NinaDrakfors

Politik

Månad: juli 2015 (sida 1 av 6)

Ungern sätter realistiska gränser

Ungers bygge av ett 18 mil långt stängsel mot Serbiska gränsen får kritik från flera håll. Tydligen har 70.000 nya migranter kommit via Serbiens gräns och därav bygger Ungern detta stängsel, se vidare SVT. Det är väl inte så märkligt att man vill försvara sina gränser.

Hur länge ska vänstern och alla så kallade goda organisationer få härja med sin gränslöshet av godhet, det är ju inte dessa människor som behöver ta ansvar för det samhälle som skapas av en obegränsad invandringspolitik.

Hur vore det om vi alla kunde sansa oss och vara realistiska, vi kan inte härbärgera allt och allas fattigdom i världen med den svenska välfärden, vi kan inte vara den humanitära stormakt som sjuklöver pådyvlat svenska folket.

Vi måste vara realistiska och stoppa invandringen tillfälligt och börja utreda hur vi skapar en hållbar invandringspolitik.

Även Frankrike reagerar med hårdare tag där polisen har börjat reagera.

Snälla Ullenhag sluta med dina floskler och ständiga oförmåga att ta en sakdebatt. Denna länk är förvisso sedan 2012, men den får vara som ett varnande inlägg till alla som anser att man inte ska ta en sakdebatt med SD.

Jag vet att alla partierna är livrädda för SD, det märks eftersom de ständigt ska få en sakdebatt att svänga till att handla om detta att vi inte vill ha ett sådant hårt samhälle som SD och har inte samma människosyn som SD. Där vill de få väljarnas sympatier och röster för de tror ju på allas lika värde men vad deras handlingar består av, de ska väljarna bara bortse ifrån. Väljarna har även via fina värdeord lockats och förförts till att tro på sjuklöverns goda vilja och solidaritet. Men det är väldigt uppenbart att sjuklövern inte har den högsta formen av solidaritet med sina egna medborgare.

Det är nog nu och det visar senaste Sentio mätningen som påvisade att SD är på väg att bli det största partiet i Sverige. Vilket betyder att sjuklövern är avslöjade för de lögnare som de är när de utmålar SD som rasister, nazister samt fascister.

Det är game over nu sjuklövern.

Det blir väl så att homofobi präglas från tidig barndom till vuxen ålder från en religion som säger att det är förbjudet att vara homosexuell. Aktuell religion säger sig även vara fredens religion.

Muslimer accepterar inte homosexualitet eller yttrandefrihet i Sverige med Lars Vilks föreläsning:

Inlägg från ansvarande polis vid Pride Järva.

10405418_1036925346320482_5290173535919574466_n

 

Den meningslösa invandringen

10432948_856032787776147_7769253543527350910_n

Det är en ständig debatt om att SD endast vill ha en invandring som är 10% av den nuvarande. Motståndarna säger att det är inhumant och att SD har en vidrig människosyn. Jag tycker likt SD och blir mer än beklämd när politiska motståndare på fullaste allvar tror att vi gör bäst nytta och hjälper bäst genom att låta alla komma till Sverige. Här har man inte kontakt med verkligheten.

Läs mer om SD:s invandringspolitik. SD vill att man har mer fokus på att göra hjälpen på plats där den kan gör bäst nytta.

Det finns ett mycket bra youtubeklipp som pedagogiskt beskriver varför det är totalt meningslös med att ha en hög invandring och varför det bäst gör nytta att hjälpa på plats. Rekommendera att se den ge 6 min av ditt liv och få din uppfattning utmanad och förhoppningsvis förändrad, så SD kan få stöd att hjälpa fler människor med samma pengapåse, den meningslösa invandringen.

FN:s  flykting organ (UNHCR) rapporterade att 2013 var cirka 50 miljoner på flykt  i världen.

