NinaDrakfors

Politik

Månad: mars 2016

DN rasiststämplar: relationscoachen från TV4

DN med sitt bottenskrap av journalistik

Invandringsdebatten borde vara saklig och hänsynsfull. Den är en av Sveriges viktigaste politiska frågor just nu, om inte den i särklass viktigaste. Debatten borde därför vara baserad på fakta och statistik, inte på känsloladdade åsikter och vinklad/tillrättalagd statistik.

Journalistik, i likhet med politik, handlar om prioriteringar och vi kan lätt skåda journalisters prioriteringar när vi läser deras artiklar, till exempel denna med relationscoachen i TV4. Nu har DN, äntligen, lyckats hitta en kändis som de kan applicera främlingsfientliga begrepp på. De vill få oss att tro att denna man, Lennart Matikainen, är en rasist som kränker invandrare. Nu tror sig DN gjort ett riktigt scoop. Jag vill kalla det för bottenskrapet av journalistik med ett invandringspositivt agendasättande. Jag är för övrigt med i den Facebookgrupp Lennart har “Människan i focus”, som jag kontinuerligt läser, för att förkovra mig. Lennart har skrivit en kommentar om DN:s storytelling om hans så kallade kränkningar av invandrare. Läs mer om hur DN kränker Lennart via Tobbes blogg.

11150665_10153363684529063_1887271948926924460_n

Ring till DN:s kundtjänst 08-7382600 och journalisten Sverker Lenas  och säg vad ni tycker om sådana här agendasättande reportage. Det är dags att vi höjer våra röster och står bakom människor som vågar se konsekvenserna av en ansvarslös invandringspolitik. Det är dags att vi av media, som är den tredje statsmakten, kräver fakta, saklighet och hänsynsfullhet. Inte, likt kommunistfasoner,  en förföljelse av människor för att de vågar säga obekväma sanningar. Media ska granska makten och inte folket men numera granskar media folket åt makten. Läs mer om denna agendasättande journalistik som DN:s ansvarige uppger att tidningen ska ägna sig åt, via Roger Sahlströms artikel via Avpixlat.

Jag vill ha äkta och sann journalistik och inte politisk förföljelse av människor. Via Fnurra kan du läsa om åsiktsregistrering och tredje maktens granskning av vanligt hederligt folk.

Självklart ska man synliggöra människor som har en vidrig och farlig inställning till våra demokratiska rättigheter. De som är våldsbejakande extremister hör inte till ett fredligt demokratiskt samhälle. Det som DN med flera håller på med är något helt annat, de ger sig på vanliga hederliga människor i sitt egna agendasättande syfte.

“Inte oväntat så kör DN på och kallar det att jag kränker på Facebook – jag kan bara skratta utmana yttrandefrihet i svåra frågor är en tuff gren i Sverige. Som jag alltid försöker nå fram med, ska kritik mot dåliga beteenden oavsett avsändare kunna kritiseras. Men DN står ju för de som lagt på locket som i sin tur lett fram till det läge vi har idag att lösa.” Lennart Matikainen

Etablissemanget har en hel del att förklara

Insikten har slagit mig på bröstet som en hård knytnäve. De senaste veckorna har en ilska vuxit fram inom mig. Jag har brutalt fått erfara hur media är i sitt förfarande med sanningen och verkligenheten. Jag har fått lära mig att agendasättande journalistik är stor i svensk etablerad media. Min erfarenhet har infunnit sig sedan jag började ringa samtal till etablissemanget för att ställa obekväma frågor i syfte att synliggöra dem. Läs mer om det medborgarinitiativet och folkrörelsen Granskning Sverige.

Jag ringer gärna till journalister och samtalar om deras journalistik och vilken metod de använder sig av. Vill gärna inför dem själva samt till svenska folket synliggöra vilket klent underlag aktuella journalister har för att skriva det som deras artikel påstår. Jag arbetar själv med utredning i mitt yrke som socialsekreterare och många gånger när jag läser medias så kallade granskningar, så tänker jag i mitt stilla sinne, vart är underlaget för bedömningen? Om jag hade haft lika klent underlag i mina bedömningar vid utredning så tror jag ingen hade velat anställa mig. Förutom då om det inte finns en anledning att styra mig och få mig fatta beslut som har en agenda.

