NinaDrakfors

Politik

Månad: april 2016

Folkets demonstration står upp för Sverige och dess framtid

Sanningen ska segra!

Ni som står upp för Folkets demonstration är de modigaste människorna i Sverige. Ni vägrar låta er tystas, trots att etablissemanget gjort otaliga försök till att stigmatisera er som rasister. Mona Sahlin, nationell samordnare mot våldsbejakande extremism, utmålade och smutskastade oss inom Folkets demonstration som usla människor, demokratihatare, kvinnohatare och som rasister. Dessa maktens företrädare är inget annat än mobbare. Jag kommer inte visa nån hänsyn till sådant beteende och kommer alltid verka som en kraft emot förtryckare och antidemokrater. Det är min fullaste övertygelse att vi med sanningen kommer att segra!

Här kan ni lyssna på mitt tal på Folkets demonstration som handlade om makten och folkets kraft att förändra.

Rasism enligt vänstern att hjälpa svenska hemlösa

 

I Björns Trädgård i Sthlm har två kvinnor ett engagemang sedan 2014. Där de hjälper svenska hemlösa. Detta har retat upp vänsterextrema som även de beger sig till Björns Trädgård med syfte, att ge till “alla” då de anser att det är rasism att inte ge till alla. Vad de vänsterextrema inte inser är, att detta engagemang bekostas med egna medel samt de som utesluts är EU-migranter (tiggare), inte hemlösa samt asylsökanden

Svenska hemlösa får en kram och lite fika en lördag. Detta anser vänsterextrema vara så hemskt att de ringer och vill anmäla till polisen att det pågår rasism, eftersom det bara är svenska hemlösa som får fika. Svenska hemlösa får inte bara en kopp kaffe, utan under den långa vintern har det även delats ut varma kläder och skor, var var de vänsterextrema då?

Lo K, skriver en krönika till ETC där hon förfärar sig över hur svenska hemlösa får hjälp då det är rasism. Falskt utpekar hon även initiativtagarna som rasister och att de endast gör denna utdelning av kaffe och kläder i syfte att vara rasister, och således utnyttjar de hemlösa människorna. Inget hade kunnat vara mer lögnaktigt!

Lo, ljuger även vidare i sin krönika att jag (Nina som ringer) nekar att träffa henne för en fika. Det framgår tydligt i ovan samtal att jag erbjuder henne en fika med mig, efter att hon tagit sig tid att prata med initiativtagarna.

Läs Lo:s krönika nedan:

http://www.etc.se/kronika/om-det-har-inte-ar-rasism-vad-ar-da-rasism-0

Nedan kan du ta del av de svar en av initiativtagarna har sammanfattat på aktuell krönika:

1. Hon skriver att det är bara vita vi ger, vad har hon fått det ifrån? Påhitt av henne.

2. Hon glömmer att nämna att vissa utländska som blivit nekade inte är hemlösa.

3. Hon beskriver händelsens med polis i lördags på ett sätt som inte överensstämmer med hur det gick till..

4. Det hon skriver om två hemlösa, att hon hör några säga att de ska fika hos nazisterna, är rent påhopp och påhittat av henne.

Varför försöker de vänsterextrema uppvigla folk mot initiativtagarna genom att anklagar dom för rasism? Varför vill inte de vänsterextrema att svenska hemlösa ska få lite hjälp och stöttning i sin livssituation? Vad gör dessa feminister för hemlösa? Följer de med en hemlös som dessutom kan vara både blöta av kiss och ha nerspydda kläder till Mariapol? Ordnar de så dessa skall få komma till ett härbärge, avgiftning eller dylikt? Delar de ut mat till dom eller tröstar dom då dom kommer gråtandes? Köper dom skor till dom hemlösa då dessa kommer med skor som bara håller ihop med gummisnoddar? Eller dövar de sitt samvete med att stoppa ner en krona i någon roms mugg?  I Sverige är det alltså rasistiskt att hjälpa Svenska hemlösa med lite kläder och något att äta, med skor och en tröstande kram, eller ett lyssnande öra.

Att gapa om rasism men samtidigt själva bara ägna sig åt ett folkslag (tiggarna) måste ju vara höjden av hyckleri som vänstern med feministerna ägnar sig åt.