Av dessa har bara en bråkdel råd att betala en smugglare flera tiotusentals kronor för att ta sig ifrån sitt land. En Syriansk man som jag pratat med berättade att han betalade 150.000 kr för att ta sig till Sverige via smugglare. Undersöker man mera så hittar man flera artiklar som handlar om de kriminella smugglarnas totala makt. Få eller inga åtalas för människosmuggling och ett 40-tal kriminella nätverk misstänks ha sin försörjning genom att bedriva människosmuggling. Här finns det massor att göra politiskt, då man kan göra punktinsats och ta sig ann denna kriminella verksamhet. Vidare framgår mer information via denna artikel citat:

“– Människosmugglingen har givetvis ökat i och med att den illegala invandringen har ökat.”

De som blir kvar är det riktigt fattiga som inte kan ta sig någonstans. Dessa människor ömmar  jag för. Hur ska de någonsin kunna förändra sin verklighet? Detta får mig att fundera på hur man bäst nyttjar våra skattemedel som vi använder på invandringen idag. Är det verkligen så att ta hit alla och bevilja permanent uppehållstillstånd (PUT) är den bästa lösningen? Är det verkligen en ansvarsfull invandringspolitik att låta flyktingsmugglare bedriva sin verksamhet helt ostört?

11707793_897582243621201_4632178237306380353_n

Såklart skyddsbehov alltid går före allt annat, folk ska inte bli nekade när det gäller fara för livet men även här måste vi tänka till, ska det gälla för resten av livet, eller ska vi ha mer tillfälliga uppehållstillstånd? Tänker då främst på detta att det kommer människor som får permanent uppehållstillstånd som därefter åker till sina hemländer på semester, det är inte rätt och så brukar vi inte skattebetalarnas pengar bäst. Gunilla Gomér (SD) skriver mer om detta att det är orimligt att flyktingar åker på på semester i hemlandet.

11102985_861490780563681_3233541925440884235_n

Det kan inte få vara så att skattebetalarnas pengar ska ges till allt och alla utan krav och gränser. Det måste finnas kontroll över situationen och inte likt idag där man pumpar in folk i Sverige och ger dessa permanent uppehållstillstånd, utan att de ens har kunnat styrka vilka de är. Merit Wagner sammanställer läget gällande invandrare som saknar pass citat:

“I år, 2014, beräknar Migrationsverket att ca 68.000 personer kommer hit och vill söka asyl utan att visa sina pass (85 % av 80.000 totalt som beräknas söka asyl i år), alltså utan att vilja styrka vilka de är eller ens varifrån de kommer. Förra året, 2013, kom 49.375 personer (91 % av 54.259 totalt som sökte asyl förra året) som inte visade sina pass och därmed inte styrkte vilka de var.”

Finns artiklar som rapporterar att 9 av tio asylsökanden saknar pass.

Hur kan man som statlig myndighet som Migrationsverket gå med på att 68.000 människor saknar pass och fortsätta handlägga deras ansökningar om tillträde till att bo i Sverige? Rimligtvis borde Migrationsverket kunna ha en bestämmelse där den sökande får en tidsfrist inom 2 månader på sig att ta fram dessa handlingar och inte förrän korrekta handlingar framkommer så påbörjas asylprocessen.

Det är så illa med detta gällande identitetshandlingar, att Migrationsverket har upptäckt att somalier bedrar systemet och får ut bidragen från Migrationsverket i flera omgångar, citat:

Somalier som redan hade uppehållstillstånd sökte asyl på nytt för att kunna kvittera ut bidrag.“.

Se vidare på Petterssons blogg samt Gefle Dagblad. Den logiska förklaringen till att man dumpar sina identitetshandlingar, är för att man på falska grunder ska få stanna i Sverige, någon annan förklaring kan inte jag komma fram till.

