NinaDrakfors

Politik

Kategori: Välfärd

Mod ger frihet

13087179_10153540062173309_79356376932376228_o

 

Mitt tal i Stockholm idag 1 maj 2016. Lyssna på samtliga talare Här.

Tillsammans är vi starka

Vi måste förändra inifrån och ut. Folket förändrar samhället. Jag är så tacksam att ni inte har gett upp inom alternativ media, och att ni människor som vaknat gått före oss och kämpat för vår yttrandefrihet. Jag ser hur ni har kämpat och fått utstå så himla mycket.

Jag ser nu klart och tydligt men jag var en gång tiden en av dem som trodde, att vissa människor var en samling ondskefulla rasister. Jag trodde på media och jag trodde på Expo. Det är helt otroligt, jag trodde på Expo.

I dag har mitt medvetande ökat och jag ser ett helt annat Sverige och det gör mig ledsen. Jag ser splittring och polarisering. Jag ser maktövergrepp. Jag ser hur media använder sin makt för att förtrycka folket. Jag ser de här artiklarna som stigmatiserar vanliga hederliga människor som ondskefulla rasistiska antidemokrater.

Jag ser vinklingarna i artiklarna där jag vet att de uteslutit många andra perspektiv, allt för att det ska passa deras agendasättande journalistik. Jag ser allt det här och det gör mig ännu mer bestämd, jag viker mig aldrig. Jag viker mig aldrig för mobbare eller förtryckare. Jag avskyr förtryck i vilken form den än kommer, och jag avskyr förtryckare.

Så länge jag andas kommer jag stå på mina ben och synliggöra det här via Granskning Sverige.

Idag är det 1 maj, så kallat sossarnas dag där de ska protestera mot orättvisor och visa solidaritet med folket. 1 maj för sossarna är inget annat än att likt ett tvång använda folket och manifestera makt. Det är ett försök att uppvisa hur starka och många de är men de är inte starka. S är svaga och ohederliga, och till viss del antidemokrater.

Jag kommer ihåg när jag gick i första maj tågen när jag var aktiv sosse. Det var inte många för jag hittade alltid på ursäkter till att inte gå. För mig är politik 365 dagar om året och inte att protestera en dag om året. Är det inte märkligt hur S idag 1 maj protesterar mot sin egen politik?

Tvärtom mot sossarna som använder en dag om året att protestera mot sin egen politik, så vill jag lyfta fram förändrings kraften som finns inom alternativ media i form av Granskning Sverige.

Jag vill inspirerara er till att verka i Granskning Sverige andan som jag kallar den eller GS kraften. Varför vill jag det? Jo, jag tror på att det är den förändrings kraft vi behöver, en kraft som kommer underifrån och som har makt att förändra.

Länge nog har vi trott att det inte finns något vi kan göra åt galenskaperna i samhället. En stor frustration och hopplöshet har jag kunnat skåda. Men att ställa frågor och synliggöra makten har en kraft att förändra. Det ger oss även möjlighet att bli engagerade på ett enkelt sätt. Alla behöver inte likt GS andan spela in alla samtal och lägga ut officiellt. Men det handlar om att vi ger oss in i matchen och visar makthavarna, att det räcker nu med vanstyre. Detta ger oss makt att skapa förändring. Underskatta inte kraften i att ställa en enkel fråga.

Är det okej att en person får 180 timmars samhällstjänst för en grov våldtäkt på en 12 årig flicka? Såklart inte! Låt oss då se till att makthavarna får reda på vad vi tycker och börja ringa dem. Låt inte makthavarna komma undan våra åsikter och tankar kring det som pågår i samhället.

Mod ger frihet och tar oss ur rädslan som håller oss fångna. Där vi är rädda för att utsättas för socialt stigma och smutskastade epitet. Jag har bara en sak att säga folk som försöker klistra rasistepitetet på mig och mina vänner, -ni är inget annat än faktaresistenta förtryckare och jag ser ert beteende som antidemokratiskt och patetiskt bedrägerligt.

Så plocka upp era telefon och var den förändrings kraften ni vill se i Sverige. Det är sannerligen upp till oss. Ingen annan kommer göra jobbet åt oss. Det är vår plikt att förändra Sverige och dess politiska kurs. Det är maktens plikt att lyssna och verka för Sveriges medborgares bästa.

Låt oss vara goda demokrater som verkar i dialog. Låt oss synliggöra makten så de inte kommer undan med sitt antidemokratiska beteende. Låt oss tillsammans avslöja de faktaresistentas lögner. Låt oss påminna etablissemanget att vi viker oss aldrig för mobbare eller förtryckare.

Godhet mätes i skattepengar

10686805_929920407054051_1810677932490494603_n

Sverige har nu för första gången sedan 1749 en större andel män än kvinnor i befolkningen. Enligt officiell förklaring så föds det fler män än kvinnor, enligt SCB.

