NinaDrakfors

Politik

Kategori: Socialdemokraterna (sida 1 av 3)

De Pinsamma i Opinion Live

Opinion Live 180927 bjöd på stor underhållning, men även en eftersmak av att känna sig pinsam för och åt någon annan.  Mest pinsam kände jag mig för hur sossen Veronica Palm debatterade och försökte härska, genom att kasta rasideologiska begreppet på David Eberhard, psykiatriker som tydligt visade att vi gör olika val, utifrån att vi är olika (biologist) som leder till olika lön. Han lyfter intressant forskning som visar att när människan får välja arbete fritt, så hamnar vi i traditionella roller. Detta kunde naturligtvis Veronica inte underkasta sig, även om han utgår från vetenskap, hon är ju sossen som alltid har rätt. Sossar har genom årtionden visat samma grandiosa narcissistiska mönster, där de inte kan ha eller göra fel. Därav behöver de inte lyssna på vad någon annan har att säga.  Jag har tidigare beskrivit hur sossar är som grandiosa narcissister se här.

 

Man observerar tydligt att Vernoica Palm försöker argumentera utifrån känslor och David Eberhard utgår ifrån vetenskap. Dessa utgångspunkter krockar med varandra,  Veronica är högljudd, avbryter och lyssnar inte på vad David säger, hennes inställning är att hon alltid har rätt och alla andra fel. Hon har ett färdigt manus i sitt huvud som hon ska förmedla ut. I hennes värld behöver man inte lyssna på vad den andre säger, för ens egna manus/åsikter/tankar är ju frälsningen till världen som gör alla människor lyckliga, vilket är en riktigt grandios och narcissistisk inställning. Jag känner igen den alltför väl, då jag var sådan när jag var sosseindoktrinerad. Jag trodde att allt med sossarna var rätt/ sant och att de aldrig kunde ha fel.  Sen kom dagen då jag vaknade upp och blev mer pragmatisk och mogen som människa. Men vissa kommer aldrig ur stadiet att se sossar likt en snuttefilten/ pappan som ska ta hand om allt och alla på jorden. De ser människor som offer, istället för människor som besitter en inneboende kraft och som kan utvecklas. Alice Teodorescu utvecklar den tanken väl i sin senaste ledare på Göteborgsposten här.

Sen kommer vi till Göran Greider som alltid också ska ha rätt. Han har så rätt, att vi ser honom i otaliga debatter. I dessa debatter maler han på alltid om samma sak, SD, SD, SD SD SD och att inga ska samarbeta med dem. Enligt Göran är socialismen det folket behöver, inte mer ondsint konservativ högerextremism. Han är inte bara tröttsamt, utan det är väldigt pinsamt, att han inte är medveten om, att media använder honom som en nyttig idiot. Han är den papegojliknade motpolen mot allt som inte andas socialism. Han har verkligen fastnat i nån Lenin – fascism period, och kommunismen känns oerhört närvarande när han öppnar munnen. Det jag vill förmedla är att han är obehaglig och pinsam. Obehaglig på så sätt att han aldrig utvecklas eller ändrar sig, utan säger samma sak om och om igen, utan en gnutta av att visa på att han gjort nån självrannsakan. Men sossar kan inte rannsaka sig själva, det ligger inte i den grandiosa narcissistiska personligheten.

Vad det gäller David och Denise som får rapportera från “vattenhålet” på bokmässan, så spårar hon ur helt, när David modigt berättar om sin upplevelser av hur kvinnor kan vara sexuellt mot män. Det är så fascinerande hur kvinnor alltid ska framställas som offer, oskyldiga varelse som inte bär på nån form av ondska. Det är förvisso sant att kvinnor inte våldtar eller mördar i lika hög utsträckning som män, men att använda sin sexualitet för att få som de vill, är det många kvinnor som inte är främmande för. Tänker inte gå in i hur kvinnor eller män är, men vi är biologiskt olika. Ibland skulle jag vilja att kvinnor lämnade sitt känslomässiga stadie, och var lite mer kalla och pragmatiska, och ibland skulle jag vilja att män var lite mer känslomässigt baserade när man pratar med dem. Men kanske är det just det som är utmaningen att vi ska lära av varandra.

Jag har en inställning att jag genom livet ska tillåta mig växa och mogna, och det betyder att jag kommer förändras. Det betyder även att jag har ett öppet sinne, och är nyfiken på hur andra resonerar. Jag är medveten om att jag kan ha fel, och genom dialog och i mötet kan jag/du få en annan syn på oss själva. Men om vi låser in oss i ett grandios narssistiskt beteende, då når vi aldrig den goda dialogen som vårt demokratiska samhälle bygger på för att minska splittring och polarisering.

Opinion Live avsnittet var ett av det bättre, där Lotta Gröning, journalist och debattör symboliserar det som jag försöker förmedla med denna text, när hon förutom lyssnar på Greider, värna om den goda dialogen och samarbete som en väg till ett hållbart samhälle.

Lyssna inte bara på vad som sägs, utan hur det sägs, och hur personen lyssnar på sin politiska motståndare, då kan man göra spännande analyser. Jag själv kommer alltid till samma punkt i min analys gällande politiker, att de är grandiosa narcissister som vi alltid måste granska och synliggöra.

Titta på debatten lite djupare och se hur de kommunicerar, eller icke kommunicerar i Opinion Live.

Ha en fin söndag

Nina

 

 

Jag som skriver arbetar som socialsekreterare, där jag handlägger ansökningar om försörjningsstöd. Jag skriver på min fritid som medborgarjournalist om Sverige ur olika perspektiv. Vill du bli intervjuad, tipsa om något, eller dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig – lifeisperfect@outlook.com

Vill du stötta mig, den fria debatten och medborgarjournalistiken, se nedan information.

Swish: 0735-519470

Handelsbanken: 6657-755267362

Mod ger frihet

13087179_10153540062173309_79356376932376228_o

 

Mitt tal i Stockholm idag 1 maj 2016. Lyssna på samtliga talare Här.

Tillsammans är vi starka

Vi måste förändra inifrån och ut. Folket förändrar samhället. Jag är så tacksam att ni inte har gett upp inom alternativ media, och att ni människor som vaknat gått före oss och kämpat för vår yttrandefrihet. Jag ser hur ni har kämpat och fått utstå så himla mycket.

Jag ser nu klart och tydligt men jag var en gång tiden en av dem som trodde, att vissa människor var en samling ondskefulla rasister. Jag trodde på media och jag trodde på Expo. Det är helt otroligt, jag trodde på Expo.

I dag har mitt medvetande ökat och jag ser ett helt annat Sverige och det gör mig ledsen. Jag ser splittring och polarisering. Jag ser maktövergrepp. Jag ser hur media använder sin makt för att förtrycka folket. Jag ser de här artiklarna som stigmatiserar vanliga hederliga människor som ondskefulla rasistiska antidemokrater.

Jag ser vinklingarna i artiklarna där jag vet att de uteslutit många andra perspektiv, allt för att det ska passa deras agendasättande journalistik. Jag ser allt det här och det gör mig ännu mer bestämd, jag viker mig aldrig. Jag viker mig aldrig för mobbare eller förtryckare. Jag avskyr förtryck i vilken form den än kommer, och jag avskyr förtryckare.

Så länge jag andas kommer jag stå på mina ben och synliggöra det här via Granskning Sverige.