Det är även så att de ensamkommande barnen kan man på god grund misstänka inte alls är under 18 år. I Finland och Norge har man lyckats minska antalet ensamkommande genom att göra ålderstester och är mer restriktiv till att utfärda uppehållstillstånd. Det finns skälig grund till att omgående börja med åldertester då Danmark 2009 gjorde 120 åldersundersökningar och av dessa var 73% inte under 18 år.

Det är känt för ett visst folkslag som är svårt att åldersbestämma, att i Sverige om du säger att du är en ensam kommande barn så får du allt serverat utan krav. Dessa människor ser yngre ut än vad de är och kan lätt lura systemet, speciellt när systemet inte ställer krav på korrekta identitetshandlingar. Likaså när dessa är på väg att upptäckas att det inte var så att de var under 18 år, då försvinner dessa så kallade flyktingbarn till nästa land och gör om samma story där. Därav  har vi en delförklaring till försvinnande flyktingbarn.

Om vi hjälper en person genom att få stanna i Sverige, så kanske vi kunde hjälpa 100 stycken riktigt nödställda på plats med samma pengar. För det är väl det vi vill göra, hjälpa nödställda och inte sådana som redan levt i skyddad zon innan de kom till Sverige samt vars motiv endast är att få en livslång försörjning med vårt bidragssystem?

Vill vi verkligen ha en massa folk som kommer hit som inte styrker sin identitet?

Det kostar en hel del att ta sig till Sverige via smugglare som konstaterat. Vissa tar sig hit via taxi genom alla andra EU länder, rimligtvis då vore inte att Sverige var det första landet de beträdde och ska inte heller komma hit för att beviljas uppehållstillstånd. Se artikel här som handlar om taxifärden till Sverige.

Min bedömning är att Sverige är ett attraktivt land att ta sig till då vi har generösa invandringsregler, få krav/kontroller samt ett generöst bidragssystem. Syrien är i krig och massor av folk flyr så är det enkelt att komma hit och få PUT. I början när denna invandring från Syrien började fick folk endast tillfälliga PUT, sedan ändrades det helt plötsligt och alla fick PUT.

Vi ska hjälpa människor i nöd helt klart. Dock anser jag att de som kommer till Sverige idag som inte kan uppvisa identitetshandlingar, redan varit i skyddad zon, åker taxi genom hela Europa, åker hem på semester från landet man flytt ifrån, har tillräckligt med pengar för att betala en smugglare samt vars enda mål att komma  till Sverige för att få en livstidsförsörjning ska inte få tillträde till vårt land. Jag vill inte medverka till detta asylbedrägeri men till att rädda liv vill jag medverka till.

 

Bilderna som används är satirbilder från Koling.

Kristendomen hotas av muslimer i Sverige 2015

korsets-kraft-1397485092

En ansvarsfull invandringspolitik innebär, att sätta gränser för islams utbredning i samhället.

I Sverige 2015 hotas kristendomen och korset anses vara stötande för muslimer.  Vi får aldrig vara så toleranta, att vi tolererar att korset nedmonteras från vårt svenska samhälle.

Du kanske tror att hotet från en islamisering är överdrivet och kanske inte vill delta i debatten.  Till dig vill jag uppmana att se detta youtube klipp där muslimer går till en sjukhuskyrka och ber prästen, att ta ner korset, då detta anses vara stötande för muslimer som vill komma dit och be.  Aktuellt klipp fick jag informationen, att detta var inget ovanligt att muslimska företrädare (imamer) kom med detta krav om, att ta ner korset.

Det är upprörande att muslimer tar sig friheten, att be oss svenskar, att montera ner korset. Det är även upprörande, att prästen i detta fallet säger, -att det ska nog inte vara några problem, att ta ner korset. Har vi fått kristna företrädare som viker sig för muslimers krav? Detta är för mig väldigt oförlåtligt då vi har en kristen tradition i Sverige.

