NinaDrakfors

Politik

Kategori: Media – agendasättande journalistik

De Pinsamma i Opinion Live

Opinion Live 180927 bjöd på stor underhållning, men även en eftersmak av att känna sig pinsam för och åt någon annan.  Mest pinsam kände jag mig för hur sossen Veronica Palm debatterade och försökte härska, genom att kasta rasideologiska begreppet på David Eberhard, psykiatriker som tydligt visade att vi gör olika val, utifrån att vi är olika (biologist) som leder till olika lön. Han lyfter intressant forskning som visar att när människan får välja arbete fritt, så hamnar vi i traditionella roller. Detta kunde naturligtvis Veronica inte underkasta sig, även om han utgår från vetenskap, hon är ju sossen som alltid har rätt. Sossar har genom årtionden visat samma grandiosa narcissistiska mönster, där de inte kan ha eller göra fel. Därav behöver de inte lyssna på vad någon annan har att säga.  Jag har tidigare beskrivit hur sossar är som grandiosa narcissister se här.

 

Man observerar tydligt att Vernoica Palm försöker argumentera utifrån känslor och David Eberhard utgår ifrån vetenskap. Dessa utgångspunkter krockar med varandra,  Veronica är högljudd, avbryter och lyssnar inte på vad David säger, hennes inställning är att hon alltid har rätt och alla andra fel. Hon har ett färdigt manus i sitt huvud som hon ska förmedla ut. I hennes värld behöver man inte lyssna på vad den andre säger, för ens egna manus/åsikter/tankar är ju frälsningen till världen som gör alla människor lyckliga, vilket är en riktigt grandios och narcissistisk inställning. Jag känner igen den alltför väl, då jag var sådan när jag var sosseindoktrinerad. Jag trodde att allt med sossarna var rätt/ sant och att de aldrig kunde ha fel.  Sen kom dagen då jag vaknade upp och blev mer pragmatisk och mogen som människa. Men vissa kommer aldrig ur stadiet att se sossar likt en snuttefilten/ pappan som ska ta hand om allt och alla på jorden. De ser människor som offer, istället för människor som besitter en inneboende kraft och som kan utvecklas. Alice Teodorescu utvecklar den tanken väl i sin senaste ledare på Göteborgsposten här.

Sen kommer vi till Göran Greider som alltid också ska ha rätt. Han har så rätt, att vi ser honom i otaliga debatter. I dessa debatter maler han på alltid om samma sak, SD, SD, SD SD SD och att inga ska samarbeta med dem. Enligt Göran är socialismen det folket behöver, inte mer ondsint konservativ högerextremism. Han är inte bara tröttsamt, utan det är väldigt pinsamt, att han inte är medveten om, att media använder honom som en nyttig idiot. Han är den papegojliknade motpolen mot allt som inte andas socialism. Han har verkligen fastnat i nån Lenin – fascism period, och kommunismen känns oerhört närvarande när han öppnar munnen. Det jag vill förmedla är att han är obehaglig och pinsam. Obehaglig på så sätt att han aldrig utvecklas eller ändrar sig, utan säger samma sak om och om igen, utan en gnutta av att visa på att han gjort nån självrannsakan. Men sossar kan inte rannsaka sig själva, det ligger inte i den grandiosa narcissistiska personligheten.

Vad det gäller David och Denise som får rapportera från “vattenhålet” på bokmässan, så spårar hon ur helt, när David modigt berättar om sin upplevelser av hur kvinnor kan vara sexuellt mot män. Det är så fascinerande hur kvinnor alltid ska framställas som offer, oskyldiga varelse som inte bär på nån form av ondska. Det är förvisso sant att kvinnor inte våldtar eller mördar i lika hög utsträckning som män, men att använda sin sexualitet för att få som de vill, är det många kvinnor som inte är främmande för. Tänker inte gå in i hur kvinnor eller män är, men vi är biologiskt olika. Ibland skulle jag vilja att kvinnor lämnade sitt känslomässiga stadie, och var lite mer kalla och pragmatiska, och ibland skulle jag vilja att män var lite mer känslomässigt baserade när man pratar med dem. Men kanske är det just det som är utmaningen att vi ska lära av varandra.

Jag har en inställning att jag genom livet ska tillåta mig växa och mogna, och det betyder att jag kommer förändras. Det betyder även att jag har ett öppet sinne, och är nyfiken på hur andra resonerar. Jag är medveten om att jag kan ha fel, och genom dialog och i mötet kan jag/du få en annan syn på oss själva. Men om vi låser in oss i ett grandios narssistiskt beteende, då når vi aldrig den goda dialogen som vårt demokratiska samhälle bygger på för att minska splittring och polarisering.

