NinaDrakfors

Politik

Månad: maj 2016

Talarna från Folkets Demo

Sanningen och modet att säga den gör oss fria.

Folkets Demonstration hölls 22  maj på Raoul Wallenbergs torg för sjunde gången i Sverige. Stort Tack till initiativtagarna och arrangörerna Therese Larsson och Johan Widén, för ert mod och ständiga strävan efter ett bättre Sverige. Allt förlöpte lugnt, fredligt och innehållsrikt.

Jag fick äran att få vara med och tala för andra gången. Nedan kan du lyssna på samtliga talare. Tro inte på lögnerna om att Folkets Demonstrations talare och deltagare är människor som är rasister, fascister och nazister. Det är inget annat än  en ovärdig stigmatisering och avhumanisering av vanligt hederliga människor. Lyssna på talen och bilda dig en egen uppfattning, om det är det är rasistiskt som vi pådyvlas vara eller är vi tänkande människor som vill Sveriges bästa?

Jag noterar även att gammelmedia inte skriver nått om innehållet i talen och man bör ställa sig frågan varför? Istället har jag läst att man kallar oss för invandringskritiska, islamofobiska och att det inte skulle passa sig att vi höll demonstrationen på Raoul Wallenbergs torg. Men inget om innehållet, utan bara yta och försök till agendasättande journalistik och pådyvla oss att vi inte är annat än rasister. Kravet på omedelbar avgång riktades främst mot statsministern Löfven, Rikspolischefen Dan Eliasson och Mp:s ordförande Gustav Fridolin.

Nu till talarna och innehållet, vilket är det som ändock är det viktiga i sammanhanget.

Lennart Matikainen ställer frågan: Vad vill du ha för framtid och vad har du för ansvar för det? Han ger oss en berättelse om nyttiga idioter som inte har några egna politiska förslag till en förändring och förbättring för Sverige, det enda de kan göra är att stå och skrika. Han berättar att han via en vän fick berättat till sig, att en KBG agent berömt Sverige då vi lyckats införa diktatur och fått folket att tro att det är demokrati. Han markerar att demokrati betyder folkstyre och nu har man en annan agenda. Han uppmanar antirasisterna att tillsammans med oss, börja bygga vårt samhälle mot mer trygghet.

Hur som helst, Lennarts tal är intressant, fascinerande och gav mig gåshud flera gånger. Jag älskar Lennarts känsla för sanningen och att han  har modet att säga den.

Stefan Torssell en ständig talare på Folkets Demonstration med sin entusiasm, glöd och intellekt. Han påtalar faran i att göra falska skriverier/ anklagelser människor så som Mona Sahlin gjorde om Folkets Demonstrations deltagare och talare. Han lyfter splittringen som pågår i Sverige med 55 no to go zoner, där polisen inte kan upprätthålla lag och ordning. Sverige har näst flest våldtäkter i hela världen, brottsligheten ökar, gängkriminaliteten dominera vissa städer med dödskjutningar, och Sverige leder världstoppen gällande nerbrunna skolor. Stefan tar upp flera stora problem som Sverige har och att regeringen med dess politiker fullständigt tappat kontrollen över utvecklingen. “Folkets Demonstration är det enda folkliga opposition som finns i landet”.

Annelie Sjöberg, lärarinnan som fick lämnat sitt arbete för att hon använde sin yttrandefrihet. Hennes fokus var de mänskliga rättigheterna samt principen om all människors lika värde. Ljuset, klarheten och förnuftets segrande, hon pratar om Upplysningstiden. Vi är ett fredsälskande folk som tror på demokrati, är något hon poängterar. Hon lyfter fram att det i de mänskliga rättigheterna inte talas nått om värde (value) utan om värdighet (dignity), alltså en felöversättning av originalversionen. Annelie instämmer med dig, låt oss återinsätta värdighet i samhället. Den här kvinnans mod och förnuft är en stor inspiration.