Vi vet att den större andelen som invandrar till Sverige är män och inte kvinnor initialt. Vi vet även att den största andelen som invandrar just nu inte kan styrka sin identitet. Thoralf bloggar om detta med att män nu flyr till Europa med tvivelaktiga motiv. Vi vet inte hur många av de som nu finns här samt förväntas komma som är terrorister med ett deltagande i bestialiskt mördande. Det vi med största sannolikhet kan säga är att människor med terroristanknytning har tagit sig till Sverige.

11948141_10153197012278247_588856929_n

Det slår även rekord i ankommande av invandrare augusti 2015. Thoralf beskriver att den största andelen som kommer till Sverige är män. Det lär inte minska med hur många invandrare som får komma till Sverige,  då det inte verkar finnas några politiska bromsar.

Annie Lööfs vision i youtubeklippet ovan handlar om  att Sverige mycket väl kan bebos av 30 miljoner fler människor.  Annie Lööfs önskan får vi väl i nuläget anses vara en sann dystopi för Sverige. Det verkar som att Sveriges politiker och stor del av svenska folket tror att den högsta formen av godhet är att urholka statskassan på människor som inte har tillgång till Sveriges välfärd. Mer sansat och rimligt borde givet vara att dessa människor bygger upp sina egna länder, så som Sverige gjort och att vi bistår med att utradera terroristerna som är problemet. Lösningen kan inte vara att tillåta terroristerna fortsätta och att folket därav får fly.

Det kan inte vara högsta formen av godhet mot det svenska folkets skattemedel, att nyttja dem på en del av jordens befolkning som inte är svenskar och inte heller har betalat skatt här. Alla partierna förutom SD tar för givet att de har folket med sig gällande detta slöseri av skattemedel. Skulle vi ha en omröstning i invandringspolitiken, så skulle svenska folket omgående säga att det räcker nu, är min övertygelse.

Låt oss komma ur den känslomässiga härjningen med missbruket där politikerna slösar skattemedel utan stöd från svenska folket. Istället ska v i förnuftigt och realistiskt inse vad som är det bästa och godaste för oss alla. Utifrån två perspektiv så önskar jag att vi omgående blir goda mot oss själva. Det första är ekonomiska perspektivet samt det andra utifrån ett trygghetsperspektiv. När vi inte kan styrka identiteten på dem som kommer hit så blir samhället mer otryggt.

Vi vet att Säpo har varnat för att de inte har någon kontroll på vilka samt hur många som sympatiserar med terroristorganisationen IS. Det blir ett mer otryggt samhälle när man inte har kontroll och det tillåts att eskalerar. En tankeväckande idé som jag läste var,  att det krävs ID-handling för att hämta ut ett paket på posten men komma in i Sverige kan du göra utan någon ID-handling alls.

Detta leder tankarna till att vi skapar just nu ett otryggare samhälle för alla oss som bor här och i min värld ska förtroendevalda politiker ha ditt och mitt bästa i fokus alltid, utan avgränsningar eller brist på solidaritet mot den svenska befolkningen.

Självklart kan vi stötta och hjälpa människor i världen bort mot fattigdom. Så som vi en gång kämpade med att ta Sverige mot vår välfärd. Dock ska vi inte göra det på bekostnad av att vår välfärd sjunker eller ödeläggs. Det är inte rättvist mot oss som bor, och verkar i Sverige samt betalar hög skatt för att vara solidariska med varandra.

Politikerna måste sluta missbruka det förtroende de fått samt ta maktens möjligheter på allvar. Nuvarande politiker förutom SD, måste besinna sig bort mot att vara internationella godhetsapostlarna.

Sveriges vision om att vara en humanitär stormakt med skattebetalarnas pengar är bortom allt förstånd.

11942107_929558063756952_528008431153330275_o

 

Bilderna som används i många av mina blogginlägg, är satirbilder som jag använder för att med knivskarp humor och satir få tanken att slipas. Flera bilder finns på Koling.nu. Det finns människor som läser min blogg vars syfte är att utmåla mig som en psykopat, rasist, nazist samt oandlig. Jag vet att Kolingbilderna kan vara svårt för vissa människor att hantera och det finns dem som vill göra antagandet, att bara för att man använder sig av dessa bilder så är man värsta rasisten med mera. Jag undanbeder mig sådan hysteri och ber dig slappna av lite och reflektera om det finns en sanning i bilderna och hur den sanningen manifesterar sig i den fysiska verkligheten idag. Om inte så gå bara vidare.

