NinaDrakfors

Politik

Kategori: Antirasism

Sista helgen i september alternativ bokmässa i Göteborg

 

Paviljong på Heden i Göteborg

2018-09-21

ALTERNATIVA BOKMÄSSAN

Pressmeddelande

Alternativ bokmässa på Heden i Göteborg

Den 29 september kl. 10.00 slår vi upp portarna till en paviljong på Heden på gångavstånd från Svenska Mässan i Göteborg. Under mottot ”Vi gillar olika” presenteras talare som Katerina Janouch, Lars Vilks, Kent Ekeroth, Chang Frick, Vavra Suk, Roger ”Salle” Sahlström, Stefan Torssell och den internationellt kände författaren Bruce Bawer med flera,

Mässan pågår lördag kl 10-18 och söndag kl 10-16.

Alternativ bokmässa på Heden i Göteborg

På mässan kommer man också att kunna köpa böcker från en rad olika förlag från många olika länder.

Mässan är planerad sedan lång tid tillbaka, men i sista stund har vi avbokats från Park Aveny Hotel eftersom de inte bedömer att de klarar av säkerheten. En lång rad försök att ordna ersättningslokaler har gjorts, men när det har stått klart att Lars Vilks och andra oliktänkande skall medverka har vi avbokats, eller inte erbjudits kontrakt. Därför håller vi till i en paviljong på Heden. Mässan är också en manifestation för den grundlagsskyddade mötes- och yttrandefriheten som nu hotas av antidemokratiska krafter.

Mässan arrangeras av privatpersoner med Jan Sjunnesson, Nina Drakfors och Per Björklund i spetsen och sponsras av Middle Eastern Forum, Nya Tider och privatpersoner.

Kontakt:
Jan Sjunnesson tel: 076-9000 900
info@sverigebilden.net.

För program, se www.sverigebilden.net eller www.altbok.nu

Läs mer i nedan artiklar:

Alternativ bokmässa i startgroparna – ”Högt i tak och tankefrihet”

Nya Tider går in som huvudsponsor för Alternativ Bokmässa

Kvinnan med Godhetsapostelsyndromet kallar sig själv för vidrig

Catharina, jag undrar hur du egentligen tänkte? Du kallar mig för att vara vidrig, när Granskning Sverige på en mammas önskning lägger ut en film på hennes barn. Sen visar det sig nu att du själv lagt ut en bild på en Drunknad pojke för att bedriva invandringspropaganda. Jag måste fråga, tycker du själv att du är vidrig?

Det kom en film till mig från en orolig mamma. Familjen hade varit och badat på Arena badet i Skövde i slutet av december 2015. Där dottern 8 år blev sexuellt ofredad. Vilket framkommer i aktuell film ovan. Jag kände direkt att jag ville belysa och synliggöra de sexuella ofredanden som händer på våra badhus i Sverige. Dock ville jag vara försiktig med att exploatera ett barn. Därav dröjde det fram till mars innan vittnesmålet från barnet delades ut via Granskning Sverige. Du kan även läsa mer om händelsen via Avpixlat.

Alla de program som görs via Granskning Sverige delas via vår youtube kanal samt vår facebooksida.

På vår facebook sida finns möjlighet att lämna kommentarer om våra program. Vi välkomnar att människor engagerar sig och skriver vad de tycker av våra granskningar av etablissemanget. Efter inlägget med det 8-åriga barnet som vittnar om sexuellt ofredande så lämnades kommentarer från en person som heter Catharina. Denna kvinna har även på min facebook varit och lämnat kommentarer flertalet gånger som inte är av den sakliga karaktären, rasistbegreppet förekommer ofta i hennes vokabulär. I Catharinas iver att baktala Granskning Sverige som la ut en film från mamman på hennes dotter som bett oss lägga ut filmen då hon ville visa verkligheten, så skrev Catharina ett inlägg där hon kallade oss på Granskning Sverige  och mig för vidriga när vi driver vår propaganda utan hänsyn till barnet. Se citat nedan:

“Återigen använder Nina och Co barn i sin propaganda. Vidrigare folk är svårt att hitta.” Catharina

Catharina som uppenbarligen lider av det som jag belyst tidigare om gällande Godhetsapostelsyndromet inte tänkte på själv, var att hon så sent som i fredags natt la ut en bild på den drunknade pojken Aylan i sin iver efter att vara god.

När man som Catharina kommit till tredje stadiet av Godhetsapostelsyndromet så ser vi att normala tankar och funderingar inte riktigt hänger med. Man skyr inga medel i sin iver att vara god, inte ens att kalla sig själv för att tillhöra ett vidrigt folk. Hon skriver gärna att sina motdebattörer skall ut och söka fakta, själv tvekar hon inte att dra rasist/fascist och nazistkortet för att slippa svara och debattera på faktafrågor. Detta är en klassisk socialdemokratisk doktrin. Där man vill undvika en sakdebatt med SD i form av att påtala att SD minsann inte tror på allas lika värde eller har samma människosyn som Socialdemokraterna. Du kan lyssna på mitt vittnesmål om Socialdemokraternas bedrägliga beteende här.  Jag kan bara tacka Catharina för att hon så ypperligt hjälpt mig att belysa det tredje stadiet av Godhetsapostelsyndromet i verkligheten. Där hon nu påvisar genom sin senaste kommentar på Granskning Sveriges facebook, att hon inte kan reflektera över sina handlingar och ord då den kommentaren påvisar hennes stora hyckleri och egenskap till lögnaktigt beteende. Se nedan bild på hyckleriet.

