13087179_10153540062173309_79356376932376228_o

Det har varit så otroligt stort intresse efter att delta på Jimmie Åkessons sommartal och anslutande fest. Glädjande så har SD tänkt till och arrangerat en sommarfestival, så att fler kan delta och umgås under ett par härliga sommardagar.

Det har varit en hetsjakt mot de artister som tackat ja till att uppträda på SD-sommarfestival 26-27 augusti i Sölvesborg 2016. Expressen och journalisten, Aino Oxblod ringde artisten, Jan Johansen i syfte att fråga honom om hans deltagande på SD-festen. Jan Johansen gjorde en pudel och hoppade av evenemanget med hänvisning, att han inte visste att det var SD som stod för arrangemanget. Man kan fråga sig om det tillhör vanligheterna hos Expressen och dess ansvariga utgivare, Thomas Mattsson, att ringa de artister som uppträder på SD:s evenemang eller ringer de alla de politiska partiernas artister? Såklart inte, och här kan vi enkelt skåda och synliggöra medias agendasättande journalistik i form av att skrämma människor till tystnad och ta avstånd.

Ett musikband som inte viker eller faller för drevet är Jerusalem. De har uppgett att de kommer spela på SD-evenemanget. Jag har inte tidigare lyssnat på Jerusalem och blev nyfiken på deras engagemang och på deras FB-sidan kan man läsa bandets sångares Uffes tankar om att delta på aktuell fest:

“Uffes tankar efter det sista dygnets stormar!

Vi kommer att spela på sommarfestivalen i Sölvesborg den 27:e augusti.
Det är ett enhälligt beslut i bandet att vi skall göra detta. Det förekom inte ens någon diskussion emellan oss när vi blev tillfrågade. Vi var också fullt medvetna att alla inte kommer att applådera oss i vårt beslut. Men vi går dit vi känner vi skall gå.
Vi följer inte politikers åsikter, inte heller medias åsikter (kristen eller icke), inte ens kyrkans åsikter, inga präster, biskopar eller religiösa ledares åsikter, inga FB-tyckares åsikter…vi följer det Jesus gjorde och han gick vart han blev ledd.”

Här kan du läsa hela inlägget på Jerusalems FB-sida Uffes tankar.

Jag har själv en egen personlig upplevelse av Jesus som jag så ofta jag kan berättar till människor om. Innan den händelsen där jag fick en kontakt med Jesus och guds nåd så hade jag uppfattningen, att Jesus var en kärleksfull person på den tid han levde. Idag vet jag mer och blev räddad till livet av Jesus och mitt liv förändrades. Jag är troende men inte på religion. Jag har min kontakt med gud på mitt sätt. Jesus känner jag en otrolig tacksamhet till och vet att han är högst verklig och kan utföra mirakel. Jag sparar den berättelsen, om när jag träffade Jesus och hur han räddade mitt liv, till nått speciellt tillfälle. Inget blogginlägg är nog att berätta den magiska situationen och det löftet jag fick, om att jag fått all tid på jorden som jag behöver. Inga ord kan beskriva eller förklara tillräckligt, så jag behåller den berättelsen en stund för mig själv men om du träffar mig och vill veta, så berättar jag gärna om mötet med Jesus.

Som sagt hade inte lyssnat nått på Jerusalem innan jag fick ta del av att de ska uppträda på SD-sommarfestivalen. Jag hittade nedan länk och bara ryser och känner guds nåd.

Har lyssnat på Jerusalem hela dagen och säger som Uffe “jag ser gud bakom allt jag ser och jag kan inte tvivla mer”.