Barbara Trusz talar för andra gången och var en uppskattad talare. Hon pratar om ideologiers påverkan och negativitet. Alltså, man kan inte annat än bara att älska henne. Hon pratar om islam och dess ideologi och dess sharialagar. Barbara ställer frågan ska vår kultur och traditioner förnekas? Hon uppmärksamma även att det inte är nått fel, att känna lojalitet med sin nation och dess befolkning som följer vårt sätt att leva med de lagar vi har. Hon vill få oss att känna oss stolta över oss själva och vårt land.

Själv hade jag fokus på den ansvarslösa invandringspolitik med två stora negativa effekter på det svenska samhället så som ekonomiskt underskott samt ökad otrygghet. Jag lyfter fram statens egna utredning som påvisar att om vi fortsätter som vi gjort tills nu, kommer vi ha ett ekonomiskt underskott till 2040. Dock finns tre sätt att motverka underskottet i form av att minska flyktinginvandringen, eller se till att den del av invandringen som inte är i arbete i tillräcklig hög grad, måste höja sitt arbetsdeltagande inom den privata sektorn samt måste vi höja vår pensionsålder med två år. Det är du och jag som betalar kalaset och vi kommer inte kunna gå i pension så som våra föräldrar gjort.

Antirasister obstinata småbarn i vredesmod

Titta så fint jag ställde upp på bild åt antidemokraterna på Folkets Demonstration. Dessa obstinata människor som stod och skrek, att vanliga mammor och pappor osv var rasister och nazister. Det påminner mig om när små barn står och skriker i vredesmod när de inte får som de vill. Alltså, det är vi som får vara ansvarsfulla vuxna nu.

Har fått dagens rapport om antidemokraternas aktivitet mot mig:

1. Man ska starta ytterligare ett drev i form av att ringa min arbetsgivare för att få mig sparkad.

2. De har gett mig ett till öknamn, och nu är det inte bara “Draken” utan de kallar mig för “Ninja”. Alltså jag gillar dem bägge så kör på.

3. Nu har de även skickat material till SD i syfte att få mig utesluten.

4. En nättidning är sura för att jag i mitt tal på Folkets Demonstration kallade dem för att vara en “hatsajt” så nu skriver de massor om mig i affekt. Har ingen gett dem rådet, att man inte ska skriva i affekt då det brukar bli osmakligt och osakligt. Just det, inget de bryr sig om, bara de får ut sin hatpropaganda mot oliktänkande.

13310584_10153736816573247_5269556408359342706_n

Ps: Jag tror inte antirasisterna och antidemokraterna vet vad fascismen är för nått, de verkar vara insnöade på detta med att bedriva nån form av kommunistisk förföljelse mot oliktänkande. Jag vet heller inte vad de syftar på gällande vad jag förnekar och inte förnekar. Det är så enkelt för dem att stämpla människor som rasister, nazister och fascister bara för att man har en annan politisk åsikt. Inte särskilt intelligent om du frågar mig.

22 maj Folkets demonstration

Senaste Folkets Demonstration fick jag äran att vara med och tala i Göteborg. Nu kommer jag vara med igen i Stockholm 22 maj. Håller väl nästan samma tal med vissa förändringar och tillägg. Hoppas ni har möjlighet att delta.

Det glädjer mig att få bli skildrad i Nya Tider

http://www.nyatider.nu/nina-drakfors-en-drake-som-skrammer-makthavarna/

 

Mod ger frihet

13087179_10153540062173309_79356376932376228_o

 

Mitt tal i Stockholm idag 1 maj 2016. Lyssna på samtliga talare Här.

Tillsammans är vi starka

Vi måste förändra inifrån och ut. Folket förändrar samhället. Jag är så tacksam att ni inte har gett upp inom alternativ media, och att ni människor som vaknat gått före oss och kämpat för vår yttrandefrihet. Jag ser hur ni har kämpat och fått utstå så himla mycket.

Jag ser nu klart och tydligt men jag var en gång tiden en av dem som trodde, att vissa människor var en samling ondskefulla rasister. Jag trodde på media och jag trodde på Expo. Det är helt otroligt, jag trodde på Expo.