Idag är det 1 maj, så kallat sossarnas dag där de ska protestera mot orättvisor och visa solidaritet med folket. 1 maj för sossarna är inget annat än att likt ett tvång använda folket och manifestera makt. Det är ett försök att uppvisa hur starka och många de är men de är inte starka. S är svaga och ohederliga, och till viss del antidemokrater.

Jag kommer ihåg när jag gick i första maj tågen när jag var aktiv sosse. Det var inte många för jag hittade alltid på ursäkter till att inte gå. För mig är politik 365 dagar om året och inte att protestera en dag om året. Är det inte märkligt hur S idag 1 maj protesterar mot sin egen politik?

Tvärtom mot sossarna som använder en dag om året att protestera mot sin egen politik, så vill jag lyfta fram förändrings kraften som finns inom alternativ media i form av Granskning Sverige.

Jag vill inspirerara er till att verka i Granskning Sverige andan som jag kallar den eller GS kraften. Varför vill jag det? Jo, jag tror på att det är den förändrings kraft vi behöver, en kraft som kommer underifrån och som har makt att förändra.

Länge nog har vi trott att det inte finns något vi kan göra åt galenskaperna i samhället. En stor frustration och hopplöshet har jag kunnat skåda. Men att ställa frågor och synliggöra makten har en kraft att förändra. Det ger oss även möjlighet att bli engagerade på ett enkelt sätt. Alla behöver inte likt GS andan spela in alla samtal och lägga ut officiellt. Men det handlar om att vi ger oss in i matchen och visar makthavarna, att det räcker nu med vanstyre. Detta ger oss makt att skapa förändring. Underskatta inte kraften i att ställa en enkel fråga.

Är det okej att en person får 180 timmars samhällstjänst för en grov våldtäkt på en 12 årig flicka? Såklart inte! Låt oss då se till att makthavarna får reda på vad vi tycker och börja ringa dem. Låt inte makthavarna komma undan våra åsikter och tankar kring det som pågår i samhället.

Mod ger frihet och tar oss ur rädslan som håller oss fångna. Där vi är rädda för att utsättas för socialt stigma och smutskastade epitet. Jag har bara en sak att säga folk som försöker klistra rasistepitetet på mig och mina vänner, -ni är inget annat än faktaresistenta förtryckare och jag ser ert beteende som antidemokratiskt och patetiskt bedrägerligt.

Så plocka upp era telefon och var den förändrings kraften ni vill se i Sverige. Det är sannerligen upp till oss. Ingen annan kommer göra jobbet åt oss. Det är vår plikt att förändra Sverige och dess politiska kurs. Det är maktens plikt att lyssna och verka för Sveriges medborgares bästa.

Låt oss vara goda demokrater som verkar i dialog. Låt oss synliggöra makten så de inte kommer undan med sitt antidemokratiska beteende. Låt oss tillsammans avslöja de faktaresistentas lögner. Låt oss påminna etablissemanget att vi viker oss aldrig för mobbare eller förtryckare.

Vårt Sverige

Gästbloggare Cassandra Love sammanfattar väl dårskapen i Sverige.

Inga murar i mitt Europa sa Löfvén.
Grattis du har byggt den största muren någonsin mellan regeringen och folket.
Just nu sitter en handfull verklighetsfrånvända människor och styr landet mot kaos.

Detta som sker nu är en situation som kommer att ge ringar på vattnet i generationer framöver. Då är det läge att gå ut och ta reda på vad folket vill, folket, de som bor här alltså. Vi skattebetalare som betalar era löner som ni inte på minsta sätt gjort er förtjänta av.

Vet ni egentligen vad vi vill?
Ni är så avskärmade och trygga bakom muren ni byggt så att ni i själva verket inte har en aning om hur det bubblar av ilska överallt i Sverige. Med hjälp av pk media för ni en hel befolkning bakom ljuset med lögner.

När Somalier agerar bussvakter får de gratis lokal och kallas Somalier. När Somalier våldtar eller rånar kallas de helt plötsligt svenskar eller saknar identitet tills Avpixlat eller någon annan alternativ media avslöjar sanningen. När Svenskar agerar nattvandrare kallas det medborgargarde och de förföljs av Polisen.
När folket demonstrerar mot regeringen kallas dom högerextrema män som hatar kvinnor. Trots ett stort antal kvinnor i demonstrationen i pensionsålder.

Det har gjorts åtskilliga JO och JK anmälningar mot Mona Sahlin för detta och även polisanmälningar med hundratalet målsägare. Trots ett stort allmänintresse lägger åklagaren ner det. Alla har fått samma standardsvar av JO.
Muren till makten är stabil än så länge.

Våra pensionspengar används för att finansiera att en nazistisk dödssekt som kallas Islam får fäste i Sverige. Islamister kastar bögar från hustak. Kvinnor stenas. Djur plågas sakta till döds av islamister. Detta tar vi okontrollerat in i landet. Protesterar du är du rasist.
Jag trodde min pension var avsedd att trygga min ålderdom.

Vi betalar fantasisummor för att ta hand om flyktingbarn som inte ens får ifrågasättas om de är barn eller ej. Då kastas rasist kortet på dig innan du hunnit blinka. Det är murar, osynliga murar som gör att vi håller oss på mattan.

Att inte någon i regeringen reagerar på denna flod av män som väller in i landet. Funderar dom överhuvudtaget inte på var kvinnorna och de riktiga barnen är?

Fantasihistorier målas upp om fängelser i Grekland där flyktingar placeras. Nej de stoppas för att de inte är flyktingar längre utan för att de försöker ta sig vidare till våra pensionspengar. De är inte längre flyktingar. Men svensk media målar upp en skev bild.

I fantasiprognoser kan man läsa hur lönsam invandringen är, javisst så länge man laborerar med falska och vilseledande data. Allt för att övertyga naiva korkade svenskar om fördelarna med det. Allt detta syftar bara till att öppna gränserna i Europa för att det finns en agenda bakom och en elit som tjänar på detta.

Muren som regeringen och media byggt tillsammans skyddar maktens män och kvinnor. Frågan är hur mycket de hinner förstöra innan nästa val eller innan folket river muren. Men vi är ett kuvat folk så det tror jag inte kommer att hända. Vi tackar bockar o niger för de små brödsmulorna vi får ha kvar. För vi vill ju inte bli kallade rasister.
Själv skiter jag i vad jag kallad för men tänk på att det är dina barn jag bryr mig om. Deras uppväxt och framtid. Och min pension förstås.
? C.L.

Vänsterns naivitet stor ansvarslöshet

Debattartikel som jag skrev mars 2015. Insikten slår mig ännu kraftigare idag hur illa det är med en Socialdemokratisk politik för det svenska folket. Jag förstår mekanismerna som gör att man röstar på Socialdemokraterna. Såklart man vill att alla på hela jorden ska ha samma välfärd som det finns i Sverige och utrota fattigdom samt svält. Det är inget konstigt att vilja allas bästa.

Det som många likt Socialdemokraterna missat, är detta att alla är inte lika goda, utan det finns människor med andra värderingar än svenska. De har missat att alla vill inte oss svenskar gott. De har missat att förnuftigt se verkligheten som den är. Denna brist utsätter det svenska folket för ökad otrygghet och missbruk av våra gemensamma skattemedel.

Sanningen blir inte desto mindre sanningen bara för att den råkar vara brutal.

Våga inte påstå att SD ingår i skaran av naiva samt ansvarslösa godhetsnarkomaner.

Anonyma Hatare (AH)

Nina Drakfors, Roger Sahlström och Jan Sjunnesson, vi är antidemokratexpert som utformat ett kurspakter för Anonyma Hatare.