76% av de anställda vid public service (som opartiskt ska  skildra sanningen) tycker att fri invandring är positivt.

Så är det med etablerad media, de har en agenda där invandringens konsekvenser inte ska komma upp till ytan, för alla ska vara glad och lyckliga i Sverige och likt en diktatur ska alla utgår från värdegrunden “Allas lika värde”. Om etablissemanget inte tror att du följer värdegrunden så ska du uteslutas och helst inte få ha ett arbete i Sverige 2016. Etablissemanget vurmar för demokrati säger de men vill inte ha fri yttrande- och åsiktsbildning, utan bara de korrekta åsikterna ska inrymmas i samhället. Så här går det när media, den tredje statsmakten, består av människor som sympatiserar med MP +V är hela 70%, dvs 70% av de anställda är extremt vänsterideologiska.

12512027_10153343882173907_767017811_n

Om vi till det lägger C, som har en lika extrem invandringspositiv åsikt. 70% +6%, så är det inte så konstigt att det ser ut så här och att det är ett demokratiskt problem. 76% av de anställda vid public service (som ska opartiskt skildra sanningen) tycker att fri invandring, utan några som helst gränser, är positivt. Detta är katastrof (lägg till +13%, S, som var positiva fram tills systemet inte höll längre), 89% var positiva till obegränsad fri invandring fram tills sammanbrottet. Det är katastrof för journalistiken/opartiskheten att 89% av de anställda inom publicservice är extrema i sin invandringsiver, inte konstigt alls att de driver sin agenda. Jag tror inte att media lyckas förhålla sig objektiva eller sakliga. Media bör därför granskas om och om igen.

 

Granskning Sverige synliggöra etablissemanget

Jag är på min fritid verksam via Granskning Sverige som ringer upp etablissemanget för att få dem att svara på obekväma frågor. Mitt syfte med att jag ringer är inte att förvanska eller förvrida någonting, mitt syfte är att synliggöra dem som har makten och hur de missbrukar den i eget syfte. Sen får den som lyssnar göra sin egen bedömning av det som framkommer i mina samtal. Dock har jag ett syfte att synliggöra det som inte är bra för oss i Sverige. Därav för jag en opinion mot den ansvarslösa invandringspolitiken som jag tycker är ett hot mot den svenska välfärden och vår demokrati. Jag har aldrig likt media hemlighållit mitt opinionsarbete.

Har media den tredje statsmakten en hemlig agenda?

Det står för mig klart att etablissemanget gör allt för att mörklägga sanningar om invandringen och hur den har påverkat Sverige till det negativa, det är inget media vill verka för att det ska synliggöras. Sanningen är inte etablissemangets bästa vän. Men jag tror verkligen på att sanningen ska göra oss fria.

Media publicerar kontinuerligt artiklar som påstår att Sverige tjänar, ibland så mkt som 900 miljarder, på invandringen och att dödligt våld minskar. Utifrån att det inte finns något som talar för att deras artiklar speglar sanningen, varken våldsbrott eller mord har under 2015 minskat. Invandrare har inte sen 80-talet förvärvsarbetat i tillräckligt stor utsträckning för att täcka gruppens egna kostnader i samhället. Landet sverige betalar gemensamt underskottet, det enda ekonomiskt positiva med invandringen är att vi blir fler, det innebär att BNP/tillväxten ökar. Tyvärr sker det i samspel med en ökad statlig skuldsättning, räknat i rena kronor. Vissa journalister drar dock nytta av att BNP ökar, då kan de sätta statskulden i relation till den ökningen och på så sätt felaktigt påstå att statskulden inte alls ökar, ifall vi jämför den med BNP. Detta är bedräglig journalistik, det har inget med sanning och fakta att göra. DN är även de med på spåret att mörklägga obekväma sanningar och vill gärna få oss tro, att det dödliga våldet minskar, se artikel från augusti 2015 här. Någon borde ringa aktuell agendasättande journalist, Stefan Lisinski och fråga vad han anser idag mars 2016, efter polisens rapportering om att det dödliga våldet ökat med 26 procent i Sverige.