I dag har mitt medvetande ökat och jag ser ett helt annat Sverige och det gör mig ledsen. Jag ser splittring och polarisering. Jag ser maktövergrepp. Jag ser hur media använder sin makt för att förtrycka folket. Jag ser de här artiklarna som stigmatiserar vanliga hederliga människor som ondskefulla rasistiska antidemokrater.

Jag ser vinklingarna i artiklarna där jag vet att de uteslutit många andra perspektiv, allt för att det ska passa deras agendasättande journalistik. Jag ser allt det här och det gör mig ännu mer bestämd, jag viker mig aldrig. Jag viker mig aldrig för mobbare eller förtryckare. Jag avskyr förtryck i vilken form den än kommer, och jag avskyr förtryckare.

Så länge jag andas kommer jag stå på mina ben och synliggöra det här via Granskning Sverige.

Idag är det 1 maj, så kallat sossarnas dag där de ska protestera mot orättvisor och visa solidaritet med folket. 1 maj för sossarna är inget annat än att likt ett tvång använda folket och manifestera makt. Det är ett försök att uppvisa hur starka och många de är men de är inte starka. S är svaga och ohederliga, och till viss del antidemokrater.

Jag kommer ihåg när jag gick i första maj tågen när jag var aktiv sosse. Det var inte många för jag hittade alltid på ursäkter till att inte gå. För mig är politik 365 dagar om året och inte att protestera en dag om året. Är det inte märkligt hur S idag 1 maj protesterar mot sin egen politik?

Tvärtom mot sossarna som använder en dag om året att protestera mot sin egen politik, så vill jag lyfta fram förändrings kraften som finns inom alternativ media i form av Granskning Sverige.

Jag vill inspirerara er till att verka i Granskning Sverige andan som jag kallar den eller GS kraften. Varför vill jag det? Jo, jag tror på att det är den förändrings kraft vi behöver, en kraft som kommer underifrån och som har makt att förändra.

Länge nog har vi trott att det inte finns något vi kan göra åt galenskaperna i samhället. En stor frustration och hopplöshet har jag kunnat skåda. Men att ställa frågor och synliggöra makten har en kraft att förändra. Det ger oss även möjlighet att bli engagerade på ett enkelt sätt. Alla behöver inte likt GS andan spela in alla samtal och lägga ut officiellt. Men det handlar om att vi ger oss in i matchen och visar makthavarna, att det räcker nu med vanstyre. Detta ger oss makt att skapa förändring. Underskatta inte kraften i att ställa en enkel fråga.

Är det okej att en person får 180 timmars samhällstjänst för en grov våldtäkt på en 12 årig flicka? Såklart inte! Låt oss då se till att makthavarna får reda på vad vi tycker och börja ringa dem. Låt inte makthavarna komma undan våra åsikter och tankar kring det som pågår i samhället.

Mod ger frihet och tar oss ur rädslan som håller oss fångna. Där vi är rädda för att utsättas för socialt stigma och smutskastade epitet. Jag har bara en sak att säga folk som försöker klistra rasistepitetet på mig och mina vänner, -ni är inget annat än faktaresistenta förtryckare och jag ser ert beteende som antidemokratiskt och patetiskt bedrägerligt.

Så plocka upp era telefon och var den förändrings kraften ni vill se i Sverige. Det är sannerligen upp till oss. Ingen annan kommer göra jobbet åt oss. Det är vår plikt att förändra Sverige och dess politiska kurs. Det är maktens plikt att lyssna och verka för Sveriges medborgares bästa.

Låt oss vara goda demokrater som verkar i dialog. Låt oss synliggöra makten så de inte kommer undan med sitt antidemokratiska beteende. Låt oss tillsammans avslöja de faktaresistentas lögner. Låt oss påminna etablissemanget att vi viker oss aldrig för mobbare eller förtryckare.

© 2019 NinaDrakfors

Tema av Anders NorenUpp ↑