Nu finns det en självhjälpsgrupp för anonyma hatare (AH). Här kan du få stöd och hjälp till att sluta hata på ett icke konstruktivt sätt.

För att göra det mer internationellt då hatarna är ett världsomfattande begrepp, så kallas den som hatar för “hater”. Vi vill inte att du ska sluta vara en hater utan, att du ska utveckla ditt haterbeteende till en positiv  kraft för mänskligheten. Din hatarkraft kan du omvandla likt en alkemist som förvandlar bly till guld. Istället för att hatet styr ditt liv så kan du ta kontroll på hatet. Låt hatet istället berika ditt.

12-stegsprogram samt självhjälpsgrupp

Med vårt 12-stegsprogram, så kommer du inte bara älska andra utan även ditt eget liv. Det låter osannolikt tänker du nu men vi vet av erfarenhet, att 99.99% lyckas med vår 12-stegsmetod. Du behöver bara betala en månadskostnad om 9.999 kr. I priset ingår allt vårt utbildningsmaterial samt fri tillgång till aktuell självhjälpsgrupp.

AH:s självhjälpsgrupp har faktiskt sitt säte via, Nina Drakfors facebook. Där hjälper haters, att tillfriskna med sakliga kommentarer sprungna ur fakta och beskrivning av verkligheten i Sverige. Sen gör vi kommentarer i en konstruktiv anda där kärlek och skratt står i högsta fokus. Då kan en hater till slut inte motstå att le. När en hater börjar le då skickar leendet en signal till spegelneuronerna i hjärnan av välbehag och motverkar hatet. Detta är vetenskapligt belagt med leendets effekt, så för att få en hater att tillfriskna är humor och skratt en viktigt del.

Vilka är vi som erbjuder denna fantastiska behandlingsmetod för haters?

Ni kommer kunna köpa till extrabehandling i form av  en hawaiisk healingmassage, genomförd av Nina Drakfors samt en föreläsning med antidemokratiexperten, Jan Sjunnesson, om vikten av att följa de demokratiska reglerna. För en hater behöver på nytt lära sig vad det innebär med en demokratisk grund i samhället med yttrande- och åsiktsfrihet.

Vi är även väldigt nöjda med att kunna erbjuda en föreläsning med Roger Sahlström som är ett kärt objekt  för haters. Han kommer vittna om hur haters under flera år mot honom har varit både hotfulla samt våldsamma. Med denna föreläsning, vill vi att du hatern ska börja känna skam och skuld över ditt beteende, så du får insikten i hur du är en antidemokrat. För först när du blir medveten om problemet kan förändring ske. För övrigt är både Roger och Jan två eftertraktade föreläsare.

Stödsamtal via Jan Sjunnesson och Nina Drakfors

Det har varit oerhört svårt att boka lokal till våra föreläsningar då haters brukar sabotera sitt eget tillfrisknande. Så vi ber er haters, att inte ringa några uthyrare och lämna information, att det är Roger och Jan som är föreläsare.  Detta då ni med ert beteende drar ingång andra haters och vi blir oftast avbokade.  Så för ert eget tillfrisknade så behöver vi ha en lokal där vi kan verka i. Se nedan uppmaning.

OBS! Ring inte lokaluthyraren om du får ett återfall i hat, ring mig eller Jan så kan vi prata dig tillrätta. Detta är faktiskt avgörande för om du ska bli en tillfrisknande hater då kunskap är grunden till all förändring.  Jan och jag stöttar det är ett löfte. Roger kan inte vara behjälplig med stödsamtal till en hater då han oftast är utomlands och gör en journalistisk bedrift i verklighetsskildring. Många har ringt Roger men vi undanber oss dessa samtal och låter Roger få göra det han är bäst på, att bedriva professionell journalistik.

Drogen att hata förgör haterns liv – Vem kan bli en hater och hur har nedärvd essen skapat hatern?

De finns dem i stödgruppen som vittnar om hur hatet förgörande deras tankar, sociala relationer och även samlivet med sin partner. Nära och kära som lever med en hater, är i en mycket utsatt position då det inte finns utrymme för kärlek och nära relationer.  Hatet kommer smygande in i haterns liv och till slut övertar hatet som sagt varje tanke och situation.  Det blir som en drog att få hata. När hatern kommer till insikt behöver man genomföra 12-stegsmetoden för att bli fri. I vår stödgrupp för haters kommer vi förklara hur de 12-stegen fungerar och vad det är som gör att man blir en hater. Vem som helst kan bli en hater politiker, journalister, LO-pampar samt svenska folket. Dock måste man ha en naiv inställning till politiker och politik för att kunna bli en hater. En hater måste även ha en nedärvd essens i form av att man inte kan hantera makt, en hater är maktgalen.

Sverigedemokraterna och dess sympatisörer har antikroppar för hatersyndromet

Vi kommer att redovisa utbildningsmaterial från filmen Anger management samt påvisa att hatern är smittad via dagens politiker. Här får vi göra ett tillägg, att SD politikerna är det enda partiet som inte kan smitta sin befolkning med hatersyndromet då SD har fått antikroppar. SD är idag det enda partiet som kan hjälpa haters att bli friska, och ingår i vårt program för tillfrisknande men det är mer som en bieffekt av att man tillfrisknar.  Men mer om SD bieffekten som del i tillfrisknandet i slutet av detta inlägg.

Självhjälpsgrupp en del till insikt

Innan ditt tillfrisknade från att vara en hatare så måste du få insikten att du är en hater. Vi i brukar börja varje gruppmöte med att säga,  -hej jag heter x och är en hater. Sen får man frivilligt berätta om de tragedier och konsekvenser detta hat beteende har haft i ditt liv. Många vittnar dock om spruckna relationer då anhöriga till slut inte står ut mer och ställer ultimatum. En hater har många gånger försökt förändra sitt liv av hat på egen hand och ständigt misslyckats.

Om du deltar i Anonyma Hatares självhjälpsgrupp, så kommer du fortare på fötter igen tillsamman med andra som kommit längre i sitt tillnyktrande av hat. Här kommer du accepteras för den du är och ingen kommer håna dig eller smutskasta dig för att du är en hater.  Om du är en hater som inte lärt dig hantera ditt hat på ett konstruktivt sätt då är detta gruppen för dig “anonyma hatare”. Här får du hjälp till självhjälp så du kan medvetandegöra ditt haterliv och få  kontrollen. Hat har förstört många människoliv och genom att du lär dig hantera ditt hat så bidrar du till en bättre värld.

Enligt vårt forskningsprogram har hatern en obehaglig barndom

Genom vårt forskningsprogram Expo, så har vi kommit fram till att hatern är en människa som tror sig gott om allt och alla men i unga år blivit oerhörd utsatt och sviken av vuxna. Eftersom de i tidig barnaår inte kunde säga ifrån och inte heller hade några vuxna som kunde hjälpa, så fick de som barn trycka ner känsla av att känna sig  övergiven och inte älskad. Redan som barn fick du stora krav på dig, att du skulle vara perfekt och inga misstag fick göras. Du fick tidigt projicerat mycket skam och skuld på dig. Detta skam och skuld betingning har idag lett till, att du inte kan hantera att ha fel eller känna dig mindervärdig. Du går ständigt med en känsla av, att du måste vara perfekt och lyckad för att vara värdefull. Innerst inne så bär du på en oerhörd ilska som kallas hat. Detta hat är omedvetet där i din kropp och tankar. Detta hat som du förpestat din tillvaro med är inget du i början inser att du bär på, utan det är när omgivningen börjar överge dig och hata dig tillbaka som du sakta förstår, att någonting hos dig inte står rätt till. Haterns hat är egentligen ett hat mot sina föräldrar som de inte vågat uttrycka.

