NinaDrakfors

Politik

Månad: september 2015 (sida 1 av 2)

Säpo ringer och varnar mig för högerextrema krafter

Nu minns jag en sak så där helt plötsligt. Vilket får mig att summera, att det största hotet mot vår demokrati, är vänsterextrema krafter tillsammans med en islamisering.

Såklart vi ska se alla våldsbejakande extrema för de hot dessa är mot demokratin och vår säkerhet. Problemet som uppstår är vilka man från samhällets organisationer utpekar samt exkluderar från att vara våldsextrem. Här tycker jag, att Socialdemokraterna med sin uppmaning, att bedriva politiska förföljelse är oerhört passivt våldsextrema. Folket hetsas utav statsministern, Stefan Löfven att politiskt förfölja Sverigedemokraterna. Det borde klassas som politiskt förföljelse samt extremism, på så sätt att denna förföljelse utsätter andra människor för fara. Inte bara det, Socialdemokraterna avhumaniserar Sverigedemokraterna och på sådant sätt blir det lätt att bedriva en negativ förföljelse utan en tanke på om det är korrekt demokratiskt beteende.

Det jag vill dela med mig om, är en händelse som utspelade sig 2011. Jag trodde då fortfarande på, att Socialdemokraterna var ett parti värt att bevaras och stödjas. Den tiden är dock över nu, sedan min ögon och medvetande öppnades likt en kirurgisk operation.

När jag var aktiv inom socialdemokraterna, så gillade jag en sida på Facebook som var emot pedofiler. Jag lade även in information om en motion som jag skrivit i syfte att motverka sexuella övergrepp på barn “Nollvision mot sexuella övergrepp på barn” som du kan läsa mer om här.

Där slutade inte historien, utan nu blev jag först uppringd av Expo som sa att tidningen “Nationell idag” uppgett, att jag sökt stöd hos dem via en artikel på nätet, finns här. Expo erbjöd mig då, att jag kunde få dementera detta för att få upprätta min heder samt få påtala att detta var falskt. Vilket det faktiskt var. Här kan du läsa mer om det Expo skrev.

Jag hade aldrig haft kontakt med högerextrema krafter, mer än gillat en sida på Facebook som tydligen skulle vara skapad av en känd högerextrem person, enligt Expo. Jag hade dock ingen aning om detta när jag gillade sidan då jag utgick ifrån vårt gemensamma engagemang, att minska sexuella övergrepp på barn. Har inte än idag trots att jag är aktiv inom Sverigedemokraterna, mött dess mörka högerextrema krafter.

Efter att Expo uppmärksammat händelsen så ringer Socialdemokraternas ombudsman från distriktet upp mig “Sigge” och säger att Säpo söker mig. Jag ringer Säpo som ber mig vara försiktig nu när jag uppmärksammats av högerextrema krafter. Jag minns inte om det var exakt så hon sa men högerextrema krafter handlade det om och att jag skulle vara försiktig.

Hon från Säpo menade på, att det brukar bli så att högerextrema krafter kommer igång, när man uppmärksammas på detta viset som jag gjort i tidningen Nationell. Vet inte om hon syftade på, att jag var Socialdemokrat och hade på det sättet ett större hot över mig. Det råder oklarheter om det, då jag på den tiden fortfarande inte upptäckt, att det råder en mörkläggning inom media och bland politiker. Så jag ställde inte några direkta kritiska frågor.

Men hur blev det då med denna hotrisk. Ingenting, absolut ingenting hände.

Sen slog det mig. Sedan jag började att vara aktiv Sverigedemokrat det är då allt började med att bli politiskt förföljd och smutskastas. Aldrig jag blev smutskastad eller förföljd för mina åsikter när jag var Socialdemokraterna. Det får mig att börja undra vad Säpo prioriterar.

Från den dagen jag beslutade mig för att berätta öppet, att jag delar Sverigedemokraternas politik och kommer bli aktiv, så har jag fått ta emot sms, PM via Facebook (otaliga), anmälningar till mitt jobb och så kallade vänner som blivit galna på mig då de inte kan acceptera mitt beslut eller ställningstagande.

Mina dåvarande vänner från Socialdemokraterna har de flesta vänt ryggen och pratar inte längre med mig. I denna politiska förföljelse så har det varit allt från att i tid och otid kalla mig rasist, nazist samt fascist men även könsord och andra nedsättande ord för att misskreditera mig som människa och person. Har även blivit kallad för den kvinnliga Darth Vader av en kollega.

I Sverige idag, är inte det största hotet från högerextrema krafte, utan de största hotet mot vår demokrati är från vänsterextrema krafter.

Idag 24 september i Skövde, ska det vara en föreläsning om våldsbejakande extremism då detta tydligen breder ut sig, läs mer här.

Det måste bli ett slut på detta hot mot våra demokratiska rättigheter, så som att få ha fri åsiktsbildning och bedriva opinion. Men även att man utan risk för repressalier måste få kunna använda sin yttrandefrihet. Vi inom Sverigedemokraterna är ju inte extrema på nått sätt. Vi älskar vårt land och vill att det ska bevaras så som vi har byggt upp det.

Jag är stolt att vara svensk med de värderingar som vi byggt vårt samhälle starkt på. När man ser risker emot samhällets trygghet, jämlikhet och gemenskap är det konstigt om man reagerar då?

 

En tvivelaktig bostadsminister

Det finns människor i vårt land som lever under hemlösa förhållande där eget bostad är drömmen. Kanske har de haft eget boende sedan tidigare och inte lyckats att bevara den. Det finns flera skäl till varför människor mister eller inte fått boende. En stor grupp som är hemlösa är de som har en dubbeldiagnos i form av både psykisk ohälsa samt missbruk. Kanske man inte har någon familj man kan husera hos, eller så kanske man har skulder som gör att en eventuell hyresvärd inte vill hyra ut. Skälen till att man inte har bostad är många.

Enligt Socialstyrelsen hade vi en bostadslöshet i Sverige 2011 med 34.000 människor.

 “Under en vecka i maj 2011 rapporterades omkring 34 000 personer in som hemlösa eller utestängda från den ordinarie bostadsmarknaden. Det framkommer i den senaste nationella mätningen av hemlöshet i Sverige.” Socialstyrelsen

Bostadsministern Kaplan som nu varit minister sedan valet 2014. Vad har han gjort för att förbättra situationen gällande bristen på bostäder? Har vi sett någon handlingskraft eller förståelse för människors boende behov från honom?

Så här framställer han sig själv via Regeringskansliet där han är Bostads-, stadsutvecklings- och IT-minister på Näringsdepartementet. Jag kan inte ta honom på allvar, då jag inte för ett ögonblick tror att han har den förståelse och insikt som krävs för att ta hand om landets boendesituation.