 

12380212_10153474329613907_1995647036_n

 12833334_10153474331518907_2067146581_n
Här är fler bilder på när Catharina använder sig av barn i sin invandringspropaganda:
12476411_10153474563093907_1545609945_n 12834448_10153474569133907_1922190953_n
Läs mer om Catharinas förnekelse när hon blir konfronterad med sitt hyckleri:
12825623_10153474447603907_1309395318_n
12822170_10153474528928907_1090527727_n12835057_10153474623063907_926725010_n

Anonyma Hatare (AH)

Nina Drakfors, Roger Sahlström och Jan Sjunnesson, vi är antidemokratexpert som utformat ett kurspakter för Anonyma Hatare.

Nu finns det en självhjälpsgrupp för anonyma hatare (AH). Här kan du få stöd och hjälp till att sluta hata på ett icke konstruktivt sätt.

För att göra det mer internationellt då hatarna är ett världsomfattande begrepp, så kallas den som hatar för “hater”. Vi vill inte att du ska sluta vara en hater utan, att du ska utveckla ditt haterbeteende till en positiv  kraft för mänskligheten. Din hatarkraft kan du omvandla likt en alkemist som förvandlar bly till guld. Istället för att hatet styr ditt liv så kan du ta kontroll på hatet. Låt hatet istället berika ditt.

12-stegsprogram samt självhjälpsgrupp

Med vårt 12-stegsprogram, så kommer du inte bara älska andra utan även ditt eget liv. Det låter osannolikt tänker du nu men vi vet av erfarenhet, att 99.99% lyckas med vår 12-stegsmetod. Du behöver bara betala en månadskostnad om 9.999 kr. I priset ingår allt vårt utbildningsmaterial samt fri tillgång till aktuell självhjälpsgrupp.

AH:s självhjälpsgrupp har faktiskt sitt säte via, Nina Drakfors facebook. Där hjälper haters, att tillfriskna med sakliga kommentarer sprungna ur fakta och beskrivning av verkligheten i Sverige. Sen gör vi kommentarer i en konstruktiv anda där kärlek och skratt står i högsta fokus. Då kan en hater till slut inte motstå att le. När en hater börjar le då skickar leendet en signal till spegelneuronerna i hjärnan av välbehag och motverkar hatet. Detta är vetenskapligt belagt med leendets effekt, så för att få en hater att tillfriskna är humor och skratt en viktigt del.

Vilka är vi som erbjuder denna fantastiska behandlingsmetod för haters?

Ni kommer kunna köpa till extrabehandling i form av  en hawaiisk healingmassage, genomförd av Nina Drakfors samt en föreläsning med antidemokratiexperten, Jan Sjunnesson, om vikten av att följa de demokratiska reglerna. För en hater behöver på nytt lära sig vad det innebär med en demokratisk grund i samhället med yttrande- och åsiktsfrihet.

Vi är även väldigt nöjda med att kunna erbjuda en föreläsning med Roger Sahlström som är ett kärt objekt  för haters. Han kommer vittna om hur haters under flera år mot honom har varit både hotfulla samt våldsamma. Med denna föreläsning, vill vi att du hatern ska börja känna skam och skuld över ditt beteende, så du får insikten i hur du är en antidemokrat. För först när du blir medveten om problemet kan förändring ske. För övrigt är både Roger och Jan två eftertraktade föreläsare.

Stödsamtal via Jan Sjunnesson och Nina Drakfors

Det har varit oerhört svårt att boka lokal till våra föreläsningar då haters brukar sabotera sitt eget tillfrisknande. Så vi ber er haters, att inte ringa några uthyrare och lämna information, att det är Roger och Jan som är föreläsare.  Detta då ni med ert beteende drar ingång andra haters och vi blir oftast avbokade.  Så för ert eget tillfrisknade så behöver vi ha en lokal där vi kan verka i. Se nedan uppmaning.

OBS! Ring inte lokaluthyraren om du får ett återfall i hat, ring mig eller Jan så kan vi prata dig tillrätta. Detta är faktiskt avgörande för om du ska bli en tillfrisknande hater då kunskap är grunden till all förändring.  Jan och jag stöttar det är ett löfte. Roger kan inte vara behjälplig med stödsamtal till en hater då han oftast är utomlands och gör en journalistisk bedrift i verklighetsskildring. Många har ringt Roger men vi undanber oss dessa samtal och låter Roger få göra det han är bäst på, att bedriva professionell journalistik.

Drogen att hata förgör haterns liv – Vem kan bli en hater och hur har nedärvd essen skapat hatern?

De finns dem i stödgruppen som vittnar om hur hatet förgörande deras tankar, sociala relationer och även samlivet med sin partner. Nära och kära som lever med en hater, är i en mycket utsatt position då det inte finns utrymme för kärlek och nära relationer.  Hatet kommer smygande in i haterns liv och till slut övertar hatet som sagt varje tanke och situation.  Det blir som en drog att få hata. När hatern kommer till insikt behöver man genomföra 12-stegsmetoden för att bli fri. I vår stödgrupp för haters kommer vi förklara hur de 12-stegen fungerar och vad det är som gör att man blir en hater. Vem som helst kan bli en hater politiker, journalister, LO-pampar samt svenska folket. Dock måste man ha en naiv inställning till politiker och politik för att kunna bli en hater. En hater måste även ha en nedärvd essens i form av att man inte kan hantera makt, en hater är maktgalen.

