NinaDrakfors

Politik

Kategori: Invandringspolitik (sida 1 av 4)

Vårt Sverige

Gästbloggare Cassandra Love sammanfattar väl dårskapen i Sverige.

Inga murar i mitt Europa sa Löfvén.
Grattis du har byggt den största muren någonsin mellan regeringen och folket.
Just nu sitter en handfull verklighetsfrånvända människor och styr landet mot kaos.

Detta som sker nu är en situation som kommer att ge ringar på vattnet i generationer framöver. Då är det läge att gå ut och ta reda på vad folket vill, folket, de som bor här alltså. Vi skattebetalare som betalar era löner som ni inte på minsta sätt gjort er förtjänta av.

Vet ni egentligen vad vi vill?
Ni är så avskärmade och trygga bakom muren ni byggt så att ni i själva verket inte har en aning om hur det bubblar av ilska överallt i Sverige. Med hjälp av pk media för ni en hel befolkning bakom ljuset med lögner.

När Somalier agerar bussvakter får de gratis lokal och kallas Somalier. När Somalier våldtar eller rånar kallas de helt plötsligt svenskar eller saknar identitet tills Avpixlat eller någon annan alternativ media avslöjar sanningen. När Svenskar agerar nattvandrare kallas det medborgargarde och de förföljs av Polisen.
När folket demonstrerar mot regeringen kallas dom högerextrema män som hatar kvinnor. Trots ett stort antal kvinnor i demonstrationen i pensionsålder.

Det har gjorts åtskilliga JO och JK anmälningar mot Mona Sahlin för detta och även polisanmälningar med hundratalet målsägare. Trots ett stort allmänintresse lägger åklagaren ner det. Alla har fått samma standardsvar av JO.
Muren till makten är stabil än så länge.

Våra pensionspengar används för att finansiera att en nazistisk dödssekt som kallas Islam får fäste i Sverige. Islamister kastar bögar från hustak. Kvinnor stenas. Djur plågas sakta till döds av islamister. Detta tar vi okontrollerat in i landet. Protesterar du är du rasist.
Jag trodde min pension var avsedd att trygga min ålderdom.

Vi betalar fantasisummor för att ta hand om flyktingbarn som inte ens får ifrågasättas om de är barn eller ej. Då kastas rasist kortet på dig innan du hunnit blinka. Det är murar, osynliga murar som gör att vi håller oss på mattan.

Att inte någon i regeringen reagerar på denna flod av män som väller in i landet. Funderar dom överhuvudtaget inte på var kvinnorna och de riktiga barnen är?

Fantasihistorier målas upp om fängelser i Grekland där flyktingar placeras. Nej de stoppas för att de inte är flyktingar längre utan för att de försöker ta sig vidare till våra pensionspengar. De är inte längre flyktingar. Men svensk media målar upp en skev bild.

I fantasiprognoser kan man läsa hur lönsam invandringen är, javisst så länge man laborerar med falska och vilseledande data. Allt för att övertyga naiva korkade svenskar om fördelarna med det. Allt detta syftar bara till att öppna gränserna i Europa för att det finns en agenda bakom och en elit som tjänar på detta.

Muren som regeringen och media byggt tillsammans skyddar maktens män och kvinnor. Frågan är hur mycket de hinner förstöra innan nästa val eller innan folket river muren. Men vi är ett kuvat folk så det tror jag inte kommer att hända. Vi tackar bockar o niger för de små brödsmulorna vi får ha kvar. För vi vill ju inte bli kallade rasister.
Själv skiter jag i vad jag kallad för men tänk på att det är dina barn jag bryr mig om. Deras uppväxt och framtid. Och min pension förstås.
? C.L.

DN rasiststämplar: relationscoachen från TV4

DN med sitt bottenskrap av journalistik

Invandringsdebatten borde vara saklig och hänsynsfull. Den är en av Sveriges viktigaste politiska frågor just nu, om inte den i särklass viktigaste. Debatten borde därför vara baserad på fakta och statistik, inte på känsloladdade åsikter och vinklad/tillrättalagd statistik.