“Min målsättning är att säkerställa ett långsiktigt hållbart byggande och utveckla vår roll som världsledande it-nation. Genom handlingskraft, dialog och samarbete är jag övertygad om att vi tillsammans kan bygga Sverige starkare.” Mehmet Kaplan

Det väller nu in människor till Sverige som ansöker om asyl, med största sannolikhet kommer dessa asylsökande få stanna. Då de flesta av dem säger, att de är från Syrien och då behöver de inte styrka sin identitet för att få permanent uppehållstillstånd.

I Varberg har man 10 års väntetid på en bostad och hur det ser ut i resten av Sverige kan vi bara ana.

Det är inget kul att jobba som socialsekreterare när man inte numera kan hjälpa människor att hitta en bostad.

Jag vet hur det känns att vara bostadslös, där man måste förlita sig på vänner och tillfälliga bekanta för att ha någonstans att sova. Jag var en av de unga människor som inte hade någon bostad under ett år i mitt liv samt väldigt osäker boendesituation i flera år i mitt liv. Under den tid jag var helt bostadslös, så hade jag inga missbruksproblem eller psykisk ohälsa. Utan hade jobb i hemtjänsten på heltid. De ägodelar jag hade, fick plats i en ishockeybag som jag bar runt på till alla mina tillfälliga boenden. Ibland hittad jag ingenstans att husera och då blev det att sitta bredvid ett element i nån öppen trappuppgång.

Jag vet hur utsatt man är som kvinna när man är bostadslös, man kan lätt bli ett öppet byte för den som vill utnyttja personen. Min tid var som tur väldigt kort och jag blev inte utsatt på några sätt då jag fort tog mig ifrån riskfyllda situationer.

Det som jag många gånger har tänkt på var, varför fick jag inget boende trots att jag hade arbete? Vet att min ungdom spelade roll då jag pratade med en uthyrare som sade till mig att återkomma när jag fyllt 20 år.

Min egen erfarenhet av att inte ha något eget boende har präglat mig. Jag vet hur det är att inte kunna stänga dörren om sig, och inte ha någonstans att ta vägen för natten. Om ni bara visste vilken ångest och vånda en sådan situation väcker inom kroppen.

Jag sökte boende i Göteborgs kommun på den tiden och hade arbete. Ändock fick jag ingen bostad. Jag minns glädjen när bostadsföretaget äntligen gav mig min första lägenhet.

Jag har inga råd eller andra alternativ att ge personer som är bostadslösa. Jag säger bara tyvärr, jag kan inte hjälpa dig men du kan försöka ringa de privata hyresvärdarna samt stå i Skövdebostäders kö.

Hur många som bor i tillfälligt boende i Skövde har jag ingen aning om. Det jag förstått det som dock, är att många som kommer som nyanlända hamnar med släkt och vänner i deras bostäder och att de bor många på liten yta.

Jag tänker på barnen som kommer med dessa nyanlända vuxna. De har ingen chans att påverka sin situation till att få en egen bostad. Är inte alla människor längre i Sverige värda ett värdigt boende?

Ska  vi överge målet att alla ska ha egen bostad? Det verkar inte bättre för bostadsbyggandet kommer aldrig kunna komma ikapp behovet.

Läste på Facebook via Jan Sjunnesson, att med dagens invandring och kommande anhöriginvandring, så lär vi behöva ett nytt Göteborg varje år.

Det håller inte att vi har en ansvarslös invandringspolitik. Politikerna tar inte ansvar för hur alla de praktiska behoven ska lösas. Det är heller inte ansvarsfullt att låta människor få stanna, när de inte kunnat styrka sin identitet. Så många som 90% av dem som kommer ska enligt Migrationsverket inte kunna styrka sin identitet, läs mer via Thoralfs blogg.

Är det inte dags för en ny invandringspolitik samt bostadspolitik?

När politikerna inte befinner sig i verklighetens epicentrum så är de inte verklighetsförankrade. En politiker som inte förstår hur viktigt det är med ett eget boende, hör inte hemma i politiken.

Varje politiker i riksdagen borde omgående testa på att vara hemlös en vecka. En vecka räcker för att fatta hur vidrigt jobbigt det är och eventuellt göra dem lite ödmjuka.

Jag beklagar att nuvarande politiker inte förstår sig på att eget bostad är ett basalt behov och en mänsklig rättighet.

Hur många kommer få leva så som jag gjorde? Bara för att det inte finns en värdig bostadspolitik. Inte bara Löfven ska avgå, utan Kaplan borde lämna det sjuknade skeppet nu omgående. Vi inom SD kommer att få styra upp allting igen. Det kommer bli en tuff utmaning, för SD att lyfta Sverige men vad har vi för val?

Vi måste få folkets perspektiv på dagordningen igen. Den politiska eliten kan omgående ta ett vanligt arbete och börja prata med folket så de får ta del av verkligheten.

 

 

Bjuder på lite satirbilder från www.koling.nu som på ett ironiskt sätt beskriver vår bostadsminister. Skratt är läkande och ger kraft.

1908378_878480425531383_6260219855373024438_n 11402458_887600487952710_5963547062342245906_o

 

Ålderstesta ensamkommande flyktingungdomar ur ett säkerhetsperspektiv

Malou Efter tio tar media till nya höjder gällande att mörklägga sanningen kring ensamkommande flyktingbarn. Hon intervjuar Musse ensamkommande från Afghanistan, se här.  Han kom till Sverige  för sex år sedan, när han var 15 år och flydde på grund av risken av att rekryteras till en terroristgrupp. Hans familj bestämde att han skulle fly för att skapa sig ett bättre liv.  Musse smugglades till Sverige med flyktvägen via Turkiet, Italien samt Grekland är några av de länder han passerade.  Undra varför han och de som åkte med den smugglaren, inte ville stanna i ett annat land och slippa den långa resan till Sverige? Givet handlar det om att Sverige har ett generöst trygghetssystem. Det är verkligen ondskan själv med dessa terroristgrupper och det är helt förståeligt att man måste fly, för att slippa risken att bli en terrorist.

Jag har inga problem med att vi ska hjälpa människor till Sverige utifrån ett skyddsperspektiv. Dock motsätter jag mig att det per automatik ska beviljas permanent uppehållstillstånd. Det kan faktiskt bli bättre i vissa länder och har man en familj, så verkar det ju rimligt att man någon gång ska flytta hem.