Alternativmedia har under långt tid rapporterat om ökat våld, hot, mord, dråp, våldtäkter och gruppvåldtäkter men traditionell media väljer att publicera att våldsbrott minskar, de är inte verklighetsförankrade. Enligt mig har media en agenda och den agendan är att vara invandringspositiv, inget fel i det. Dock publicerar traditionell media uppenbara lögner och så fort de lögnerna ifrågasätts, så ger sig de traditionella medierna på åsiktsmotståndaren och påstår att de skulle vara rasister/främlingsfientliga. Däri ligger dubbelmoralen, var gärna invandringspositiva men var det sakligt och sluta “smutskasta och demonisera” med rasist/fascist och nazistkortet så fort någon påtalar att det pågår en ansvarslös invandringspolitik. Nu vet vi att det dödliga våldet ökar i Sverige och att alternativ media gjort sitt arbete korrekt, genom att skildra verkligheten utan att ta hänsyn till vart man kommer ifrån. Läs mer om den rapporteringen här.

Media med sin agendasättande journalistik är i full aktion med att göra Sverige mindre främlingsfientlig (de har en vanföreställning att i Sverige ökar rasismen och främlingsfientligheten) genom att skriva en artikel om hur det dödliga våldet minskar men alternativ media har under lång tid rapporterat om hur våldet på olika sätt ökar. Då det ökade våldet har ställts i relation till invandringen så har alternativ media utav etablissemanget utpekats som hatsajter som inte följer värdegrunden “Allas lika värde”. Det anses inte vara rumsrent att man läser och kommenterar på till exempel Avpixlat, då kan man riskera att få sparken från sitt arbete, eftersom man inte följer den så kallade värdegrunden. Lyssna på samtalet nedan som jag hade med ett bussföretag där en person riskerade bli sparkad för att ha kommenterat på Avpixlat:

 

 

Kvinnan med Godhetsapostelsyndromet kallar sig själv för vidrig

Catharina, jag undrar hur du egentligen tänkte? Du kallar mig för att vara vidrig, när Granskning Sverige på en mammas önskning lägger ut en film på hennes barn. Sen visar det sig nu att du själv lagt ut en bild på en Drunknad pojke för att bedriva invandringspropaganda. Jag måste fråga, tycker du själv att du är vidrig?

Det kom en film till mig från en orolig mamma. Familjen hade varit och badat på Arena badet i Skövde i slutet av december 2015. Där dottern 8 år blev sexuellt ofredad. Vilket framkommer i aktuell film ovan. Jag kände direkt att jag ville belysa och synliggöra de sexuella ofredanden som händer på våra badhus i Sverige. Dock ville jag vara försiktig med att exploatera ett barn. Därav dröjde det fram till mars innan vittnesmålet från barnet delades ut via Granskning Sverige. Du kan även läsa mer om händelsen via Avpixlat.

Alla de program som görs via Granskning Sverige delas via vår youtube kanal samt vår facebooksida.

På vår facebook sida finns möjlighet att lämna kommentarer om våra program. Vi välkomnar att människor engagerar sig och skriver vad de tycker av våra granskningar av etablissemanget. Efter inlägget med det 8-åriga barnet som vittnar om sexuellt ofredande så lämnades kommentarer från en person som heter Catharina. Denna kvinna har även på min facebook varit och lämnat kommentarer flertalet gånger som inte är av den sakliga karaktären, rasistbegreppet förekommer ofta i hennes vokabulär. I Catharinas iver att baktala Granskning Sverige som la ut en film från mamman på hennes dotter som bett oss lägga ut filmen då hon ville visa verkligheten, så skrev Catharina ett inlägg där hon kallade oss på Granskning Sverige  och mig för vidriga när vi driver vår propaganda utan hänsyn till barnet. Se citat nedan:

“Återigen använder Nina och Co barn i sin propaganda. Vidrigare folk är svårt att hitta.” Catharina

Catharina som uppenbarligen lider av det som jag belyst tidigare om gällande Godhetsapostelsyndromet inte tänkte på själv, var att hon så sent som i fredags natt la ut en bild på den drunknade pojken Aylan i sin iver efter att vara god.