Journalistik, i likhet med politik, handlar om prioriteringar och vi kan lätt skåda journalisters prioriteringar när vi läser deras artiklar, till exempel denna med relationscoachen i TV4. Nu har DN, äntligen, lyckats hitta en kändis som de kan applicera främlingsfientliga begrepp på. De vill få oss att tro att denna man, Lennart Matikainen, är en rasist som kränker invandrare. Nu tror sig DN gjort ett riktigt scoop. Jag vill kalla det för bottenskrapet av journalistik med ett invandringspositivt agendasättande. Jag är för övrigt med i den Facebookgrupp Lennart har “Människan i focus”, som jag kontinuerligt läser, för att förkovra mig. Lennart har skrivit en kommentar om DN:s storytelling om hans så kallade kränkningar av invandrare. Läs mer om hur DN kränker Lennart via Tobbes blogg.

11150665_10153363684529063_1887271948926924460_n

Ring till DN:s kundtjänst 08-7382600 och journalisten Sverker Lenas  och säg vad ni tycker om sådana här agendasättande reportage. Det är dags att vi höjer våra röster och står bakom människor som vågar se konsekvenserna av en ansvarslös invandringspolitik. Det är dags att vi av media, som är den tredje statsmakten, kräver fakta, saklighet och hänsynsfullhet. Inte, likt kommunistfasoner,  en förföljelse av människor för att de vågar säga obekväma sanningar. Media ska granska makten och inte folket men numera granskar media folket åt makten. Läs mer om denna agendasättande journalistik som DN:s ansvarige uppger att tidningen ska ägna sig åt, via Roger Sahlströms artikel via Avpixlat.

Jag vill ha äkta och sann journalistik och inte politisk förföljelse av människor. Via Fnurra kan du läsa om åsiktsregistrering och tredje maktens granskning av vanligt hederligt folk.

Självklart ska man synliggöra människor som har en vidrig och farlig inställning till våra demokratiska rättigheter. De som är våldsbejakande extremister hör inte till ett fredligt demokratiskt samhälle. Det som DN med flera håller på med är något helt annat, de ger sig på vanliga hederliga människor i sitt egna agendasättande syfte.

“Inte oväntat så kör DN på och kallar det att jag kränker på Facebook – jag kan bara skratta utmana yttrandefrihet i svåra frågor är en tuff gren i Sverige. Som jag alltid försöker nå fram med, ska kritik mot dåliga beteenden oavsett avsändare kunna kritiseras. Men DN står ju för de som lagt på locket som i sin tur lett fram till det läge vi har idag att lösa.” Lennart Matikainen

Etablissemanget har en hel del att förklara

Insikten har slagit mig på bröstet som en hård knytnäve. De senaste veckorna har en ilska vuxit fram inom mig. Jag har brutalt fått erfara hur media är i sitt förfarande med sanningen och verkligenheten. Jag har fått lära mig att agendasättande journalistik är stor i svensk etablerad media. Min erfarenhet har infunnit sig sedan jag började ringa samtal till etablissemanget för att ställa obekväma frågor i syfte att synliggöra dem. Läs mer om det medborgarinitiativet och folkrörelsen Granskning Sverige.

Jag ringer gärna till journalister och samtalar om deras journalistik och vilken metod de använder sig av. Vill gärna inför dem själva samt till svenska folket synliggöra vilket klent underlag aktuella journalister har för att skriva det som deras artikel påstår. Jag arbetar själv med utredning i mitt yrke som socialsekreterare och många gånger när jag läser medias så kallade granskningar, så tänker jag i mitt stilla sinne, vart är underlaget för bedömningen? Om jag hade haft lika klent underlag i mina bedömningar vid utredning så tror jag ingen hade velat anställa mig. Förutom då om det inte finns en anledning att styra mig och få mig fatta beslut som har en agenda.

76% av de anställda vid public service (som opartiskt ska  skildra sanningen) tycker att fri invandring är positivt.