Stopp för ekonomiska migranter

12928384_10153631118423247_6229988445849775355_n

Vi föds alla människor här på jorden som fria människor med ett värde som står i relation att man är en människa. Oavsett hur mycket värda vi människor är så innebär inte det, att alla människor har rätten att ta sig till länder för att erhålla en livslång försörjning.

Det förhåller sig som så, att stor andel av de människor som den senaste tiden tagit sig till Sverige genom Europas alla trygga länder, endast har gjort detta i syfte att lura till sig den svenska välfärden.

Människor i Sverige som vurmar för allt åt alla, är inne i en känslomässig loop där de tror sig vara goda när de likt naiva dårar bortser från, att långt ifrån alla dem som kommer till Sverige har skäl som faktiskt är hederliga.

Detta fenomen kallas ekonomiska flyktingar. Hur mycket jag än vill att alla människor på jorden ska ha ett fantastiskt liv med samma välfärd som Sverige, så kan jag inte få det att gå ihop om vi tillåter att ekonomiska flyktingar tar del av de skatter som vi svenskar avstår och betalar in.

De som kommer till Sverige har passerat flera säkra länder, -varför söker de inte asyl där? Det enda rimliga svaret är att det handlar om just ekonomiska flyktingar som redan under lång tid varit bosatta i Turkiet. Dessa ekonomiska flyktingar som nu fått reda på, att i Sverige är det enkel att få permanent uppehållstillstånd och du behöver bara säga att du är från Syrien.

Det finns även människor som tar sig till Sverige efter att de varit bosatta och haft jobb i Saudiarabien. De kan komma till Sverige och om dessa människor säger att de är födda i Syrien, så får de stanna. Detta trots att de varit i tryggt land i många år så som Italien, Turkiet samt Saudiarabien. Det finns inga skäl till att i de fall utgå ifrån att de är i skyddsbehov då de uppenbart inte är i behov av skydd.

Varför räcker det med att säga att man är född i Syrien så får man stanna i Sverige för livslång försörjning?

FB_IMG_1460367040649

180 timmars samhällstjänst för brutal våldtäkt

FB_IMG_1460529915066

En ung flicka 12 år blir brutalt våldtagen. Därefter förföljs hon av gärningsmannens vänner som misshandlar och trakasserar henne. Gärningsmannen döms till 180 timmars samhällstjänst. Hon är ett av alla offer för en ansvarslös invandringspolitik där otryggheten och sexualbrotten ökar i Sverige. Ändock vill inte regeringen utvisa kriminella invandrare i större utsträckning och skydda det svenska folket.

Rasmus Lenefors, pressekreterare hos Anders Ygeman, inrikesminister som ansvarar för Sveriges rättsväsende, civilt försvar samt brottsbekämpning med mera, vill inte svara på frågor kring den ansvarslösa invandringspolitiken. Det är ingen hemlighet att utsattheten ökar för kvinnor och barn i allt högre utsträckning utav främmande män med annan kultur, traditioner och kvinnosyn.

Varför vill inte regeringen ha sitt fokus på den svenska befolkningens trygghet och välfärd i livet? Tillhör det inte en pressekreterare att svara en medborgare som ifrågasätter om inrikesministern lever upp till sina egna ord i form av “När individen är som svagast ska samhället vara som starkast.”

Ring du med till aktuellt departement och ställ obekväma frågor kring invandringspolitiken och det ökade våld- och sexualbrotten som står i direkt relation till att vi låter människor träda in i Sverige utan betänkligheter.

 

Vårt Sverige

Gästbloggare Cassandra Love sammanfattar väl dårskapen i Sverige.

Inga murar i mitt Europa sa Löfvén.
Grattis du har byggt den största muren någonsin mellan regeringen och folket.
Just nu sitter en handfull verklighetsfrånvända människor och styr landet mot kaos.

Detta som sker nu är en situation som kommer att ge ringar på vattnet i generationer framöver. Då är det läge att gå ut och ta reda på vad folket vill, folket, de som bor här alltså. Vi skattebetalare som betalar era löner som ni inte på minsta sätt gjort er förtjänta av.

Vet ni egentligen vad vi vill?
Ni är så avskärmade och trygga bakom muren ni byggt så att ni i själva verket inte har en aning om hur det bubblar av ilska överallt i Sverige. Med hjälp av pk media för ni en hel befolkning bakom ljuset med lögner.