Han berättar i inslaget att han var äldst i familjen och då funderar jag på vart resten av hans bröder flydde, eller blev de kvar och blev värvade till terroristerna? Musse beskriver även att han inte anser att smugglare är smugglare utan människor som hjälper. Här kanske det vore på sin plats att framföra, att en smugglare har ett ekonomist intresse i att smuggla människor, till andra delar av världen. Smugglaren kan vara hänsynslösa och orsaka död, till exempel så lämnades 70 människor av smugglare att dö i en frysbil, se mer här .

Så nej, en smugglare är vidrig och kriminell med ett eget syfte, att tjäna så mycket pengar som möjligt och har orsakat många människors död. Priset för att smugglas har gått upp och nu kan det kosta upp till 100.000 kronor per person, se mer här.

Från en artikel 2013 beskrivs smugglingen vara värre än 1800-talets slavhandel, se vidare här.

Men visst, Musse har rätt till sin uppfattning som jag anar är mer färgad av en känslomässig grund än saklighet. Men vi får inte låta oss luras av så enkla känslomässiga budskap, att allt är frid och fröjd och att smugglaren är en god hjälpare som ska hyllas och hjälteförklaras.

Är Musse representativ för de flyktingbarn som kommer nu? Varför väljer Malou att inte nyansera sig i sin framställning om de ensamkommande barnen? Kan det vara så att även hon har en agenda av att vi ska ömma rejält och inte kritisera invandringspolitiken?

Skulle hon varit nyanserad och ärlig mot sina tittare, skulle hon berättat om de problem som finns kring de ensamkommande flyktingbarnen som kommer till Sverige. Hon skulle sagt att många av dem som kommer hit inte alls är ensamkommande flyktingbarn under 18 år då kontroller genomförda i Finland och Danmark påvisat detta. Men det finns skäl till att man säger att man är ett ensamkommande flyktingbarn under 18 år då det finns fördelar att hämta.

Problemet kring ensamkommande flyktingbarn är att den gruppen bara ökar och de kan kosta flera tusen kronor per dygn för oss skattebetalare per barn. Kommer man som ensamkommande så får denne bättre förmåner samt lättare att beviljas permanent uppehållstillstånd (PUT). Detta är något flyktingsmugglarna vet om och smugglaren minsta tvivel, att de personer som man ska smuggla till Sverige, inte kommer beviljas PUT, då skickar man barnet först. Sen kan resten av familjen komma på anknytning till barnet. Dessa barn kallas för ankarbarn. Jag vet att det finns sådana fall men inte i vilken omfattning. Det finns även ensamkommande som vid beviljandet av PUT, reser hem för att träffa sin familj. Är det en ansvarsfull invandringspolitik?

Jag förstår att man vill komma till Sverige. Jag önskar verkligen med hela mitt hjärta, att vi kunde hjälpa hela jordens befolkning utan begränsningar. Vi lever dock inte i den obegränsade världens utopi, utan med ekonomiska begränsningar.

Vi har aldrig haft så många ensamkommande som vi har nu, där 12.000 beräknas komma under 2015. Hur många av dessa är under 18 år? Via utförda kontroller så vet man att det är rejält många som ljuger om sin ålder, läs mer via Petterssonsblogg samt via SvD.

“327 av de 637 (51 procent) ensamkommande asylsökande som sade sig vara minderåriga och kom till ett danskt asylcenter under åren 2011 och 2012, visade sig efter rättsmedicinsk undersökning ha ljugit om sin ålder, och var över 18 år. De första fyra månaderna 2013 var tre av fyra (75 procent) testade flyktingbarn över 18 år, enligt Justitieministeriets statistik.” SvD.

Vi borde göra ålderstester mer regelbundet och här kan du läsa skälen till varför vi i högre utsträckning ska göra dessa tester. Förutom att stor del av de ensamkommande inte är under18 år, så finns fler vettiga skäl ur ett barnperspektiv främst men även utifrån, att de ofta saknas ID-handlingar. Om man bor på ett HVB-hem som barn, så kan man bli utsatt negativt från den som uppger sig vara ensamkommande barn, men i själva verket är vuxen.

Tycker för övrigt att vi ska sluta kalla dem för ensamkommande flyktingbarn och istället säga ungdomar. För det kommer inga barn längre som det var under krigstiderna i Finland.

“Att vuxna söker asyl som barn får negativa följder för de “riktiga” barnen, skriver Jonas Andersson som jobbar på boende för ensamkommande. ” citat från artikel ovan: Jonas Andersson, ungdomspedagog/behandlingsassistent

Via media samt bloggar kan vi ta del av information, om ensamkommande som utför gruppvåldtäkter samt våldtäkter. Jag väljer att endast länka in läsbart material gällande detta Thoralfs blogg, Kuriren, Petterssonsblogg, HBL samt Fria tider.

För övrigt om man googlar på gruppvåldtäkter/våldtäkter, så är det en skrämmande läsning. Sätter man det i relation till att Sverige i nuläget toppar våldtäktsstatistiken i världen, så finns det skäl till att verkligen omgående göra en haveriutredning kring detta. Jag har skrivit mer om Sveriges ökade våldtäkter här och att man i Norge via polisen rapporterar följande:

“I Norge är man mer seriös och ansvarstagande där rapporterar man att det ofta är en afrikans man med traumatisk bakgrund, annan kvinnosyn som tror sig ha rätten att kontrollera kvinnan när han vill och hur han vill.” Nina Drakfors

Jag har faktiskt ingen TV, utan tittar oftast via det folk delar på Facebook. Malou var en sådan delning. Jag tycker inte vi ska sluta titta på Malou men kanske titta med mer öppna ögon och med en vaken tanke som ifrågasätter det som projiceras ut. Nått jag alltid ställer mig frågan är, vad vill de att jag ska tycka med detta och är det sakligt framställt eller känslomässigt?

Sverige är inte vad det än gång var, utan om man är kritisk till det man tar in via media och undersöker lite själv, så börjar en mörk bild att tona upp sig. Det är inte länge lika säkert för barn och kvinnor i Sverige.  Bedrägeriet kring ensamkommande ungdomars ålder är stor.

Det är dags för en haveriutredning gällande den minskade tryggheten för Sveriges medborgare.

 

 

Arnstad gör det igen nu i debatt på SVT med Danmark

11863428_914217505291008_1840565590276700170_n

Bilden är en satirbild från Koling.nu och påtalar hur Arnstad i sin utövning överdriver sina analyser till att handla om att hetsjaga SD.  Arnstad legitimeras av Socialdemokraterna som anlitar honom som expert. Vilket han dock inte kan uttala sig vara, men i sossarnas värld så passar han ju in och då får han säga och göra vad som, bara det leder till att SD utpekas som rasister och fascister.

