NinaDrakfors

Politik

Kategori: Yttrandefrihet (sida 1 av 2)

De Pinsamma i Opinion Live

Opinion Live 180927 bjöd på stor underhållning, men även en eftersmak av att känna sig pinsam för och åt någon annan.  Mest pinsam kände jag mig för hur sossen Veronica Palm debatterade och försökte härska, genom att kasta rasideologiska begreppet på David Eberhard, psykiatriker som tydligt visade att vi gör olika val, utifrån att vi är olika (biologist) som leder till olika lön. Han lyfter intressant forskning som visar att när människan får välja arbete fritt, så hamnar vi i traditionella roller. Detta kunde naturligtvis Veronica inte underkasta sig, även om han utgår från vetenskap, hon är ju sossen som alltid har rätt. Sossar har genom årtionden visat samma grandiosa narcissistiska mönster, där de inte kan ha eller göra fel. Därav behöver de inte lyssna på vad någon annan har att säga.  Jag har tidigare beskrivit hur sossar är som grandiosa narcissister se här.

 

Man observerar tydligt att Vernoica Palm försöker argumentera utifrån känslor och David Eberhard utgår ifrån vetenskap. Dessa utgångspunkter krockar med varandra,  Veronica är högljudd, avbryter och lyssnar inte på vad David säger, hennes inställning är att hon alltid har rätt och alla andra fel. Hon har ett färdigt manus i sitt huvud som hon ska förmedla ut. I hennes värld behöver man inte lyssna på vad den andre säger, för ens egna manus/åsikter/tankar är ju frälsningen till världen som gör alla människor lyckliga, vilket är en riktigt grandios och narcissistisk inställning. Jag känner igen den alltför väl, då jag var sådan när jag var sosseindoktrinerad. Jag trodde att allt med sossarna var rätt/ sant och att de aldrig kunde ha fel.  Sen kom dagen då jag vaknade upp och blev mer pragmatisk och mogen som människa. Men vissa kommer aldrig ur stadiet att se sossar likt en snuttefilten/ pappan som ska ta hand om allt och alla på jorden. De ser människor som offer, istället för människor som besitter en inneboende kraft och som kan utvecklas. Alice Teodorescu utvecklar den tanken väl i sin senaste ledare på Göteborgsposten här.

Sen kommer vi till Göran Greider som alltid också ska ha rätt. Han har så rätt, att vi ser honom i otaliga debatter. I dessa debatter maler han på alltid om samma sak, SD, SD, SD SD SD och att inga ska samarbeta med dem. Enligt Göran är socialismen det folket behöver, inte mer ondsint konservativ högerextremism. Han är inte bara tröttsamt, utan det är väldigt pinsamt, att han inte är medveten om, att media använder honom som en nyttig idiot. Han är den papegojliknade motpolen mot allt som inte andas socialism. Han har verkligen fastnat i nån Lenin – fascism period, och kommunismen känns oerhört närvarande när han öppnar munnen. Det jag vill förmedla är att han är obehaglig och pinsam. Obehaglig på så sätt att han aldrig utvecklas eller ändrar sig, utan säger samma sak om och om igen, utan en gnutta av att visa på att han gjort nån självrannsakan. Men sossar kan inte rannsaka sig själva, det ligger inte i den grandiosa narcissistiska personligheten.

Vad det gäller David och Denise som får rapportera från “vattenhålet” på bokmässan, så spårar hon ur helt, när David modigt berättar om sin upplevelser av hur kvinnor kan vara sexuellt mot män. Det är så fascinerande hur kvinnor alltid ska framställas som offer, oskyldiga varelse som inte bär på nån form av ondska. Det är förvisso sant att kvinnor inte våldtar eller mördar i lika hög utsträckning som män, men att använda sin sexualitet för att få som de vill, är det många kvinnor som inte är främmande för. Tänker inte gå in i hur kvinnor eller män är, men vi är biologiskt olika. Ibland skulle jag vilja att kvinnor lämnade sitt känslomässiga stadie, och var lite mer kalla och pragmatiska, och ibland skulle jag vilja att män var lite mer känslomässigt baserade när man pratar med dem. Men kanske är det just det som är utmaningen att vi ska lära av varandra.

Jag har en inställning att jag genom livet ska tillåta mig växa och mogna, och det betyder att jag kommer förändras. Det betyder även att jag har ett öppet sinne, och är nyfiken på hur andra resonerar. Jag är medveten om att jag kan ha fel, och genom dialog och i mötet kan jag/du få en annan syn på oss själva. Men om vi låser in oss i ett grandios narssistiskt beteende, då når vi aldrig den goda dialogen som vårt demokratiska samhälle bygger på för att minska splittring och polarisering.

Opinion Live avsnittet var ett av det bättre, där Lotta Gröning, journalist och debattör symboliserar det som jag försöker förmedla med denna text, när hon förutom lyssnar på Greider, värna om den goda dialogen och samarbete som en väg till ett hållbart samhälle.

Lyssna inte bara på vad som sägs, utan hur det sägs, och hur personen lyssnar på sin politiska motståndare, då kan man göra spännande analyser. Jag själv kommer alltid till samma punkt i min analys gällande politiker, att de är grandiosa narcissister som vi alltid måste granska och synliggöra.

Titta på debatten lite djupare och se hur de kommunicerar, eller icke kommunicerar i Opinion Live.

Ha en fin söndag

Nina

 

 

Jag som skriver arbetar som socialsekreterare, där jag handlägger ansökningar om försörjningsstöd. Jag skriver på min fritid som medborgarjournalist om Sverige ur olika perspektiv. Vill du bli intervjuad, tipsa om något, eller dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig – lifeisperfect@outlook.com

Vill du stötta mig, den fria debatten och medborgarjournalistiken, se nedan information.