Opinion Live avsnittet var ett av det bättre, där Lotta Gröning, journalist och debattör symboliserar det som jag försöker förmedla med denna text, när hon förutom lyssnar på Greider, värna om den goda dialogen och samarbete som en väg till ett hållbart samhälle.

Lyssna inte bara på vad som sägs, utan hur det sägs, och hur personen lyssnar på sin politiska motståndare, då kan man göra spännande analyser. Jag själv kommer alltid till samma punkt i min analys gällande politiker, att de är grandiosa narcissister som vi alltid måste granska och synliggöra.

Titta på debatten lite djupare och se hur de kommunicerar, eller icke kommunicerar i Opinion Live.

Ha en fin söndag

Nina

 

 

Jag som skriver arbetar som socialsekreterare, där jag handlägger ansökningar om försörjningsstöd. Jag skriver på min fritid som medborgarjournalist om Sverige ur olika perspektiv. Vill du bli intervjuad, tipsa om något, eller dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig – lifeisperfect@outlook.com

Vill du stötta mig, den fria debatten och medborgarjournalistiken, se nedan information.

Swish: 0735-519470

Handelsbanken: 6657-755267362

Sista helgen i september alternativ bokmässa i Göteborg

 

Paviljong på Heden i Göteborg

2018-09-21

ALTERNATIVA BOKMÄSSAN

Pressmeddelande

Alternativ bokmässa på Heden i Göteborg

Den 29 september kl. 10.00 slår vi upp portarna till en paviljong på Heden på gångavstånd från Svenska Mässan i Göteborg. Under mottot ”Vi gillar olika” presenteras talare som Katerina Janouch, Lars Vilks, Kent Ekeroth, Chang Frick, Vavra Suk, Roger ”Salle” Sahlström, Stefan Torssell och den internationellt kände författaren Bruce Bawer med flera,

Mässan pågår lördag kl 10-18 och söndag kl 10-16.

Alternativ bokmässa på Heden i Göteborg

På mässan kommer man också att kunna köpa böcker från en rad olika förlag från många olika länder.

Mässan är planerad sedan lång tid tillbaka, men i sista stund har vi avbokats från Park Aveny Hotel eftersom de inte bedömer att de klarar av säkerheten. En lång rad försök att ordna ersättningslokaler har gjorts, men när det har stått klart att Lars Vilks och andra oliktänkande skall medverka har vi avbokats, eller inte erbjudits kontrakt. Därför håller vi till i en paviljong på Heden. Mässan är också en manifestation för den grundlagsskyddade mötes- och yttrandefriheten som nu hotas av antidemokratiska krafter.

Mässan arrangeras av privatpersoner med Jan Sjunnesson, Nina Drakfors och Per Björklund i spetsen och sponsras av Middle Eastern Forum, Nya Tider och privatpersoner.

Kontakt:
Jan Sjunnesson tel: 076-9000 900
info@sverigebilden.net.

För program, se www.sverigebilden.net eller www.altbok.nu

Läs mer i nedan artiklar:

Alternativ bokmässa i startgroparna – ”Högt i tak och tankefrihet”

Nya Tider går in som huvudsponsor för Alternativ Bokmässa

DN rasiststämplar: relationscoachen från TV4

DN med sitt bottenskrap av journalistik

Invandringsdebatten borde vara saklig och hänsynsfull. Den är en av Sveriges viktigaste politiska frågor just nu, om inte den i särklass viktigaste. Debatten borde därför vara baserad på fakta och statistik, inte på känsloladdade åsikter och vinklad/tillrättalagd statistik.

Journalistik, i likhet med politik, handlar om prioriteringar och vi kan lätt skåda journalisters prioriteringar när vi läser deras artiklar, till exempel denna med relationscoachen i TV4. Nu har DN, äntligen, lyckats hitta en kändis som de kan applicera främlingsfientliga begrepp på. De vill få oss att tro att denna man, Lennart Matikainen, är en rasist som kränker invandrare. Nu tror sig DN gjort ett riktigt scoop. Jag vill kalla det för bottenskrapet av journalistik med ett invandringspositivt agendasättande. Jag är för övrigt med i den Facebookgrupp Lennart har “Människan i focus”, som jag kontinuerligt läser, för att förkovra mig. Lennart har skrivit en kommentar om DN:s storytelling om hans så kallade kränkningar av invandrare. Läs mer om hur DN kränker Lennart via Tobbes blogg.