När Somalier agerar bussvakter får de gratis lokal och kallas Somalier. När Somalier våldtar eller rånar kallas de helt plötsligt svenskar eller saknar identitet tills Avpixlat eller någon annan alternativ media avslöjar sanningen. När Svenskar agerar nattvandrare kallas det medborgargarde och de förföljs av Polisen.
När folket demonstrerar mot regeringen kallas dom högerextrema män som hatar kvinnor. Trots ett stort antal kvinnor i demonstrationen i pensionsålder.

Det har gjorts åtskilliga JO och JK anmälningar mot Mona Sahlin för detta och även polisanmälningar med hundratalet målsägare. Trots ett stort allmänintresse lägger åklagaren ner det. Alla har fått samma standardsvar av JO.
Muren till makten är stabil än så länge.

Våra pensionspengar används för att finansiera att en nazistisk dödssekt som kallas Islam får fäste i Sverige. Islamister kastar bögar från hustak. Kvinnor stenas. Djur plågas sakta till döds av islamister. Detta tar vi okontrollerat in i landet. Protesterar du är du rasist.
Jag trodde min pension var avsedd att trygga min ålderdom.

Vi betalar fantasisummor för att ta hand om flyktingbarn som inte ens får ifrågasättas om de är barn eller ej. Då kastas rasist kortet på dig innan du hunnit blinka. Det är murar, osynliga murar som gör att vi håller oss på mattan.

Att inte någon i regeringen reagerar på denna flod av män som väller in i landet. Funderar dom överhuvudtaget inte på var kvinnorna och de riktiga barnen är?

Fantasihistorier målas upp om fängelser i Grekland där flyktingar placeras. Nej de stoppas för att de inte är flyktingar längre utan för att de försöker ta sig vidare till våra pensionspengar. De är inte längre flyktingar. Men svensk media målar upp en skev bild.

I fantasiprognoser kan man läsa hur lönsam invandringen är, javisst så länge man laborerar med falska och vilseledande data. Allt för att övertyga naiva korkade svenskar om fördelarna med det. Allt detta syftar bara till att öppna gränserna i Europa för att det finns en agenda bakom och en elit som tjänar på detta.

Muren som regeringen och media byggt tillsammans skyddar maktens män och kvinnor. Frågan är hur mycket de hinner förstöra innan nästa val eller innan folket river muren. Men vi är ett kuvat folk så det tror jag inte kommer att hända. Vi tackar bockar o niger för de små brödsmulorna vi får ha kvar. För vi vill ju inte bli kallade rasister.
Själv skiter jag i vad jag kallad för men tänk på att det är dina barn jag bryr mig om. Deras uppväxt och framtid. Och min pension förstås.
? C.L.

M&N: Om sanningen ska fram

received_10153431667498309

På FB sidan ” M & N: Om sanningen ska fram” så avser vi att skildra verkligheten och konsekvenser av politiska beslut. Vi, Matthias Olofsson samt Nina Drakfors, är SD aktiva fritidspolitiker som vill verka för Sveriges bästa.

Vi anser att det är vår skyldighet att våga se sanningen oavsett hur brutal den än är, då den inte är desto mindre sanningen pgr av hur obehaglig den är. Vi är bägge föräldrar som känner vårt ansvar att värna om våra barns framtid med fokus på trygghet och välfärd.

Vi är inga ondskefulla rasister bara för att vi månar om våra barns framtid.

Ingen ondskefull rasist

received_10153564762633247

Det är jättekul med debatt och kommentarer på min FB. Jag uppmuntrar även människor att använda min FB för att skriva egen text samt dela inlägg. Jag fick en underbar kommentar en gång där personen kallade min FB för “klotterplank”. Det glädjer mig att människor känner att de får sprida politik på min FB och endast två gånger har jag tagit bort olämpligt material.

Jag hinner inte alltid själv delta då jag har heltidsarbete som socialsekreterare samt eget företag. På min fritid ägnar jag mig åt att sprida Granskning Sverige program.

Min FB är öppen för alla. Vilket betyder att alla kan se allt och även göra kommentarer. Tyvärr har vänsterextrema satt i system att de kommer till min FB och provocerar i syfte att få skärmdumpar som de därefter sprider i propaganda syfte. Ohederliga förtryckare är de men de inser inte detta själva. Så jag uppmanar alla som är på min FB att inte bjuda på nått.