Swish: 0735-519470

Handelsbanken: 6657-755267362

Sista helgen i september alternativ bokmässa i Göteborg

 

Paviljong på Heden i Göteborg

2018-09-21

ALTERNATIVA BOKMÄSSAN

Pressmeddelande

Alternativ bokmässa på Heden i Göteborg

Den 29 september kl. 10.00 slår vi upp portarna till en paviljong på Heden på gångavstånd från Svenska Mässan i Göteborg. Under mottot ”Vi gillar olika” presenteras talare som Katerina Janouch, Lars Vilks, Kent Ekeroth, Chang Frick, Vavra Suk, Roger ”Salle” Sahlström, Stefan Torssell och den internationellt kände författaren Bruce Bawer med flera,

Mässan pågår lördag kl 10-18 och söndag kl 10-16.

Alternativ bokmässa på Heden i Göteborg

På mässan kommer man också att kunna köpa böcker från en rad olika förlag från många olika länder.

Mässan är planerad sedan lång tid tillbaka, men i sista stund har vi avbokats från Park Aveny Hotel eftersom de inte bedömer att de klarar av säkerheten. En lång rad försök att ordna ersättningslokaler har gjorts, men när det har stått klart att Lars Vilks och andra oliktänkande skall medverka har vi avbokats, eller inte erbjudits kontrakt. Därför håller vi till i en paviljong på Heden. Mässan är också en manifestation för den grundlagsskyddade mötes- och yttrandefriheten som nu hotas av antidemokratiska krafter.

Mässan arrangeras av privatpersoner med Jan Sjunnesson, Nina Drakfors och Per Björklund i spetsen och sponsras av Middle Eastern Forum, Nya Tider och privatpersoner.

Kontakt:
Jan Sjunnesson tel: 076-9000 900
info@sverigebilden.net.

För program, se www.sverigebilden.net eller www.altbok.nu

Läs mer i nedan artiklar:

Alternativ bokmässa i startgroparna – ”Högt i tak och tankefrihet”

Nya Tider går in som huvudsponsor för Alternativ Bokmässa

Inte en tum av vårt land ska “radikal islam” få

Den här texten nedan är omskriven något då jag efter att ha läst på mig mer om islam upptäckte att min text var skriven alldeles för generaliserade och att många människor inte förstod att jag skriver om totalitära tankar och idéer samt islamister. Mitt perspektiv i denna text är inte på den delen av islam som man kan härleda till sund och frisk, utan här har jag målet att beskriva det som jag ser med islam som jag vill kritisera. Jag ser inte islam endast som en religion, utan även som en ideologi vars mål har politiska syften där man vill ändra samhället efter dess sätt att leva till de regler som finns inom islam. Till exempel vill radikala och totalitära islamister ha sharialagar och hur är det kompatibelt med våra lagar i vårt land?

Radikal och totalitär islam

Det kan tyckas radikalt att skriva en rubrik som handlar om att inte vika undan för religionen islam. Det kanske till och med uppfattas som att man pekar ut ett folkslag. Varken muslimer  eller islam är nått enskilt folkslag. De som säger sig vara muslim kan vara från många olika länder och ursprung. Islam är alltså inget folkslag, utan en religion som jag uppfattar vara totalitär i sin utformning. Enligt min uppfattning har islam målet, att människan ska underkasta sig islam utan en tanke på vad som är rätt eller fel. Dessutom vill företrädare för islam frånta människan dess rätt att ha några egna tankar och värderingar. Islam vill att människan in i minsta lilla detalj ska sluta tänka själva och bara underkasta sig de regler som finns i islam, enligt min nuvarande förståelse men om det inte stämmer så kan givet den förändras.

Till islamska förespråkare så vill jag bara säga, jag tänker själv och ingen ska någonsin få mig att underkasta mig en religion. I en del länder där radikal och totalitär islam råder så är det förbjudet att lämna islam och avbilda profeten Muhammed är försatt med dödsstraff och skulle det bli liknade i Sverige, så är väl jag den förste till att halshuggas enligt islamska lagen om den utövas radiklat och islamistiskt. Jag kommer inte  konvertera eller underkasta mig värderingar eller lagar som står i direkt kontrast med vår frihet.  Om vi blir minoritet mot muslimer, vad kommer det att betyder när muslimer blivit fler i antal än oss i Sverige? Vad kommer det betyda om vi får ert radikalt och islamistisk parti i Sverige? Sverige som är ett land där islamister kan ha varit i Syrien och mördat men då det inte går att bevisa så undkommer islamisten straff och kan komma tillbaka till Sverige som om inget hänt.

Det vi bör ställa oss frågan är följande, när muslimer blir fler än oss i antal, hur kommer vårt lands befolkning att påverkas av detta. Vad kommer muslimerna på demokratisk väg kunna och vill genomföra och implementera i vårt samhälle ? Bara för att man ställer svåra och obehagliga frågor så blir man inte per automatik islamofob. Jag anser att vi måste ställa oss frågor så att inte utvecklingen blir som sådan att den minskar den frihet vi idag har.

Vi kan få en hint om detta om vi tittat på andra delar av världen som innan islam inte var radikala eller tvingade kvinnor att bära slöjor, hijab och burka. När kvinnan börjar att förtryckas då vet vi vad vi har att göra med.

Vem vågar undersöka den demografiska utbredningen av muslimer i Europa? Jag delade tidigare två länkar om demografin i Europa men då jag inte tycker den var tillförlitlig så har jag börjat kolla på demografi själv och ställt frågor till ett utredningsorgan. Men frågan återstår hur många muslimer finns i Europa, vad får det för konsekvenser och går dessa konsekvenser ihop med vår frihet och demokrati? Om det gör det så är väl det inga problem men om det inte gör detta då måste vi våga prata och ha dialog kring det.

När en religion är totalitär i sin utformning så styr den människors vardag och liv till minsta detalj. Islam med dess koran, hadither, sharialag tar ingen hänsyn till mänskliga rättigheter eller personliga åsikter och integritet. Min uppfattning är  att imamerna styr muslimers vardag och liv. Något annat är inte korrekt enligt islam då en muslim ska leva efter islams principer och lag. Finns otaliga youtubefilmer från imamer som berättar för muslimer vad som är korrekt sätt att leva enligt islam.

