NinaDrakfors

Politik

Månad: augusti 2015 (sida 1 av 5)

Upphäv PUT för ensamkommande flyktingungdomar som åker på semester till sin familj i hemlandet

Det finns goda belägg för att de ensamkommande flyktingbarn som kommer till Sverige inte är under 18 år. Det finns undersökningar genomförda i Finland, Danmark men även Sverige som påvisade i hög utsträckning att ensamkommande var över 18 år. Det faktumet ensamt borde omgående få politiker att tillsätta en utredning till hur man bäst bygger upp reglerna kring ensamkommande flyktingbarn. Självklart ska alla fall där minsta tvivel finns att det ensamkommande barnet/ungdomen inte är under 18 år ålderstestas.

Problemet kring ensamkommande flyktingbarn är att den gruppen bara ökar och får bättre förmåner samt lättare att för permanent uppehållstillstånd (PUT). Detta är något flyktingsmugglarna vet om och har man minsta tvivel att de personer som man ska smuggla till Sverige inte kommer beviljas PUT, då skickar man barnet först så kan resten av familjen komma på anknytning till barnet. Jag vet att det finns sådana fall men inte i vilken omfattning.

Det borde givet vara som så här att när det uppenbaras att barnet har en familj så ska PUT upphävas omgående och familjen skickas hem. Ett sådant beteende och manipulering av vårt flyktingsystem ska inte belönas med att hela familjen får PUT. Det är fel.

Det finns även ytterligare saker som kommit till min kännedom och det är att ensamkommande flyktingbarn vid erhållandet av PUT, åker på semester till sitt hemland. Jag vet givet inte omfattningen av detta heller men vet att det existerar då jag tagit del av den informationen.

Åter igen när det framkommer att det ensamkommande flyktingbarnet/ungdomen har föräldrar eller familj i sitt hemland och kan åka på semester dit, då ska PUT omgående upphävas. Ingen debatt eller diskussion om saken då vi inte har de ekonomiska resurserna att vara en humanitär stormakt som de övriga sju partierna har bestämt.

Om det inte börjas bygga boenden i hög utsträckning omgående, lär vi se ännu fler bostadslösa

Hur tänker politikerna när de bedriver en ansvarslös invandringspolitik, där bara ett av problemen är att det inte finns bostäder till alla som kommer.

Jag jobbar som socialsekreterare sedan 2010 i Skövde kommun. Jag handlägger och utreder ansökningar om försörjningsstöd.

Jag tycker nuvarande boendesituation är vidrig. När jag började jobba med försörjningsstöd 2010, var en av de saker jag omgående gjorde, att sätta ihop en boendelista över privata hyresvärdar som jag visste man kunde få bostad hos ganska fort samt om man hade betalningsanmärkningar. Denna boendelista kom till då det kom mycket människor som stod utan bostad t.o.m. barnfamiljer som blivit avhysta kunde man få på sitt bord. Denna boendelista hjälpte många att få bostad och ingen behövde vara utan bostad någon längre tid. Det kändes otroligt lättande att kunna vara behjälplig till att hitta en bostad.

Idag är det annorlunda då mitt svar är, -tyvärr, jag kan inte hjälpa dig då det råder bostadsbrist.  Jag vet att det inte ens är någon idé att ge dem boendelista över privata hyresvärdar.

Det har nu skett en stor förändring sedan denna okontrollerade invandring påbörjades. Idag när någon behöver bostad kan jag inte längre ge dem tips om hyresvärd eller ledigt boende. Detta då det t.o.m i de minst attraktiva boendeområden samt hyresvärdarna inte finns något ledigt.

Oavsett vad jag anser om invandringen och dess effekt på samhället, så blir jag djupt upprörd över politikers nonchalans gällande rådande bostadsbrist.

De fortsätter ta in folk i landet utan att ha en planering för hur alla dessa ska få ett värdigt boende.

Det är inte dessa politiker som får se dessa invandrare i ögonen och säga att tyvärr jag kan inte hjälpa dig, du/ ni får stå i bostadskön som alla andra.

Det är inte dessa politiker som behöver ta hand om frustrationen som växer i samhället över att en sån enkel sak, att alla ska ha ett värdigt boende. Det börjar bli en  fullkomlig omöjlighet för allt större del av befolkningen att få ett värdigt boende. Det är politikernas ansvar att ha helhetsperspektiv över den politik man bedriver. Hur kan man fortsätta med denna vansinniga invandringspolitik där boende möjligheterna minskar.

Vet politikerna inte om att de som invandrar till Sverige kommer hit i förhoppning, om att få ett så basalt behov som boende uppfyllt.

Boende är en mänsklig rättighet men det är satt ur spel, när regeringen ska leka humanitär stormakt.