Nu handlar det om att inte bli som dom, utan att vara den folkrörelse som vi startat

11924547_920134781365947_191529436675152025_n

Nedan presenterar jag citat från min bekantskapskrets. Skulle kunna presentera så många röster och citat från alla dessa personliga meddelanden (PM) jag fått via Facebook. Dessa PM är från människor som tagit steget att rösta på SD. Alla dessa röster är så betydelsefulla för mig. Dessa människor ger mig hopp och kraft att fortsätta vara en kraft för Sveriges välgång. Tillsammans förändrar vi Sverige så våra barn i framtiden kommer ha ett Sverige som är stabilt och tryggt till den högsta grad vi kan åstadkomma.

Det är antidemokratisk att uppmana till hets mot SD och dess politiska röster då det skapar en rädsla att stå för sin yttrande-samt åsiktsfrihet. Så många har tystnat på grund av denna politiska förföljelse där det yttersta stigmatiseringen i samhället verkar vara att kalla någon för rasist, nazist och fascist.

Vi måste våga visa att vi röstar på SD och att vi är medlemmar. Vi måste sluta gömma oss bara för att vi är rädda för konsekvenserna i form av social uteslutning samt den politiska förföljelsen.  Om vi ska få slut på den politiska förföljelse från de sju övriga politikerna med Socialdemokraterna i täten, så måste vi bestämt hävda våra demokratiska rättigheter, att få verka politiskt utan att behöva utsättas för politisk förföljelse genom att bli kallade för rasist, nazist samt fascist.

Det är antidemokratiskt att kalla SD och dess medlemmar för rasister, nazister och fascister. Man använder sig av denna antidemokratiska metod endast för att SD är en stark politisk motståndare och genom att använda begrepp som stigmatiserar motståndaren som den onde, så tror man sig kunna vinna politiskt företräde samt tysta motståndare att inte utöva sin demokratiska rätt. Ännu råder det faktiskt yttrande- samt åsiktsfrihet i Sverige så låt er inte skrämmas till tystnad.

Jag vill uppmana alla SD politiska företrädare från nedan till toppen att inte gnugga våra politiska framgångar i ansiktet på våra politiska motståndare. Vi ska inte vara som dem utan ha en mer ödmjuk inställning och välkomna alla nya medlemmar till SD.

Sedan en längre tid har det tydligt uppenbarat sig för mig hur illa ute Sverige är gällande vårt politiska styre. Det är inte lite saker som felas i politiken. Decemberöverenskommelsen (DÖ) där de sju politikerna visade sitt förakt för demokratin var ytterst en stort kraft till att människor inte kunde uthärda mer av politikernas politik eller förakt. Syftet med DÖ var att de sju partierna skulle fortsatt ha makten och utesluta SD från allt politiskt inflytande. Därav gick de samman och alliansen sade att de kommer stödja en Socialdemokratisk/Mp budget oavsett vad den innehåller.

Det står nu klart att SD är det största partiet och vad kommer de sju övriga partierna göra för att utesluta SD från politiken? Vi kan räkna med att de övriga partierna nu i desperation för sin överlevnad och löner kommer reagera på ett ytterst obetydligt sätt för Sverige men de kommer göra allt för att försöka få oss att tro att deras politik är av betydelse och ansvarsfull. Det gläder mig att fler och fler ser igenom de sju partiernas bedrägliga beteende.

Här är några av alla de röster jag tagit del av till varför de vänt bort från de övriga sju partiernas politik och företräde.

En mycket god vän till mig som är moderat sa så här om DÖ.

“En moderat röst, en liberal röst och en konservativ röst har nu blivit en socialistisk röst. Inte nog med det utan min röst som jag lade på moderaterna blev en röst på en Socialdemokratisk och miljöpolitik budget. Det var inte det jag röstade på. ” Denna man avskyr socialismen och vad den har gjort för åverkan på världens befolkning.

Varför tror ni denna man idag inser att SD är det enda valet? Han är en utmärkt medlemsvärvare med.

Det kom ett PM igår (150820) via Facebook.  Det fyllde mig med hopp att nu äntligen kan vi bli fler i detta politiska arbete där vi skapar en balanserad och ansvarsfull politik för Sverige. Detta PM berörde mig djupt för jag vet att denna kvinna är en tänkare av stora mått och gör inget förhastat i en känslomässig impulshandling. För denna kvinna handlar det om att vara ärlig och trogen sina värderingar. Tack för att du hade modet och hjärtat att ta steget till SD.

Jag är övertygad om att hon kommer vara en mycket bra verklighetsförankrad politiker för Sverige. Jag skulle rösta på henne utan tvekan till vilken politiks post som helst då jag vet att hon skulle gjort ett utmärkt arbete. Nu behöver vi fler i hennes kaliber som stiger fram och tänker på Sverige och dess medborgares bästa.

I dag tog jag steget och sökte medlemskap i sd jag håller inte med om allt i deras program men det mesta och går de fram så här mycket måste det finnas kloka människor i partiet och nominera till olika poster i nästa val.”