Profeten Mohammed som anses vara den man ska efterleva var en våldsam och mordisk människa. Han gifte sig även med ett barn och fullföljde äktenskapet när hon var 9 år. Är detta en människa värd att efterlikna? Jag har pratat med en moderat imam som jobbar på Kärnsjukhuset i Skövde. Han säger till mig att profeten Muhammed är felfri och ska efterföljas men givet förstår han att det inte går till “punkt och pricka”. Varför får inte någon kritisera profeten Muhammed och hans beteende, och säga att han var inte felfri och bör inte efterliknas till punkt och pricka? Samme imam på sjukhuset uppger även att inom islam är homosexualitet förbjudet och när jag frågar honom om det är nått som bör ändras inom islam så undrar han varför.  När en religion utpekar en mänsklig rättighet, så som att få älska och ha sexuellt umgänge med en person av samma kön som nått fel och förbjudet då tycker jag vi ska ifrågasätta detta samt är det inte dags att förändrs de delar av koranen mm som inte är förenligt med demokratiska rättigheter? Nej, just det koranen får ju inte ändras på nått sätt. Ska medeltida syn på människans frihet inte utmanas och ifrågasättas?

Den som säger sig vara en moderat muslim skulle jag vilja fråga, varför vill du ens tillhöra en religion där en stor del av dess efterföljare har profeten Mohammed som sin idol?

Varför vill du efterfölja en religion som i sin uppmaning säger att otrogna som inte följer islam ska dödas och att homosexualitet är förbjudet?

Varför vill du ens vara med i en sådan sekt? Finns det verkligen ingen annan form av religion som då är fredligare och mer human?

Om en religion blivit kidnappad av ett gäng psykopater, så förväntar jag mig att de så kallade moderata muslimerna åtgärdar problemet. Man brukar säga att de som är terrorister i islam och de som utför jihad bara är en liten del av den verkliga fredliga islam.

Men om det nu är så att det bara en liten del då är det väl inga problem för de moderata muslimerna att övermanna de få som vantolkat koranen på detta sättet?

Av någon outgrundlig anledning vill vänstern gå samma öde till mötes som den iranska vänstern gjorde efter 1979. Vänstern tror att de är bästa vänner med islamisterna. Vilket den iranska vänstern också trodde tills islamisterna dödade dem. Det kommer alltid att finnas invandrarröster, och många vänsterpartier kommer därför att fortsätta med strategin att säga vad de tror invandrarna vill höra för att få deras röster.” / Niall Fergusson historieprofessor.

Nej, statsminister Stefan Löfven det duger inte att sitta och bara tiga i denna situation som Sverige står inför, där vi invandras av muslimer vars syfte vi inte kan lita på och där vi inte vet hur många som tolkar koranen bokstavligt så som salafister och islamister. Här måste en riktig statsman och landsfader sätta upp gränser och beskydda sitt folk.

Det duger heller inte att du Stefan Löfven, sitter på din tron och föraktar folkets röst genom att skapa decemberöverenskommelsen för att utesluta SD från inflytande. Oavsett vad du tycker, så ska du styra ett land efter folkets röst och folket vill ge SD mer inflytande över den politiska eliten.

Du har gjort så många fel Stefan Löfven så att du borde omedelbart utlysa nyval och avgå. För folket måste få säga sitt och vi är cirka 2 miljoner som enligt nuvarande mätning röstar på SD. Vi ser vårt land övertas av värderingar och principer där invandrare verkar ha större rätt till vårt land än vad vi själva har. Jag ser gärna att Sverige har invandring men jag vill inte att vi bortser från kulturer, värderingar och religioner som inte är i samklang med vårt sätt att leva i form av demokrati och fred.

Stefan Löfven sluta mörklägga vad som pågår, det finns faktiskt internationell media som uppmärksammar “invasionen” till Europa och att de flesta vill till Sverige som har generöst bidragssystem. Det har även rapporterats att med flyktingströmmen finns terrorister och då undrar jag i mitt stilla sinne, har du någon beredskap för detta med det utökade hotet från terrorister?

Till media vill jag bara säga, snälla ryck upp er för folkets skull och din lön betalas delvis genom presstöd. Den mediala rapporteringen ska vara oberoende och opolitisk. Det är dock inte svårt att se hur media idag har övertagits av personliga värderingar och inte längre rapporterar sakligt.

Ni inom det mediala styr på ett vidrigt sätt genom att försöka få människor att ömma för era politiska åsikter. De som motsätter sig den mediala världsbild så som till exempel Julia Ceasare, blir då trakasserad och uthängd i media, trots att man skrivit under anonym pseudonym.  Media tar alltså reda på vem du är trots att du skrivit under anonymt namn, sedan  offentliggör de dig i media. Media vill smutskasta den som på något sätt motsätter sig medias förhärskande verklighetsbild. Skäms ni inte för vilka ni är?

Jag vill ha rätten att säga mitt om hur vårt land ska bevaras. Jag vill inte tillåta att invandras av muslimer med deras moskéer och totalitära islam. Jag säger nej till islam och att dem som försöker assimilera oss till deras religion och styre. Jag anser att det finns länder där muslimer med en totalitär syn på sin religion islam bättre kan assimilera sig och hitta sin plats med likasinnade.

Sverige ska inte assimilera islamistiska värderingar som en del av vårt samhälle och jag tror det finns många med mig som känner likadant. Vi vill skydda våra demokratiska principer och inte se landet sakta men säkert lägga sig platt fall på marken, för en religion som inte hör hemma i ett fredligt samhälle.

När blir svenskarna i minoritet

Den demografiska utbredning i Europa är mycket oroväckande då den påvisar att länders majoritetsbefolkning inom kort kommer bli minoritet i sitt eget land. Detta handlar främst om politikerns naivitet och ansvarslöshet då politikerna har anammat den multikulturella hysterin, som säger att det inte finns något negativt med invandring samt är en invandrare alltid god.