Sverigedemokraterna och dess sympatisörer har antikroppar för hatersyndromet

Vi kommer att redovisa utbildningsmaterial från filmen Anger management samt påvisa att hatern är smittad via dagens politiker. Här får vi göra ett tillägg, att SD politikerna är det enda partiet som inte kan smitta sin befolkning med hatersyndromet då SD har fått antikroppar. SD är idag det enda partiet som kan hjälpa haters att bli friska, och ingår i vårt program för tillfrisknande men det är mer som en bieffekt av att man tillfrisknar.  Men mer om SD bieffekten som del i tillfrisknandet i slutet av detta inlägg.

Självhjälpsgrupp en del till insikt

Innan ditt tillfrisknade från att vara en hatare så måste du få insikten att du är en hater. Vi i brukar börja varje gruppmöte med att säga,  -hej jag heter x och är en hater. Sen får man frivilligt berätta om de tragedier och konsekvenser detta hat beteende har haft i ditt liv. Många vittnar dock om spruckna relationer då anhöriga till slut inte står ut mer och ställer ultimatum. En hater har många gånger försökt förändra sitt liv av hat på egen hand och ständigt misslyckats.

Om du deltar i Anonyma Hatares självhjälpsgrupp, så kommer du fortare på fötter igen tillsamman med andra som kommit längre i sitt tillnyktrande av hat. Här kommer du accepteras för den du är och ingen kommer håna dig eller smutskasta dig för att du är en hater.  Om du är en hater som inte lärt dig hantera ditt hat på ett konstruktivt sätt då är detta gruppen för dig “anonyma hatare”. Här får du hjälp till självhjälp så du kan medvetandegöra ditt haterliv och få  kontrollen. Hat har förstört många människoliv och genom att du lär dig hantera ditt hat så bidrar du till en bättre värld.

Enligt vårt forskningsprogram har hatern en obehaglig barndom

Genom vårt forskningsprogram Expo, så har vi kommit fram till att hatern är en människa som tror sig gott om allt och alla men i unga år blivit oerhörd utsatt och sviken av vuxna. Eftersom de i tidig barnaår inte kunde säga ifrån och inte heller hade några vuxna som kunde hjälpa, så fick de som barn trycka ner känsla av att känna sig  övergiven och inte älskad. Redan som barn fick du stora krav på dig, att du skulle vara perfekt och inga misstag fick göras. Du fick tidigt projicerat mycket skam och skuld på dig. Detta skam och skuld betingning har idag lett till, att du inte kan hantera att ha fel eller känna dig mindervärdig. Du går ständigt med en känsla av, att du måste vara perfekt och lyckad för att vara värdefull. Innerst inne så bär du på en oerhörd ilska som kallas hat. Detta hat är omedvetet där i din kropp och tankar. Detta hat som du förpestat din tillvaro med är inget du i början inser att du bär på, utan det är när omgivningen börjar överge dig och hata dig tillbaka som du sakta förstår, att någonting hos dig inte står rätt till. Haterns hat är egentligen ett hat mot sina föräldrar som de inte vågat uttrycka.

Haterns sjukdomsförlopp och eventuella behov av långvarig sjukskrivning

Det är vanligt att en hater till slut blir sjukskriven samt är i behov av psykologhjälp. Vi vill med det starkaste uppmana till att verkligen ta emot all hjälp man kan få från sjukvården. Dock har vi genom våra vetenskapliga forskningar fått starka bevis för att medicinering inte fungerar, utan det är en inre förändring som måste skapas. Det finns inga snabba lösningar med ett piller till detta omfattade haters problem.

Oliktänkande är de som triggar igång haterns beteende och är ytterst deras offer

Ett väldigt starkt tecken på att du är en hater är att du inte tål oliktänkande. Om du stöter på en oliktänkare så är det en starkt bidragande faktor till att ditt hater beteende drar igång. I särskilt svåra fall av haters, har det inneburit att man politiskt förföljer sina motståndare genom, att förpesta deras tillvaro på Facebook samt ringer deras arbetsgivare för att få dem avskedade från sina arbeten.

Tre allvarlighetsgrader av hatersyndromet

Det finns tre steg en hater kan genomgå. Det första steget är den mildaste. Hatern ser en oliktänkare och det väcks ett outgrundligt hat i hjärtat. När hatern är i det milda stadiet, så tänker denne endast arga destruktiva tankar om oliktänkaren men säger inget då man inte vågar. Högst kanske man vågar göra sarkastiska och elaka kommentar om oliktänkarens utseende.

Anledning till att hatern attackera oliktänkarens utseende är för att få denne, att må dåligt men också beror det på haterns dåliga självkänsla.  Alla Haters är otroligt utseendefixerad och vill gärna påtala för andra hur fula de är. Denna utseendefixering hatern har, beror på en dålig självkänsla som hänger ihop med barndomen. Den första typen av hatern är en fegis. Alla haters är fegisar och saknar mod men de är olika fegisar i olika grader.