11150665_10153363684529063_1887271948926924460_n

Ring till DN:s kundtjänst 08-7382600 och journalisten Sverker Lenas  och säg vad ni tycker om sådana här agendasättande reportage. Det är dags att vi höjer våra röster och står bakom människor som vågar se konsekvenserna av en ansvarslös invandringspolitik. Det är dags att vi av media, som är den tredje statsmakten, kräver fakta, saklighet och hänsynsfullhet. Inte, likt kommunistfasoner,  en förföljelse av människor för att de vågar säga obekväma sanningar. Media ska granska makten och inte folket men numera granskar media folket åt makten. Läs mer om denna agendasättande journalistik som DN:s ansvarige uppger att tidningen ska ägna sig åt, via Roger Sahlströms artikel via Avpixlat.

Jag vill ha äkta och sann journalistik och inte politisk förföljelse av människor. Via Fnurra kan du läsa om åsiktsregistrering och tredje maktens granskning av vanligt hederligt folk.

Självklart ska man synliggöra människor som har en vidrig och farlig inställning till våra demokratiska rättigheter. De som är våldsbejakande extremister hör inte till ett fredligt demokratiskt samhälle. Det som DN med flera håller på med är något helt annat, de ger sig på vanliga hederliga människor i sitt egna agendasättande syfte.

“Inte oväntat så kör DN på och kallar det att jag kränker på Facebook – jag kan bara skratta utmana yttrandefrihet i svåra frågor är en tuff gren i Sverige. Som jag alltid försöker nå fram med, ska kritik mot dåliga beteenden oavsett avsändare kunna kritiseras. Men DN står ju för de som lagt på locket som i sin tur lett fram till det läge vi har idag att lösa.” Lennart Matikainen

Etablissemanget har en hel del att förklara

Insikten har slagit mig på bröstet som en hård knytnäve. De senaste veckorna har en ilska vuxit fram inom mig. Jag har brutalt fått erfara hur media är i sitt förfarande med sanningen och verkligenheten. Jag har fått lära mig att agendasättande journalistik är stor i svensk etablerad media. Min erfarenhet har infunnit sig sedan jag började ringa samtal till etablissemanget för att ställa obekväma frågor i syfte att synliggöra dem. Läs mer om det medborgarinitiativet och folkrörelsen Granskning Sverige.

Jag ringer gärna till journalister och samtalar om deras journalistik och vilken metod de använder sig av. Vill gärna inför dem själva samt till svenska folket synliggöra vilket klent underlag aktuella journalister har för att skriva det som deras artikel påstår. Jag arbetar själv med utredning i mitt yrke som socialsekreterare och många gånger när jag läser medias så kallade granskningar, så tänker jag i mitt stilla sinne, vart är underlaget för bedömningen? Om jag hade haft lika klent underlag i mina bedömningar vid utredning så tror jag ingen hade velat anställa mig. Förutom då om det inte finns en anledning att styra mig och få mig fatta beslut som har en agenda.

76% av de anställda vid public service (som opartiskt ska  skildra sanningen) tycker att fri invandring är positivt.

Så är det med etablerad media, de har en agenda där invandringens konsekvenser inte ska komma upp till ytan, för alla ska vara glad och lyckliga i Sverige och likt en diktatur ska alla utgår från värdegrunden “Allas lika värde”. Om etablissemanget inte tror att du följer värdegrunden så ska du uteslutas och helst inte få ha ett arbete i Sverige 2016. Etablissemanget vurmar för demokrati säger de men vill inte ha fri yttrande- och åsiktsbildning, utan bara de korrekta åsikterna ska inrymmas i samhället. Så här går det när media, den tredje statsmakten, består av människor som sympatiserar med MP +V är hela 70%, dvs 70% av de anställda är extremt vänsterideologiska.

12512027_10153343882173907_767017811_n

Om vi till det lägger C, som har en lika extrem invandringspositiv åsikt. 70% +6%, så är det inte så konstigt att det ser ut så här och att det är ett demokratiskt problem. 76% av de anställda vid public service (som ska opartiskt skildra sanningen) tycker att fri invandring, utan några som helst gränser, är positivt. Detta är katastrof (lägg till +13%, S, som var positiva fram tills systemet inte höll längre), 89% var positiva till obegränsad fri invandring fram tills sammanbrottet. Det är katastrof för journalistiken/opartiskheten att 89% av de anställda inom publicservice är extrema i sin invandringsiver, inte konstigt alls att de driver sin agenda. Jag tror inte att media lyckas förhålla sig objektiva eller sakliga. Media bör därför granskas om och om igen.