När man som Catharina kommit till tredje stadiet av Godhetsapostelsyndromet så ser vi att normala tankar och funderingar inte riktigt hänger med. Man skyr inga medel i sin iver att vara god, inte ens att kalla sig själv för att tillhöra ett vidrigt folk. Hon skriver gärna att sina motdebattörer skall ut och söka fakta, själv tvekar hon inte att dra rasist/fascist och nazistkortet för att slippa svara och debattera på faktafrågor. Detta är en klassisk socialdemokratisk doktrin. Där man vill undvika en sakdebatt med SD i form av att påtala att SD minsann inte tror på allas lika värde eller har samma människosyn som Socialdemokraterna. Du kan lyssna på mitt vittnesmål om Socialdemokraternas bedrägliga beteende här.  Jag kan bara tacka Catharina för att hon så ypperligt hjälpt mig att belysa det tredje stadiet av Godhetsapostelsyndromet i verkligheten. Där hon nu påvisar genom sin senaste kommentar på Granskning Sveriges facebook, att hon inte kan reflektera över sina handlingar och ord då den kommentaren påvisar hennes stora hyckleri och egenskap till lögnaktigt beteende. Se nedan bild på hyckleriet.

 

12380212_10153474329613907_1995647036_n

 12833334_10153474331518907_2067146581_n
Här är fler bilder på när Catharina använder sig av barn i sin invandringspropaganda:
12476411_10153474563093907_1545609945_n 12834448_10153474569133907_1922190953_n
Läs mer om Catharinas förnekelse när hon blir konfronterad med sitt hyckleri:
12825623_10153474447603907_1309395318_n
12822170_10153474528928907_1090527727_n12835057_10153474623063907_926725010_n

Granskning Sverige står upp för det svenska folket

Det glädjer mig oerhört varje dag att Johan startade Granskning Sverige (GS). Han är sannerligen en av Sveriges hjältar.

Johan har gjort ett enormt arbete med GS och likaså Erik. Dessa underbara män som står upp för demokrati och synliggörande av sanningen. De står upp för att kvinnor och barn ska vara säkra i sitt land.

Jag känner en enorm tacksamhet och det glädjer mig att så många män visat samma karaktär som dem. Vi behöver männens mod, att säga ifrån till den ansvarslösa invandringspolitiken och skydda oss kvinnor och barn. Vi behöver kvinnorna som högt skriker till våra politiker, att ni har inte rätten att utsätta våra barns liv och framtid för en sämre välfärd eller större otrygghet.

Granskning Sverige  är ett medborgarjournalistiskt folkrörelseinitiativ. Idén är att inspirera vanligt folk att ställa frågor till makthavare. Därmed kan vi bevaka och se till att vår demokrati fungera även till kommande generationer.

Vi ringer till etablissemangets företrädare och ställer viktiga frågor. Vårt syfte är att belysa och synliggöra mörklagda sanningar.

Vi får ibland kritik för vår metodik där vissa anser att vi vill klämma åt den vi intervjuar.  Dock anser jag att den som får ett samtal från oss, på sätt och vis sätter åt sig själv genom hur denne svarar och bemöter oss. Mitt motto när jag ringer är att vara saklig, nyfiken och med ett leende på mina läppar. Ingen tjänar på att vara otrevlig, oavsett vem det är som man ställer frågor till. Det innebär inte att man inte ställer obekväma frågor eller inte är skarp.

Jag vill synliggöra och verka för befriandet av sanningen då jag tror på att sanningen gör oss fria.