Jag är inte troende på en religion men högst troende.  Jag älskar korset som för mig symboliserar skydd, tro och kärlek. Det keltiska korset är det som jag främst bär. Detta kors har en cirkel i sitt mitt och det sägs betyda, att man pekar ut hjärtat och kärlekens betydelse i livet.

7cce213f5b06f3bc46260a646eaee096-imageKorset i symbolik med Jesus betyder också mycket för mig trots att jag inte är religiös, då jag haft ett möte med Jesus där han räddade mitt liv och gav mig ett löfte. Jag älskar Jesus, att muslimer kommer hit och vill ta ner korset är för mig oerhört provocerande.

Ytterligare bevis på en islamisering är, att vid anlitandet av tolkar från Migrationsverket, så uppmanar Järva Tolk & Översättningsservice AB sina tolkarna, att inte bära korset vid tolkningsmötet. Här har Migrationsverket en viktig uppgift att fungera som normaliserande kraft där demokratiska rättigheterna ska lyftas och assimileras i asylsökningsförfarandet. Det kan inte vara som så, att asylsökande ska kunna sätta dagordningen genom hot, våld samt krav på vad tolkarna ska ha på sig.

Vad kommer härnäst? Ska alla tolkarna ha på sig hijab och vara muslimer?

Om du anser att det som framkommer är fel, att tolkarna inte ska få bära korset vid tolkningsmötet så kan du skriva på här.

Citat “Järva Tolk & Översättningsservice AB är en konsulterande firma som migrationsverket använder. De har nu förbjudit sina tolkar, att bära kors runt halsen.”

Stå upp för korset och  kärleken. Vi får aldrig glömma korsets betydelse oavsett om vi är ett sekulariserat samhälle eller inte.

Bild från mitt massagerum där korset har en betydande plats och betydelse. Tavlan har jag målat den symboliserar tron och kärlekens helande kraft.

11805800_10153090342078247_326198536_n

 

Mer om keltisk kristendom här.

SD försvarar familjens rätt att bestämma hur de vill organisera sin vardag.

Politiker vill styra föräldraledigheten och kontrollera hur familjen gör dess uttag.  Den senaste debatten handlar om att fastställa vissa pappa månader som endast pappan förfogar över. Jag tycker att debatten är helt fel tänkt då familjen i första hand har ansvaret för sitt barn och dess välgång och borde rimligtvis veta vad som fungerar bäst i vardagen med deras familj. Vi ska se familjer som självständiga och kapabla människor och inte förminska dem genom att säga hur de ska ta ut sin föräldrapenning sinsemellan.

Debatten är även felställd då den ytterst borde handla om ett barnperspektiv där vi debatterar om det verkligen är 480 dagar per barn som är tillräckligt för ett barn att vara hemma med sina föräldrar. Eller är det så att ur ett barnperspektiv så borde vi ha förlängd föräldraledighet.

Barnet är i behov av sina föräldrar och skapa en trygg bas att utgå ifrån när det kliver ut i livet. Mig veterligen så är det inga politiker som ens vågar ha visionen att vi ska utreda möjligheten till en förlängd föräldraledighet.

SD är det parti som dock inte vill förstöra för familjers möjlighet att planera sin vardag efter egen behov. Jag instämmer med SD vi ska inte ha några speciella pappa dagar. Föräldrarna själva ska styra sitt liv. Gällande barns behov i relation till föräldrarna så finns en utmärkt artikel att läsa.

Det vi vet ur en anknytningsteori  är att ett barn har inget behov innan två års ålder  att socialiseras in i samhälle, denna process startar först vid 2 års ålder.  Under barnets första två år behöver barnet en trygg och stabil anknytning till sina föräldrar. När detta behov inte uppfylls kan barnet få känslomässiga problem under livet såsom oförmåga att skapa och ha långvariga vuxna kärleksrelationer, dålig självkänsla, ångesttillstånd och psykisk sårbarhet.