Det verkar som om politikerna inte bryr sig om vår välgång i livet. Bara de får ha sin godhetsgloria, så verkar de nöjda, men hur det sen slutar är inget de tänker ha med i beräkning.

Som sagt det är inte politikerna som behöver möta desperata invandrare som vill ha bostad.

Tiggarna är de verkligen i behov av insatser så som att lära sig hygien och sexualundervisning? Är det inte bättre att vi bekämpar den social misären som breder ut sig i Europa istället? Det är ett hån och förakt som riktas från Socialdemokraterna samt Mp, när de nu anser att tiggarna är smutsiga så att de måste undervisas till hygien. Om det är så att man vill bli av med att våra allmänna platser inte ska användas till kök och badrum då är det väl bättre att vi stöttar tiggarna till eget boende i lägenheter i Rumänien, läs mer om hur rastplatser måste stängas ner på grund av skadegörelse enligt P4 Kronoberg

Såklart tiggarna vet hur man ska sköta sin hygien med mera, inget vi ska finansiera med skattemedel i form av 8,7 miljoner för att vara exakt som ska spenderas i Stockholm, Malmö och Göteborg. Tiggarna som deltar ska även få ersättning för sitt deltagande. Läs mer om detta på Petterssons blogg samt via artikel i Nyanser. Man lägger även resurser på att utreda tiggarnas behov de så kallade EU-medborgares behov. Vilket du kan läsa rapporten här. Det är inte Sverige som ska lägga en massa resurser på tiggarna detta ska ske i Rumänien.

Min vän Mari har skrivit ett mycket tänkvärt blogginlägg gällande tiggarnas hygien och Socialdemokraternas syn på tiggarna. Hon påtalar att S/Mp ansökt om medel ur Europeiska Socialfonden med hela 8.7 miljoner, till att lära tiggarna mer om hygien och preventivmedel. Om en SD företrädare gjort exakt samma förslag (vilket inte skulle kunna ske) men då hade denna SD politikern avhumaniserats i media minst 20 år. Men när ett helt undermåligt förslag kommer från S och Mp så klappar man sina händer och jublar över vilket förträffligt förslag de kommer med. Kan det bli mer tydligt hur vänsterförvriden media är?

“Hur tänker Sossarna i Stockholm här? Socialdemokraterna i Stockholm vill lära Romska tiggarkvinnor hygien. Anser Sossar att Romer luktar illa? Tror Sossar att Romer inte kan tvätta sig? Tror Sossar att Romer inte vet vad preventivmedel är? Tror Sossar att Romer är totalt korkade och inkompetenta?

Svaret är JA. De anser att Romer som tigger är så snuskiga och dumma så de söker bidrag på hela  8,7 miljoner kronor från Europeiska Socialfonden för att lära de arma tiggarna att se lite finare ut när de tigger.” Mari Lorentsson.

Tiggeriet är som Mari uppger i sitt blogginlägg organiserat, lömskt och vidrigt då det handlar om att lura till sig pengar genom att ljuga för att få empati.

“Organiserad och lömsk kriminalitet. Folk som ljuger till sig pengar och lurar folk genom empati. Pengar som skulle kunna hamna bättre hos UNHCR.” Mari Lorentsson.

Motivera tiggarna till att åka hem till Rumänien. Där de kan tar del i insatser avsett åt dem med hela 31 miljarder euro som finns i  en strukturfond avsett till minoriteter i det rumänska samhället. Läs mer om den svenska regeringens arbete för att hjälpa tiggarna i Sverige. Det mest humana som vi kan göra för tiggarna är att sluta ge dem pengar, så de slipper vara utsatta och förtrycka av ligor som utnyttjar dem. Därpå kan det organiseras skarpa stödåtgärder för tiggarna i Rumänien som leder till ett liv med arbete och bostad, istället för att sitta på gatan utanför en affär och förminska sin egen kraft och betydelse.

Men om vi nu leker med tanken att tiggarna ska få ta del av 8,7 miljoner till att lära sig mer om hygien och sexualitet. Då har jag ett annat förslag varför inte lära alla asylsökanden hur man sköter sina tänder? Nu var det ytterst ironiskt förslag, men det inte många vet är att tandläkarna i Sverige har så mycket att göra på grund av alla de asylsökande, som har stora problem med sin tandstatus och betalar endast 50 kr för tandvården. Jag föreslår nu att vi ansöker om medel ur den Europeiska Socialfonden om 2 miljarder till att lära asylsökarna hur man använder tandtråd, tandkräm och tandborste.

Allvarligt är det så här vi ska använda folkets skattepengar? Tiggare ska lära sig att tvätta sig och använda kondom och asylsökande ska få gratis glasögon och tandvård för 50 kr. Tänker på alla de människor i Sverige som får stora hål i plånboken efter besök hos tandläkaren. Detta är inte rättvist mot svenskar och våra skattemedel.