Det verkar inte finnas någon sans och balans i när man glorifierar invandrare till goda helgon som söker asyl i Sverige.

För  att få en inblick i den demografiska utbredningen i Europa finns ett mycket bra youtubeklipp som påvisar genom uträckning i födelsetal hur muslimer kommer att vara fler i antal i många europeiska länder. I Norge påstår man samma sak att norrmän kommer vara i minoritet i sitt eget land. I Sverige är svenskar redan i minoritet i Malmö. Via Affes statistikblogg finns beräkningen att svenskar kommer vara i minoritet redan 2041. Jens Orback (S) uppger via SVT att någon gång kanske vi hamnar i minoritet, därför ska vi behandla nuvarande minoriteter korrekt och försvarar vi deras rätt då går vi lite tryggare, säger han klart och tydligt i inslaget.

Det är alltså inte en fråga om svenskar kommer bli i minoritet i sitt eget land, utan frågan är när vi är i minoritet.

Detta folkutbyte kommer påverka vårt demokratiska sätt att leva samt vår kultur. Vill dock göra dig uppmärksam på att aktuellt film ovan inte kan tas för vetenskaplig fakta. Tar med den ändock för att vi rent logiskt och förnuftigt inser att det är så ett folkutbyte går till. Det som jag inte vet stämmer i filmen ovan är om det kommer att gå i den snabba takt som framkommer, men att det pågår ett folkutbyte är mycket självklart för mig.

Jag vet att det finns flera olika teorier om hur det finns en världsordning som vill skapa konflikter genom krig och befolkningsutbyte. Teorin är att folket lättare kan hanteras om de inte är fokuserade på sina rättigheter utan mer kämpar för att överleva. Jag tycker vi borde fundera på detta om multikulturen endast leder vårt samhället till ett lyckligt paradis. Fakta måste fram i ljuset och vi har rätt att få veta om vi med nuvarande invandringspolitik kommer bli minoritet i vårt eget land. Idag så mörklägger man detta både från politiker och media.

Via The writing of Herr Larsson kan en fördjupning göras i ämnet folkutbyte. Politikerna har med största sannolikhet inte ställt hela sanningen framför svenska folket och bedriver en egen agenda som vi inte har fått orda någonting om. Jag läser Herr larssons tankar om globaliseringen som pågår med en vision om en vacker värld där inga gränser ska finnas. Det som slår mig är detta att tanken är fin såklart. Jag vill väldigt gärna att hela världen lever i balans och fred. Jag vill gärna att hela världen har den välfärd som Sverige har.  En välfärd där vi solidariskt tar hand om varandra. En gång i tiden bestämde vi oss för i Sverige att alla har rätt till de basala rättigheterna så som mat, boende, sjukvård och arbete. Det är förståeligt att människor i andra länder vill ta del av detta och gör vad de kan för att ta sig in i Sverige.

Vi vet att 90 % av dem som kommit till Sverige under 1980-2015 inte kan anses vara flyktingar om man skulle följa Genèvekonventionen och den svenska utlänningslagen. Vilket framgår i en debattartikel från 2013 av Karl-Olof Arnstberg samt Gunnar Sandelin.

Jag förstår ändock att man vill ta sig till Sverige utan flyktingskäl och kanske hade jag gjort detsamma för mig och mina barn. Jag hade säker också ljugit med mera för att få stanna, slängt mina ID-handlingar osv. Det är för mig självklart att människan fungerar så då alla på hela jorden vill väl ha det bättre i sina liv? Det är väl en självklar mekanism att inte vilja lida och göra det man kan för att få ett bättre liv?

Trots att jag förstår detta, så tycker jag inte att Sverige ska vara en humanitär stormakt med svenska skattemedel då vi har kämpat för att få det Sverige vi ser idag. Bättre vore om vi gör allt vi kan för att skapa fred och slå ut terrororganisationer samt korruption så dessa länder kan utvecklas så som Sverige har gjort.

Fortsätter Sverige som vi gör nu med att bedriva en ansvarslös invandringspolitik, både gentemot dem som kommer hit men även mot oss som bor här, så kommer dess konsekvens vara att vi kommer inte ha kvar det Sverige vi kämpat för att bygga upp med demokratiska rättigheter och ekonomisk stabilitet.

Det finns t.o.m. en beräkning från FN  så kallad human development index som säger att Sverige kommer bli ett U-land 2030 då har vi inte vårt välstånd kvar.

“Human Development Index (HDI) är ett index som utkommer årligen och visar ytterligare forskning inom området mänsklig utveckling, och tas fram av FN för att jämföra välståndet i olika länder. BNP visar på materiellt välstånd, men HDI ger helhetsintryck av sammanvägningar.”

Även Dispatch international tar upp samma sak som detta blogginlägg handlar om i en artikel av Ingrid Carlqvist så som  invandringens konsekvenser på vårt välstånd i Sverige.

“Demografiska prognoser är notoriskt svåra att göra. Fråga Statistiska Centralbyrån (SCB) vars befolkningsprognoser för Sverige blivit konstant fel de senaste 20 åren. Helt uppenbart är dock att utvecklingen blir ohållbar om den muslimska invandringen tillåts fortsätta. Det är inte fråga om OM utan om NÄR de blir i majoritet, även om det förhållandet kan ligga ett par generationer framåt. Ett land blir ett u-land när en betydande del av befolkningen har sina rötter i ett u-land. Enligt en FN-rapport som kom för något år sedan, bedömdes att Sverige redan 2030….””

FN-rapporten uppger att Sverige 2030 kommer ha status som ett U-land. För mig låter det inte helt trovärdigt eller så är det bara som så att jag har svårt att ta in det hot som ligger över oss. Du får göra din egen bedömning och analys. Min analys är dock solklar. Det är bara en tidsfråga innan vi är minoritet i Sverige och detta kommer förändra vårt sätt att leva.