Vi kunde 150917 ta del av programmet Debatt i SVT1 och DR2 om flyktingpolitiken. Det som slår mig är funderingen vart ska debatten främst bedrivas? Vart är en obligatorisk samhällsdebatt om den stora flyktingström vi nu får ta del av men inte får ha något att kritiskt invända emot. Arnstad beskriver i debatten att i Danmark har rasismen blivit norm. Duktig idiot, är vad han har blivit till Socialdemokraterna som är hans största arbetsgivare till att sprida propagandan, att den som kritiserar invandringen är rasist och fascist. Tror dock inte danskarna instämmer i Arnstads verklighetsbeskrivning av ett helt land.

Viktiga samhällsfrågor får inte tystas ner och politikers främsta uppgift är, att se till att folket alltid får ha en röst. Vilka politiker idag lyssnar på alla de åsikter som finns om invandringspolitiken?

Det är så beklämmande att en person som Arnstad får bli så tongivande. Lite mer om debatt och dess ifrågasättande om varför Arnstad är med som självutnämnd expert finns att läsa här. Bloggaren Fredrik påtalar att skillnaden mellan danskt och svenskt debattklimat med gårdagens debatt blev ytterst tydlig.

Det är inte konstigt om man ifrågasätter Arnstads medverkan som expert både i debatter och att Socialdemokraterna brukat honom för att fortsätta med sin propaganda, att alla som inte är för invandringen är rasister.

Det finns något som måste upprepas gång på gång på gång och det är att Socialdemokraterna har ingen rätt att bedriva politisk förföljelse. Min bedömning är att Socialdemokraterna för att behålla sin maktposition hetsar folk till att vara orättfärdiga på så sätt, att med Stefan Löfvens godkännande, är det korrekt och rätt att kalla varje person som är invandringskritiker för rasist, nazist samt fascist. Det är här Arnstad har sin roll som han givits av Socialdemokraterna, för han försöker ge sken av att det finns belägg till att SD är fascistiskt och rasistiskt parti. Han har till och med skrivit en bok för att bedriva sin tes vidare. Dock har han fått mycket saklig och gediget kritik för sina påståenden.

Det duger inte att ha en statsminister som hetsar till politiks förföljelse. Utan här måste vi genomskåda Socialdemokraterna för vad de är, förtryckare som kommer i en falsk skepnad av godhetsanspråk.

Citat från Jan Roostal gällande debatten om invandringen där danskar och svenskar närvarande:

“Skönt att inspupa lite dansk sund mentalitet. Den svenska mentaliteten som säger att lögn är sanning, ger mig kvävningskänslor.”

Citat från Annika Carlsson om samma debatt:

Heder till Danmarks riktiga politiker som tar ansvar för sitt eget folk i första hand

Om man går in på Facebook debatt sida från Danmark så kan man läsa kommentarer som undrar vem den där Arnstad är och att de aldrig hört någon bruka ordet rasist på det sättet.

Mari Lorentsson säger så här på sin Facebook om Arnstad:

“Henrik Arnstad är så pinsam så jag dör.. Jag ber Danmark om ursäkt för Sverige, Danskar är inte rasister. De är realister. Henrik Arnstad är vår statsministers politiska rådgivare. Då förstår kanske danskarna hur jävligt det är i Svensk politik. Dock ökar vårat enda sunda politiska val hela tiden i opinion.. Sverigedemokraterna är nu det största partiet i Sverige. Fick igår hela 27,3%. Ändå så utesluter vår regering att ens tala med SD och utesluter nästan 2 miljoner väljare. Det är inte längre demokrati i Sverige. Om detta fortsätter så flyr jag med mina barn till Danmark”

Welcome to Sweden, här har vi en statsminister som använder sig av en tvivelaktig metod som går ut på att undvika en sakdebatt genom, att i tid och otid hojta rasist och funkar inte det så anlitar man en låtsas expert som Arnstad som får till uppgift att förklara för folket vilka rasister och fascister de är.

Detta måste ju vara Socialdemokraternas våta dröm att de som förespråkar “vägra ta debatten” lyckas lobotomera folket att sluta debattera. Då har ju verkligen Socialdemokraterna lyckats få folket på plats som lydiga hundar som ska vifta på svansen så fort ny skattehöjning påstås behövas göras med mera. Läs mer om  “vägra ta debatten” här.

Till och med danskarna tycker detta är löjeväckande med en icke expert som tar plats i debatten som den störste storhetsdebattören genom alla tider. Kom ihåg det är Socialdemokraterna ytterst som lyft fram Arnstad.

Polisen vill att invandrare ska vara snälla

Börjar polisen tappa greppet om vårt land och måste till varje pris skapa en vacker och fin kontakt med invandrare?

Polisen har nu gjort en film som de sprider, där vi ser hur de vädjar till invandrare att vara snälla mot polisen då polisen faktiskt är snälla men herregud, polisen ska inte vara inställsamma och överdrivet snälla. För mig räcker det att med att polisen upprätthåller lag och ordning med respekt, diciplin och gränser om så behövs.

Jag tror inte att er vädjan kommer göra så att invandrare slutar bilda no to go zoner dit polis inte kan åka och upprätta hålla laglig ordningen.

Jag anar med polisens vädjan- inlägg nedan en stor kontrollförlust.

“Polisen går klädda i uniform och uppmanar “flyktingar” att komma hit! Detta är ett politiskt budskap som ligger i linje med sjuklövern. Polisen skall vara opolitiska och neutrala i sin organisation. En anmälan är upprättad med ärendenr: 5000-K1186541-15. Jag uppmanar samtliga Sverigevänner att göra en anmälan gällande denna videon, ring på 114 14 och anmäl Du med! “

Polisen gör är en vädjan till invandrare i form av, snälla var inte dumma mot oss vi är ju snälla. Se mer av vädjan här.

Känns oerhört besvärande att polisen på detta sättet vill få invandrare mer snälla. Men ännu mer förnedrande känsla får jag av polisens inlägg när de sitter och gullar med en hund och det låter som om de pratar i ett barnprogram. När polisen gör på detta sättet så tappar man ju respekten och de gör sig istället till åtlöje.

Inte en tum av vårt land ska “radikal islam” få

Den här texten nedan är omskriven något då jag efter att ha läst på mig mer om islam upptäckte att min text var skriven alldeles för generaliserade och att många människor inte förstod att jag skriver om totalitära tankar och idéer samt islamister. Mitt perspektiv i denna text är inte på den delen av islam som man kan härleda till sund och frisk, utan här har jag målet att beskriva det som jag ser med islam som jag vill kritisera. Jag ser inte islam endast som en religion, utan även som en ideologi vars mål har politiska syften där man vill ändra samhället efter dess sätt att leva till de regler som finns inom islam. Till exempel vill radikala och totalitära islamister ha sharialagar och hur är det kompatibelt med våra lagar i vårt land?