Jag vill att vi ger våra fattigpensionärer gratis tandvård och stoppa invandringen nu omgående. Tänderna tillhör kroppen, att låta en stor del av den svenska befolkningen stå åt sidan, för att nuvarande regering ska leka humanitär stormakt med skattebetalarnas pengar, är inte rättvist eller solidariskt.

Vi är skrämda till tystnad men våldtäktsoffren i Sverige behöver din röst

En kvinna blir våldtagen två gånger på samma dag i Sverige och det kopplas ihop med ett asylboende, se mer information här. Vart manifesteras vår vrede över de ökade våldtäkterna i Sverige? Vart är medias rapportering och politikernas genomlysning av detta som drabbar svenska kvinnor i form av våldtäkter? Hur många i Sverige vet att Sverige toppar statistiken gällande våldtäkter?

I Sverige får man inte föra statistik gällande ursprunget på den som våldtar och det tycker jag är djupt felaktigt. För att få en förändring måste vi veta vem som står för de ökade våldtäkterna i Sverige och lägga in åtgärder för att minska det aktuella brottet. Vi måste även se till att vi har rättsliga följer som verkligen är rättvisa. Vid upprepade våldtäktsbrott bör även utvisning vara ett straff.

11902283_919872274759738_8108483980796002612_n

Nedan kan du läsa en reaktion gällande detta att en kvinna blev våldtagen två gånger samma kväll. Han vill verkligen att vi slutar vara tysta kring detta med de ökade våldtäkterna i Sverige. Hans ord är fulla av ömhet, respekt, beskydd, kärlek till kvinnor och berörde mig mycket.

När ska våra folkvalda politiker börja  agera i frågan gällande våldtäkter på kvinnor? Mer reaktioner av hans kaliber så kanske politikerna börjar lyssna.

“Hur har vi kunnat sjunka så lågt att vi knappt reagerar när en kvinna blir våldtagen två gånger samma dag? Varför står inte alla kvinnor på barrikaderna och skriker ut sin vrede? Hur kan det komma sig att kvinnor, och vanliga snälla män (jodå, det finns massor av oss) inte kräver av vår lagstiftning att straffen ska skärpas kraftigt! Enligt mig så borde det ge 10 år-livstid. Varför är alla så tysta?”

“Jag vet hur starka ni kvinnor kan vara. Ni, och en hel del män, är helt enkelt skrämda till tystnad. Frågan är varför? En hoper feminister, som definitivt inte jobbar för kvinnors bästa utan bara försöker skapa oreda i samhället, ska inte få tysta de riktiga kvinnorna. Stå på er, ni kommer att få uppbackning. Jag lovar!”

Jag tror vi som röstar SD känner oss uppgivna och maktlösa. Därav så suckar vi och suckar. Vi vet inte riktigt hur vi ska få politiker att bry sig om de kvinnor som våldtas i Sverige, i högre utsträckning än någonsin tidigare.

Det är så illa att vi har flest anmälda våldtäkter i Europa och inte nog med det så är vi dåliga på att klara upp våldtäktsbrott, läs mer här. Artikeln är från 2009  men inte har det blitt bättre i Sverige gällande våldtäkter.

Vi får hit människor via invandring som har en usel kvinnosyn som du kan läsa mer om här. Se mer nedan bilder som tydligt ger en bild av att kvinnor i Sverige löper ökad risk att utsättas för våldtäkt och kom ihåg vi är mest utsatt i hela Europa.

Borde inte politiker rimligtvis reagera på det här ökade problemet? Eller är det så att den delen av befolkningen som står för den ökade andelen våldtäkter i Sverige, är invandrare av viss härkomst och därmed ska man med alla medel mörka detta från allmänheten? Det är fruktansvärt att inte svenska folket får reda på sanningen och på så sätt kan vidta försiktighetsåtgärder.

I Norge är man mer seriös och ansvarstagande där rapporterar man att det ofta är en afrikans man med traumatisk bakgrund, annan kvinnosyn som tror sig ha rätten att kontrollera kvinnan när han vill och hur han vill.

Helt enkelt har människor från andra delar av världen en annan människosyn än den vi har här i Sverige. Det borde även förhållas sig på samma sätt som i Norge, där man upplyser allmänheten om vem som är förövaren vid vissa våldtäkter, se mer nedan:

11863406_989499044404245_1695250858687064528_n11889491_10153287970959221_3352882172209266655_n

Ovan statistik är från Sverige.

Resten av folket som inte röstar SD är bara vanliga förnekare till hur det förhåller sig med fakta, att Sverige i Europa har flest anmälda våldtäkter. Nej, vi kan inte skylla det på att vi har en benägenhet att anmäla mera i Sverige än övriga delen av Europa.