Det är i första hand föräldrarnas känslomässiga närhet, intoning och omvårdnad som är av betydelse för  barnets utveckling. Förskolan är superviktig i vårt samhällen men kan inte ersätta föräldrarnas känslomässiga bemötande.

Frågan vi bör ställa oss är om det är rimligt att låta barn under två år börja på förskolan? Barn har känslomässiga behov och genom att forcera barnen för tidigt i en socialiseringsprocess så är det många barn som upplever sig övergivna.

Debatten gällande delad föräldraledigheten borde handla om att hur vi skapar en förlängd föräldraledighet utifrån ett barnperspektiv. Om föräldrar har möjligheten att få vara hemma under ett års tid vardera med sitt barn så skapar vi inte bara mer trygga barn, utan även ett mer känslomässigt stabilt samhälle.

Ett år vardera med barnen tystar även debatten om särskilda pappadagar. Politiker ska skapa möjligheter och inte begränsa dessa.

Inget mer statligt stöd till kvinnofientliga moskéer

10917264_848582341854525_8555649505253578063_n

Halmstads moskéns imam svarar på frågor, om hur man ska följa islam och vara rättstrogen. På frågan om om kvinnor och män får sitta tillsammans, så förflyttar vi oss nu till en tid som inte jag vet när senast vi i Sverige använde oss av så inhumana regler. Trodde vi i Sverige tagit oss förbi detta med, att inte skapa ojämlikhet i samhället mellan kvinnor och mäns värde.

Det är så uppenbart när man tittar på olika svar från aktuell imam, att det inte förespråkas, att de som följer islam ska lära sig tänka själva. Utan här har imamen full makt, att påverka och ha kontrollen samt reglera muslimska kvinnor och mäns liv.

Till alla muslimer som tror, att de måste följa koranen och imamers ord, släpp det och gå din egen väg och tänk själv. Kvinnor och män kan och bör kunna sitta tillsammans som jämlikar.

Av vad jag har förstått av de som följer islam, är att man hela tiden ska rådfråga en imam om den rätta vägen, beteendet och livsföringen i stort. Det kan få förödande effekter när en imam inte uppmuntrar en kvinna, att polisanmäla vid en misshandel, att pådyvla kvinnan att ge mannen sex oavsett, att pådyvla kvinnan att det är okej att mannen har fyra fruar, att pådyvla kvinnan att mannen har rätt att tillrättavisa kvinnan genom ett fint slag på armen och att pådyvla kvinnan att bära hijab/niqab.

Vi i Sverige ger ekonomiskt stöd till trossamfund så som moskéer. I Sverige är det endast Jehovas vittnen som inte får nått. Men om man från moskéers håll skulle vara ärliga vid sin ansökan om bidrag, så skulle bidragen upphöra. Uppdrag Granskning har gjort reportage om moskéers hyckleri, se vidare här och här.

Åter igen har SD helt rätt politik, när de vill dra in ekonomiska stödet till kvinnofientliga moskéer och stödja politiska krafter mot mer jämlikhet. Nedan citat handlar om SD:s politik avseende bidrag till trossamfunden. SD ville 2012 minska stödet med 30 miljoner samt ge 50 miljoner i stöd till kyrkans kulturbevarande arbete. Jag är själv inte kristen men dock troende. Kan tycka, att varför ska trossamfund ha bidrag överhuvudtaget då de kan bekosta detta utan skattemedel. Dock ställer jag mig positiv till, att vi bevarar kristna byggnader och sådant som hör den kristna traditionen till.

Citat  “Sverigedemokraterna vill i sin skuggbudget minska stödet till trossamfunden med 30 miljoner kronor, vilket de låter vara okommenterat i budgetens löpande text. Däremot vill de ge ökat stöd till “Kyrkoantikvarisk ersättning” på 50 miljoner kronor, ett stöd med tydligare koppling till Svenska kyrkans kulturbevarande arbete.”, framgår via artikel från 2012.