Haterns sjukdomsförlopp och eventuella behov av långvarig sjukskrivning

Det är vanligt att en hater till slut blir sjukskriven samt är i behov av psykologhjälp. Vi vill med det starkaste uppmana till att verkligen ta emot all hjälp man kan få från sjukvården. Dock har vi genom våra vetenskapliga forskningar fått starka bevis för att medicinering inte fungerar, utan det är en inre förändring som måste skapas. Det finns inga snabba lösningar med ett piller till detta omfattade haters problem.

Oliktänkande är de som triggar igång haterns beteende och är ytterst deras offer

Ett väldigt starkt tecken på att du är en hater är att du inte tål oliktänkande. Om du stöter på en oliktänkare så är det en starkt bidragande faktor till att ditt hater beteende drar igång. I särskilt svåra fall av haters, har det inneburit att man politiskt förföljer sina motståndare genom, att förpesta deras tillvaro på Facebook samt ringer deras arbetsgivare för att få dem avskedade från sina arbeten.

Tre allvarlighetsgrader av hatersyndromet

Det finns tre steg en hater kan genomgå. Det första steget är den mildaste. Hatern ser en oliktänkare och det väcks ett outgrundligt hat i hjärtat. När hatern är i det milda stadiet, så tänker denne endast arga destruktiva tankar om oliktänkaren men säger inget då man inte vågar. Högst kanske man vågar göra sarkastiska och elaka kommentar om oliktänkarens utseende.

Anledning till att hatern attackera oliktänkarens utseende är för att få denne, att må dåligt men också beror det på haterns dåliga självkänsla.  Alla Haters är otroligt utseendefixerad och vill gärna påtala för andra hur fula de är. Denna utseendefixering hatern har, beror på en dålig självkänsla som hänger ihop med barndomen. Den första typen av hatern är en fegis. Alla haters är fegisar och saknar mod men de är olika fegisar i olika grader.

Steg två karakteriseras av, att det blivit mer allvarliga konsekvenser i haterns liv på grund av att denne inte kan hålla tillbaka sina spydiga och ogenomtänkta kommentarer som är sprungna ur hat. Vid detta stadie är nu fler människor involverade. Ett typiskt tecken på att man är en hater i steg två är, att nu börjar anhöriga att reagera då även de kan drabbas av elaka kommentarer. Hatern i steg två är inte så anträffbar då denne sitter vid Facebook dag ut och dag in, och hatar. Väldigt allvarligt för kommer man inte till insikt här, så börjar nu symptom för sjukskrivning att visa sig då hatern blir helt dränerad på energi.

Dock kan inte hatern inse, att det handlar om dennes hat som gör att denne mår dåligt, utan börjar uppsöka psykologer och läkare för att fastställa problemet. Då haters syndromet är relativt okänt så blir det oftast inte rätt diagnos. Här börjar anhöriga hota med att lämna hatern och den dagliga livsföringen kan inte upprätthållas. Hatern slutar duscha, gå lägga sig i tid och äta gör denne sporadiskt om denne har handlat. Det är mest anhöriga som får betala räkningarna och laga mat och så vidare.

Steg tre är ytterst antidemokratiskt för nu hotas hela det demokratiska samhället i sin grund. Här vill hatern motverka de demokratiska rättigheterna som fri yttrande- och åsiktsbildning. Hatern hatar oliktänkaren och skyr inga medel till att tysta den som yttrar sin åsikt som inte hatern accepterar. Hatern tillåter bara liktänkande att ha tillträde till samhällets arena av debatter. Hatern börjar nu utforma Facebookgrupper vars syfte heter på utsida att de ska utföra aktioner mot oliktänkaren. I själva verket är dessa aktioner utformade som så att de i organiserad grupp ringer oliktänkarens arbetsgivare och anmäler denne för att vara rasist, nazist och kanske till och med fascist.

Hatern bryr sig inte om att denne ljuger för de anser att medlen helgar målet, att få oliktänkaren sparkad från sitt jobb. Det kanske är rätt uppenbart här att eventuell partner har lämnat hatern som endast sitter inne vid sin dator och går endast ut när det krävs. Hatern tappar här tidsuppfattningen och vill gärna sätta en nedvärderande psykologisk diagnos på den oliktänkande så som att denne skulle vara psykiskt sjuk. Det projiceras rätt mycket från hatern på andra, att oliktänkande är onda varelser som inte bör få vara nära barn och människor. Hatern demoniserar gärna den oliktänkande men inser inte att den oliktänkande är en spegel. Här gäller det att oliktänkaren som hatern hatar, inte låter hatern ha kontrollen utan synliggör dennes beteende för allmänheten som måste varnas. När omgivningen stöter på en hater i tredje steget, så börjar denne fundera på om kommunismen verkligen fortfarande existerar då haterns beteende påminner om kommunismen i så stor utsträckning.

Detta var endast en kort sammanfattning av vårt forskningsmaterial. När du väljer att delta så kommer du få ta del av de 12-stegen, föreläsningar samt böcker som vi har skrivit om hatern med forskning som grund från hela världen. Vi kommer rikta in våra föreläsningar kring psykologi samt demokratins vikt. Vi kommer även i upplysningssyfte belysa om kommunismen negativa påverkan på samhället och intellektet. Nedan får du några exempel på haters som verkar politisk samt via media.

Här nedan kan du se hur politikern Åsa Romson beter sig som en odräglig hater:

Även kändisar drabbas av haters syndromet, se bild nedan. Nämner inga namn men detta måste vara de tre mest kända kändishaters i Sverige. De tar varje chans att hata, till exempel det svenska folket på bästa sändningstid. Man ser riktigt hatet lysa ur deras ögon.

h12511954_10153417002813247_1978354406_n

Det finns många haters som hatar via en organisation. Hatern drar sig till sådana strukturer där detta hat möjliggörs i större omfattning. Vi har via LO tagit del av otaliga haters-kampanjer mot oliktänkande parti som Sverigedemokraterna. Via LO så organiserar sig haters i stora kampanjer mot det svenska folket. En stor samhällsfara mot de svenska folkets välfärd. Det enda som motverkar utbredningen är att synliggöra deras kampanjer/kommentarer med fakta och statistik. Nedan är en bild från deras högborg. Därinne inne sitter de och hatar utan rim och reson. Stora lögnare är de samt stora haters.

lo12459581_10153330646423907_2076490577_n

Fler haters hittar vi även via etablerad media. På bästa sändningstid får journalister hata direkt via tidningarna och media med dina skattepengar. Det är stor förvirring kring varför dessa journalister hatar det svenska folket så mycket, att de gör vad som helst för att medverka till, att svenskar bli minoritet i sitt eget land. Men det är ju som så med haters, att de är inte rationella och ansvarstagande så detta går inte att logiskt att förstå.