Vänster folket, media samt politiker håller sig till sin agenda där invandringen endast ska ses vara av godo. Den som utmanar den tanken och förhållningssätten om invandringens godhet, ska förföljas politisk genom att man skriker rasist, nazist samt fascist.

Vi behöver en stor genomlysning från regeringen om hur det verkligen förhåller sig gällande detta att vi i Sverige har flest anmälda våldtäkter i Europa. I den genomlysningen/utredningen ska våldtäktsmannens ursprung framgå.

Var rädd om dig alla är inte goda samhällsmedborgare

Vad säger man om uttalandet gällande att kvinnan ska ändra sig om hon inte vill bli våldtagen och att hon inte ska sätta sig i risksituationer. Mannen i aktuell artikeln nedan säger även att det aldrig är kvinnans fel. Han har rätt tycker jag att vi ska informerar kvinnor att vi lever i ett helt nytt mer våldsammare samhälle och därav måste mer försiktighet implementeras i oss alla, se artikel.

Vi lever i ett samhälle där våldtäkter samt kriminaliteten ökar. Vi lever i ett samhälle där vi har ett högt intag av människor som bär med sig en kulturell skillnad än Sveriges. Tänker då främst på den kulturella skillnaden i form av kvinnosynen. I Norge uppger man att det är en annan kvinnosyn som gör att invandrare utför våldtäkterna mot kvinnor. Vi lever i en tidsanda där det kan bli ohyggliga konsekvenser om personen är naiv när de vistas ute i vissa områden samt intar alkohol, det finns en ökad risk för våldsbrott och våldtäkt. Det betyder att vi måste vara rädda om oss och inte sätta oss i onödiga risksituationer.

Alla människor är inte goda och vill ditt bästa. Alla människor är inte lika värda då en del människor förbrukat sitt människovärde genom sina bestialiska handlingar. Vi lever tyvärr i ett samhälle som ska rehabilitera allt och alla och ge strafflindring.

En del människor ska aldrig mer sätta sin fot mer i vårt samhälle och vi bör omgående ha verkliga livstidsstraff.

Nittio procent av dem som beviljats asyl i Sverige under perioden 1980 – 2015 är inte flyktingar

Hur kan man fortsätta att bedriva en invandringspolitik, där man låter nittio procent av dem som söker asyl få uppehållstillstånd, trots att de inte är flyktingar? Är det rätt att vi tar in mer och mer människor till Sverige som inte är flyktingar och som varken kommer kunna få jobb eller bostad inom rimlig tid? Är det rätt att politikerna leker humanitär stormakt med våra skattemedel? Jag tycker att de som vill vara en humanitär stormakt kan ödelägga sina egna ekonomier istället och inte tro att alla vill gå en sån hänsynslös väg för sin egen framtid. Se  nedan citat hur regeringen inte hushåller med Sveriges budget.

“Underskott -79 miljarder kr, ökning med +128 miljarder i statsskuld i S+Mp-regeringens första halvårsbokslut !!”

En av bilderna är från satirgruppen Koling.nu. Ber om ursäkt om ni finner bilderna stötande men en bild kan säga mer än tusen ord.

11907127_10204944199272324_2387095205810300405_n11034909_904938752885550_5798778739696114545_n

Om man skulle följa Genèvekonventionen och den svenska utlänningslagen, så skulle 90 procent av dem som söker asyl inte ha behov av att stanna och ta del av vår välfärd, enligt inlägg från Karl-Olov Arnstberg. Jag har ingen koll på vad aktuella regler/lagar innehåller som gör att 90 procent av dem som kommer till Sverige kan betraktas som icke flyktingar men litar på att rätt fakta framkommer via Karl-Olov.

Via Karl-Olov tar vi del av hur samhällets företrädare så som media och politiker mörklägger invandringens negativa effekter på samhället. Istället framställer media och politiker invandringen som de bästa som hänt Sverige samt att den är lönsam. Detta förakt mot svenska folket måste upphöra. Vi kan inte fortsätta förslavas med ett högt skattetryck som läggs på att försörja människor som kommer hit med intentionen om så kallad livslång bidragsförsörjning. Vi är inte en humanitär stormakt och de som vill vara den humanitära stormakten kan göra det med sina pengar.

Satsa på oss som finns här i Sverige och förstå att 90 procent av dem som kommer är inte i yttersta behov av att komma till Sverige.

Såklart folk vill ha ett bättre liv men det ska byggas i de länder de kommer ifrån. 9 miljoner svenskar har inte kapaciteten att hjälpa alla till Sveriges välfärd. Vi bör satsa pengarna där det har störst effekt och hjälpa flera på plats.