Helt rätt politik, är även det SD anser gällande bevarandet av det svenska kulturarvet, stärka den nationella identiteten samt inrätta en kultur arvsfond, se mer på SD:s hemsida.

Här är en SD politiker som ser till Sveriges och dess medborgares bästa. Aron Emilsson (SD) pratar om radikalisering  och trossamfund i riksdagen. Han säger att våldsbejakande och icke demokratiska organisationer, ej ska få statligt finansierat stöd.

Det är en stor skillnad mellan de politiska partierna. SD vill inte stödja trossamfund som bidrar till mer segregation, minskad sammanhållning i samhället samt har en uppenbar kvinnofientlig inställning till kvinnas värde och jämlikhet. Det är en politik värd att lägga sin röst på.

Jag tror inte på allas lika värde

Det är väldigt intressant att kolla på gamla debatter med SD och Jimmie Åkesson. Jag lyssnar på vad Jimmie säger, på hur han utformar sitt budskap och vad han vill för Sverige. Jag lyssnar på den politiska motståndaren mot SD och ser samma mönster upprepa sig man vill inte ta en sakdebatt. Utan debatten ska ledas till att handla om allas lika värde och t.ex. i detta klipp  kan inte Maud Olofsson hålla sig ifrån att säga till Jimmie att hon minsann tror på allas lika värde till skillnad från honom. SD:s motståndare gillar även att demonisera SD på olika sätt genom att säga så som att SD inte har en mänsklig människosyn.

11722054_901922246520534_5327146174950500823_o

Maud Olofsson i klippet ovan upprepar denna meningslösa mening “allas lika värde”. Hon säger det om och om igen till Jimmie och påstår att han inte står upp för allas lika värde. Alla kan granska och kan göra en bedömning, och inse att det finns ingen substans i detta med allas lika värde. Skulle man pressa  Maud Olofsson på detta med allas lika värde och ställa till tex en fråga som “har en IS-mördare samma värde som ett svenskt barn” då hoppas jag åtminstone att hon skulle säga att barnet har mer värde än mördare, och att hon skulle prioritera barnet. Jag tror inte heller på allas lika värde men har förstått att politikerna vill indoktrinera oss att tro på allas lika värde för då kan de förlama Sveriges medborgare till att sälja ut sin välfärd och sitt land till allt och alla.

Inget kunde var mer falskt och lögnaktigt. Alla har inte rätt till Sveriges välfärd. Det vi har byggt upp har vi gjort i ett samförstånd tillsammans, att vi ska ha ett skattetryck för att finansiera välfärden. Helt uppenbart så har givet inte alla rätt till vår välfärd. Vi måste se vår välfärd som helig igen så den kan bevaras och inga IS-mördare ska ha rätt att ta del av vår välfärd. Det är en enkelt logik att välfärden inte klarar hur stor belastning av människor som helst, speciellt om dessa människor inte arbetar utan endast har bidrag till sin försörjning.

Om nu alla har lika värde så är alla helt klart lika värdefulla då? Det anser inte jag, utan jag anser att vissa människor har på egen hand förbrukat sitt egna värde, utifrån de handlingar dessa människor gjort mot mänskligheten.

Syna bluffen med allas lika värde och pressa politikern när som helst du får möjlighet, be politiker utveckla detta med allas lika värde och presentera sin värdering, tror de verkligen på att en IS-mördare och ett svenskt barn har lika värde? Om de inte gör det så be dem sluta upprepa detta med allas lika värde när de ändock inte kan fullfölja det fullt ut.

Om alla är lika värda så betyder det att alla ska kunna ta del av allt som vi har i Sverige, tänk på det.

Italiens invandrare kommer till Sverige för livslång försörjning?

Av det jag beskriver nedan så har jag ingen aning om i hur stor omfattning det pågår, att invandrare som har PUT I Italien beviljas PUT i Sverige efter att de tagit sig hit.