Min bedömningen är att vi kommer stå inför stora förändringar gällande vårt demokratiska sätt att förhålla oss till varandra. Den frihet vi åtnjuter nu kommer att minska och våra barn kommer inte leva i det trygga samhälle vi en gång byggde upp. Vi kanske till och med riskerar vår ekonomiska stabilitet.

Är Julia Caesar trovärdig?

11846587_926149947431097_6510017788246425229_n

Krönikören från snaphanen, Julia Caesar skriver under en pseudonym för att behålla sin anonymitet. Hon har värnat om sin anonymitet utifrån, att hon vill skydda sin barn och barnbarn då hon skriver om obehagliga sanningar gällande etablissemangets politik. Denna rättighet att få vara anonym hotas nu av media som vill avslöja hennes identitet. Hon har i söndagskrönikan: Mardrömmen beskrivet hur delar av media så som DN vill ha en intervju med henne. Hennes integritet och anonymitet är hotat av media som inte kan ta ett nej som ett svar.

Det verkar som om media granskar folket på uppdrag av makten. Där sanningssägare ska trakasseras, förföljas för att därefter känna sig pressad till tystnad. Vi ser hur media förföljt Sverigedemokraterna som utsätts för smutskastning varhelst och närhelst detta är genomförbart. Sverigedemokraternas väljare har kallats för rasister, fascister, nazister samt arga, unga vita outbildade män men även för att vara missnöjda väljare som inte vet bättre. När ska media börja med saklig och opartisk granskning av makten det så kallade etablissemanget?

“Jag väljer att skriva under pseudonym. Jag våndas över valet, men jag vet vilka krafter som är i rörelse därute. Jag måste skydda mina barn och barnbarn. Mina allra käraste.” Julia Caesar

Även om vi har yttrandefrihet i Sverige och alla ska känna sig trygga med att uttrycka sin åsikt, så tänker jag varje dag på vad min kritik på denna blogg kan få för konsekvenser för mig och mina barn. Precis så som Julia Cesar beskriver så finns det starka skäl till att vara anonym när makten samt islam kritiskt ska granskas.

“Mitt andra skäl att skriva under pseudonym är min vetskap om vad islamistiska extremister och våldsgrupperingar som AFA och Revolutionära Fronten är kapabla till. Jag är visserligen gammal men vill gärna få behålla huvudet några år till.” Julia Caesar

För att återgå till Julia Caesars upplevelse, av att bli ofredad utav DN journalisten Niklas Orrenius som var den utsände att söka en intervju med Julia. DN journalisten menar att Julias version av händelsen när de uppsökte henne i hemmet inte stämmer. DN:s version kan låta mycket trovärdig där de vill förmildra omständigheterna med deras påträngande besök.  Läser man den känner man lätt igen sig i hur man själv skulle bete sig när man går och ringer på hos en okänd person man aldrig träffat.  Inte skulle man då banka, skrika, gorma, springa runt och stirra in genom fönstren?

Problemet är att DN journalister inte är vanligt folk de är just journalister. De vet hur man pressar någon som absolut inte vill att öppna en dörr. Deras jobb är att inte nöja sig med ett nej. Som en våldtäktsman men med bättre betalt.

Via Granskning Sverige kan vi lyssna på hur Niklas ställs till svars för aktuellt beteende.

Jag ringer runt till vänner som jobbar eller jobbat inom media, ingen av dessa vill ställa upp med namn men medger att så här kan det visst gå till när man jagar någon som inte vill bli intervjuad. Ingen av dem påstår att det finns nått orealistiskt i Julias berättelse.

Via nedan citat beskriver Julia Caesar hur hon känner sig förföljd. Media vill tysta henne som skribent då hon via sina skildringar beskriver ett Sverige som media gör allt för att mörklägg och inte själva rapporterar om. Julia Caesar har tidigare även varit journalist på DN.

“Lugnet har förvandlats till en mardröm”

“Men det lugn jag behöver har förvandlats till en mardröm. Det finns människor som tar sig rätten att slå sönder min trygghet och göra mitt liv till ett helvete. Jag är förföljd av människor utsända av en stor mediekoncern som vill tysta mig. De vill få mig att sluta skriva genom att trakassera och ofreda mig, skrämma mig, göra mitt liv så outhärdligt som möjligt.”

Är det så illa att media har blivit etablissemangets förlängda arm till att granska folket? När det i själva verket är som så att det är makten som ska granskas. Vår yttrandefrihet är en grundlag men det finns effektiva sätt att tysta människor genom att  förfölja, pressa, hota samt stigmatisera med nedvärderade epitet.

Den här situationen med Julia Caesar påminner mig om när mina journalist vänner berättade om hur de vid ett stort journalistmöte, med ägare och chefer till aktuell tidning uppmanats att klämma åt Sverigedemokraterna till valet 2014. Vidare har jag fått berättat till mig hur de inte får rapportera om hur kommunernas verksamheter påverkas av invandringen, inte får beskriva tiggarnas situation mer än i sympatiserande ordalag samt att de förslag till reportage som på nått sätt kan gynna Sverigedemokraterna och deras invandringspolitik får inte bli några reportage.

Marcus Birro beskriver journalistkåren som fega hyenor som håller varandra bakom ryggen. Journalisterna har blivit som en egen elit som inte längre är en garanti för att upprätthålla våra demokratiska värderingar.

“Jag insåg aldrig att alla andra skyddade varandra, att de kände varandra, bodde i samma rika medelklassghetton, umgicks med varandra, drack samma drinkar vid samma förbannade grillmiddagar. Jag förstod aldrig att journalister är hyenor och gamar men vad värre är, de är fega hyenor och gamar eftersom inte en enda av dem vågar eller kan arbeta eller ens tänka en enda egen tanke själv.”