Så är det med etablerad media, de har en agenda där invandringens konsekvenser inte ska komma upp till ytan, för alla ska vara glad och lyckliga i Sverige och likt en diktatur ska alla utgår från värdegrunden “Allas lika värde”. Om etablissemanget inte tror att du följer värdegrunden så ska du uteslutas och helst inte få ha ett arbete i Sverige 2016. Etablissemanget vurmar för demokrati säger de men vill inte ha fri yttrande- och åsiktsbildning, utan bara de korrekta åsikterna ska inrymmas i samhället. Så här går det när media, den tredje statsmakten, består av människor som sympatiserar med MP +V är hela 70%, dvs 70% av de anställda är extremt vänsterideologiska.

12512027_10153343882173907_767017811_n

Om vi till det lägger C, som har en lika extrem invandringspositiv åsikt. 70% +6%, så är det inte så konstigt att det ser ut så här och att det är ett demokratiskt problem. 76% av de anställda vid public service (som ska opartiskt skildra sanningen) tycker att fri invandring, utan några som helst gränser, är positivt. Detta är katastrof (lägg till +13%, S, som var positiva fram tills systemet inte höll längre), 89% var positiva till obegränsad fri invandring fram tills sammanbrottet. Det är katastrof för journalistiken/opartiskheten att 89% av de anställda inom publicservice är extrema i sin invandringsiver, inte konstigt alls att de driver sin agenda. Jag tror inte att media lyckas förhålla sig objektiva eller sakliga. Media bör därför granskas om och om igen.

 

Granskning Sverige synliggöra etablissemanget

Jag är på min fritid verksam via Granskning Sverige som ringer upp etablissemanget för att få dem att svara på obekväma frågor. Mitt syfte med att jag ringer är inte att förvanska eller förvrida någonting, mitt syfte är att synliggöra dem som har makten och hur de missbrukar den i eget syfte. Sen får den som lyssnar göra sin egen bedömning av det som framkommer i mina samtal. Dock har jag ett syfte att synliggöra det som inte är bra för oss i Sverige. Därav för jag en opinion mot den ansvarslösa invandringspolitiken som jag tycker är ett hot mot den svenska välfärden och vår demokrati. Jag har aldrig likt media hemlighållit mitt opinionsarbete.

Har media den tredje statsmakten en hemlig agenda?

Det står för mig klart att etablissemanget gör allt för att mörklägga sanningar om invandringen och hur den har påverkat Sverige till det negativa, det är inget media vill verka för att det ska synliggöras. Sanningen är inte etablissemangets bästa vän. Men jag tror verkligen på att sanningen ska göra oss fria.

Media publicerar kontinuerligt artiklar som påstår att Sverige tjänar, ibland så mkt som 900 miljarder, på invandringen och att dödligt våld minskar. Utifrån att det inte finns något som talar för att deras artiklar speglar sanningen, varken våldsbrott eller mord har under 2015 minskat. Invandrare har inte sen 80-talet förvärvsarbetat i tillräckligt stor utsträckning för att täcka gruppens egna kostnader i samhället. Landet sverige betalar gemensamt underskottet, det enda ekonomiskt positiva med invandringen är att vi blir fler, det innebär att BNP/tillväxten ökar. Tyvärr sker det i samspel med en ökad statlig skuldsättning, räknat i rena kronor. Vissa journalister drar dock nytta av att BNP ökar, då kan de sätta statskulden i relation till den ökningen och på så sätt felaktigt påstå att statskulden inte alls ökar, ifall vi jämför den med BNP. Detta är bedräglig journalistik, det har inget med sanning och fakta att göra. DN är även de med på spåret att mörklägga obekväma sanningar och vill gärna få oss tro, att det dödliga våldet minskar, se artikel från augusti 2015 här. Någon borde ringa aktuell agendasättande journalist, Stefan Lisinski och fråga vad han anser idag mars 2016, efter polisens rapportering om att det dödliga våldet ökat med 26 procent i Sverige.