Det har kommit till min kännedom, att invandrare som har permanent uppehållstillstånd (PUT) i Italien, tagit sig till Sverige och sökt asyl. Vid första ansökan i Sverige, så får dessa invandrare givet avslag på grund av av att de redan har PUT i annat land och ska utlämnas. Här uppstår problemet då personerna håller sig gömda ett par månader och därefter faller utlämningen. Efter att utlämningsavtalet faller så kan dessa personer på nytt söka asyl i Sverige och får detta beviljat. 

Varför förhåller det sig på detta sättet att invandrare som har PUT kommer till Sverige istället? Kan det vara så att Italien har strängare bidragsregler och personen får ordna med egen försörjning? Är det en förklaring?

Såklart att det finns människor som vill till Sverige och få en livslång försörjning. Dessa personer vet även hur vårt regelsystem fungerar. Dessa personer vet att det är lätt att söka asyl i Sverige och beviljas detta.

Jag tycker inte detta är rimligt att vi med våra skattemedel ska ta hand om allt och alla som vill ha en livslång försörjning. Har man PUT i ett annat land då är det inte Sverige som ska ta emot dessa människor.

Vi har egna problem i Sverige som vi måste ta itu med så som Jan Sjunnesson beskriver i denna artikel, skola i fritt fall och ökad brottslighet. Vi har en skola som kräver krafttag, läs mer här.

Vi kan inte som SD säger öka på problemen genom att låta fler människor få PUT. SD vill sänka invandringen som den var på Socialdemokraternas Ingvar Karlssons tid, vilket innebär att 90% mindre. Läs mer om SD:s invandringspolitik här.

Jag skulle vilja att vi tillfälligt stoppade invandringen och tillförde en utredning som ser över hur vi skapar en hållbar invandring. Denna utredning skulle ha ett särskilt perspektiv, på att utreda invandringen i ett samband med vår välfärd och sammanhållning. Detta för att ett multikulturellt samhälle har fler konflikter. Vi ska inte riskerar att bryta samman vår välfärd och sammanhållning i Sverige.

Jag instämmer med SD citatet nedan och här kan du läsa mer om SD:s invandringspolitik och bilda dig en egen uppfattning.

Citat:

“Sverigedemokraterna motsätter sig inte invandring, men menar att invandringen måste hållas på en sådan nivå och vara av en sådan karaktär att den inte utgör ett hot mot vår nationella identitet eller mot vårt lands välfärd och trygghet.”

Jag vill också festa med Ultima Thule

Häromdagen kunde vi läsa i tidningen att Jimmie Åkesson varit på fest med Ultima Thule. Det står att läsa citat ” Ultima Thule har rört sig i den högerextrema miljön under väldigt lång tid, säger Daniel Poohl, chefredaktör på tidskriften Expo.”

Det är helt otroligt hur man kan förvränga och beskriva nått utifrån att endast spä på ett hat mot nationalism. Det handlar inte som Daniel Poohl skriver om ett gäng rasister som sjunger rasist musik. De sjunger om en kärlek till Sverige. Själv har jag inte lyssnat på Ultima Thule kontinuerligt men lyssnat sen 1993, och redan då fick jag förklarat för mig hur rasistiska dessa är men lyssnar man på musiken så hittar man inget rasistisk.

Det verkar mer som att vår tids rasism är förknippat med nationalism och att man älskar Sverige.

Det är inte första gången jag läst grova fel från tidningen Expo. Jag hoppas innerligt att SD kommer till makten 2018 och förändrar presstödet, för nu måste vi får en journalistik värd namnet. Det får inte vara så lättvindigt att skriva om andra människor och förminska dessa genom lögner.

Här kommer två av mina favoritlåtar med Ultima Thule , lyssna, njut och fråga dig vart är det rasistiska?  Fädernesland samt uti vår hage.

Äldre inlägg

© 2019 NinaDrakfors

Tema av Anders NorenUpp ↑