Det är så viktigt tänka igenom det som man uttrycker i skift skriver. De som inte vill bli synlig bör undvik min FB. De vänsterextrema kommer aldrig få mig att gömma mig pgr av deras antidemokratiska beteende. Utan en av mina livsuppgifter är att synliggöra dem om och om igen. De ska fram i ljuset och på sådant sätt motarbetas. Allt för att skapa ett bättre debattklimat men även utifrån att försvara vår demokrat.

Jag tror på demokrati och den goda dialogen för växt och utveckling. Jag tänker aldrig känna skam eller skuld för att jag röstar på SD. Jag kommer aldrig vika undan från tanken och målet att säkra mina barns framtid.

Det är min skyldighet att se till mina barns framtid som förälder. Om jag ser faror och hot som innebär, att mina barns samhälle blir mer otryggt där även välfärden hotas. Då är det min skyldighet att inte vara tyst.

Jag kommer aldrig bli tyst och jag hoppas du instämmer och heller aldrig tystas. Du har rätten att säga vad du anser och inga smutsiga epitet som rasist borde hindra dig.

 

Vänsterns naivitet stor ansvarslöshet

Debattartikel som jag skrev mars 2015. Insikten slår mig ännu kraftigare idag hur illa det är med en Socialdemokratisk politik för det svenska folket. Jag förstår mekanismerna som gör att man röstar på Socialdemokraterna. Såklart man vill att alla på hela jorden ska ha samma välfärd som det finns i Sverige och utrota fattigdom samt svält. Det är inget konstigt att vilja allas bästa.

Det som många likt Socialdemokraterna missat, är detta att alla är inte lika goda, utan det finns människor med andra värderingar än svenska. De har missat att alla vill inte oss svenskar gott. De har missat att förnuftigt se verkligheten som den är. Denna brist utsätter det svenska folket för ökad otrygghet och missbruk av våra gemensamma skattemedel.

Sanningen blir inte desto mindre sanningen bara för att den råkar vara brutal.

Våga inte påstå att SD ingår i skaran av naiva samt ansvarslösa godhetsnarkomaner.

Profeten Muhammed inte ofelbar

Varför förnekar vissa muslimer att profeten Muhammed gifte sig med ett barn? Här framgår klart och tydligt att han gifte sig med Aisha 6 år, hade samlag med henne vid 9 års ålder och att äktenskapet tydligen var lyckligt.

Detta får mig att fundera. Det finns bokstavstrogna muslimer som vill följa koranen i allt samt gå i profeten Muhammeds fotspår. Då kan de ju inte se nått fel i att gifta sig med barn? Menar, profeten är ju ofelbar och guds sändebud enligt dem.

Är det inte dags att muslimer tar avstånd från profetens Muhammeds pedofili samt inser att han inte var ofelbar?

Föräldrar måste ta sitt ansvar

När trafikledaren och dennes bil blev attackerad av äggkastare så blev det ett tumult, där risk fanns att ungdomar kunde bli påkörda. Trafikledaren tar sig ur bilen och omringas av ett hundratal ungdomar där han kände risk för sitt liv. Läs vidare Här.

Så här har svenska ungdomar gjort i alla tider på grund av social exkludering, så skulle ett typiskt svar komma från politiker, vänsteranhängare och viss media. Dock inte från SD som har en annan problemformulering kring uppväxten av Sveriges oro och otrygghet. Det är inget fler fritidsgårdar kan råda bot på sådant aggressivt hatiskt beteende. Det handlar om uppväxt, värderingar och attityder. Kanske handlar det även om ett hat mot vårt svenska samhälle. Kanske är dessa ungdomar präglade av en religion och annan kultur som inte är vänligt sinnade till svenska normer och värderingar.

Det jag inte förstår är hur dessa ungdomar inte är i sina föräldrars blickfång och anmälda till polis samt Socialförvaltning. Det rimliga borde vara att göra kraftfulla insatser i sådana här områden och ta reda på ungdomarnas identiteter. Därefter ska det vara kraftfulla konsekvenser både för föräldrar och ungdomen. Det är förödande när samhället smiter undan att göra gränssättning.

© 2019 NinaDrakfors

Tema av Anders NorenUpp ↑