Även om Julia Cesars version inte stämmer, även om hon hittat på allt och Niklas Orrenius på DN inte alls uppträtt som en journalist, utan som ett helgon. Så är det här problemet inte en enskild händelse. Utan något som händer om och om igen. Även om Niklas Orrenius version skulle vara sann i minsta detalj så måste vi protestera mot hur journalister beter sig. Media ska granska etablissemanget och inte folket. Med åtminstone ett minimum av folkvett.

Nu handlar det om att inte bli som dom, utan att vara den folkrörelse som vi startat

11924547_920134781365947_191529436675152025_n

Nedan presenterar jag citat från min bekantskapskrets. Skulle kunna presentera så många röster och citat från alla dessa personliga meddelanden (PM) jag fått via Facebook. Dessa PM är från människor som tagit steget att rösta på SD. Alla dessa röster är så betydelsefulla för mig. Dessa människor ger mig hopp och kraft att fortsätta vara en kraft för Sveriges välgång. Tillsammans förändrar vi Sverige så våra barn i framtiden kommer ha ett Sverige som är stabilt och tryggt till den högsta grad vi kan åstadkomma.

Det är antidemokratisk att uppmana till hets mot SD och dess politiska röster då det skapar en rädsla att stå för sin yttrande-samt åsiktsfrihet. Så många har tystnat på grund av denna politiska förföljelse där det yttersta stigmatiseringen i samhället verkar vara att kalla någon för rasist, nazist och fascist.

Vi måste våga visa att vi röstar på SD och att vi är medlemmar. Vi måste sluta gömma oss bara för att vi är rädda för konsekvenserna i form av social uteslutning samt den politiska förföljelsen.  Om vi ska få slut på den politiska förföljelse från de sju övriga politikerna med Socialdemokraterna i täten, så måste vi bestämt hävda våra demokratiska rättigheter, att få verka politiskt utan att behöva utsättas för politisk förföljelse genom att bli kallade för rasist, nazist samt fascist.

Det är antidemokratiskt att kalla SD och dess medlemmar för rasister, nazister och fascister. Man använder sig av denna antidemokratiska metod endast för att SD är en stark politisk motståndare och genom att använda begrepp som stigmatiserar motståndaren som den onde, så tror man sig kunna vinna politiskt företräde samt tysta motståndare att inte utöva sin demokratiska rätt. Ännu råder det faktiskt yttrande- samt åsiktsfrihet i Sverige så låt er inte skrämmas till tystnad.

Jag vill uppmana alla SD politiska företrädare från nedan till toppen att inte gnugga våra politiska framgångar i ansiktet på våra politiska motståndare. Vi ska inte vara som dem utan ha en mer ödmjuk inställning och välkomna alla nya medlemmar till SD.

Sedan en längre tid har det tydligt uppenbarat sig för mig hur illa ute Sverige är gällande vårt politiska styre. Det är inte lite saker som felas i politiken. Decemberöverenskommelsen (DÖ) där de sju politikerna visade sitt förakt för demokratin var ytterst en stort kraft till att människor inte kunde uthärda mer av politikernas politik eller förakt. Syftet med DÖ var att de sju partierna skulle fortsatt ha makten och utesluta SD från allt politiskt inflytande. Därav gick de samman och alliansen sade att de kommer stödja en Socialdemokratisk/Mp budget oavsett vad den innehåller.

Det står nu klart att SD är det största partiet och vad kommer de sju övriga partierna göra för att utesluta SD från politiken? Vi kan räkna med att de övriga partierna nu i desperation för sin överlevnad och löner kommer reagera på ett ytterst obetydligt sätt för Sverige men de kommer göra allt för att försöka få oss att tro att deras politik är av betydelse och ansvarsfull. Det gläder mig att fler och fler ser igenom de sju partiernas bedrägliga beteende.

Här är några av alla de röster jag tagit del av till varför de vänt bort från de övriga sju partiernas politik och företräde.

En mycket god vän till mig som är moderat sa så här om DÖ.

“En moderat röst, en liberal röst och en konservativ röst har nu blivit en socialistisk röst. Inte nog med det utan min röst som jag lade på moderaterna blev en röst på en Socialdemokratisk och miljöpolitik budget. Det var inte det jag röstade på. ” Denna man avskyr socialismen och vad den har gjort för åverkan på världens befolkning.

Varför tror ni denna man idag inser att SD är det enda valet? Han är en utmärkt medlemsvärvare med.

Det kom ett PM igår (150820) via Facebook.  Det fyllde mig med hopp att nu äntligen kan vi bli fler i detta politiska arbete där vi skapar en balanserad och ansvarsfull politik för Sverige. Detta PM berörde mig djupt för jag vet att denna kvinna är en tänkare av stora mått och gör inget förhastat i en känslomässig impulshandling. För denna kvinna handlar det om att vara ärlig och trogen sina värderingar. Tack för att du hade modet och hjärtat att ta steget till SD.

Jag är övertygad om att hon kommer vara en mycket bra verklighetsförankrad politiker för Sverige. Jag skulle rösta på henne utan tvekan till vilken politiks post som helst då jag vet att hon skulle gjort ett utmärkt arbete. Nu behöver vi fler i hennes kaliber som stiger fram och tänker på Sverige och dess medborgares bästa.

I dag tog jag steget och sökte medlemskap i sd jag håller inte med om allt i deras program men det mesta och går de fram så här mycket måste det finnas kloka människor i partiet och nominera till olika poster i nästa val.”

Ytterligare ett PM från en mycket god vän som jag vet aldrig skulle vilja skada någon människa i hela världen. Hennes hjärta svämmar över av ömhet och kärlek. Så här upplever hon verklighetens Sverige. Jag låter hennes citat avsluta detta blogginlägg.

“Ska vi rädda alla i hela världen till Sverige? Lägg resurser på rätt saker känner jag. Vi kommer aldrig kunna hjälpa alla, och dessutom litar jag inte på dem. Tror visst det är organiserat till stor del och de som är riktig behövande kan ju inte ta sig hit.”
“Svar: Jo, vi ska rädda alla då politiker i Sverige har beslutat att vi är en humanitär stormakt. Så hosta upp dina skattepengar nu och klaga inte för då är du en rasist.”