Steg två karakteriseras av, att det blivit mer allvarliga konsekvenser i haterns liv på grund av att denne inte kan hålla tillbaka sina spydiga och ogenomtänkta kommentarer som är sprungna ur hat. Vid detta stadie är nu fler människor involverade. Ett typiskt tecken på att man är en hater i steg två är, att nu börjar anhöriga att reagera då även de kan drabbas av elaka kommentarer. Hatern i steg två är inte så anträffbar då denne sitter vid Facebook dag ut och dag in, och hatar. Väldigt allvarligt för kommer man inte till insikt här, så börjar nu symptom för sjukskrivning att visa sig då hatern blir helt dränerad på energi.

Dock kan inte hatern inse, att det handlar om dennes hat som gör att denne mår dåligt, utan börjar uppsöka psykologer och läkare för att fastställa problemet. Då haters syndromet är relativt okänt så blir det oftast inte rätt diagnos. Här börjar anhöriga hota med att lämna hatern och den dagliga livsföringen kan inte upprätthållas. Hatern slutar duscha, gå lägga sig i tid och äta gör denne sporadiskt om denne har handlat. Det är mest anhöriga som får betala räkningarna och laga mat och så vidare.

Steg tre är ytterst antidemokratiskt för nu hotas hela det demokratiska samhället i sin grund. Här vill hatern motverka de demokratiska rättigheterna som fri yttrande- och åsiktsbildning. Hatern hatar oliktänkaren och skyr inga medel till att tysta den som yttrar sin åsikt som inte hatern accepterar. Hatern tillåter bara liktänkande att ha tillträde till samhällets arena av debatter. Hatern börjar nu utforma Facebookgrupper vars syfte heter på utsida att de ska utföra aktioner mot oliktänkaren. I själva verket är dessa aktioner utformade som så att de i organiserad grupp ringer oliktänkarens arbetsgivare och anmäler denne för att vara rasist, nazist och kanske till och med fascist.

Hatern bryr sig inte om att denne ljuger för de anser att medlen helgar målet, att få oliktänkaren sparkad från sitt jobb. Det kanske är rätt uppenbart här att eventuell partner har lämnat hatern som endast sitter inne vid sin dator och går endast ut när det krävs. Hatern tappar här tidsuppfattningen och vill gärna sätta en nedvärderande psykologisk diagnos på den oliktänkande så som att denne skulle vara psykiskt sjuk. Det projiceras rätt mycket från hatern på andra, att oliktänkande är onda varelser som inte bör få vara nära barn och människor. Hatern demoniserar gärna den oliktänkande men inser inte att den oliktänkande är en spegel. Här gäller det att oliktänkaren som hatern hatar, inte låter hatern ha kontrollen utan synliggör dennes beteende för allmänheten som måste varnas. När omgivningen stöter på en hater i tredje steget, så börjar denne fundera på om kommunismen verkligen fortfarande existerar då haterns beteende påminner om kommunismen i så stor utsträckning.

Detta var endast en kort sammanfattning av vårt forskningsmaterial. När du väljer att delta så kommer du få ta del av de 12-stegen, föreläsningar samt böcker som vi har skrivit om hatern med forskning som grund från hela världen. Vi kommer rikta in våra föreläsningar kring psykologi samt demokratins vikt. Vi kommer även i upplysningssyfte belysa om kommunismen negativa påverkan på samhället och intellektet. Nedan får du några exempel på haters som verkar politisk samt via media.

Här nedan kan du se hur politikern Åsa Romson beter sig som en odräglig hater:

Även kändisar drabbas av haters syndromet, se bild nedan. Nämner inga namn men detta måste vara de tre mest kända kändishaters i Sverige. De tar varje chans att hata, till exempel det svenska folket på bästa sändningstid. Man ser riktigt hatet lysa ur deras ögon.

h12511954_10153417002813247_1978354406_n

Det finns många haters som hatar via en organisation. Hatern drar sig till sådana strukturer där detta hat möjliggörs i större omfattning. Vi har via LO tagit del av otaliga haters-kampanjer mot oliktänkande parti som Sverigedemokraterna. Via LO så organiserar sig haters i stora kampanjer mot det svenska folket. En stor samhällsfara mot de svenska folkets välfärd. Det enda som motverkar utbredningen är att synliggöra deras kampanjer/kommentarer med fakta och statistik. Nedan är en bild från deras högborg. Därinne inne sitter de och hatar utan rim och reson. Stora lögnare är de samt stora haters.

lo12459581_10153330646423907_2076490577_n

Fler haters hittar vi även via etablerad media. På bästa sändningstid får journalister hata direkt via tidningarna och media med dina skattepengar. Det är stor förvirring kring varför dessa journalister hatar det svenska folket så mycket, att de gör vad som helst för att medverka till, att svenskar bli minoritet i sitt eget land. Men det är ju som så med haters, att de är inte rationella och ansvarstagande så detta går inte att logiskt att förstå.

12512027_10153343882173907_767017811_n

Hur kan då en haters bli fri från sina plågor av hat? Ytterst handlar det om att bota den dåliga självkänslan och läka barndomens trauman av att känna sig övergiven. Först då kommer hatern, att ta första steget mot ett liv med konstruktivt hatande. Eftersom denna smittan kommer från politiker främst Socialdemokraterna, så har vi även nedan en intervju från Granskning Sverige, där det tydligt framgår att haters försöker spela goda genom att missbruka värdeord som allas lika värde och solidaritet. Detta för att dölja sitt hat med en låtsasgodhet. Haters är otroligt manipulerande, så det gäller att syna dem och synliggöra dem, så allmänheten får ta del av deras strategier som är grundade på hat och behov av makt.