“Kan det möjligen vara skattebetalarna som ska vara stolta över att de får försörja alla dessa bostads- och arbetslösa migranter, som snabbt växer i antal?” Karl-Olov Arnstberg

Jag jobbar med försörjningsstöd jag träffar arbetslösa människor och framförallt träffar jag desperata invandrare som inget annat vill än att få ett arbete i Sverige. Dessa invandrare har under många år varit arbetslösa och haft praktikplatser samt enstaka jobb med förhoppning om förlängning. Jag önskar att alla de människor inom politiken som förespråkar, att vi ska fortsätta med denna ansvarslösa invandringspolitik fick träffa dessa invandrare som lever på försörjningsstöd.

I mitt arbete som försörjningsstödshandläggare så har jag även ett uppdrag att hjälpa den sökande till självförsörjning. Jag ska utreda och ta fram en handlingsplan med klienten där vi har en planering för hur denne ska bli självförsörjande och slippa vara fortsatt bidragsberoende.  Det är här i denna process som det blir tydligt att den som invandrat till Sverige och som vill arbeta har en lång väg att gå. Många tappar hoppet om arbete och en bättre tillvaro. Jag träffar dessa människor som kämpar som har sån frustration och inte ser någon annan utväg än att vara ständigt arbetslösa. Här har jag många gånger fått göra ett långt motivationsarbete, så dessa människor får upp hoppet igen och tron på att de kan vara en del i de svenska samhället med ett arbete som vi alla andra har.

Alla som kommer hit vill inte vara i bidragsberoende och jag älskar mitt arbete där jag får hjälpa dessa människor vidare till en framtid med arbete eller utbildning. Det som är beklämmande är hur jag även ser att fler och fler människor kommer och vi kommer inte ha jobb till dem alla, vi har ju inte ens bostäder till dem som kommer hit.

Förstår dessa politiker vad de håller på med när de leker humanitär stormakt med skattebetalarnas pengar och människors liv? Jag finner det upprörande hur dessa politiker i sin grandiosa självupptagenhet vill framstå som goda och solidariska men i själva verket så sätter de Sverige framtida välfärd i yttersta riskzonen för nedmontering.

Socialdemokraterna är maktgalna, verklighetsfrånvända antidemokrater

11401259_889000847812674_1364215595699964884_n 10940985_855387464507346_7007937006702620590_n

Ovan satirbilder från koling.nu

Min vän Jenny blev kallad rasist när hon lade en kommentar på min facebook sida med sina åsikter. Förutom den politiska förföljelse som bedrivs mot dem som är med SD, så verkar det som om, att även vänner till SD ska kallas för rasister samt förföljas. Det har till och med gått så långt med denna politiska förföljelse, att man skriver nedvärderande saker till min vän som är konstnär i form av att hennes konst beskrivs som ful. Den som skrev denna negativa kommentar om min väninnas konst hade som syfte att förfölja mig för min politiska åsikt och ger sig även på vänner till mig med sitt förtryck.

Det finns människor som är efterföljare till socialdemokraterna och Stefan Löfven. Detta folk har som mål att provocera SD sympatisörer och ringa deras arbetsgivare för att berätta att dessa är rasister. Ytterst vill de få SD sympatisören arbetslös. Detta mina vänner är inget annat än verbal trakassering, mobbing, pöbel, fascistmetoder och kommunistmetoder för att tysta sin meningsmotståndare. Givet bekommer detta inte mig ett dugg, att de bedriver sådan organiserad verksamhet mot mig, då det för mig är ett beteende som ska synliggöras och motverkas med alla medel man kan. Varför skulle ett så småaktigt pöbelbeteende bekomma dig eller mig? Vi ska istället vara så mycket bättre än dem som beter sig på detta sätt och ensamma kan de stå med sitt vidriga beteende och låtsas att de är godheten manifesterad. Men vi ser dem och vi synar dem för deras beteende de är inget annat än antidemokrater och det mina kära vänner är inget att vara stolt över.

Fin politisk förföljelse sossarna skapat med Löfven i spetsen. Ytterst är det sossarna som skapat denna hat – projicering mot SD medlemmar, politiker och väljare.  Genom att falskt anklaga alla som yttrar sig kritiskt mot regeringens politik, för rasister, nazister, fascister så vill man tysta opinionen och det enda oppositionspartiet SD. Det har nu gått så långt att pöbeln och hatarna ringer SD sympatisörers arbetsgivare. Detta borde Löfven och hans efterföljare ta avstånd ifrån.

Ytterst är det ett förakt som Socialdemokraterna uppvisar mot väljarna och vår demokrati. Socialdemokraterna bedriver politisk förföljelse mot sina politiska motståndare och med sådant beteende är de antidemokrater som inte stöttar vår yttrande- samt åsiktsfrihet.