Det är nära att brista nu i samhället när vi inte har ett ledarskap som kännetecknas av folkets förtroende

Instämmer med min bästa vän Mari Lorentssons tankar och ord nedan. Jag har också vänner från flera delar av världen som jag älskar över allt annat. Det är inte vart du kommer ifrån som spelar någon roll. Det är handlingen du gör som säger nått om vem du är. Det är vad du tänker som påvisar vart du vill komma och vad du vill göra.

Det är handlingar som grovt våld, kriminalitet och våldtäkter mm som ska bekämpas. Tyvärr så har en ökad otrygghet en relation till aktuell invandringspolitik men det är inte invandrarna vi ska var på. Utan det är våra politiker som har makten att förändra Sverige och våra förutsättningar.

Likväl som politikerna skapar vår framtid så kan de skapa splittring och otrygghet.

Låt oss som Mari säger, aldrig låta hatet eller ilskan ta överhand och mynna ut i en våldshandling eller nedvärderande ord på sociala forum.

Det går att skriva skarpt ändå utan aggressiva ord som motståndarna sedan använder emot oss.

Ytterst så tror jag att det är precis det nuvarande regeringsstyre vill, att vi blir så förbannade på det passiva och ansvarslösa regeringsstyret att det rinner över i samhället. För då får ju verkligen Löfven något att kritisera, nu när rasistkortet är utspelat för ingen vettig människa tror längre på att SD är rasister, fascister eller nazister.

Vad har han kvar då statsministern Löfven att hoppas på? Såklart Löfven och resten av SD:s motståndare vill att vi ska vara aggressiva och våldsamma. Men låt oss nu syna hans strategi och verka i sann demokratisk anda vart vi än är.

Tack Mari för dina kloka ord.

“Det har varit mycket nu den sista tiden. Sen arma Lisa Holm blev mördad. En tjej som joggar bragds om livet. Ikea morden m,m. Tyvärr och då menar jag verkligen tyvärr så går alla gärningsmän till invandringen. Det är så synd för jag känner så många fantastiska människor som kommit till Sverige och verkligen är så välkomna. Jag har många goa invandrade vänner på FB. Det låter kanske hemskt men jag känner eller vet flera Svenskar som jag skulle vilja utvisa ur landet än folk som kommit hit. Det är så tråkigt att detta som händer i vårat land sker med vår regerings gillande. Tyvärr så råkar även våra vänner som kommit hit ut för hat och hot. Det är inte acceptabelt. Tänkte bara påpeka att vi får inte låta hatet ta överhand. Vi ska sköta detta på det sättet vi alltid har gjort. Genom vår demokrati, frihet, och våran rätt att säga vad vi tycker och tänker och genom allas lika värdighet. Inte genom våld och hat. Det får de andra stå för.”

SD har skrivit en kommunikationsplan som jag tycker alla ska läsa oavsett om man är SD eller inte. Men framförallt skulle Löfven läsa den och implementera den i sitt förstånd.

“Vi arbetar professionellt och metodiskt med vår kommunikation och tillser att den följer samma röda tråd, ger samma signaler och förmedlar samma värden. Över hela landet, på alla nivåer. Vi talar med en röst.”

“Vi inser att vi inte har råd att missuppfattas, vare sig missuppfattningen sker avsiktligen eller på riktigt, och avhåller oss därför från ironi, sarksam och jargong i vår kommunikation. Detta gäller särskilt då vi kommunicerar i text via till exempel sociala medier.

Vi vet vad vi inte ska kommunicera, både avseende begrepp och värden. Vi vet att ilska och negativa ord aldrig skapar sympatier eller välvillighet. Vi vet att man sällan når fram med ett budskap om man använder begrepp som mottagaren finner främmande eller till och med stötande.”

 

 

 

Annie Lööf försvarar tiggare som stjäl från pensionärer

Annie Lööf ömmar för tiggarna och vägrar ta politiskt ansvar för Sveriges bästa. Utifrån att hon är en politiker för Sverige så borde hon vara solidarisk med Sverige och dess befolkning. Med Annie Lööfs kommentar nedan så påvisar hon en otrolig naivitet.

Det meningslösa tiggeriet måste förbjudas och vi ska inte se tiggarna som offer eller “tycka synd” om människor. Vi ska heller inte godta Annie Lööfs kommentar som ytterst är ett inlägg som handlar om förakt mot det svenska folkets. Hon menar att det är vidrigt att vi svenskar reagerar emot att en 93-årig man blir rånad av tiggare. Hon syftar givet på att det handlar om hat mot tiggare men Annie Lööf du måste analysera bättre än så, det handlar om en frustration emot tiggeriet som ni politiker skapat då ni vägrar att förbjuda tiggeriet som ytterst även drar med sig annan kriminell verksamhet.

Via Annie Lööfs Twitterkonto kan vi ta del av hur hon i ett inlägg ger sitt fulla stöd till de så kallande “utsatta tiggarna”. Detta efter att en grupp tiggare omringar en 93-årig man i Göteborg och stjäl hans plånbok, läs mer här.

Givet blir människor förbannade över vad tiggarna utsätter våra äldre för, och det blev mycket ilskna kommentarer om detta som inte Annie Lööf gillade. Därav så gjorde hon detta twitterinlägg nedan. Vilket vi inte finner ett ord av solidaritet med mannen som blev rånad i Göteborg.

“Finns knappt ord att beskriva detta hat som visas öppet mot utsatta människor. Vidrigt räcker inte. ” Annie Lööf.

Annie Lööf syftar alltså med detta citat på tiggarna som utsatta människor men pensionärer då är inte de utsatta av tiggarna? Det är inte första gången sånt här händer.