Jag vill vara tydlig med att jag även verkar som opinionsbildande mot den ansvarslös invandring. Jag avskyr även förtryck av alla de slag. Därmed ringer jag gärna upp media för att synliggöra hur de förtrycker det svenska folket. Se sådana samtal nedan.

Inom Granskning Sverige (GS) hänger vi oss till nått som kallas för medborgarjournalistik. Vi är inte på nått sätt avlönade utan gör detta på vår fritid gratis. Via denna blogg kan du läsa mer om medborgarjournalistik samt nedan omdöme om min insats via GS. Vilket väl påvisar just min attityd när jag ringer makthavare.

“Min favorit bland medborgarjournalisterna på Granskning Sverige är ändå nytillskottet Nina Drakfors.
Hon har den perfekta avvägningen mellan att å ena sidan vara lugn, saklig och tydlig, å andra sidan envis, målinriktad och återhållet aggressiv.”

Jag jobbar även med myndighetsutövning. Det innebär att jag har förhållningsregler att anpassa mig till. Nu tycker inte jag att dessa förhållningsregler är svåra att ta till sig men visst har man dåliga dagar. Det gäller då att vara medveten om sina otrevliga dagar så inte det går ut över den som ringer. När jag ringer som en medborgarjournalist till någon makthavare så tänker jag ofta, att om jag skulle ha det beteende personen hade så skulle jag med största sannolikhet inte fått jobba kvar.

Men det finns verkligen företrädare inom maktpositioner som gör väldigt gott professionellt intryck samt har ett värdigt bemötande. Ett exempel på det är Stockholms kommuns ansvarige för festivalen We are sthlm. Han var otroligt trevlig att prata med och hade mycket av det förslagen till bemötande som jag beskriver nedan. Sådana samtal blir jag glad över.

Som svar på den kritik vi på Granskning Sverige ytterst sällan får men det händer, att nån tycker vi är ohederliga i vår retorik, där kritikern anser att vi vill att den som intervjuas ska hamna i vår fälla. Så är mitt svar så här: personen som vi ringer är oftast en makthavare inom etablissemanget och bör kunna svara på frågor som vi medborgare har. Jag har även några tips till dem inom etablissemanget som blir uppringd i form av:

* säg aldrig något du inte står för
* säg inget som inte tål dagens ljus
* ljug inte

* hitta inte på ett svar som du inte tror på
* om du gjort nått felaktigt erkänn istället

* om du inte kan svara säg att du måste få fundera på frågan

* försök inte komma undan genom att säga att du ska på möte

* om du inte har tid att ta ett samtal svara inte när någon ringer

* släng inte på luren
* stå för din agenda
* var inte överlägsen

* om du inte förstår frågan be om förtydligande

* om du inte har tid att svara erbjud ny tid som du håller

* känner du dig osäker be om frågorna innan så du har tid att tänka

* var trevlig
* för den tuffe om du har gjort fel eller ljugit och vi på GS kommit på dig, stå för det då

* likväl som man tar avstånd från nazism så bör man ta avstånd från kommunismen. Det är inte svårt att säga, ja jag tar avstånd från kommunism som sägs ha mördat 80 miljoner människor

* tänk på tonläget i din röst, förakt går inte att dölja

* har du en dålig dag så var medveten om det och ta samtalet en annan dag. Du kan även ha ett professionellt bemötandet så att din dåliga dag inte går ut över den som ringer. Är din dag riktigt dålig så svara inte i telefonen om du inte klarar av att upprätthålla ett professionellt bemötande.

* det finns tillfälle när du ska och bör lägga på luren och det är om personen börjar kalla dig för kränkande epitet eller börjar hota dig.

* att aldrig som riksdagsledamot vara anträffbar på telefon så medborgare kan ställa frågor, inger inget bra förtroende och bör med det tydligaste undvikas ha som beteende. Du är ändock tillsatt av folket.

Nedan lite samtal jag gjort för att synliggöra medias agendasättande journalistik mot det svenska folket för att tysta samt smutskasta deras röster och engagemang.