De försöker tysta oss genom att skam och skuldbelägga oss för att vi röstar på SD. Dock har folket genomskådat  etablissemanget och dess efterföljare, för vad de verkligen är i form av maktgalna, verklighetsfrånvända antidemokrater.

Jag avskyr förtryck och förtryckare oavsett vad den kommer från. Det gör mig dock förvånad, att den så kallade godhetsvänstern bedriver politisk förföljelse och försöker tysta sina politiska motståndares kritik. Detta då dessa godhetsvänstern, säger att de står för godhet. De bör reflektera lite om åsiktsfrihet som är nått vi bör värna om, eller måste alla ha samma åsikter för godhetsvänstern för att vara accepterad i deras samhälle. Samma åsikter kan väl aldrig vara ett bra tecken i ett välfungerande samhälle?

Inser Socialdemokraterna vad de skapar genom att bedriva politisk förföljelse och kalla sina motståndare för rasister, nazister och fascister?  Så klart de gör, sossarna vet exakt vad de håller på med. Detta ingår i deras maktspel och de har bevisat att de gör vad som helst för att få behålla makten och lura folket.

Inser Socialdemokraterna att det i förlängningen skapas ett samhälle där oliktänkare  förföljas och hatas? Svar Ja! Vi får inte göra sossarna helt intelligensbefriade, utan här måste vi kräva ansvar. Sossarna har en strategi att tysta sin motståndare genom, att inte ta en sakdebatt och ständigt istället hänvisa till allas lika värde eller att de inte har samma människosyn som SD.

Ni som inte ser igenom Socialdemokraternas antidemokratiska metoder, för att få behålla makten över folket och som instämmer i att SD ska förföljas, för sina politiska åsikter vill jag bara säga, vilka goda Socialdemokratiska fotsoldater ni är, när ni utan betänkligheter anklagar människor för rasister, nazister och fascister. Vet ni ens vad dessa begrepp innehåller? Eller är det som så att ni blivit programmerade och indoktrinerade av Socialdemokraterna och tror på allt Socialdemokraterna säger. Här är en nyhet, allt Socialdemokraterna säger är inte sant utan de ljuger rejält.

I denna intervju som Granskning sveriges grundare Johan gjort med mig, berättar jag om sossarnas strategi för att lura folket.

Dessa människor som bedriver denna politiska förföljelse ser jag endast som fotsoldater som okritiskt har svalt alla lögner från vänsterpolitiker. Högste chefen i denna politiska förföljelse är vår statsminister Stefan Löfven från Socialdemokraterna.

Dock finns det mycket fina människor inom socialdemokraterna och flera av dem har skrivit till mig och stöttat mig oavsett om jag är aktiv inom SD.

Alla ni Socialdemokraterna som inte alls sållar er till denna politiska förföljelse, utan som har visat att ni tror på demokratiska rättigheter, ber jag om ursäkt till för mina hårda ord ovan om ert kära parti Socialdemokraterna. Kritiken gällande politisk förföljelse är ytterst riktad till statsministern Stefan Löfven och till dem som anser, att det är korrekt att bedriva politisk förföljelse mot sina politiska motståndare.

Vänsterextremister är anställda på Migrationsverket och förvarvstagandet har minskat

Detta är väldigt angeläget då Migrationsverket inte följer lag och ordning. En stor genomlysning av Migrationsverket i sin helhet borde vara på plats omgående. En Migga på Migrationsverket lämnar sitt vittnesmål här.

Kan det verkligen vara så illa att om Migrationsverket följt lag och ordning  så kunde fler människor fått leva idag? Detta är mycket tänkvärt. Hoppas de vänsterextrema människorna vet vad de bidrar med genom sina vedervärdiga handlingar.

“Jag tänker på kvinnan och hennes son som blev mördade på Ikea i Västerås. Jag gjorde en jämförelse med Danmark, där kvinnan och sonen sannolikt inte hade varit döda idag. Detta för att myndigheterna i Danmark, betydligt oftare än vi i Sverige, tar personer som ska utvisas i förvar när de omfattas av Dublinförordningen. I Sverige däremot, där Migrationsverket har anställt en stor mängd helt oerfaren personal, sker förvarvstagande numera mycket sällan trots att det finns anledning till det.”

Det verkar mer eller mindre som att Migrationsverket äventyrar vår säkerhet, när de inte verkar för att alla anställda ska följa de regler som finns.

En anställd på Migrationsverket upplyser och varnar för att Migrationsverkets handläggning inte är rättssäkert på så sätt att man inte gör de förvarvstaganden som man ska göra.