Alternativmedia har under långt tid rapporterat om ökat våld, hot, mord, dråp, våldtäkter och gruppvåldtäkter men traditionell media väljer att publicera att våldsbrott minskar, de är inte verklighetsförankrade. Enligt mig har media en agenda och den agendan är att vara invandringspositiv, inget fel i det. Dock publicerar traditionell media uppenbara lögner och så fort de lögnerna ifrågasätts, så ger sig de traditionella medierna på åsiktsmotståndaren och påstår att de skulle vara rasister/främlingsfientliga. Däri ligger dubbelmoralen, var gärna invandringspositiva men var det sakligt och sluta “smutskasta och demonisera” med rasist/fascist och nazistkortet så fort någon påtalar att det pågår en ansvarslös invandringspolitik. Nu vet vi att det dödliga våldet ökar i Sverige och att alternativ media gjort sitt arbete korrekt, genom att skildra verkligheten utan att ta hänsyn till vart man kommer ifrån. Läs mer om den rapporteringen här.

Media med sin agendasättande journalistik är i full aktion med att göra Sverige mindre främlingsfientlig (de har en vanföreställning att i Sverige ökar rasismen och främlingsfientligheten) genom att skriva en artikel om hur det dödliga våldet minskar men alternativ media har under lång tid rapporterat om hur våldet på olika sätt ökar. Då det ökade våldet har ställts i relation till invandringen så har alternativ media utav etablissemanget utpekats som hatsajter som inte följer värdegrunden “Allas lika värde”. Det anses inte vara rumsrent att man läser och kommenterar på till exempel Avpixlat, då kan man riskera att få sparken från sitt arbete, eftersom man inte följer den så kallade värdegrunden. Lyssna på samtalet nedan som jag hade med ett bussföretag där en person riskerade bli sparkad för att ha kommenterat på Avpixlat:

 

 

Anonyma Hatare (AH)

Nina Drakfors, Roger Sahlström och Jan Sjunnesson, vi är antidemokratexpert som utformat ett kurspakter för Anonyma Hatare.

Nu finns det en självhjälpsgrupp för anonyma hatare (AH). Här kan du få stöd och hjälp till att sluta hata på ett icke konstruktivt sätt.

För att göra det mer internationellt då hatarna är ett världsomfattande begrepp, så kallas den som hatar för “hater”. Vi vill inte att du ska sluta vara en hater utan, att du ska utveckla ditt haterbeteende till en positiv  kraft för mänskligheten. Din hatarkraft kan du omvandla likt en alkemist som förvandlar bly till guld. Istället för att hatet styr ditt liv så kan du ta kontroll på hatet. Låt hatet istället berika ditt.

12-stegsprogram samt självhjälpsgrupp

Med vårt 12-stegsprogram, så kommer du inte bara älska andra utan även ditt eget liv. Det låter osannolikt tänker du nu men vi vet av erfarenhet, att 99.99% lyckas med vår 12-stegsmetod. Du behöver bara betala en månadskostnad om 9.999 kr. I priset ingår allt vårt utbildningsmaterial samt fri tillgång till aktuell självhjälpsgrupp.

AH:s självhjälpsgrupp har faktiskt sitt säte via, Nina Drakfors facebook. Där hjälper haters, att tillfriskna med sakliga kommentarer sprungna ur fakta och beskrivning av verkligheten i Sverige. Sen gör vi kommentarer i en konstruktiv anda där kärlek och skratt står i högsta fokus. Då kan en hater till slut inte motstå att le. När en hater börjar le då skickar leendet en signal till spegelneuronerna i hjärnan av välbehag och motverkar hatet. Detta är vetenskapligt belagt med leendets effekt, så för att få en hater att tillfriskna är humor och skratt en viktigt del.

Vilka är vi som erbjuder denna fantastiska behandlingsmetod för haters?

Ni kommer kunna köpa till extrabehandling i form av  en hawaiisk healingmassage, genomförd av Nina Drakfors samt en föreläsning med antidemokratiexperten, Jan Sjunnesson, om vikten av att följa de demokratiska reglerna. För en hater behöver på nytt lära sig vad det innebär med en demokratisk grund i samhället med yttrande- och åsiktsfrihet.