Mona Sahlin JO anmäld

Det är dags nu Mona Sahlin att du kliver ur politiken och lämnar det svenska folket ifred.

Mycket bra JO anmälan och helt korrekt. Mona Sahlin gjorde ett oerhört övertramp i sin debattartikel mot det svenska folket som inte hade nått att göra med hennes uppdrag som samordnare mot våldsbejakande extremism. Dock tror jag inte det är Mona Sahlin som skrivit aktuell debattartikel, utan författaren är med största sannolikhet Expo men Mona skrev under med sin tjänstetitel. Oavsett så har missbrukat sin maktposition.

Mona Sahlin kallar deltagarna på Folkets demonstration för demokratihatare. Men det verkar mer vara Mona Sahlin som är antidemokratisk. Hon skriver en debattartikel där hon smutskastar svenska folket som ondskefulla rasister. Därefter ringer jag till hennes stab för att få svar på speciellt en fråga: vad har Mona för källa på t.ex. sitt påstående att deltagarna på Folkets demonstration är fega, våldsbejakande uslingar? Monas stab hänvisar mig till att föra debatten i det offentliga rummet via Expressen. Mona svarar inte på mina frågor om sin debattartikel och Expressen tar inte in vårt motsvar till Mona.

Här kan du lyssna på första samtalet med hennes närmaste anställd som kan om han vill tillåta mig prata med Mona Sahlin. De frågor jag ringer samt maila Mona Sahlin om är följande:

1. Du benämner en fredlig laglig demonstration som att det handlade om en samling människor som har till syfte att skrämmas, hota samt utöva våld mot människor med invandrarbakgrund. Fråga: Vart har du fått den informationen ifrån? Är det din åsikt eller fakta? Vad har du för källa på ditt påstående.

2. Du beskriver att folkets demonstration är ideologiskt drivna extremister. Fråga: Vad menar du med det och vad har du för källa på ditt påstående eller är det endast din åsikt?

3. Är det du eller Expo som skrivit aktuell debattartikel?

4. Vad handlade folkets demonstration om, vet du dess syfte?

5. Kommer du bemöda dig att prata med dem som startat folkets demonstration och be om ursäkt för att du kallade dem för nazister, demokratihatare och uslingar?

6. Tror du att pensionärer som deltog på demonstrationen gjorde detta utifrån ideologi eller för en bättre välfärd?

7. Vänsterextrema var vid Folkets demonstration med syfte att störa en laglig demonstration. Vad anser du om det?

8. Vad har du för källa till följande påståenden om Folkets demonstration som framkommer i din debattartikel:

– att folkets demonstration inte är någon invandringskritisk opinion, inte är någon regeringskritisk grupp
– inte är män som vill försvara kvinnor
– att Folkets demonstration är våldsbejakande, våldsanvändande extrema högergrupper
– har våldsam hatfylld retorik
– att Folkets demonstration är fega uslingar som gillar våld och hatar demokrati
– att Folkets demonstrations deltagare är nazister

9. Är din debattartikel endast dina åsikter eller är det fakta som du kan belägga med källa?

10. Vad tror du svenska folket känner när du kallar dem för ideologiskt drivna extremister, nazister, våldsbejakande och som hatar demokrati? folk som hela sitt liv bidragit till att bygga upp Sverige. Detta folk som gjort det möjligt för dig att vara yrkespolitiker hela ditt liv utan ett vanligt arbete, vad tror du de tänker efter hur du demoniserade dem i din debattartikel?

11. Står du fast vid att Folkets demonstration är en samling ideologiskt drivna, våldsbejakande och demokrati hatande grupp människor?

12. Hur avgör du att det var en nazistisk demonstration?

13. Är det viktigt att alla åsikter ska få komma till tals? eller finns det åsikter som inte får lyftas?

14. Är man en ondskefull rasist för att man värna om svenska folket välfärd?

15. Finns det ett svenskt folk?

16. om du skriver en debattartikel, är du då öppen för att ta en debatt om det ämne du tar upp i din debatt artikel?