12512027_10153343882173907_767017811_n

Hur kan då en haters bli fri från sina plågor av hat? Ytterst handlar det om att bota den dåliga självkänslan och läka barndomens trauman av att känna sig övergiven. Först då kommer hatern, att ta första steget mot ett liv med konstruktivt hatande. Eftersom denna smittan kommer från politiker främst Socialdemokraterna, så har vi även nedan en intervju från Granskning Sverige, där det tydligt framgår att haters försöker spela goda genom att missbruka värdeord som allas lika värde och solidaritet. Detta för att dölja sitt hat med en låtsasgodhet. Haters är otroligt manipulerande, så det gäller att syna dem och synliggöra dem, så allmänheten får ta del av deras strategier som är grundade på hat och behov av makt.

Om ni lyckats läsa er ända ner till denna sista sammanfattning så vill jag gratulera, att du orkat läsa och följa inlägget är ett gott tecken på att du inte är en hater, då en hater inte läser klart någonting. Hatern börjar läsa och efter två meningar så har de grund för att börja spy ut sitt hat. Ibland läser hatern bara en rubrik och börjar genast hata.

Hur har nu Sverigedemokraterna med haters att göra? Det förhåller sig som så att Sverigedemokraterna är ytterst drabbade av haters både från enskilda personer, organisationer samt andra politiska partier. Trots detta har Sverigedemokraterna folkets kärlek. Ytterst är haters de bästa valarbetarna som Sverigedemokraterna har.

Om du nu är en hater, lyckats läsa dig enda till detta slut så vill jag bara förtydliga, att denna text är skriven med en stor portion humor samt ironi. Men om du är en hater så kommer det inte hjälpa, att jag skriver med humor då du nu kommer pådyvla mig vilken vidrig människa jag är. Du ska minsann ringa min arbetsgivare för att jag gör ett sådant här blogginlägg. Det enda jag har att säga är slappna av lite, njut av livet och se till att ha kul med massor av skratt. Tyvärr vet vi dock att en haters kännetecknas just av bristen på humor.

Rasismen minskar men antidemokraterna ökar

Från den dag jag berättade att jag var aktiv inom SD samt sällat mig till Granskning Sverige, så visste jag att det skulle bli en politisk förföljelse mot mig.  Jag och Johan som är Granskning Sveriges grundare, har haft många samtal om just detta med att oliktänkande blir utsatta i Sverige 2015.  När jag fick förfrågan, att vara med i Granskning Sverige så tvekande jag inte en sekund. Jag hade lyssnat på Granskning Sveriges program innan och kände förändringskraften i konceptet, att ringa makthavare och ställa frågor, gärna obekväma frågor som inte den etablerade media ställer. Jag visste att när jag sällade mig till Granskning Sverige, så skulle det leda till negativa effekter där människor skulle börja jaga mig på olika sätt. Jag var väl medveten om detta när jag tog beslutet, att inte vara anonym inom Granskning Sverige. Det glädjer mig, att jag kan vara en röst för den demokrati som vi har här i Sverige genom att just stå upp för vår rätt till åsiktsbildning. Ingen rasist-hojtande människa skrämmer mig eller kan få mig att tystna.

Vi är många nu som inser, att det förtryck som pågår mot oliktänkande måste upphöra. Vi måste få tänka kritiskt mot islam som religion det ingår i ett demokratisk samhälle. De som vill tysta oss som är kritiska till aktuell invandringspolitik samt islam, är inget annat än antidemokratiska i sitt beteende när de i tid och otid hojtar rasist, fascist och islamofob. Ni som följt min facebook har kunnat skåda alla dessa rasist-hojtande inlägg. Det är märkligt att denna mobb tror sig ha rätten, att definiera en människa, utan att sakligt förklara vad det är som gör att denne är islamofob eller rasist. En förklaring jag fick var denna “du var rasist redan innan du kritiserade islam, och därför är du islamofob och rasist”. Okej, vad svarar man på sådana inlägg?

Jag har varit i kontakt med polisen om just rasistanklagelserna, för jag anser att det är inte rätt, att bete sig på sådant sätt att stigmatisera människor som rasister bara för att man ställer sig kritisk. Polisens svar är att det är förtal och uppmuntrade mig att ta skärmdumpar samt göra polisanmälan. Jag har sedan tidigare fått ett beslutsmeddelande från polisen gällande förtalsanmälan och på grund av att brottet är ringa så blir det inga rättsliga åtgärder. Dock tycker jag det är viktigt att göra polisanmälan för de har inte rätten att kalla någon rasist hur som helst. Jag vill ge dem allt motstånd jag kan då jag avskyr mobbare och förtryckare, vilket är det jag anser att de är. Sen står jag upp för de demokratiska värderingar vårt samhälle har som grund och kommer fortsätta hävda vår rätt till yttrande- och åsiktsfrihet.

Dock handlar inte detta om mig. Det handlar om dig och din rätt att ta del av samhället och föra fram din åsikt, den ska inte stoppas av antidemokrater. Tillsammans måste vi syna dessa människor om och om igen och det blir tjatigt men vi måste säga ifrån till dem som tror sig har rätten att kalla någon osakligt för rasist.

Nedan är artiklar som på ett tydligt sätt påvisar hur media, bedriver en kampanj mot någon som inte har det politiskt korrekta åsikterna. Det är media som är orsaken till det drev som pågår emot mig, där antidemokraterna vill att jag ska få sparken från mitt arbete, eller åtminstone inte få jobba med människor.

Jag välkomnar dock detta angrepp och ser det som ett gyllene ögonblick där sanningen kan manifestera sig. Många ser nu hur antidemokraterna beter sig och det var mitt största syfte från början, att syna antidemokraterna. Jag tycker jag har gjort ett väl utfört arbete, MVG med andra ord.

Kanal-chefen på Sveriges radio Skaraborg heter Gabriel Byström och är denne som tagit del i den hetsjakt som pågår mot mig. Jag ringer och frågar honom varför SR jagar vanligt hederligt folk.

Men oavsett vad mobben tror sig kunna göra med sina förtryckarmetoder, så finns inga skäl att säga upp mig från mitt arbete. Tvärtom så fungerar jag väldigt väl på mitt arbete. Skövde kommun uttalar sig via Sveriges radio Skaraborg. Vi får tacka att demokratin segrade. Lyssna på uttalandet här.

Det började med att Johan intervjuade mig om mitt avhopp till SD:

Sen undrade KIT, varför jag var med i en rasideologisk organisation. KIT för övrigt som är sponsrade av Bonniers med 50 miljoner. Läs artikel här.

Därefter så började Radio Skaraborg P4 att skriva och framställde mig som rasist. De ringer även min arbetsplats och frågar om det är förenligt att vara rasist och arbeta som socialsekreterare. Läs artikel här.

Därefter ringer jag och Johan till Sten Lillieström. Vilket är aktuell journalist som skrev ovan artikel om att Granskning Sverige är en rasideologisk organisation.

Jag ringer Sten Lillieström och ställer mig frågande till varför han inte lät mig komma till tals när han skrev sin artikel, och att han lurade mig att tro, att jag skulle få komma till tals då han sa att han ville vi skulle träffas. Dock hade han redan gjort sin artikel färdig och klar.

Det ligger i min yrkesroll att rehabilitera IS-anhängare

Jag ringde Maria Vamling, på säpo för cirka en månad sedan. Hon instämmer, att det största säkerhetshotet mot Sverige idag är våldsbejakande islamister. Här kommer en kort summering.

Av samtalet framgår, att det florerar rykten, att flera hundra IS-anhängare sökt vård inom den svenska sjukvården för sina krigsskador. Säpo anser att det inte är så många som sökt vård men vet heller inte hur många, då det är svårt att identifiera detta.