Radikal och totalitär islam

Det kan tyckas radikalt att skriva en rubrik som handlar om att inte vika undan för religionen islam. Det kanske till och med uppfattas som att man pekar ut ett folkslag. Varken muslimer  eller islam är nått enskilt folkslag. De som säger sig vara muslim kan vara från många olika länder och ursprung. Islam är alltså inget folkslag, utan en religion som jag uppfattar vara totalitär i sin utformning. Enligt min uppfattning har islam målet, att människan ska underkasta sig islam utan en tanke på vad som är rätt eller fel. Dessutom vill företrädare för islam frånta människan dess rätt att ha några egna tankar och värderingar. Islam vill att människan in i minsta lilla detalj ska sluta tänka själva och bara underkasta sig de regler som finns i islam, enligt min nuvarande förståelse men om det inte stämmer så kan givet den förändras.

Till islamska förespråkare så vill jag bara säga, jag tänker själv och ingen ska någonsin få mig att underkasta mig en religion. I en del länder där radikal och totalitär islam råder så är det förbjudet att lämna islam och avbilda profeten Muhammed är försatt med dödsstraff och skulle det bli liknade i Sverige, så är väl jag den förste till att halshuggas enligt islamska lagen om den utövas radiklat och islamistiskt. Jag kommer inte  konvertera eller underkasta mig värderingar eller lagar som står i direkt kontrast med vår frihet.  Om vi blir minoritet mot muslimer, vad kommer det att betyder när muslimer blivit fler i antal än oss i Sverige? Vad kommer det betyda om vi får ert radikalt och islamistisk parti i Sverige? Sverige som är ett land där islamister kan ha varit i Syrien och mördat men då det inte går att bevisa så undkommer islamisten straff och kan komma tillbaka till Sverige som om inget hänt.

Det vi bör ställa oss frågan är följande, när muslimer blir fler än oss i antal, hur kommer vårt lands befolkning att påverkas av detta. Vad kommer muslimerna på demokratisk väg kunna och vill genomföra och implementera i vårt samhälle ? Bara för att man ställer svåra och obehagliga frågor så blir man inte per automatik islamofob. Jag anser att vi måste ställa oss frågor så att inte utvecklingen blir som sådan att den minskar den frihet vi idag har.

Vi kan få en hint om detta om vi tittat på andra delar av världen som innan islam inte var radikala eller tvingade kvinnor att bära slöjor, hijab och burka. När kvinnan börjar att förtryckas då vet vi vad vi har att göra med.

Vem vågar undersöka den demografiska utbredningen av muslimer i Europa? Jag delade tidigare två länkar om demografin i Europa men då jag inte tycker den var tillförlitlig så har jag börjat kolla på demografi själv och ställt frågor till ett utredningsorgan. Men frågan återstår hur många muslimer finns i Europa, vad får det för konsekvenser och går dessa konsekvenser ihop med vår frihet och demokrati? Om det gör det så är väl det inga problem men om det inte gör detta då måste vi våga prata och ha dialog kring det.

När en religion är totalitär i sin utformning så styr den människors vardag och liv till minsta detalj. Islam med dess koran, hadither, sharialag tar ingen hänsyn till mänskliga rättigheter eller personliga åsikter och integritet. Min uppfattning är  att imamerna styr muslimers vardag och liv. Något annat är inte korrekt enligt islam då en muslim ska leva efter islams principer och lag. Finns otaliga youtubefilmer från imamer som berättar för muslimer vad som är korrekt sätt att leva enligt islam.

Profeten Mohammed som anses vara den man ska efterleva var en våldsam och mordisk människa. Han gifte sig även med ett barn och fullföljde äktenskapet när hon var 9 år. Är detta en människa värd att efterlikna? Jag har pratat med en moderat imam som jobbar på Kärnsjukhuset i Skövde. Han säger till mig att profeten Muhammed är felfri och ska efterföljas men givet förstår han att det inte går till “punkt och pricka”. Varför får inte någon kritisera profeten Muhammed och hans beteende, och säga att han var inte felfri och bör inte efterliknas till punkt och pricka? Samme imam på sjukhuset uppger även att inom islam är homosexualitet förbjudet och när jag frågar honom om det är nått som bör ändras inom islam så undrar han varför.  När en religion utpekar en mänsklig rättighet, så som att få älska och ha sexuellt umgänge med en person av samma kön som nått fel och förbjudet då tycker jag vi ska ifrågasätta detta samt är det inte dags att förändrs de delar av koranen mm som inte är förenligt med demokratiska rättigheter? Nej, just det koranen får ju inte ändras på nått sätt. Ska medeltida syn på människans frihet inte utmanas och ifrågasättas?

Den som säger sig vara en moderat muslim skulle jag vilja fråga, varför vill du ens tillhöra en religion där en stor del av dess efterföljare har profeten Mohammed som sin idol?

Varför vill du efterfölja en religion som i sin uppmaning säger att otrogna som inte följer islam ska dödas och att homosexualitet är förbjudet?

Varför vill du ens vara med i en sådan sekt? Finns det verkligen ingen annan form av religion som då är fredligare och mer human?

Om en religion blivit kidnappad av ett gäng psykopater, så förväntar jag mig att de så kallade moderata muslimerna åtgärdar problemet. Man brukar säga att de som är terrorister i islam och de som utför jihad bara är en liten del av den verkliga fredliga islam.

Men om det nu är så att det bara en liten del då är det väl inga problem för de moderata muslimerna att övermanna de få som vantolkat koranen på detta sättet?

Av någon outgrundlig anledning vill vänstern gå samma öde till mötes som den iranska vänstern gjorde efter 1979. Vänstern tror att de är bästa vänner med islamisterna. Vilket den iranska vänstern också trodde tills islamisterna dödade dem. Det kommer alltid att finnas invandrarröster, och många vänsterpartier kommer därför att fortsätta med strategin att säga vad de tror invandrarna vill höra för att få deras röster.” / Niall Fergusson historieprofessor.

Nej, statsminister Stefan Löfven det duger inte att sitta och bara tiga i denna situation som Sverige står inför, där vi invandras av muslimer vars syfte vi inte kan lita på och där vi inte vet hur många som tolkar koranen bokstavligt så som salafister och islamister. Här måste en riktig statsman och landsfader sätta upp gränser och beskydda sitt folk.