 

Granskning Sverige synliggöra etablissemanget

Jag är på min fritid verksam via Granskning Sverige som ringer upp etablissemanget för att få dem att svara på obekväma frågor. Mitt syfte med att jag ringer är inte att förvanska eller förvrida någonting, mitt syfte är att synliggöra dem som har makten och hur de missbrukar den i eget syfte. Sen får den som lyssnar göra sin egen bedömning av det som framkommer i mina samtal. Dock har jag ett syfte att synliggöra det som inte är bra för oss i Sverige. Därav för jag en opinion mot den ansvarslösa invandringspolitiken som jag tycker är ett hot mot den svenska välfärden och vår demokrati. Jag har aldrig likt media hemlighållit mitt opinionsarbete.

Har media den tredje statsmakten en hemlig agenda?

Det står för mig klart att etablissemanget gör allt för att mörklägga sanningar om invandringen och hur den har påverkat Sverige till det negativa, det är inget media vill verka för att det ska synliggöras. Sanningen är inte etablissemangets bästa vän. Men jag tror verkligen på att sanningen ska göra oss fria.

Media publicerar kontinuerligt artiklar som påstår att Sverige tjänar, ibland så mkt som 900 miljarder, på invandringen och att dödligt våld minskar. Utifrån att det inte finns något som talar för att deras artiklar speglar sanningen, varken våldsbrott eller mord har under 2015 minskat. Invandrare har inte sen 80-talet förvärvsarbetat i tillräckligt stor utsträckning för att täcka gruppens egna kostnader i samhället. Landet sverige betalar gemensamt underskottet, det enda ekonomiskt positiva med invandringen är att vi blir fler, det innebär att BNP/tillväxten ökar. Tyvärr sker det i samspel med en ökad statlig skuldsättning, räknat i rena kronor. Vissa journalister drar dock nytta av att BNP ökar, då kan de sätta statskulden i relation till den ökningen och på så sätt felaktigt påstå att statskulden inte alls ökar, ifall vi jämför den med BNP. Detta är bedräglig journalistik, det har inget med sanning och fakta att göra. DN är även de med på spåret att mörklägga obekväma sanningar och vill gärna få oss tro, att det dödliga våldet minskar, se artikel från augusti 2015 här. Någon borde ringa aktuell agendasättande journalist, Stefan Lisinski och fråga vad han anser idag mars 2016, efter polisens rapportering om att det dödliga våldet ökat med 26 procent i Sverige.

Alternativmedia har under långt tid rapporterat om ökat våld, hot, mord, dråp, våldtäkter och gruppvåldtäkter men traditionell media väljer att publicera att våldsbrott minskar, de är inte verklighetsförankrade. Enligt mig har media en agenda och den agendan är att vara invandringspositiv, inget fel i det. Dock publicerar traditionell media uppenbara lögner och så fort de lögnerna ifrågasätts, så ger sig de traditionella medierna på åsiktsmotståndaren och påstår att de skulle vara rasister/främlingsfientliga. Däri ligger dubbelmoralen, var gärna invandringspositiva men var det sakligt och sluta “smutskasta och demonisera” med rasist/fascist och nazistkortet så fort någon påtalar att det pågår en ansvarslös invandringspolitik. Nu vet vi att det dödliga våldet ökar i Sverige och att alternativ media gjort sitt arbete korrekt, genom att skildra verkligheten utan att ta hänsyn till vart man kommer ifrån. Läs mer om den rapporteringen här.

Media med sin agendasättande journalistik är i full aktion med att göra Sverige mindre främlingsfientlig (de har en vanföreställning att i Sverige ökar rasismen och främlingsfientligheten) genom att skriva en artikel om hur det dödliga våldet minskar men alternativ media har under lång tid rapporterat om hur våldet på olika sätt ökar. Då det ökade våldet har ställts i relation till invandringen så har alternativ media utav etablissemanget utpekats som hatsajter som inte följer värdegrunden “Allas lika värde”. Det anses inte vara rumsrent att man läser och kommenterar på till exempel Avpixlat, då kan man riskera att få sparken från sitt arbete, eftersom man inte följer den så kallade värdegrunden. Lyssna på samtalet nedan som jag hade med ett bussföretag där en person riskerade bli sparkad för att ha kommenterat på Avpixlat:

 

 

Granskning Sverige står upp för det svenska folket

Det glädjer mig oerhört varje dag att Johan startade Granskning Sverige (GS). Han är sannerligen en av Sveriges hjältar.