Om ni lyckats läsa er ända ner till denna sista sammanfattning så vill jag gratulera, att du orkat läsa och följa inlägget är ett gott tecken på att du inte är en hater, då en hater inte läser klart någonting. Hatern börjar läsa och efter två meningar så har de grund för att börja spy ut sitt hat. Ibland läser hatern bara en rubrik och börjar genast hata.

Hur har nu Sverigedemokraterna med haters att göra? Det förhåller sig som så att Sverigedemokraterna är ytterst drabbade av haters både från enskilda personer, organisationer samt andra politiska partier. Trots detta har Sverigedemokraterna folkets kärlek. Ytterst är haters de bästa valarbetarna som Sverigedemokraterna har.

Om du nu är en hater, lyckats läsa dig enda till detta slut så vill jag bara förtydliga, att denna text är skriven med en stor portion humor samt ironi. Men om du är en hater så kommer det inte hjälpa, att jag skriver med humor då du nu kommer pådyvla mig vilken vidrig människa jag är. Du ska minsann ringa min arbetsgivare för att jag gör ett sådant här blogginlägg. Det enda jag har att säga är slappna av lite, njut av livet och se till att ha kul med massor av skratt. Tyvärr vet vi dock att en haters kännetecknas just av bristen på humor.

Rasismen minskar men antidemokraterna ökar

Från den dag jag berättade att jag var aktiv inom SD samt sällat mig till Granskning Sverige, så visste jag att det skulle bli en politisk förföljelse mot mig.  Jag och Johan som är Granskning Sveriges grundare, har haft många samtal om just detta med att oliktänkande blir utsatta i Sverige 2015.  När jag fick förfrågan, att vara med i Granskning Sverige så tvekande jag inte en sekund. Jag hade lyssnat på Granskning Sveriges program innan och kände förändringskraften i konceptet, att ringa makthavare och ställa frågor, gärna obekväma frågor som inte den etablerade media ställer. Jag visste att när jag sällade mig till Granskning Sverige, så skulle det leda till negativa effekter där människor skulle börja jaga mig på olika sätt. Jag var väl medveten om detta när jag tog beslutet, att inte vara anonym inom Granskning Sverige. Det glädjer mig, att jag kan vara en röst för den demokrati som vi har här i Sverige genom att just stå upp för vår rätt till åsiktsbildning. Ingen rasist-hojtande människa skrämmer mig eller kan få mig att tystna.

Vi är många nu som inser, att det förtryck som pågår mot oliktänkande måste upphöra. Vi måste få tänka kritiskt mot islam som religion det ingår i ett demokratisk samhälle. De som vill tysta oss som är kritiska till aktuell invandringspolitik samt islam, är inget annat än antidemokratiska i sitt beteende när de i tid och otid hojtar rasist, fascist och islamofob. Ni som följt min facebook har kunnat skåda alla dessa rasist-hojtande inlägg. Det är märkligt att denna mobb tror sig ha rätten, att definiera en människa, utan att sakligt förklara vad det är som gör att denne är islamofob eller rasist. En förklaring jag fick var denna “du var rasist redan innan du kritiserade islam, och därför är du islamofob och rasist”. Okej, vad svarar man på sådana inlägg?

Jag har varit i kontakt med polisen om just rasistanklagelserna, för jag anser att det är inte rätt, att bete sig på sådant sätt att stigmatisera människor som rasister bara för att man ställer sig kritisk. Polisens svar är att det är förtal och uppmuntrade mig att ta skärmdumpar samt göra polisanmälan. Jag har sedan tidigare fått ett beslutsmeddelande från polisen gällande förtalsanmälan och på grund av att brottet är ringa så blir det inga rättsliga åtgärder. Dock tycker jag det är viktigt att göra polisanmälan för de har inte rätten att kalla någon rasist hur som helst. Jag vill ge dem allt motstånd jag kan då jag avskyr mobbare och förtryckare, vilket är det jag anser att de är. Sen står jag upp för de demokratiska värderingar vårt samhälle har som grund och kommer fortsätta hävda vår rätt till yttrande- och åsiktsfrihet.

Dock handlar inte detta om mig. Det handlar om dig och din rätt att ta del av samhället och föra fram din åsikt, den ska inte stoppas av antidemokrater. Tillsammans måste vi syna dessa människor om och om igen och det blir tjatigt men vi måste säga ifrån till dem som tror sig har rätten att kalla någon osakligt för rasist.

Nedan är artiklar som på ett tydligt sätt påvisar hur media, bedriver en kampanj mot någon som inte har det politiskt korrekta åsikterna. Det är media som är orsaken till det drev som pågår emot mig, där antidemokraterna vill att jag ska få sparken från mitt arbete, eller åtminstone inte få jobba med människor.

Jag välkomnar dock detta angrepp och ser det som ett gyllene ögonblick där sanningen kan manifestera sig. Många ser nu hur antidemokraterna beter sig och det var mitt största syfte från början, att syna antidemokraterna. Jag tycker jag har gjort ett väl utfört arbete, MVG med andra ord.