Vi är även väldigt nöjda med att kunna erbjuda en föreläsning med Roger Sahlström som är ett kärt objekt  för haters. Han kommer vittna om hur haters under flera år mot honom har varit både hotfulla samt våldsamma. Med denna föreläsning, vill vi att du hatern ska börja känna skam och skuld över ditt beteende, så du får insikten i hur du är en antidemokrat. För först när du blir medveten om problemet kan förändring ske. För övrigt är både Roger och Jan två eftertraktade föreläsare.

Stödsamtal via Jan Sjunnesson och Nina Drakfors

Det har varit oerhört svårt att boka lokal till våra föreläsningar då haters brukar sabotera sitt eget tillfrisknande. Så vi ber er haters, att inte ringa några uthyrare och lämna information, att det är Roger och Jan som är föreläsare.  Detta då ni med ert beteende drar ingång andra haters och vi blir oftast avbokade.  Så för ert eget tillfrisknade så behöver vi ha en lokal där vi kan verka i. Se nedan uppmaning.

OBS! Ring inte lokaluthyraren om du får ett återfall i hat, ring mig eller Jan så kan vi prata dig tillrätta. Detta är faktiskt avgörande för om du ska bli en tillfrisknande hater då kunskap är grunden till all förändring.  Jan och jag stöttar det är ett löfte. Roger kan inte vara behjälplig med stödsamtal till en hater då han oftast är utomlands och gör en journalistisk bedrift i verklighetsskildring. Många har ringt Roger men vi undanber oss dessa samtal och låter Roger få göra det han är bäst på, att bedriva professionell journalistik.

Drogen att hata förgör haterns liv – Vem kan bli en hater och hur har nedärvd essen skapat hatern?

De finns dem i stödgruppen som vittnar om hur hatet förgörande deras tankar, sociala relationer och även samlivet med sin partner. Nära och kära som lever med en hater, är i en mycket utsatt position då det inte finns utrymme för kärlek och nära relationer.  Hatet kommer smygande in i haterns liv och till slut övertar hatet som sagt varje tanke och situation.  Det blir som en drog att få hata. När hatern kommer till insikt behöver man genomföra 12-stegsmetoden för att bli fri. I vår stödgrupp för haters kommer vi förklara hur de 12-stegen fungerar och vad det är som gör att man blir en hater. Vem som helst kan bli en hater politiker, journalister, LO-pampar samt svenska folket. Dock måste man ha en naiv inställning till politiker och politik för att kunna bli en hater. En hater måste även ha en nedärvd essens i form av att man inte kan hantera makt, en hater är maktgalen.

Sverigedemokraterna och dess sympatisörer har antikroppar för hatersyndromet

Vi kommer att redovisa utbildningsmaterial från filmen Anger management samt påvisa att hatern är smittad via dagens politiker. Här får vi göra ett tillägg, att SD politikerna är det enda partiet som inte kan smitta sin befolkning med hatersyndromet då SD har fått antikroppar. SD är idag det enda partiet som kan hjälpa haters att bli friska, och ingår i vårt program för tillfrisknande men det är mer som en bieffekt av att man tillfrisknar.  Men mer om SD bieffekten som del i tillfrisknandet i slutet av detta inlägg.

Självhjälpsgrupp en del till insikt

Innan ditt tillfrisknade från att vara en hatare så måste du få insikten att du är en hater. Vi i brukar börja varje gruppmöte med att säga,  -hej jag heter x och är en hater. Sen får man frivilligt berätta om de tragedier och konsekvenser detta hat beteende har haft i ditt liv. Många vittnar dock om spruckna relationer då anhöriga till slut inte står ut mer och ställer ultimatum. En hater har många gånger försökt förändra sitt liv av hat på egen hand och ständigt misslyckats.

