komma som är terrorister med ett deltagande i bestialiskt mördande. Det vi med största sannolikhet kan säga är att människor med terroristanknytning har tagit sig till Sverige.

11948141_10153197012278247_588856929_n

Det slår även rekord i ankommande av invandrare augusti 2015. Thoralf beskriver att den största andelen som kommer till Sverige är män. Det lär inte minska med hur många invandrare som får komma till Sverige,  då det inte verkar finnas några politiska bromsar.

Annie Lööfs vision i youtubeklippet ovan handlar om  att Sverige mycket väl kan bebos av 30 miljoner fler människor.  Annie Lööfs önskan får vi väl i nuläget anses vara en sann dystopi för Sverige. Det verkar som att Sveriges politiker och stor del av svenska folket tror att den högsta formen av godhet är att urholka statskassan på människor som inte har tillgång till Sveriges välfärd. Mer sansat och rimligt borde givet vara att dessa människor bygger upp sina egna länder, så som Sverige gjort och att vi bistår med att utradera terroristerna som är problemet. Lösningen kan inte vara att tillåta terroristerna fortsätta och att folket därav får fly.

Det kan inte vara högsta formen av godhet mot det svenska folkets skattemedel, att nyttja dem på en del av jordens befolkning som inte är svenskar och inte heller har betalat skatt här. Alla partierna förutom SD tar för givet att de har folket med sig gällande detta slöseri av skattemedel. Skulle vi ha en omröstning i invandringspolitiken, så skulle svenska folket omgående säga att det räcker nu, är min övertygelse.

Låt oss komma ur den känslomässiga härjningen med missbruket där politikerna slösar skattemedel utan stöd från svenska folket. Istället ska v i förnuftigt och realistiskt inse vad som är det bästa och godaste för oss alla. Utifrån två perspektiv så önskar jag att vi omgående blir goda mot oss själva. Det första är ekonomiska perspektivet samt det andra utifrån ett trygghetsperspektiv. När vi inte kan styrka identiteten på dem som kommer hit så blir samhället mer otryggt.

Vi vet att Säpo har varnat för att de inte har någon kontroll på vilka samt hur många som sympatiserar med terroristorganisationen IS. Det blir ett mer otryggt samhälle när man inte har kontroll och det tillåts att eskalerar. En tankeväckande idé som jag läste var,  att det krävs ID-handling för att hämta ut ett paket på posten men komma in i Sverige kan du göra utan någon ID-handling alls.

Detta leder tankarna till att vi skapar just nu ett otryggare samhälle för alla oss som bor här och i min värld ska förtroendevalda politiker ha ditt och mitt bästa i fokus alltid, utan avgränsningar eller brist på solidaritet mot den svenska befolkningen.

Självklart kan vi stötta och hjälpa människor i världen bort mot fattigdom. Så som vi en gång kämpade med att ta Sverige mot vår välfärd. Dock ska vi inte göra det på bekostnad av att vår välfärd sjunker eller ödeläggs. Det är inte rättvist mot oss som bor, och verkar i Sverige samt betalar hög skatt för att vara solidariska med varandra.

Politikerna måste sluta missbruka det förtroende de fått samt ta maktens möjligheter på allvar. Nuvarande politiker förutom SD, måste besinna sig bort mot att vara internationella godhetsapostlarna.

Sveriges vision om att vara en humanitär stormakt med skattebetalarnas pengar är bortom allt förstånd.

11942107_929558063756952_528008431153330275_o

 

Bilderna som används i många av mina blogginlägg, är satirbilder som jag använder för att med knivskarp humor och satir få tanken att slipas. Flera bilder finns på Koling.nu. Det finns människor som läser min blogg vars syfte är att utmåla mig som en psykopat, rasist, nazist samt oandlig. Jag vet att Kolingbilderna kan vara svårt för vissa människor att hantera och det finns dem som vill göra antagandet, att bara för att man använder sig av dessa bilder så är man värsta rasisten med mera. Jag undanbeder mig sådan hysteri och ber dig slappna av lite och reflektera om det finns en sanning i bilderna och hur den sanningen manifesterar sig i den fysiska verkligheten idag. Om inte så gå bara vidare.