Kanal-chefen på Sveriges radio Skaraborg heter Gabriel Byström och är denne som tagit del i den hetsjakt som pågår mot mig. Jag ringer och frågar honom varför SR jagar vanligt hederligt folk.

Men oavsett vad mobben tror sig kunna göra med sina förtryckarmetoder, så finns inga skäl att säga upp mig från mitt arbete. Tvärtom så fungerar jag väldigt väl på mitt arbete. Skövde kommun uttalar sig via Sveriges radio Skaraborg. Vi får tacka att demokratin segrade. Lyssna på uttalandet här.

Det började med att Johan intervjuade mig om mitt avhopp till SD:

Sen undrade KIT, varför jag var med i en rasideologisk organisation. KIT för övrigt som är sponsrade av Bonniers med 50 miljoner. Läs artikel här.

Därefter så började Radio Skaraborg P4 att skriva och framställde mig som rasist. De ringer även min arbetsplats och frågar om det är förenligt att vara rasist och arbeta som socialsekreterare. Läs artikel här.

Därefter ringer jag och Johan till Sten Lillieström. Vilket är aktuell journalist som skrev ovan artikel om att Granskning Sverige är en rasideologisk organisation.

Jag ringer Sten Lillieström och ställer mig frågande till varför han inte lät mig komma till tals när han skrev sin artikel, och att han lurade mig att tro, att jag skulle få komma till tals då han sa att han ville vi skulle träffas. Dock hade han redan gjort sin artikel färdig och klar.

Det ligger i min yrkesroll att rehabilitera IS-anhängare

Jag ringde Maria Vamling, på säpo för cirka en månad sedan. Hon instämmer, att det största säkerhetshotet mot Sverige idag är våldsbejakande islamister. Här kommer en kort summering.

Av samtalet framgår, att det florerar rykten, att flera hundra IS-anhängare sökt vård inom den svenska sjukvården för sina krigsskador. Säpo anser att det inte är så många som sökt vård men vet heller inte hur många, då det är svårt att identifiera detta.

När jag samtalade med henne hade flyktingströmmarna pågått i ett par veckor. Säpo kan  inte se att det gömmer sig IS-anhängare med i flyktingströmmen men menar även, att det är för tidigt för att uttala sig om detta.

Maria bekräftar, att ett säkerhetshot är alla dessa flyktingar som inte kan styrka sin identitet. Det finns även många flyktingar som kommer men som inte har för avsikt, att söka asyl i Sverige. Men avslutar med att säga, att så här har det alltid varit i Sverige, flyktingar har svårt att styrka sin identitet. De flesta som kommer är enligt Maria från Syrien, Irak, Eritrea samt ensamkommande från Afghanistan och Somalia.

Vidare berättar Maria, att det pågår en rekrytering av ungdomar till IS. Dock vet man inte hur stor och omfattande rekryteringen är.  Hon säger, att det inte är många som åkt men att det pratas om detta via nätet och man inspireras av varandra. Säpo följer utvecklingen. Dock beror allt på utvecklingen där nere. Om IS får stora framgångar då växer stödet, säger Maria.

Enligt Maria är det största uppdraget, att kommunerna ska jobba förebyggande och minska rekryteringen till IS. Insatser i skolan, anser hon vara viktigt. Största gruppen saknar inkomst och har ej godkända betyg i skolan, där ligger risken, säger Maria.

Utifrån att det från politiska grupperingar i samhället, gärna påtalas om hotet från nazister och fascister hela tiden som det ultimata hotet mot Sveriges befolkning, så frågar jag Maria, om IS-anhängare och högerextrema, är de lika stort hot?

Maria svarar, att den våldsbejakande högerextrema (kallas för vit makt) inte  är så starkt. Dessa grupper har alltid splittrats. Det är inre spänningar som gör att man aldrig blir stora och starka. Maria säger, att IS-anhängarna är farligare, då de har kopplingar till terroristorganisationer utomlands samt har starka ledare. Hon jämför det med, att Hitler inte lever, så de högerextrema har ingen stark ledare. Den våldsbejakande högern utgör därmed ingen fara för Sverige på det sätter, säger Maria. Autonoma vänster sidan har föräldrar med akademiker bakgrund, och är en annan kategori.

Gällande terrorhot mot Sverige, så finns det aktörer som har förmågan och möjligheten. Islamistisk extremism är hotet.

De som åker ner som IS-mördare och återvänder, kommer aldrig kunna bestraffas rättsligt. Bevisningen är så svår och omfattande, att det aldrig kommer kunna gå att bevisa, att en IS-mördare begått brott mot mänskligheten. Man kan inte göra en brottsplatsundersökning. Men där man kan hitta nått så ska de åtalas. Om det blir olagligt, att åka då blir bevisläget annat men inte så lätt, att bara förbjuda en sak då det för med sig konsekvenser, säger Maria.

Med största sannolikhet har dessa människor mördat ska dessa då rehabiliteras? Maria svarar, om man inte kan bevisa, att nån mördat då måste vi rehabilitera. Detta sker redan i våra fängelser, vad ska vi göra -slänga dem i en mörk håla,frågar Maria?  Hon fortsätter och säger, att så länge man inte är dömd är man fri.

Gällande att personal ska träffa återvändande sannolika mördare och våldtäktsmän, så säger Maria att vi ska inte överdriva riskerna med, att möta dessa människor och ser inga större hot mot personal som kommer möta dessa. Hon påtalar vidare, att man är tjänstemann och i den yrkesrollen måste man möta dessa människor i sitt yrke och behandla dem som vem som helst.