“Förut, för bara fem år sedan, tog även Migrationsverket personer som skulle utvisas i förvar, men numera vågar tjänstemän inte göra detta eftersom de är rädda för att anklagas för tjänstefel/olaga frihetsberövande! Detta, i kombination med att Migrationsverket har anställt en mängd inkompetent personal, gör att i princip ingen tas i förvar längre. Vad jag vet står nu flera förvar halvtomma just på grund av det jag skrev ovan.
För några år sedan var Migrationsverket ofta utsatt för hård kritik från olika vänstergrupperingar som ville ”skydda” de asylsökande som inte befunnits ha skyddsskäl och skulle utvisas. Ibland förekom stora demonstrationer och inte sällan vandaliserades Migrationsverkets byggnader. Idag har dessa aktioner i princip helt upphört. Anledningen till det är mycket enkel – Migrationsverket har rekryterat dessa aktivister! De sitter nu som tjänstemän i myndigheten! Jag har träffat flera personer som öppet berättat att de varit med i dessa aktivistgrupperingar.”

Nu handlar det om att inte bli som dom, utan att vara den folkrörelse som vi startat

11924547_920134781365947_191529436675152025_n

Nedan presenterar jag citat från min bekantskapskrets. Skulle kunna presentera så många röster och citat från alla dessa personliga meddelanden (PM) jag fått via Facebook. Dessa PM är från människor som tagit steget att rösta på SD. Alla dessa röster är så betydelsefulla för mig. Dessa människor ger mig hopp och kraft att fortsätta vara en kraft för Sveriges välgång. Tillsammans förändrar vi Sverige så våra barn i framtiden kommer ha ett Sverige som är stabilt och tryggt till den högsta grad vi kan åstadkomma.

Det är antidemokratisk att uppmana till hets mot SD och dess politiska röster då det skapar en rädsla att stå för sin yttrande-samt åsiktsfrihet. Så många har tystnat på grund av denna politiska förföljelse där det yttersta stigmatiseringen i samhället verkar vara att kalla någon för rasist, nazist och fascist.

Vi måste våga visa att vi röstar på SD och att vi är medlemmar. Vi måste sluta gömma oss bara för att vi är rädda för konsekvenserna i form av social uteslutning samt den politiska förföljelsen.  Om vi ska få slut på den politiska förföljelse från de sju övriga politikerna med Socialdemokraterna i täten, så måste vi bestämt hävda våra demokratiska rättigheter, att få verka politiskt utan att behöva utsättas för politisk förföljelse genom att bli kallade för rasist, nazist samt fascist.

Det är antidemokratiskt att kalla SD och dess medlemmar för rasister, nazister och fascister. Man använder sig av denna antidemokratiska metod endast för att SD är en stark politisk motståndare och genom att använda begrepp som stigmatiserar motståndaren som den onde, så tror man sig kunna vinna politiskt företräde samt tysta motståndare att inte utöva sin demokratiska rätt. Ännu råder det faktiskt yttrande- samt åsiktsfrihet i Sverige så låt er inte skrämmas till tystnad.

Jag vill uppmana alla SD politiska företrädare från nedan till toppen att inte gnugga våra politiska framgångar i ansiktet på våra politiska motståndare. Vi ska inte vara som dem utan ha en mer ödmjuk inställning och välkomna alla nya medlemmar till SD.

Sedan en längre tid har det tydligt uppenbarat sig för mig hur illa ute Sverige är gällande vårt politiska styre. Det är inte lite saker som felas i politiken. Decemberöverenskommelsen (DÖ) där de sju politikerna visade sitt förakt för demokratin var ytterst en stort kraft till att människor inte kunde uthärda mer av politikernas politik eller förakt. Syftet med DÖ var att de sju partierna skulle fortsatt ha makten och utesluta SD från allt politiskt inflytande. Därav gick de samman och alliansen sade att de kommer stödja en Socialdemokratisk/Mp budget oavsett vad den innehåller.

Det står nu klart att SD är det största partiet och vad kommer de sju övriga partierna göra för att utesluta SD från politiken? Vi kan räkna med att de övriga partierna nu i desperation för sin överlevnad och löner kommer reagera på ett ytterst obetydligt sätt för Sverige men de kommer göra allt för att försöka få oss att tro att deras politik är av betydelse och ansvarsfull. Det gläder mig att fler och fler ser igenom de sju partiernas bedrägliga beteende.

Här är några av alla de röster jag tagit del av till varför de vänt bort från de övriga sju partiernas politik och företräde.

En mycket god vän till mig som är moderat sa så här om DÖ.

“En moderat röst, en liberal röst och en konservativ röst har nu blivit en socialistisk röst. Inte nog med det utan min röst som jag lade på moderaterna blev en röst på en Socialdemokratisk och miljöpolitik budget. Det var inte det jag röstade på. ” Denna man avskyr socialismen och vad den har gjort för åverkan på världens befolkning.