Det duger heller inte att du Stefan Löfven, sitter på din tron och föraktar folkets röst genom att skapa decemberöverenskommelsen för att utesluta SD från inflytande. Oavsett vad du tycker, så ska du styra ett land efter folkets röst och folket vill ge SD mer inflytande över den politiska eliten.

Du har gjort så många fel Stefan Löfven så att du borde omedelbart utlysa nyval och avgå. För folket måste få säga sitt och vi är cirka 2 miljoner som enligt nuvarande mätning röstar på SD. Vi ser vårt land övertas av värderingar och principer där invandrare verkar ha större rätt till vårt land än vad vi själva har. Jag ser gärna att Sverige har invandring men jag vill inte att vi bortser från kulturer, värderingar och religioner som inte är i samklang med vårt sätt att leva i form av demokrati och fred.

Stefan Löfven sluta mörklägga vad som pågår, det finns faktiskt internationell media som uppmärksammar “invasionen” till Europa och att de flesta vill till Sverige som har generöst bidragssystem. Det har även rapporterats att med flyktingströmmen finns terrorister och då undrar jag i mitt stilla sinne, har du någon beredskap för detta med det utökade hotet från terrorister?

Till media vill jag bara säga, snälla ryck upp er för folkets skull och din lön betalas delvis genom presstöd. Den mediala rapporteringen ska vara oberoende och opolitisk. Det är dock inte svårt att se hur media idag har övertagits av personliga värderingar och inte längre rapporterar sakligt.

Ni inom det mediala styr på ett vidrigt sätt genom att försöka få människor att ömma för era politiska åsikter. De som motsätter sig den mediala världsbild så som till exempel Julia Ceasare, blir då trakasserad och uthängd i media, trots att man skrivit under anonym pseudonym.  Media tar alltså reda på vem du är trots att du skrivit under anonymt namn, sedan  offentliggör de dig i media. Media vill smutskasta den som på något sätt motsätter sig medias förhärskande verklighetsbild. Skäms ni inte för vilka ni är?

Jag vill ha rätten att säga mitt om hur vårt land ska bevaras. Jag vill inte tillåta att invandras av muslimer med deras moskéer och totalitära islam. Jag säger nej till islam och att dem som försöker assimilera oss till deras religion och styre. Jag anser att det finns länder där muslimer med en totalitär syn på sin religion islam bättre kan assimilera sig och hitta sin plats med likasinnade.

Sverige ska inte assimilera islamistiska värderingar som en del av vårt samhälle och jag tror det finns många med mig som känner likadant. Vi vill skydda våra demokratiska principer och inte se landet sakta men säkert lägga sig platt fall på marken, för en religion som inte hör hemma i ett fredligt samhälle.

Hav förtröstan det kommer bli värre

Vi ser hur Europa invaderas av människor som uppger att de är flyktingar men samtidigt slänger de sina identitetshandlingar. Vilket borde få vilken styrande regering som helst att ana oråd. Men inte den svenska regeringen istället ska vi svenskar foglig sitta stilla utan att yppa någon om svensk invandringspolitik.

Jag kan inte vara tyst när jag ser att vår trygghet hotas av människor som inte sätter de demokratiska principerna främst samt tar med sig sina konflikter till Sverige. På Sergels torg 150913 sammanstötte Kurder och Turkar men inte bara där utan även i andra europeiska länder händer samma sak.

Det som gör mig upprörd är att dessa människor tar med sig sin konflikt till Sverige. Vid minsta sådan tendens borde samhället svara kraftigt tillbaka och kanske t.o.m. frånta människor eventuellt medborgarskap. Det ska finnas krav i samband med att man får privilegiet att bli svensk medborgare och det är att man lämnar sina konflikter där det kommer ifrån.

Dock är det mest vidriga hotet från islamiseringen. Man kan se på youtubeklipp från England där det tydligt framgår att muslimer övertagit områden och inte har någon avsikt att assimilera sig i samhället. Istället är deras våta dröm att införa sharia som system, vilket inte är kompatibelt med demokratiska värderingar så som fri yttrande- och åsiktsfrihet.

Vem är så naiv och inte inser att exakt samma händer i Sverige.  Vi har flera “no to go zoner” där man tappat kontrollen och inte är det respekt för Sverige som råder där.

Den som i sitt sinnestillstånd inbillar sig att världen endast består av den goda helgon liknade invandraren, har nog klyvt verkligheten rejält och utesluter fakta, att det finns onda och goda människor i den här världen.

Jag anser mig ha rätt att få påtala detta ur ett skyddsperspektiv då jag med alla krafter vill skydda mina barns framtid. Hur kan ni som tycker att det är okej att bedriva denna invandringspolitik samt hälsar “welcome reefuges”, så helt ha tappat ert förnuft?

Det duger inte heller att ni kallar mig och likasinnade för rasister för att vi vill ha en annan invandringspolitik för Sverige. Det har inget med rasism att göra, utan vi vill skydda oss som ett av motiven.

Sen ni som tror att varje SD väljare skriker “ut med dom” i varje andetag, ni har så fel. Det som jag i möten med andra SD människor fått ta del av, är att vi älskar Sverige och det är vårt största fokus.

Det kommer bli värre, vi har tyvärr tappat kontrollen på vilka människor som befinner sig här och det skapar en stor säkerhetsrisk. Inte bara det kommer stå framför oss, utan haveriet med att ta hit människor som inte tänker assimilera sig genom arbete och utbildning, är högst verkligt.

Kravet på att assimileras i Sverige är inget orimligt krav, då jag är stolt över våra svenska värderingar och sätt att leva. Det är inget fel på vårt sätt att leva och forma ett samhälle. Utan tvärtom vi har kommit riktigt långt i den mänskliga utvecklingen, där vi med vårt välfärdssystem solidariskt tar hand om varandra. Det är värt att både bevara och begränsa tillträdet till.

Andra länder kan även de göra samma utveckling och det borde vara varje lands fokus, men nu vet vi ju att vi lever i en värld som tillsynes både verkar vara ett helvete och paradis.

 

Extremism i Skaraborgs kommun

Är ett av Sveriges största och farligaste problem att Sverige islamiseras? Svar Ja, om man ska tro Säpo-chefen .

Citaten nedan är från Skaraborgsläns tidning 150911, läs hela artikeln här. Det vi nu inom SD oroat oss för är på väg att hända. Våldskulturen av terrorism breder ut sig även i Sverige. Det är bara en tidsfråga innan vi ser ett terrorattentat i Sverige. Vi har fått ta del av nyhetsrapportering sedan tidigare där människor försökt utföra ett terrorattentat men misslyckats.  Dessa människor kommer inte alltid misslyckas i sina försök till att terrorisera det svenska folket.