Jag anser, att ur ett rättsligt perspektiv får inte dessa människor de straff de ska ha. Maria svarar, att så är det i Sverige, alla får inte det straff de ska ha. Vi måste fortsätta behandla dessa människa som icke dömd. Rättvisan ska ha sin gång och människor ska inte göra egna bedömningar.  Vi följer vår lagstiftning och det är en bevisfråga, att påvisa vad personen gjorde där nere, och alla som åker ner har inte krigat eller mördat då de kanske inte fick vara med. Andra länder är det hårdare, där kan till exempel resandet inte vara tillåtet, säger Maria.

Jag som socialsekreterare kommer inte kunna acceptera, att jag ska i min yrkesroll ska  bedriva socialt arbete med en eventuell mördare och våldtäktsmän som har eller haft terroristanknytning. Om jag möter en sådan person, då kommer jag gå där och då från mitt jobb. Jag måste kunna stå för det jag gör i mitt liv och vara sann mot mig själv. Ingen yrkesroll kommer få mig, att frångå mina egna värderingar av vad som är riktigt och rätt.

När jag i samtalet försöker förklara ovan till Maria, så svarar hon, -du har väl mött andra som begått brott i Sverige? Jag försöker förklara för Maria, att man kan inte likställa en IS-mördare med ett brott i Sverige. Vad jag förstår så kommer vi aldrig kunna döma en eventuell IS-mördare för de brott denne gjort mot mänskligheten och det finner jag mer än  ynkligt.

Maria säger, att jag har en stor mission, att förhindra rekryteringen till IS. Nej, jag har inte den missionen eller önskan, att på nått sätt hjälpa människor som glorifierar, att åka till en terroristgrupp för att slakta andra människor.

Det som är tydligt är, att kommunerna har ett förebyggande uppdrag. Kommunerna ska förhindra rekryteringen till IS. Vart är kommunernas handlingsplaner? Vart är kommunernas stora insatser? Kolla med din kommun och fråga om de har skapat någon handlingsplan gentemot rekryteringen till IS.

 

 

 

 

Stadsmissionen vill att medkänsla ska visas i debatten om tiggarna. Endast SD visar den medkänsla som tiggarna behöver

Via artikel i tidningen 17 augusti 2015 framgår att Stadsmissionen vill lämna en ursäkt gällande SD:s annons i tunnelbanan avseende tiggarna citat:

“Stockholms stadsmission ville be om ursäkt för Sverigedemokraternas anti-tiggerireklam i Stockholms tunnelbana.”

Stadsmissionen säger att de vill ha in medmänsklighet i debatten. Men här förstår jag inte Stadsmissionen, är det inte medmänskligt att inte någon ska sitta och tigga för sin försörjning?

Är det inte medmänskligt, att inte vilja lämna tiggarna i klorna på organiserad människohandel?

Är det inte medmänskligt, att ha en positiv människosyn på människa där man tror på dennes förmågor att förändra sitt liv? Till skillnad från en negativ människosyn där man dömer individen/människan som ett ansvarslöst offer som någon måste ta hand om.

När Stadsmissionen inte vill förbjuda tiggeriet, kan man inte då säga, att de är en kraft till att bibehålla tiggarna kvar i en utsatt position?

Är det inte medmänskligt, att vi med EU bidrag i form av 31 miljarder euro, prioriterar på att romer ska socialiseras in i samhället med arbete och bostad i sitt hemland?

Jag förstår inte vilken medkänsla Stadsmissionen syftar på som saknas?

Jag ska bli lite privat i detta blogginlägg genom att berätta, att jag har haft en relation med en zigensk man för över 18 år sedan och vi fick en underbar dotter tillsammans. Jag är väldigt stolt över min dotters zigenska ursprung.  Jag skulle aldrig skämmas eller se ner på min dotter, för att hon har en pappa som är zigenare.

Under den tiden jag levde ihop med en zigensk man, så fick jag insyn i just den familjen/släkten hur de hade det. Jag fick ta del av mycket negativt som jag inte tycker hör hemma i ett civiliserat samhälle, men jag fick även vara med om det som jag tycker är vackert med zigensk kultur. Jag insåg hur barndomens uppväxt och indoktrinering kan få negativa uttryck i livet då de lärde sina barn saker jag aldrig skulle lära mina barn.

Jag säger inte att alla zigenare är samma. Tiggarna i Sverige är i klorna på människohandel. Bakom en tiggare finns det en organiserad liga. Denna liga tar betalt för att ha tagit hit tiggaren samt för platsen de sitter på.

Om vi fortsätter med att tillåta tiggeriet blir det bättre för tiggaren då? Kommer tiggaren på nått sätt att kunna ta del av de 31 miljarder euro från EU som finns tillsatt i en strukturfond, vars syfte är att göra det bättre för romerna i Rumänien?

Jag förstår verkligen inte Stadsmissionen, att de som svar mot SD:s kampanj vill vara en kraft för medkänsla.

Har Stadsmissionen helt missat den stora medkänsla som SD visar?  SD:s förslag för tiggeriförbud handlar inte om rasism eller att man ser tiggaren som mindre värd. Det handlar om att sätta gränser för organiserat tiggeri och hjälpa tiggarna hem till Rumänien till ett bättre liv. Det här är nått som jag ställer mig bakom.