17. Om du inte vill ta en debatt så är det väl snarare en propaganda artikel?

18. Jag är med i ett medborgarinitiativ som heter Granskning Sverige där vi ställer obekväma frågor till etablissemanget,är jag högerextrem, nazist, våldsbejakande, eller vad klassar du mig som?

Här är samtal nr 2 och inte heller där lämnades några svar på de frågor jag ställer till Mona Sahlin gällande aktuell debattartikel.

Statligt underskott t.o.m. 2040

Långsiktig hållbar ekonomi är ett minne blott och värre lär det bli. Via den statliga rapporten Migration, en åldrande befolkning och offentliga finanser framgår det som jag påstår om vi går mot ekonomisk kollaps i Sverige.

Alla borde läsa den statliga SOU rapporten 2015:95 . Där framgår följande: att om vi fortsätter som vi alltid gjort kommer vi ha ekonomiskt underskott i statskassan t.o.m. 2040. För att undvika detta måste sysselsättningsgraden öka bland invandrare med 10 procentenheter. Även pensionsåldern i första skedet måste höjas med två år. Så du och jag som arbetar nu kommer inte kunna gå i pension vid 65 års ålder.

Detta kan vi tacka våra politiker för. Det är dags att avsätta Socialdemokraterna nu en gång för alla.

Agendasättande journalistik

Folkrörelsen Granskning Sverige synliggör media och politiker.

Vi har makt att förändra. Vi har makt att synliggöra den agendasättande journalistiken. Det är viktigt att veta hur media bedriver sin politiska förföljelse mot SD- aktiva samt dess sympatisörer. Nedan berättar jag om den strategi jag funnit att media använder sig av i sin så kallade journalistik. Vill du veta mer om Granskning Sverige och hur vi bedriver medborgarjournalistik så besök gärna vår hemsida.

Likt Socialdemokraterna som har en strategi att bemöta SD i en debatt, så har jag upptäckt, att även tidningarna har en strategi till hur de försöker få SD aktiva till att smutskastas. Min bedömning är att detta måste de ha lärt sig från Expo som även de har ett mål att politiskt förfölja SD. Denna strategi härjar även från alla som inte accepterar att SD är ett demokratiskt valt parti:

Hur är då denna strategi de har. Detta är vad jag har kunnat skåda:

* tidningen får med största sannolikhet in ett tips från en antidemokratisk rörelse på FB som har till syfte att samla skärmdumpar från SD sympatisörer och aktiva. Sen använder de dessa skärmdumpar i en kommunistisk anda och kontaktar lokal media samt arbetsgivare i syftet att peka ut att personen är en ondskefull rasist som måste antingen sluta sitt jobb eller hängas ut via media.

* hur gör tidningen då med den information som inkommer från dessa antidemokratiska rörelser. Här kan man se ett mönster i form av att tidningen använder sig av skärmdumparna vid de tillfällen de kan och förvränger citatet. Till exempel om någon skriver, att ensamkommande asylsökande som gruppvåldtar är svin då förvränger tidningen citatet och skriver att SD- politiker tycker alla asylsökanden är svin. Det är ytterst en väldigt ohederlig journalistik med ett syfte och mål som är att politiskt förfölja SD som de hatar.

* vad gör tidningen efter sin artikel. Då låtsas de göra uppföljningar där man kontaktar ansvariga för SD och ber om ett uttalande och ett fördömande. Aktuell journalist ställer även frågan om vederbörande tar avstånd från det uttalande den uthängd personen sagt. De visar givet inte det äkta citatet utan uppger det citat som de förvrängt i tidningen. Sen om de kan så kontaktar media även berörda chefer för att projicera ut sitt budskap vidare om vilken ondskefull rasist som jobbar på aktuell arbetsplats.