Varför tror ni denna man idag inser att SD är det enda valet? Han är en utmärkt medlemsvärvare med.

Det kom ett PM igår (150820) via Facebook.  Det fyllde mig med hopp att nu äntligen kan vi bli fler i detta politiska arbete där vi skapar en balanserad och ansvarsfull politik för Sverige. Detta PM berörde mig djupt för jag vet att denna kvinna är en tänkare av stora mått och gör inget förhastat i en känslomässig impulshandling. För denna kvinna handlar det om att vara ärlig och trogen sina värderingar. Tack för att du hade modet och hjärtat att ta steget till SD.

Jag är övertygad om att hon kommer vara en mycket bra verklighetsförankrad politiker för Sverige. Jag skulle rösta på henne utan tvekan till vilken politiks post som helst då jag vet att hon skulle gjort ett utmärkt arbete. Nu behöver vi fler i hennes kaliber som stiger fram och tänker på Sverige och dess medborgares bästa.

I dag tog jag steget och sökte medlemskap i sd jag håller inte med om allt i deras program men det mesta och går de fram så här mycket måste det finnas kloka människor i partiet och nominera till olika poster i nästa val.”

Ytterligare ett PM från en mycket god vän som jag vet aldrig skulle vilja skada någon människa i hela världen. Hennes hjärta svämmar över av ömhet och kärlek. Så här upplever hon verklighetens Sverige. Jag låter hennes citat avsluta detta blogginlägg.

“Ska vi rädda alla i hela världen till Sverige? Lägg resurser på rätt saker känner jag. Vi kommer aldrig kunna hjälpa alla, och dessutom litar jag inte på dem. Tror visst det är organiserat till stor del och de som är riktig behövande kan ju inte ta sig hit.”
“Svar: Jo, vi ska rädda alla då politiker i Sverige har beslutat att vi är en humanitär stormakt. Så hosta upp dina skattepengar nu och klaga inte för då är du en rasist.”

205 miljoner mer eller mindre, vad gör det? Gamlingarna klarar sig utan sylt.

Slukhålet invandringen måste gödas och välfärdsinrättningar får krympa. Det är regeringens prioritering med S/Mp i spetsen. Därav har vi nu en mätning som visar att SD är det största partiet. Vilket beror på att SD bedriver en sverigevänlig politik där vi ska ta hand om dem som är här och det stöttar jag.

Vi kan inte ta hit mer invandring och se dem hamna i passivitet och arbetslöshet. De som redan finns här måste ha arbete och bostad.

Jag jobbar med försörjningsstöd som socialsekreterare och har till uppgift att även hjälpa/stötta folk till självförsörjning. Det är beklämmande att nuvarande regering inte inser att det finns stor del av invandrare i Sverige som behöver jobb, utöver det som redan kommer.

Vi riskerar att få en ännu större del av invandrare som lever på försörjningsstöd och utanförskap och det är grogrunden för depression och mer konflikter i samhället.

Via artikel 150819 framgår att Migrationsverket ska dela ut 205 miljoner till så kallad meningsfull väntan. Detta för att Migrationsverket har lång handläggningstid och upplever frustration hos asylsökanden.

Meningsfull väntan” innebär olika aktiviteter för för att asylsökanden ska kunna fortsätta leva aktiva liv. För att uppnå detta är bland annat den viktigaste insatsen att se till att  asylsökanden kan ha självhushåll. Även internet är en viktig del för att asylsökanden ska kunna leva aktiva liv.”

Hur vore det om Migrationsverket drog i nödbromsen och med alla medel påtalade för nuvarande regering att stor del av de som kommer till Sverige och söker asyl inte har identitetshandlingar. Detta stämmer då jag läst beslutsmeddelande från Migrationsverket där det tydligt står att den sökande inte har styrkt sin identitet men ändock får denne permanent uppehållstillstånd.

Hur vore det om Migrationsverket berättade för regeringen att det kommer ensamkommande flyktingbarn som får permanent uppehållstillstånd och fortare än kvickt så fanns det föräldrar som vill komma hit med och som givet får permanent uppehållstillstånd. Om vi bara tar dessa två tillstånd och avslår de ansökningar där föräldrar finns samt där identitet inte kan styrkas så har vi reducerat säkert 90& av aktuella ansökningar, är min uppskattning.

Om vi gör nått åt aktuella asylbedrägerier och sätter rättvisa skarpa gränser så minskar vi ju på handläggningstiden. Då behöver vi heller inte med svenska folkets skattemedel ge pengar till meningsfullt väntandet på att få permanent uppehållstillstånd. Säger permanent uppehållstillstånd för numer tvivlar jag på att Migrationsverket gör så många avslag.

Äldre inlägg

© 2019 NinaDrakfors

Tema av Anders NorenUpp ↑