Som jag ser det är det bara SD som på riktigt vill hjälpa tiggarna. Mitt intryck är att de så kallade hjälparna, mer eller mindre bara ger hjälp som bibehåller förtyck och misär. Inget att vara stolt över med andra ord.

Jag önskar av hela mitt hjärta att tiggarna åker hem till Rumänien och får det bättre än vad de har det här i Sverige. Det är inget bra eller värdigt liv genom tiggeri vara under kontroll av  en organiserad liga, vars ända syfte är att utnyttja tiggaren som en arbetskraft.

Jag önskar med hela mitt hjärta, att de som  tigger i Sverige åker hem till Rumänien. Där kan de ta del av, 31 miljarder euro som är särskilt prioriterat för dem. Då kan de slippa leva under det organiserade tiggeriets förtryck, kontroll och utsatthet.

Jag tycker tiggarna ska få chansen att förändra sina liv till det bättre. Dock kommer det aldrig ske om de stannar kvar i Sverige och tigger som sin försörjning.

Jag vill verkligen att människor tar sig upp från misär och elände. Dock inte med tiggeri som grund. Utan genom arbete och bostad.

Min människosyn är av det positiva slaget. Jag tror på människans inneboende kraft, att förändra sitt liv men även att man kan behöva hjälp på vägen. EU har avsatt 31 miljarder euro och det är en stor hjälp på vägen. Därefter får tiggarna själva göra resten. Vi kan inte ta över deras liv och behandla dem som ansvarslösa offer.

SD rätt igen tiggeriet bör förbjudas

11695932_10153102216658247_1883497113080872033_n

Antirasister är extrema i sin så kallade rättvisekamp som även kan lokaliseras till den politiska vänstern. Tiggeriet är vänsterextremas lilla skötebarn, inget kan vara fel med tiggeriet. Utan vänstern ser tiggarna som offer och befriar dem från allt ansvar till att hitta ett arbete.

Jag tror att det inom varje människa finns en kraft att förändra sitt liv. Men om man sätter sig i en offerposition där förtjänsterna är mer givande än att ta sig ur offerpositionen då bibehåller vi den onda spiralen av ansvarslöshet. Det finns människor från vänster till höger som befriar de tiggande romerna från allt ansvar. Enligt vänsterextrema är all skuld på Europas medborgare som bär skulden till hur romers situation är.

Jag har själv erfarenhet av romer och utav den erfarenheten fick jag ta del av rasism mot mig som vit. Jag ansågs vara en “vit skit” av de romer jag kom i kontakt med. Det var även så att stölder var strukturerat i deras liv och det fanns ingen tanke på att hitta ett arbete. De ville inte ha med vårat samhälle att göra mer än att lura oss på så mycket pengar som möjligt.

Jag säger inte att detta gäller för alla romer. Dock vill jag påstå att det är inte så enkelt som vi tror, genom att säga att romerna är stackars tycka synd om offer för vita rika människors förtryck. Romer har sitt ansvar och del till hur deras nuvarande situation har manifesterat sig.

SD vill förbjuda tiggeriet

Jag instämmer med SD vi måste stoppa tiggeriet och förbjuda detta. Vi kan inte anse att det är humant och värdigt ett samhälle att ha människor som tigger på gator och torg för sin försörjning. Rumänien får mycket ekonomiskt bidrag från EU för att rikta sig till romerna som tigger i Europa och få dem till annan försörjning.

Problemet blir när man bidrar till problemet genom att lägga sin lilla krona i en mugg, då finns risken att tiggeriet blir mer lättförtjänta pengar än att hitta ett arbete.

Det är även min fullaste övertygelse att detta är organiserat och den som då lägger sin lilla krona bidrar till att en “tiggarboss” blir rikare. Det är även min åsikt att när vi tillåter tiggeriet så drar detta med sig brottslig verksamhet som drabbar medborgarna i Sverige.

Tiggare blir alltmer hotfulla

Elisabeth Höglund, journalist beskriver i sin blogg att tiggare blir alltmer hotfulla i sitt sätt att utmana oss till att ge dem pengar. Enligt information som jag har fått så finns det skillnad på de tiggare som kommer till Sverige i form av vilket land de kommer ifrån. Just nu så har vi fler tiggare ifrån Bulgarien och dessa ska tydligen vara med “aggressiva” i sitt sätt att tigga. Det är så illa att till och med de “vanliga” tiggarna är utsatta för tiggarna från Bulgarien och deras aggressivitet.

Adrian Lucaci är polis i Skaraborg och har själv ursprung från Rumänien. Han bekräftar att tiggeriet är organiserat och han ger aldrig pengar. Se artikel Tiggare ofta del i kriminella ligor.

“- Även om det finns tiggare som åkt på eget initiativ så finns minst lika många ligor och organiserade grupper som har kört hit folk. De släpper ut fem sex stycken att tigga och samlar sedan in pengarna.”

Det börjar verkligen att bli mer och mer konfliktfyllt i denna tiggarfråga som ytterst är regeringens samt riksdagens ansvar att hantera. Men från regeringen kommer inget konkret.

Det är bara SD som tydligt tar ansvar i tiggerifrågan och vill förbjuda detta.

© 2019 NinaDrakfors

Tema av Anders NorenUpp ↑