När jag samtalade med henne hade flyktingströmmarna pågått i ett par veckor. Säpo kan  inte se att det gömmer sig IS-anhängare med i flyktingströmmen men menar även, att det är för tidigt för att uttala sig om detta.

Maria bekräftar, att ett säkerhetshot är alla dessa flyktingar som inte kan styrka sin identitet. Det finns även många flyktingar som kommer men som inte har för avsikt, att söka asyl i Sverige. Men avslutar med att säga, att så här har det alltid varit i Sverige, flyktingar har svårt att styrka sin identitet. De flesta som kommer är enligt Maria från Syrien, Irak, Eritrea samt ensamkommande från Afghanistan och Somalia.

Vidare berättar Maria, att det pågår en rekrytering av ungdomar till IS. Dock vet man inte hur stor och omfattande rekryteringen är.  Hon säger, att det inte är många som åkt men att det pratas om detta via nätet och man inspireras av varandra. Säpo följer utvecklingen. Dock beror allt på utvecklingen där nere. Om IS får stora framgångar då växer stödet, säger Maria.

Enligt Maria är det största uppdraget, att kommunerna ska jobba förebyggande och minska rekryteringen till IS. Insatser i skolan, anser hon vara viktigt. Största gruppen saknar inkomst och har ej godkända betyg i skolan, där ligger risken, säger Maria.

Utifrån att det från politiska grupperingar i samhället, gärna påtalas om hotet från nazister och fascister hela tiden som det ultimata hotet mot Sveriges befolkning, så frågar jag Maria, om IS-anhängare och högerextrema, är de lika stort hot?

Maria svarar, att den våldsbejakande högerextrema (kallas för vit makt) inte  är så starkt. Dessa grupper har alltid splittrats. Det är inre spänningar som gör att man aldrig blir stora och starka. Maria säger, att IS-anhängarna är farligare, då de har kopplingar till terroristorganisationer utomlands samt har starka ledare. Hon jämför det med, att Hitler inte lever, så de högerextrema har ingen stark ledare. Den våldsbejakande högern utgör därmed ingen fara för Sverige på det sätter, säger Maria. Autonoma vänster sidan har föräldrar med akademiker bakgrund, och är en annan kategori.

Gällande terrorhot mot Sverige, så finns det aktörer som har förmågan och möjligheten. Islamistisk extremism är hotet.

De som åker ner som IS-mördare och återvänder, kommer aldrig kunna bestraffas rättsligt. Bevisningen är så svår och omfattande, att det aldrig kommer kunna gå att bevisa, att en IS-mördare begått brott mot mänskligheten. Man kan inte göra en brottsplatsundersökning. Men där man kan hitta nått så ska de åtalas. Om det blir olagligt, att åka då blir bevisläget annat men inte så lätt, att bara förbjuda en sak då det för med sig konsekvenser, säger Maria.

Med största sannolikhet har dessa människor mördat ska dessa då rehabiliteras? Maria svarar, om man inte kan bevisa, att nån mördat då måste vi rehabilitera. Detta sker redan i våra fängelser, vad ska vi göra -slänga dem i en mörk håla,frågar Maria?  Hon fortsätter och säger, att så länge man inte är dömd är man fri.

Gällande att personal ska träffa återvändande sannolika mördare och våldtäktsmän, så säger Maria att vi ska inte överdriva riskerna med, att möta dessa människor och ser inga större hot mot personal som kommer möta dessa. Hon påtalar vidare, att man är tjänstemann och i den yrkesrollen måste man möta dessa människor i sitt yrke och behandla dem som vem som helst.

Jag anser, att ur ett rättsligt perspektiv får inte dessa människor de straff de ska ha. Maria svarar, att så är det i Sverige, alla får inte det straff de ska ha. Vi måste fortsätta behandla dessa människa som icke dömd. Rättvisan ska ha sin gång och människor ska inte göra egna bedömningar.  Vi följer vår lagstiftning och det är en bevisfråga, att påvisa vad personen gjorde där nere, och alla som åker ner har inte krigat eller mördat då de kanske inte fick vara med. Andra länder är det hårdare, där kan till exempel resandet inte vara tillåtet, säger Maria.

Jag som socialsekreterare kommer inte kunna acceptera, att jag ska i min yrkesroll ska  bedriva socialt arbete med en eventuell mördare och våldtäktsmän som har eller haft terroristanknytning. Om jag möter en sådan person, då kommer jag gå där och då från mitt jobb. Jag måste kunna stå för det jag gör i mitt liv och vara sann mot mig själv. Ingen yrkesroll kommer få mig, att frångå mina egna värderingar av vad som är riktigt och rätt.

När jag i samtalet försöker förklara ovan till Maria, så svarar hon, -du har väl mött andra som begått brott i Sverige? Jag försöker förklara för Maria, att man kan inte likställa en IS-mördare med ett brott i Sverige. Vad jag förstår så kommer vi aldrig kunna döma en eventuell IS-mördare för de brott denne gjort mot mänskligheten och det finner jag mer än  ynkligt.

Maria säger, att jag har en stor mission, att förhindra rekryteringen till IS. Nej, jag har inte den missionen eller önskan, att på nått sätt hjälpa människor som glorifierar, att åka till en terroristgrupp för att slakta andra människor.

Det som är tydligt är, att kommunerna har ett förebyggande uppdrag. Kommunerna ska förhindra rekryteringen till IS. Vart är kommunernas handlingsplaner? Vart är kommunernas stora insatser? Kolla med din kommun och fråga om de har skapat någon handlingsplan gentemot rekryteringen till IS.

 

 

 

 

Inget hatbrott bakom morden vid IKEA

Det finns inget hatbrott i samband med IKEA-morden 10 augusti 2015, framgår via Motargument. Hur vet skribenten på Motargument, att mördaren på IKEA inte drevs av hat mot västerlänningar, i detta fallet svenskar? Menar skribenten, att mördaren i brist på empati för svenskar genomförde dessa mord utan att hat var inblandat? Här får läsaren själv avgöra. Det som tydligt framkommit är att mördaren siktat in sig på att mörda svenskar och inte någon av sina egna landsmän, mördaren ville ha så stor effekt som möjligt med de mord han genomförde. Det är väl bara en tillfällighet att mördaren inte dödade fler svenska människor.

Jag är övertygad om att det låg både hat och hämnd som motiv till IKEA-morden och borde stämplas som hatbrott mot svenskar.

Det finns en massiv kritik mot statsministern i form av att han inte besökte IKEA vid morden, men att han direkt åkte till Trollhättan. Här menar skribenten i Motargument, att det visst uppmärksammades av regeringen då Mikael Damberg besöket IKEA några dagar efter. Ja, Damberg var där 150814 och ville inte ha någon medial uppmärksamhet vid besöket, se mer här. Via samtal med en av Löfvens pressekreterare så framkom tydligt, att statsministern åker på det han anser är angeläget. Utav det vet vi då att IKEA-morden inte var av betydelse för honom, eftersom han inte var där. Du kan lyssna på samtalet nedan:

I media uppmärksammades IKEA-morden som att offren var vid fel plats vid fel tid. Hoppas inte jag är på fel plats vid fel tid nästa gång jag är ute och att jag stöter på någon som vill mörda mig för att jag är svensk. För fel tid och fel plats verkar ju vara mekanismen till att bli utsatt för mord.