Det duger inte Annie Lööf att mörka tiggarnas kriminella effekt i samhället. Tiggarna som befinner sig i Sverige bör omgående åka hem till Rumänien och Bulgarien och söka arbete. Tydligen har Rumänien lägre arbetslöshet än Sverige så rimligtvis har tiggarna större chans att ordna upp sin livssituation i sina hemländer.

Även EU bidrar med 31 miljarder euro som motsvarar 267 miljarder kr, för att Rumänien ska socialisera in tiggarna/romerna i Rumänien. Läs mer om aktuell situation gällande bidrag till Rumänien strukturfondsprogram till Rumänien. Detta ska motsvara ett strukturstöd på över 40 miljarder kronor till ett land som har knappt dubbla Sveriges befolkning. Se presskonferensen här där förvåningen är stor över att Rumänien får så mycket pengar.

Det är inte Sveriges ansvar att ta hand om allt och alla. Annie Lööf ska ha svenskarna i sitt största beaktande. Ska det vara så svårt, Annie Lööf?

Det är heller inte meningen att svenskar ska behöva utstå avföring i sina trädgårdar och parker, att parker ockuperas som sovställen, hus som blir övertagna av tiggare, äldre som rånas samt annan form av kriminell verksamhet som ökar med tiggarnas intrång i vårt land.

Vi bör även ha i tanken att för tiggarna så är vi avhumaniserade, vi ses endast som kroppar med pengar som ska luras till varje pris.

 

Läs tidigare blogginlägg om tiggarna och SD:s inställning här samt mer om hur tiggarna avhumaniserar svenskarna här.

Flatheten mot muslimer som hotar kristna är under all kritik

Här är ett blogginlägg som jag verkligen kan rekommendera att läsa och gnugga geniknölarna med lite: Dag Örhlund blogg.

Citat:

“Hur många blev slaktade av Pol Pot, Stalin, Mao Tse Tung och i Balkankrigen? 30 miljoner, 50, 70, 150? Det är svårt att få fram siffror men det var betydligt fler än sju miljoner och är vi inte överens om att alla är lika mycket värda?”

“I klartext: Om det hade handlat om något annat kunde vi kanske ha agerat. Men nu är det muslimska galningar som trakasserar kristna på svensk mark och då föredrar vi att blunda och gå och kissa, för vi törs inte göra något åt det här.”

SD rätt igen tiggeriet bör förbjudas

11695932_10153102216658247_1883497113080872033_n

Antirasister är extrema i sin så kallade rättvisekamp som även kan lokaliseras till den politiska vänstern. Tiggeriet är vänsterextremas lilla skötebarn, inget kan vara fel med tiggeriet. Utan vänstern ser tiggarna som offer och befriar dem från allt ansvar till att hitta ett arbete.

Jag tror att det inom varje människa finns en kraft att förändra sitt liv. Men om man sätter sig i en offerposition där förtjänsterna är mer givande än att ta sig ur offerpositionen då bibehåller vi den onda spiralen av ansvarslöshet. Det finns människor från vänster till höger som befriar de tiggande romerna från allt ansvar. Enligt vänsterextrema är all skuld på Europas medborgare som bär skulden till hur romers situation är.

Jag har själv erfarenhet av romer och utav den erfarenheten fick jag ta del av rasism mot mig som vit. Jag ansågs vara en “vit skit” av de romer jag kom i kontakt med. Det var även så att stölder var strukturerat i deras liv och det fanns ingen tanke på att hitta ett arbete. De ville inte ha med vårat samhälle att göra mer än att lura oss på så mycket pengar som möjligt.

Jag säger inte att detta gäller för alla romer. Dock vill jag påstå att det är inte så enkelt som vi tror, genom att säga att romerna är stackars tycka synd om offer för vita rika människors förtryck. Romer har sitt ansvar och del till hur deras nuvarande situation har manifesterat sig.

SD vill förbjuda tiggeriet

Jag instämmer med SD vi måste stoppa tiggeriet och förbjuda detta. Vi kan inte anse att det är humant och värdigt ett samhälle att ha människor som tigger på gator och torg för sin försörjning. Rumänien får mycket ekonomiskt bidrag från EU för att rikta sig till romerna som tigger i Europa och få dem till annan försörjning.

Problemet blir när man bidrar till problemet genom att lägga sin lilla krona i en mugg, då finns risken att tiggeriet blir mer lättförtjänta pengar än att hitta ett arbete.

Det är även min fullaste övertygelse att detta är organiserat och den som då lägger sin lilla krona bidrar till att en “tiggarboss” blir rikare. Det är även min åsikt att när vi tillåter tiggeriet så drar detta med sig brottslig verksamhet som drabbar medborgarna i Sverige.

Tiggare blir alltmer hotfulla

Elisabeth Höglund, journalist beskriver i sin blogg att tiggare blir alltmer hotfulla i sitt sätt att utmana oss till att ge dem pengar. Enligt information som jag har fått så finns det skillnad på de tiggare som kommer till Sverige i form av vilket land de kommer ifrån. Just nu så har vi fler tiggare ifrån Bulgarien och dessa ska tydligen vara med “aggressiva” i sitt sätt att tigga. Det är så illa att till och med de “vanliga” tiggarna är utsatta för tiggarna från Bulgarien och deras aggressivitet.

Adrian Lucaci är polis i Skaraborg och har själv ursprung från Rumänien. Han bekräftar att tiggeriet är organiserat och han ger aldrig pengar. Se artikel Tiggare ofta del i kriminella ligor.

“- Även om det finns tiggare som åkt på eget initiativ så finns minst lika många ligor och organiserade grupper som har kört hit folk. De släpper ut fem sex stycken att tigga och samlar sedan in pengarna.”

Det börjar verkligen att bli mer och mer konfliktfyllt i denna tiggarfråga som ytterst är regeringens samt riksdagens ansvar att hantera. Men från regeringen kommer inget konkret.

Det är bara SD som tydligt tar ansvar i tiggerifrågan och vill förbjuda detta.

Äldre inlägg

© 2019 NinaDrakfors

Tema av Anders NorenUpp ↑