Det skrivs inte i artikeln tydligt att det handlar om hotet av en islamisering av Sverige och dess terrorverksamhet, utan att det handlar om värvningen till extremistiska rörelser.

“Kommuner oroas över radikalisering och extremism”

I skaraborgska kommuner finns en oro att människor radikaliseras och rekryteras till extremistiska rörelser.
— Det finns en känsla av att något är på gång, säger Per Ottosson, ställföreträdande polisområdeschef i Skaraborg.”

Den som inte vill tro att terrorism kan ske i Sverige behöver omgående ta sig en funderare. I Skaraborg ska det nu anordnas en utbildning inom extremism och det finns sannerligen skäl till detta. Kommer försöka delta på denna föreläsning och se vilka extrema rörelser man syftar på.

“Den 24 september anordnar polisen i Skaraborg ett seminarium i Skövde på temat. Inbjudna är bland annat skolpersonal och socialarbetare från de skaraborgska kommunerna. “

Det planeras att byggas fler och fler moskéer i Västra Götaland. Vi vet att det värvas till terroristorganisationer i dessa moskéer. Aktuell föreläsning ligger sannerligen i tiden men det är beklagligt att vi ens är i den positionen att vi står inför terroristhot. Hade våra politiker inte varit så naiva och ansvarslösa då hade vi kunnat minimera denna risk för terrorattentat. Nu har vi istället ett land där vi tillåter människor träda in i vår gemenskap utan att kunna identifiera sig eller på nått sätt verifiera vem dem är.

“Redan när arbetet startade så fanns en oro i en del kommuner att det förekommer rekrytering till extremismrörelser, berättar Per Ottosson.

— Det finns en känsla av att något är på gång. Vilka kommuner det gäller och vilken typ av extremism det är kan jag inte säga, säger Ottosson.”

I Skövde på banken Nordea, har det funnits misstanke om att en utlandsbetalning var avsett för att finansiera terrorism verksamhet och därav stoppades betalningen.

Hur länge ska vi finnas oss i att regeringen inte tar krafttag mot terrorismen i Sverige? Vi kan inte tillåta att Sverige fortsätts islamiseras och att denna religion som är en minoritet i vårt samhälle, men ändock får styra så mycket. Det verkar inte bättre än att vi ska forma hela samhället efter islams värderingar och våra demokratiska rättigheter är ett minne blott. För vem vågar kritisera islam? Vem vågar kritisera profeten Mohammed? Vem vågar stå emot det vidriga halalslaktande köttet? Vem vågar stå för att barn ska slippa bära hijab? Det är några frågor jag ställer mig.

Tack, men nej tack, jag vill inte ha en islamisering i Sverige och inte dess moskéer heller.

Debatten är ytterst polariserade gällande invandringspolitiken. På ena sidan finns regeringen med sin vision om att Sverige ska vara en humanitär stormakt till vilka ekonomiska offer som helst. Vad spelar det för roll för politikerna att skattebetalarnas pengar missbrukas på detta sättet? Det är ju inte deras egna pengar de slösar bort på människor som inte bor i Sverige. Någon annans pengar verkar man kunna göra som man vill med utan några betänkligheter.

Politikerna ställs heller aldrig till svars för sitt handlade i sin förtroendepost, de kan lugnt haverera Sveriges ekonomi och inga åtal kan väckas.

Sedan 2010 står det även i vår grundlag att Sverige ska vara ett multikulturellt samhälle. Enligt vår grundlag är vi nu skyldiga att vara multikulturella. Detta är inget som folket fått vara med att bestämma om genom att rösta. Utan denna grundlagsändring skedde i största hemlighet utan större debatt. Såklart då att regeringens vision om att vara en humanitär stormakt kan anses vara skyddad.

Varje invandrad människa ska få allt utan ifrågasättande för denna invandrad är god och dess motiv till att komma till Sverige får inte ifrågasättas.

Den andra yttersta sidan emot detta är att ondgöra  varje del av invandringen och inga fördelar skådas. Invandraren ses som en inkräktare med motiv att förgöra Sverige in i minsta detalj.

Bägge dessa sidor gör grova generaliseringar i form av den gode respektive onde invandraren. Sanningen ligger nog som vanligt mitt emellan.

Såklart det det både invandrar människor som är i stort behov av skydd men även människor vars enda syfte är att få en livslång försörjning. Givet är att det finns invandrare som vill islamisera vårt samhälle och sätta demokratin ur spel. Likväl som det finns invandrare som längtar efter vår frihet och jämställdhet.

Klart det finns invandrare av alla det sorter och vid olika tider flyr eller utvandrat folk på grund av olika skäl.

Den invandring eller invasion vi nu ser till Europa handlar just till den största delen om män som vill ta sig till bidragsländer för att skapa sig en bättre framtid. De som är utan medel att betala en smugglare blir kvar i närområdena till Syrien i flyktingläger. Kanske det inte bara handlar om livslång försörjning utan att tvinga oss till fortsatt islamisering. Filmen nedan får mig att säga stopp, stopp och stopp.

https://www.youtube.com/watch?v=X2rmA9A7CEM&app=desktop

Det vi bör göra är att stänga gränserna och endast ha Sverige öppet för riktiga flyktingar. Vi ska inte ge permanenta uppehållstillstånd till dem som kommer från Syrien. Det ska bara beviljas tillfälliga uppehållstillstånd.

Två viktiga fokus bör dominera all hjälp vi kan till Syrien just nu. Det är att vi omgående riktar alla resurser till närområdena och bygger upp bra boenden, mat, skolor och andra behov som behövs. Går det bygga modulhus i Sverige till invandrar i brist på annat boende så kan vi även assistera med det på plats.

Det viktigaste fokuset är dock att bekämpa IS. Jag ställer mig frågan varje dag varför vi tillåter IS-härjningar som våldtar, plundrar och mördar folk.  Vi i Europa med USA skulle lätt kunna slå ut dessa terrorister med all modern krigsteknik som vi har. Kan nedan inspelning med Admiral Ace Lyons som säger att Obama är antiamerikan och islamist, ge en förklaring till varför vi inte ser ett gediget motstånd mot IS?

https://www.facebook.com/adrian.ionescu.376/videos/10153070412010913/?pnref=story

Om vi utplånar IS så kan folket därefter flytta hem igen och bygga upp Syrien med demokrati som grund om så önskas. Det vore att ge hjälp och stöd på riktigt till folk som verkligen lider i närområdena utan några framtidsutsikter. Detta är nått jag tror på som helhetslösning. Därmed överger vi heller inte den stora delen av befolkningen som är utsatta.