Johan har gjort ett enormt arbete med GS och likaså Erik. Dessa underbara män som står upp för demokrati och synliggörande av sanningen. De står upp för att kvinnor och barn ska vara säkra i sitt land.

Jag känner en enorm tacksamhet och det glädjer mig att så många män visat samma karaktär som dem. Vi behöver männens mod, att säga ifrån till den ansvarslösa invandringspolitiken och skydda oss kvinnor och barn. Vi behöver kvinnorna som högt skriker till våra politiker, att ni har inte rätten att utsätta våra barns liv och framtid för en sämre välfärd eller större otrygghet.

Granskning Sverige  är ett medborgarjournalistiskt folkrörelseinitiativ. Idén är att inspirera vanligt folk att ställa frågor till makthavare. Därmed kan vi bevaka och se till att vår demokrati fungera även till kommande generationer.

Vi ringer till etablissemangets företrädare och ställer viktiga frågor. Vårt syfte är att belysa och synliggöra mörklagda sanningar.

Vi får ibland kritik för vår metodik där vissa anser att vi vill klämma åt den vi intervjuar.  Dock anser jag att den som får ett samtal från oss, på sätt och vis sätter åt sig själv genom hur denne svarar och bemöter oss. Mitt motto när jag ringer är att vara saklig, nyfiken och med ett leende på mina läppar. Ingen tjänar på att vara otrevlig, oavsett vem det är som man ställer frågor till. Det innebär inte att man inte ställer obekväma frågor eller inte är skarp.

Jag vill synliggöra och verka för befriandet av sanningen då jag tror på att sanningen gör oss fria.

Jag vill vara tydlig med att jag även verkar som opinionsbildande mot den ansvarslös invandring. Jag avskyr även förtryck av alla de slag. Därmed ringer jag gärna upp media för att synliggöra hur de förtrycker det svenska folket. Se sådana samtal nedan.

Inom Granskning Sverige (GS) hänger vi oss till nått som kallas för medborgarjournalistik. Vi är inte på nått sätt avlönade utan gör detta på vår fritid gratis. Via denna blogg kan du läsa mer om medborgarjournalistik samt nedan omdöme om min insats via GS. Vilket väl påvisar just min attityd när jag ringer makthavare.

“Min favorit bland medborgarjournalisterna på Granskning Sverige är ändå nytillskottet Nina Drakfors.
Hon har den perfekta avvägningen mellan att å ena sidan vara lugn, saklig och tydlig, å andra sidan envis, målinriktad och återhållet aggressiv.”

Jag jobbar även med myndighetsutövning. Det innebär att jag har förhållningsregler att anpassa mig till. Nu tycker inte jag att dessa förhållningsregler är svåra att ta till sig men visst har man dåliga dagar. Det gäller då att vara medveten om sina otrevliga dagar så inte det går ut över den som ringer. När jag ringer som en medborgarjournalist till någon makthavare så tänker jag ofta, att om jag skulle ha det beteende personen hade så skulle jag med största sannolikhet inte fått jobba kvar.

Men det finns verkligen företrädare inom maktpositioner som gör väldigt gott professionellt intryck samt har ett värdigt bemötande. Ett exempel på det är Stockholms kommuns ansvarige för festivalen We are sthlm. Han var otroligt trevlig att prata med och hade mycket av det förslagen till bemötande som jag beskriver nedan. Sådana samtal blir jag glad över.

Som svar på den kritik vi på Granskning Sverige ytterst sällan får men det händer, att nån tycker vi är ohederliga i vår retorik, där kritikern anser att vi vill att den som intervjuas ska hamna i vår fälla. Så är mitt svar så här: personen som vi ringer är oftast en makthavare inom etablissemanget och bör kunna svara på frågor som vi medborgare har. Jag har även några tips till dem inom etablissemanget som blir uppringd i form av:

* säg aldrig något du inte står för
* säg inget som inte tål dagens ljus
* ljug inte

* hitta inte på ett svar som du inte tror på
* om du gjort nått felaktigt erkänn istället