Jag anser att det är ingen skillnad i morden mellan IKEA och Trollhättan. Dock gör vår statsminister Löfven skillnad, då han inte ger samma uppmärksamhet i dessa fall. Jag finner det mycket uppseendeväckande, att statsministern kan gå ut och fördöma en moskébrand som inte orsakades av rasister som alla tog för givet var grunden till branden. Löfven fördömde ett rasistdåd som inte existerade och polisens utredning kunde man konstatera att inget brott begåtts, utan att det var barns lek som låg till grund för branden, se mer här. Utöver detta har Löfven även fördömt nätmobbingen mot artisten Zara Larsson som anses vara en antirasist.

Via SvD står att läsa nedan citat från Lövfen som fördömer moskédåd. Jag undrar var det så svårt att ta avstånd från IKEA-morden?

”Stefan Löfven fördömer å det skarpaste det som hänt.

– Det viktigaste nu är att alla tar avstånd från det här. Jag vill samtidigt berömma dem som varit ute och gett de drabbade sitt stöd. I Sverige ska ingen behöva vara rädd när man utövar sin religion, säger Löfven”

Den enda anledningen som jag ser det till att Löfven inte vill att någon uppmärksamhet ska falla på IKEA-morden, är att Löfven inte vill att någon skuld ska falla på invandringen och den rådande normen, att invandringen är endast av godo. Dock om någonting kan kopplas till att vara ett rasistdåd, då kan vi lita på att Löfven är där och fördömer om förövaren är svensk såklart. För övrigt verkar det som så, att svenskar inte kan bli utsatta för rasistdåd, för när uppmärksammas rasistdåd på svenskar?

Motargument tar upp en viktigt sak gällande de mord som skett på svenskar tidigare, då skribenten ställer sig  frågande och undrar varför har vi inte tidigare yttrat oss. Ja, som svar på det så kan man väl enkelt konstatera, att vi varit alltför fogliga och underkasta oss. Vi borde verkligen belysa alla de brott som sker mot oss svenskar och då synliggöra det hat som finns mot oss svenskar.

Skillnaden består heller inte endast i statsministerns närvaro. Utan vi ser även skillnad i uppslutning i Trollhättan gällande manifestationer, närvaro, blommor, allmänt fördömande i tv-studios, nyhetsprogram, analyser om motiv. Kan detta ha nått att göra med aktuell värdegrund som politiker och media har skapat? Denna värdegrund där man fostrar svenska folket till att se invandringen som berikande, spännande och som nått vi inte klarar oss utan? Vi har ett bra exempel på det när Mona Sahlin uttalar sig som så, att det är den vita majoriteten som är problemet. Hon säger vidare att den vita normen är ett problem även inom hennes egna parti.  Löfven säger i klippet att det ska vara mer människor som kommer utanför Europa som ska styra landet.

Vi ska således förtrycka oss själva, och den som har nått kritiskt att säga om invandringen blir stämplad som rasist. Det verkar inte bättre än att den med utländsk härkomst är hårdare drabbad, än en svensk i samma situation så som vi ser IKEA VS Trollhättan. Det verkar anses vara värre om förövaren är svensk än om denne har invandrarbakgrund. Kan det vara som så, att om man fördömer och belyser invandrares kriminalitet och brott, så riskerar det att skapa fel värdering som inte är i samklang med rådande värdering, där invandraren ska ses som god och utan nån som helst vilja till att begå brott? Denna värdering att endast se invandraren som god, skapar olika behandlingar och engagemang utefter förövaren och offrets grupptillhörighet. Det verkar som så att Löfven inte ansåg att morden på IKEA var av den dignitet, att det var värt att fördöma.

Löfven har även uttalat att ingen ska vara rädd för att utöva sin religion i Sverige. Han har noll gånger fördömt muslimernas hat och hot mot judarna i Malmö. Han har icke med ett ord stått upp för de kristna flyktingarna som hotas på boenden i Sverige. Vissa blir så skrämda att de inte kan bo kvar! Så han borde nog ställa upp för alla religioner och inte bara en.

Trots att han befann sig i Västerås när dessa mord skedde, så kunde inte Löfven beklaga det som hänt. Vi vet ju svaret på frågan gällande hans frånvaro vid morden på IKEA, då hans pressekreterare sagt att Löfven åker endast på sånt som anses vara angeläget. Löfven är snabbt framme och fördömer nätmobbing mot en känd artist då det uppenbart för honom faller inom det som är angeläget. Kan det ha att göra med att artisten Zara Larsson gör starka antirasistiska uttalanden och då är Löfven snabbt framme. Han borde skämmas.

 

Varför åkte inte Löfven till IKEA?

Idag 23 oktober 2015 så ringde jag Löfvens pressekreterare och frågade den enkla frågan, varför Löfven inte åkte till IKEA, efter att två svenskar blivit mördade där men till Trollhättan kunde han åka direkt ? Lyssna på svaret i ljudfil nedan.

Jag finner det ytterst besynnerligt, att Löfven inte åkte till IKEA och att han inte fördömde morden som skedde där i form av ren avrättning. Det förefaller för mig som så, att Löfven sorterar ut viktigheten utefter hudfärg och vi det svenska folket är av ringa betydelse.

Utan tvekan så var morden på IKEA planerade samt valda utefter hudfärg.

Jag anser att det är ett skadligt beteende statsminister Löfven har då han gör skillnad på folk utefter var de kommer ifrån. Jag antar att han inte det minsta är intresserad av skydda svenskar. Det är min åsikt och den dagen jag ser annat beteende, så gör jag annan bedömning och antagande. Tills dess så är Löfven för mig en statsminister som övergett sitt folk och svenskheten.

Jag ställer mig fortfarande frågan varför kunde Löfven inte åkt till IKEA i Västerås på morddagen, han befann sig ju t.o.m. i Västerås den dagen. Var det så svårt för Lövfen att fördöma avrättningen av två svenska människor? Löfven är snabbt ute och fördömde nätmobbingen av Zara Larsson samt moskédåden. Via SvD står att läsa nedan citat från Lövfen som fördömer moskédåden:

“Stefan Löfven fördömer å det skarpaste det som hänt.

– Det viktigaste nu är att alla tar avstånd från det här. Jag vill samtidigt berömma dem som varit ute och gett de drabbade sitt stöd. I Sverige ska ingen behöva vara rädd när man utövar sin religion, säger Löfven”

 

Jag beklagar med det starkaste över Lövfens empatilöshet och hjärtlöshet inför att två svenska människor blev mördade, just för att de var svenskar men det bekommer inte Lövfen det minsta. Men nätmobbing och moskéer står högt på Löfvens dagordning.

Gällande Granskning Sverige:

Granskning Sverige är ett antal medborgarjournalister som ringer makthavare och ställer de frågor makthavare sällan får av etablerade medier. Vi ringer för det mesta anonymt då väldigt få vill tala med oss när vi presenterar oss som journalister från Granskning Sverige. Vi vill gärna att vår verksamhet skall växa då Sverige befinner sig i ett katastrofalt läge och etablerad media nästa alltid undviker de viktiga frågorna.

Vi hoppas kunna väcka det Svenska Folket och få svenskarna att inse att svenskar måste börja stå upp för sina intressen om inte vi svenskar skall bli en minoritet i vårt eget land.

Jag ringer olika makthavare i Sverige på eget initiativ. Dock har jag valt att förmedla ut dessa samtal via Granskning Sveriges regi. Vill ni vara med och bidra så att vi kan göra flera program, se vidare här.