När blir svenskarna i minoritet

Den demografiska utbredning i Europa är mycket oroväckande då den påvisar att länders majoritetsbefolkning inom kort kommer bli minoritet i sitt eget land. Detta handlar främst om politikerns naivitet och ansvarslöshet då politikerna har anammat den multikulturella hysterin, som säger att det inte finns något negativt med invandring samt är en invandrare alltid god.

Det verkar inte finnas någon sans och balans i när man glorifierar invandrare till goda helgon som söker asyl i Sverige.

För  att få en inblick i den demografiska utbredningen i Europa finns ett mycket bra youtubeklipp som påvisar genom uträckning i födelsetal hur muslimer kommer att vara fler i antal i många europeiska länder. I Norge påstår man samma sak att norrmän kommer vara i minoritet i sitt eget land. I Sverige är svenskar redan i minoritet i Malmö. Via Affes statistikblogg finns beräkningen att svenskar kommer vara i minoritet redan 2041. Jens Orback (S) uppger via SVT att någon gång kanske vi hamnar i minoritet, därför ska vi behandla nuvarande minoriteter korrekt och försvarar vi deras rätt då går vi lite tryggare, säger han klart och tydligt i inslaget.

Det är alltså inte en fråga om svenskar kommer bli i minoritet i sitt eget land, utan frågan är när vi är i minoritet.

Detta folkutbyte kommer påverka vårt demokratiska sätt att leva samt vår kultur. Vill dock göra dig uppmärksam på att aktuellt film ovan inte kan tas för vetenskaplig fakta. Tar med den ändock för att vi rent logiskt och förnuftigt inser att det är så ett folkutbyte går till. Det som jag inte vet stämmer i filmen ovan är om det kommer att gå i den snabba takt som framkommer, men att det pågår ett folkutbyte är mycket självklart för mig.

Jag vet att det finns flera olika teorier om hur det finns en världsordning som vill skapa konflikter genom krig och befolkningsutbyte. Teorin är att folket lättare kan hanteras om de inte är fokuserade på sina rättigheter utan mer kämpar för att överleva. Jag tycker vi borde fundera på detta om multikulturen endast leder vårt samhället till ett lyckligt paradis. Fakta måste fram i ljuset och vi har rätt att få veta om vi med nuvarande invandringspolitik kommer bli minoritet i vårt eget land. Idag så mörklägger man detta både från politiker och media.

Via The writing of Herr Larsson kan en fördjupning göras i ämnet folkutbyte. Politikerna har med största sannolikhet inte ställt hela sanningen framför svenska folket och bedriver en egen agenda som vi inte har fått orda någonting om. Jag läser Herr larssons tankar om globaliseringen som pågår med en vision om en vacker värld där inga gränser ska finnas. Det som slår mig är detta att tanken är fin såklart. Jag vill väldigt gärna att hela världen lever i balans och fred. Jag vill gärna att hela världen har den välfärd som Sverige har.  En välfärd där vi solidariskt tar hand om varandra. En gång i tiden bestämde vi oss för i Sverige att alla har rätt till de basala rättigheterna så som mat, boende, sjukvård och arbete. Det är förståeligt att människor i andra länder vill ta del av detta och gör vad de kan för att ta sig in i Sverige.

Vi vet att 90 % av dem som kommit till Sverige under 1980-2015 inte kan anses vara flyktingar om man skulle följa Genèvekonventionen och den svenska utlänningslagen. Vilket framgår i en debattartikel från 2013 av Karl-Olof Arnstberg samt Gunnar Sandelin.

Jag förstår ändock att man vill ta sig till Sverige utan flyktingskäl och kanske hade jag gjort detsamma för mig och mina barn. Jag hade säker också ljugit med mera för att få stanna, slängt mina ID-handlingar osv. Det är för mig självklart att människan fungerar så då alla på hela jorden vill väl ha det bättre i sina liv? Det är väl en självklar mekanism att inte vilja lida och göra det man kan för att få ett bättre liv?

Trots att jag förstår detta, så tycker jag inte att Sverige ska vara en humanitär stormakt med svenska skattemedel då vi har kämpat för att få det Sverige vi ser idag. Bättre vore om vi gör allt vi kan för att skapa fred och slå ut terrororganisationer samt korruption så dessa länder kan utvecklas så som Sverige har gjort.

Fortsätter Sverige som vi gör nu med att bedriva en ansvarslös invandringspolitik, både gentemot dem som kommer hit men även mot oss som bor här, så kommer dess konsekvens vara att vi kommer inte ha kvar det Sverige vi kämpat för att bygga upp med demokratiska rättigheter och ekonomisk stabilitet.

Det finns t.o.m. en beräkning från FN  så kallad human development index som säger att Sverige kommer bli ett U-land 2030 då har vi inte vårt välstånd kvar.

“Human Development Index (HDI) är ett index som utkommer årligen och visar ytterligare forskning inom området mänsklig utveckling, och tas fram av FN för att jämföra välståndet i olika länder. BNP visar på materiellt välstånd, men HDI ger helhetsintryck av sammanvägningar.”

Även Dispatch international tar upp samma sak som detta blogginlägg handlar om i en artikel av Ingrid Carlqvist så som  invandringens konsekvenser på vårt välstånd i Sverige.

“Demografiska prognoser är notoriskt svåra att göra. Fråga Statistiska Centralbyrån (SCB) vars befolkningsprognoser för Sverige blivit konstant fel de senaste 20 åren. Helt uppenbart är dock att utvecklingen blir ohållbar om den muslimska invandringen tillåts fortsätta. Det är inte fråga om OM utan om NÄR de blir i majoritet, även om det förhållandet kan ligga ett par generationer framåt. Ett land blir ett u-land när en betydande del av befolkningen har sina rötter i ett u-land. Enligt en FN-rapport som kom för något år sedan, bedömdes att Sverige redan 2030….””

FN-rapporten uppger att Sverige 2030 kommer ha status som ett U-land. För mig låter det inte helt trovärdigt eller så är det bara som så att jag har svårt att ta in det hot som ligger över oss. Du får göra din egen bedömning och analys. Min analys är dock solklar. Det är bara en tidsfråga innan vi är minoritet i Sverige och detta kommer förändra vårt sätt att leva.

Min bedömningen är att vi kommer stå inför stora förändringar gällande vårt demokratiska sätt att förhålla oss till varandra. Den frihet vi åtnjuter nu kommer att minska och våra barn kommer inte leva i det trygga samhälle vi en gång byggde upp. Vi kanske till och med riskerar vår ekonomiska stabilitet.

Äldre inlägg

© 2019 NinaDrakfors

Tema av Anders NorenUpp ↑