Ytterligare ett PM från en mycket god vän som jag vet aldrig skulle vilja skada någon människa i hela världen. Hennes hjärta svämmar över av ömhet och kärlek. Så här upplever hon verklighetens Sverige. Jag låter hennes citat avsluta detta blogginlägg.

“Ska vi rädda alla i hela världen till Sverige? Lägg resurser på rätt saker känner jag. Vi kommer aldrig kunna hjälpa alla, och dessutom litar jag inte på dem. Tror visst det är organiserat till stor del och de som är riktig behövande kan ju inte ta sig hit.”
“Svar: Jo, vi ska rädda alla då politiker i Sverige har beslutat att vi är en humanitär stormakt. Så hosta upp dina skattepengar nu och klaga inte för då är du en rasist.”

En omöjlighet att ha en obegränsad invandring

11722054_901922246520534_5327146174950500823_o

Det är uppenbart att Svenska folket insett sambandet mellan obegränsad invandring samt minska välfärd.

Jimmie Åkesson är Sveriges landsfader och jag litar på honom och SD fullt ut. SD  kommer styra upp Sveriges invandringspolitik samt se till att vår välfärd bevaras. Politiker och medias ständiga förföljning av SD med osakliga argument är vedervärdigt.

Jag har själv erfarenhet från sossarna och deras indoktrinering i form av att osakligt och osmakligt belägga SD med olika rasistiska och fascistiska stämplar. Jag har tidigare varit aktiv inom S men har nu tagit klivet fullt ut och verkar inom SD då SD värnar om mig och våra barn på riktigt.

“Novus frågar “Tror du att Sverige har råd att erbjuda gratis välfärd (t.ex. skola och sjukvård) till alla som bor i Sverige om antalet flyktingar är på dagens nivå eller högre än idag utan en radikalt förändrad politik?”

Ja: 24 procent
Nej: 66 procent
Vet ej: 10 procent

Vi ser återigen att en silent majority av allmänheten är mer evidensdrivna än landets emotionella makthavare. Frågan borde specificerat hur många år det rör sig om. Sverige har fortfarande råd med den nuvarande flyktingpolitiken i ett antal år till utan systemhot mot generös välfärd.”

Här kan du läsa mer om invandringens effekt på Sveriges ekonomi, social sammanhållning med mera Tino.

(S) har förlorat sin verklighetsuppfattning

Socialdemokraterna arbetar mer för människorna i andra länder än i Sverige.
Det är konklusionen av en debattartikel skriven av Sverigedemokraten Nina Drakfors, verksam i Skaraborg.

Socialdemokraterna har förlorat sin verklighetsuppfattning, eller mer korrekt det var länge sedan de verkade för Sveriges medborgares bästa.

Vad har vi att förvänta oss av Socialdemokraterna mer än skattehöjningar, nya skatter, bostadsbrist, fortsatt havererad invandringspolitik, jobb som försvinner samt dålig ekonomi?

Var det detta folket röstade på; ett erkännande av Palestina, att ge bort 1,5 miljarder av våra skattepengar till Palestina och lånar cirka en miljard till Ukraina?

Vart finns satsningarna på det svenska folket och den problematik som finns i Sverige så som bostadsbrist, arbetslöshet, ökade fall av våldtäkter, ökad psykisk ohälsa, ofrivilligt deltidsarbete, underbemanning inom vården, en pension som inte går att leva på, var tredje person som får cancer med mera?

De som röstade in Socialdemokraterna hoppades kanske på satsningar inom välfärden, höjd a-kassa, höjd pension, färre karensdagar, krafttag inom arbetsmarknadsåtgärder så som fas 3-sysselsättningen, fler arbetstillfällen och förbättring för de utförsäkrade inom sjukförsäkringen.
Vart tog alla satsningar vägen?

Det verkar som om Socialdemokraterna istället väljer att satsa på den utländska delen av världens befolkning än sitt eget lands befolkning. Just nu bedriver Sverige och den Socialdemokratiska regeringen en oansvarig, okontrollerad och obegränsad invandringspolitik där man inte har någon som helst kontroll på de effekter som kommuner ställs inför.

Ytterst är det även en fråga om våra skattemedel och hur vi vill använda dessa.

Vi kan inte ha en obegränsad invandring där alla erbjuds permanent uppehållstillstånd i Sverige. Vi måste bli medvetna om hur en obegränsad invandring påverkar vårt välfärdssystem som vi byggt upp med olika trygghetsförsäkringar. Är inte det minsta kravet på nuvarande regering att den åtminstone inte havererar vår uppbyggda välfärd genom att erbjuda den till allt och alla.

Nina Drakfors, Sverigedemokrat

© 2019 NinaDrakfors

Tema av Anders NorenUpp ↑