Här kan vi syna media och begära att få ut aktuell skärmdump innan man säger att man tar avstånd. Det viktigaste av allt är, att när man vet det korrekta citatet och inser att journalisten förvrängt det korrekta citatet, påpeka detta och stöd den som blir uthängd i media. Påpeka för journalisten att denne utför en ohederlig journalistik. Plocka ner journalisten på jorden och säg att du kommer göra allt för att synliggöra dennes agendasättande journalistik och vara en röst för sanningen.

Upplopp i Kalmar mörkas

Jag har ringt media i flera olika syftet. Det verkar förefalla som så att media numera har en agendasättande journalistik. Där allt som är negativt kring den pågående invandringen ska tystas ner och allt som skrivs på Facebook ska lyftas upp, speciellt om det är Facebook kommentarer som uttrycker stark kritik mot nuvarande invandring.

David Larsson ringer tidningen Barometern i Kalmar och får som vanlig icke svar på varför de inte skildrar den verklighet som pågår. Tack, David för dina samtal som jag alltid ser fram emot att lyssna på. Du har en otrolig saklighet och synliggör media med dess agendasättande journalistik. kan verkligen rekommendera Davids kanal på youtube.

David nedan ringer tidningen Barometern i Kalmar. Han frågar varför Barometern inte skildrar verkligheten i Kalmar vid ett stort upplopp på larmtorget. En ordningsvakt, Anders Hedlund  med sina 30 år i yrket vittnar om att han aldrig tidigare varit med om nått liknade. Media rapporterade inte om detta förrän onsdagen och upploppet var på helgen. Här är artikeln som kom ut ett par dagar efter händelsen, där man alltså valde att redigera bort vissa väl valda delar av citaten från Anders Hedlund, citat som kan ses som nackdel för pågående invandringspolitik.

8-årig flicka vittnar om ofredande på badhus

8-årig flicka vittnar om sexuellt ofredande på Arena badet i Skövde.
Tyvärr är det inte en rekommendabel familjeupplevelse att ta sina barn till badhus i Sverige längre. Kanske vår öppenhet och tolerans skall ha en gräns. Kulturkrockar kanske inte alltid är intressanta och spännande. Lösningen på denna typ av problem i de muslimska länder de nya spännande svenskarna kommer från är att ha könssegregerade badtider eller avdelningar, en idé som allt oftare lyfts i svenska badhus. Att det pågår en islamisering i Sverige är dock en så kallad konspirationsteori enligt den politiskt korrekta eliten. En teori man inte skall fästa någon uppmärksamhet vid.

Att lösa detta problem genom att införa separata badtider för svenskar och icke svenskar är enligt samma elit ett uttryck för rasism och har sin inspiration i vit makt rörelsen. Denna flicka som känner obehag i att bada med icke svenskar uttrycker med andra ord vit makt idéer och spelar de mörka krafterna i samhället i händerna om man skall tro alla konspirationsteoretiker som sitter i regering och riksdag. Kanske borde konspirationsteoretikerna i regering och riksdag bytas ut mot verklighetsförankrade politiker som lever i samma värld som denna flicka.

An 8-year old girl gives her account about sexual harassments she experienced in a public pool in Skövde. Unfortunately, it is no longer an advisable family activity to take children to one of the many public pools in Sweden. Maybe our openness and tolerance should have some limits. Maybe differences in culture is not always interesting and enriching. The solution to this type of problems in the Moslem world, where most of our new swedes originate, is to have total separation between the sexes, an idea which has become more and more common amongst pool management in Sweden. That there is an ongoing Islamization of the Swedish society is, according to the politically correct elite in Sweden, a so called conspiracy theory which deserves no attention. To solve this problem by introducing separation of cultures, and have pool times for swedes and non swedes is according to the same elite a racist idea with roots in the white supremacy movement. This girl who is uneasy to share the pool with non swedes harbours in other words white supremacist ideas which are playing into the hands of the dark forces of society if one is to believe all the conspiracy theorists who occupy the seats of power in Sweden. Maybe it is time to swap the conspiracy theorist occupying the Swedish government with politicians who deal with reality and who lives in the same world as this little girl.

© 2019 NinaDrakfors

Tema av Anders NorenUpp ↑