När två vita svenskar knivmördades av en mörkhyad besviken asylsökare på IKEA tog det lång tid innan Löfvén reagerade. Morden presenterades i traditionell media som ett vansinnesdåd och rasistkortet undveks trots att förövaren valde ut sina offer för att de såg svenska ut. När en etnisk svensk begår mord på mörkhyade i Trollhättan tar Löfvén omedelbart regeringsplanet till Trollhättan för att visa sitt engagemang och traditionell media pumpar ut nyheten om rasistdådet. Av någon underlig anledning kan svarta som mördar vita skylla på så kallade socioekonomiska faktorer och rasistkortet undviks konsekvent av media. När vita mördar svarta är det per automatik ett rasistdåd och krafttag krävs mot den växande rasismen i Sverige. Kanske varken makthavare eller press själva tror på den utslitna floskeln om “allas lika värde”. Vita dödsoffer verkar i alla fall inte vara lika mycket värda som mörkhyade dödsoffer. Nina ringer Löfvéns pressekreterare för att reda ut begreppen.

En tvivelaktig bostadsminister

Det finns människor i vårt land som lever under hemlösa förhållande där eget bostad är drömmen. Kanske har de haft eget boende sedan tidigare och inte lyckats att bevara den. Det finns flera skäl till varför människor mister eller inte fått boende. En stor grupp som är hemlösa är de som har en dubbeldiagnos i form av både psykisk ohälsa samt missbruk. Kanske man inte har någon familj man kan husera hos, eller så kanske man har skulder som gör att en eventuell hyresvärd inte vill hyra ut. Skälen till att man inte har bostad är många.

Enligt Socialstyrelsen hade vi en bostadslöshet i Sverige 2011 med 34.000 människor.

 “Under en vecka i maj 2011 rapporterades omkring 34 000 personer in som hemlösa eller utestängda från den ordinarie bostadsmarknaden. Det framkommer i den senaste nationella mätningen av hemlöshet i Sverige.” Socialstyrelsen

Bostadsministern Kaplan som nu varit minister sedan valet 2014. Vad har han gjort för att förbättra situationen gällande bristen på bostäder? Har vi sett någon handlingskraft eller förståelse för människors boende behov från honom?

Så här framställer han sig själv via Regeringskansliet där han är Bostads-, stadsutvecklings- och IT-minister på Näringsdepartementet. Jag kan inte ta honom på allvar, då jag inte för ett ögonblick tror att han har den förståelse och insikt som krävs för att ta hand om landets boendesituation.

“Min målsättning är att säkerställa ett långsiktigt hållbart byggande och utveckla vår roll som världsledande it-nation. Genom handlingskraft, dialog och samarbete är jag övertygad om att vi tillsammans kan bygga Sverige starkare.” Mehmet Kaplan

Det väller nu in människor till Sverige som ansöker om asyl, med största sannolikhet kommer dessa asylsökande få stanna. Då de flesta av dem säger, att de är från Syrien och då behöver de inte styrka sin identitet för att få permanent uppehållstillstånd.

I Varberg har man 10 års väntetid på en bostad och hur det ser ut i resten av Sverige kan vi bara ana.

Det är inget kul att jobba som socialsekreterare när man inte numera kan hjälpa människor att hitta en bostad.

Jag vet hur det känns att vara bostadslös, där man måste förlita sig på vänner och tillfälliga bekanta för att ha någonstans att sova. Jag var en av de unga människor som inte hade någon bostad under ett år i mitt liv samt väldigt osäker boendesituation i flera år i mitt liv. Under den tid jag var helt bostadslös, så hade jag inga missbruksproblem eller psykisk ohälsa. Utan hade jobb i hemtjänsten på heltid. De ägodelar jag hade, fick plats i en ishockeybag som jag bar runt på till alla mina tillfälliga boenden. Ibland hittad jag ingenstans att husera och då blev det att sitta bredvid ett element i nån öppen trappuppgång.

Jag vet hur utsatt man är som kvinna när man är bostadslös, man kan lätt bli ett öppet byte för den som vill utnyttja personen. Min tid var som tur väldigt kort och jag blev inte utsatt på några sätt då jag fort tog mig ifrån riskfyllda situationer.

Det som jag många gånger har tänkt på var, varför fick jag inget boende trots att jag hade arbete? Vet att min ungdom spelade roll då jag pratade med en uthyrare som sade till mig att återkomma när jag fyllt 20 år.

Min egen erfarenhet av att inte ha något eget boende har präglat mig. Jag vet hur det är att inte kunna stänga dörren om sig, och inte ha någonstans att ta vägen för natten. Om ni bara visste vilken ångest och vånda en sådan situation väcker inom kroppen.

Jag sökte boende i Göteborgs kommun på den tiden och hade arbete. Ändock fick jag ingen bostad. Jag minns glädjen när bostadsföretaget äntligen gav mig min första lägenhet.

Jag har inga råd eller andra alternativ att ge personer som är bostadslösa. Jag säger bara tyvärr, jag kan inte hjälpa dig men du kan försöka ringa de privata hyresvärdarna samt stå i Skövdebostäders kö.

Hur många som bor i tillfälligt boende i Skövde har jag ingen aning om. Det jag förstått det som dock, är att många som kommer som nyanlända hamnar med släkt och vänner i deras bostäder och att de bor många på liten yta.

Jag tänker på barnen som kommer med dessa nyanlända vuxna. De har ingen chans att påverka sin situation till att få en egen bostad. Är inte alla människor längre i Sverige värda ett värdigt boende?

Ska  vi överge målet att alla ska ha egen bostad? Det verkar inte bättre för bostadsbyggandet kommer aldrig kunna komma ikapp behovet.

Läste på Facebook via Jan Sjunnesson, att med dagens invandring och kommande anhöriginvandring, så lär vi behöva ett nytt Göteborg varje år.

Det håller inte att vi har en ansvarslös invandringspolitik. Politikerna tar inte ansvar för hur alla de praktiska behoven ska lösas. Det är heller inte ansvarsfullt att låta människor få stanna, när de inte kunnat styrka sin identitet. Så många som 90% av dem som kommer ska enligt Migrationsverket inte kunna styrka sin identitet, läs mer via Thoralfs blogg.

Är det inte dags för en ny invandringspolitik samt bostadspolitik?

När politikerna inte befinner sig i verklighetens epicentrum så är de inte verklighetsförankrade. En politiker som inte förstår hur viktigt det är med ett eget boende, hör inte hemma i politiken.

Varje politiker i riksdagen borde omgående testa på att vara hemlös en vecka. En vecka räcker för att fatta hur vidrigt jobbigt det är och eventuellt göra dem lite ödmjuka.

Jag beklagar att nuvarande politiker inte förstår sig på att eget bostad är ett basalt behov och en mänsklig rättighet.

Hur många kommer få leva så som jag gjorde? Bara för att det inte finns en värdig bostadspolitik. Inte bara Löfven ska avgå, utan Kaplan borde lämna det sjuknade skeppet nu omgående. Vi inom SD kommer att få styra upp allting igen. Det kommer bli en tuff utmaning, för SD att lyfta Sverige men vad har vi för val?

Vi måste få folkets perspektiv på dagordningen igen. Den politiska eliten kan omgående ta ett vanligt arbete och börja prata med folket så de får ta del av verkligheten.

 

 

Bjuder på lite satirbilder från www.koling.nu som på ett ironiskt sätt beskriver vår bostadsminister. Skratt är läkande och ger kraft.

1908378_878480425531383_6260219855373024438_n 11402458_887600487952710_5963547062342245906_o

 

Äldre inlägg

© 2019 NinaDrakfors

Tema av Anders NorenUpp ↑