* om du inte kan svara säg att du måste få fundera på frågan

* försök inte komma undan genom att säga att du ska på möte

* om du inte har tid att ta ett samtal svara inte när någon ringer

* släng inte på luren
* stå för din agenda
* var inte överlägsen

* om du inte förstår frågan be om förtydligande

* om du inte har tid att svara erbjud ny tid som du håller

* känner du dig osäker be om frågorna innan så du har tid att tänka

* var trevlig
* för den tuffe om du har gjort fel eller ljugit och vi på GS kommit på dig, stå för det då

* likväl som man tar avstånd från nazism så bör man ta avstånd från kommunismen. Det är inte svårt att säga, ja jag tar avstånd från kommunism som sägs ha mördat 80 miljoner människor

* tänk på tonläget i din röst, förakt går inte att dölja

* har du en dålig dag så var medveten om det och ta samtalet en annan dag. Du kan även ha ett professionellt bemötandet så att din dåliga dag inte går ut över den som ringer. Är din dag riktigt dålig så svara inte i telefonen om du inte klarar av att upprätthålla ett professionellt bemötande.

* det finns tillfälle när du ska och bör lägga på luren och det är om personen börjar kalla dig för kränkande epitet eller börjar hota dig.

* att aldrig som riksdagsledamot vara anträffbar på telefon så medborgare kan ställa frågor, inger inget bra förtroende och bör med det tydligaste undvikas ha som beteende. Du är ändock tillsatt av folket.

Nedan lite samtal jag gjort för att synliggöra medias agendasättande journalistik mot det svenska folket för att tysta samt smutskasta deras röster och engagemang.

Agendasättande journalistik

Folkrörelsen Granskning Sverige synliggör media och politiker.

Vi har makt att förändra. Vi har makt att synliggöra den agendasättande journalistiken. Det är viktigt att veta hur media bedriver sin politiska förföljelse mot SD- aktiva samt dess sympatisörer. Nedan berättar jag om den strategi jag funnit att media använder sig av i sin så kallade journalistik. Vill du veta mer om Granskning Sverige och hur vi bedriver medborgarjournalistik så besök gärna vår hemsida.

Likt Socialdemokraterna som har en strategi att bemöta SD i en debatt, så har jag upptäckt, att även tidningarna har en strategi till hur de försöker få SD aktiva till att smutskastas. Min bedömning är att detta måste de ha lärt sig från Expo som även de har ett mål att politiskt förfölja SD. Denna strategi härjar även från alla som inte accepterar att SD är ett demokratiskt valt parti:

Hur är då denna strategi de har. Detta är vad jag har kunnat skåda:

* tidningen får med största sannolikhet in ett tips från en antidemokratisk rörelse på FB som har till syfte att samla skärmdumpar från SD sympatisörer och aktiva. Sen använder de dessa skärmdumpar i en kommunistisk anda och kontaktar lokal media samt arbetsgivare i syftet att peka ut att personen är en ondskefull rasist som måste antingen sluta sitt jobb eller hängas ut via media.

* hur gör tidningen då med den information som inkommer från dessa antidemokratiska rörelser. Här kan man se ett mönster i form av att tidningen använder sig av skärmdumparna vid de tillfällen de kan och förvränger citatet. Till exempel om någon skriver, att ensamkommande asylsökande som gruppvåldtar är svin då förvränger tidningen citatet och skriver att SD- politiker tycker alla asylsökanden är svin. Det är ytterst en väldigt ohederlig journalistik med ett syfte och mål som är att politiskt förfölja SD som de hatar.

* vad gör tidningen efter sin artikel. Då låtsas de göra uppföljningar där man kontaktar ansvariga för SD och ber om ett uttalande och ett fördömande. Aktuell journalist ställer även frågan om vederbörande tar avstånd från det uttalande den uthängd personen sagt. De visar givet inte det äkta citatet utan uppger det citat som de förvrängt i tidningen. Sen om de kan så kontaktar media även berörda chefer för att projicera ut sitt budskap vidare om vilken ondskefull rasist som jobbar på aktuell arbetsplats.

Här kan vi syna media och begära att få ut aktuell skärmdump innan man säger att man tar avstånd. Det viktigaste av allt är, att när man vet det korrekta citatet och inser att journalisten förvrängt det korrekta citatet, påpeka detta och stöd den som blir uthängd i media. Påpeka för journalisten att denne utför en ohederlig journalistik. Plocka ner journalisten på jorden och säg att du kommer göra allt för att synliggöra dennes agendasättande journalistik och vara en röst för sanningen.

© 2019 NinaDrakfors

Tema av Anders NorenUpp ↑