Om du deltar i Anonyma Hatares självhjälpsgrupp, så kommer du fortare på fötter igen tillsamman med andra som kommit längre i sitt tillnyktrande av hat. Här kommer du accepteras för den du är och ingen kommer håna dig eller smutskasta dig för att du är en hater.  Om du är en hater som inte lärt dig hantera ditt hat på ett konstruktivt sätt då är detta gruppen för dig “anonyma hatare”. Här får du hjälp till självhjälp så du kan medvetandegöra ditt haterliv och få  kontrollen. Hat har förstört många människoliv och genom att du lär dig hantera ditt hat så bidrar du till en bättre värld.

Enligt vårt forskningsprogram har hatern en obehaglig barndom

Genom vårt forskningsprogram Expo, så har vi kommit fram till att hatern är en människa som tror sig gott om allt och alla men i unga år blivit oerhörd utsatt och sviken av vuxna. Eftersom de i tidig barnaår inte kunde säga ifrån och inte heller hade några vuxna som kunde hjälpa, så fick de som barn trycka ner känsla av att känna sig  övergiven och inte älskad. Redan som barn fick du stora krav på dig, att du skulle vara perfekt och inga misstag fick göras. Du fick tidigt projicerat mycket skam och skuld på dig. Detta skam och skuld betingning har idag lett till, att du inte kan hantera att ha fel eller känna dig mindervärdig. Du går ständigt med en känsla av, att du måste vara perfekt och lyckad för att vara värdefull. Innerst inne så bär du på en oerhörd ilska som kallas hat. Detta hat är omedvetet där i din kropp och tankar. Detta hat som du förpestat din tillvaro med är inget du i början inser att du bär på, utan det är när omgivningen börjar överge dig och hata dig tillbaka som du sakta förstår, att någonting hos dig inte står rätt till. Haterns hat är egentligen ett hat mot sina föräldrar som de inte vågat uttrycka.

Haterns sjukdomsförlopp och eventuella behov av långvarig sjukskrivning

Det är vanligt att en hater till slut blir sjukskriven samt är i behov av psykologhjälp. Vi vill med det starkaste uppmana till att verkligen ta emot all hjälp man kan få från sjukvården. Dock har vi genom våra vetenskapliga forskningar fått starka bevis för att medicinering inte fungerar, utan det är en inre förändring som måste skapas. Det finns inga snabba lösningar med ett piller till detta omfattade haters problem.

Oliktänkande är de som triggar igång haterns beteende och är ytterst deras offer

Ett väldigt starkt tecken på att du är en hater är att du inte tål oliktänkande. Om du stöter på en oliktänkare så är det en starkt bidragande faktor till att ditt hater beteende drar igång. I särskilt svåra fall av haters, har det inneburit att man politiskt förföljer sina motståndare genom, att förpesta deras tillvaro på Facebook samt ringer deras arbetsgivare för att få dem avskedade från sina arbeten.

Tre allvarlighetsgrader av hatersyndromet

Det finns tre steg en hater kan genomgå. Det första steget är den mildaste. Hatern ser en oliktänkare och det väcks ett outgrundligt hat i hjärtat. När hatern är i det milda stadiet, så tänker denne endast arga destruktiva tankar om oliktänkaren men säger inget då man inte vågar. Högst kanske man vågar göra sarkastiska och elaka kommentar om oliktänkarens utseende.

Anledning till att hatern attackera oliktänkarens utseende är för att få denne, att må dåligt men också beror det på haterns dåliga självkänsla.  Alla Haters är otroligt utseendefixerad och vill gärna påtala för andra hur fula de är. Denna utseendefixering hatern har, beror på en dålig självkänsla som hänger ihop med barndomen. Den första typen av hatern är en fegis. Alla haters är fegisar och saknar mod men de är olika fegisar i olika grader.

Steg två karakteriseras av, att det blivit mer allvarliga konsekvenser i haterns liv på grund av att denne inte kan hålla tillbaka sina spydiga och ogenomtänkta kommentarer som är sprungna ur hat. Vid detta stadie är nu fler människor involverade. Ett typiskt tecken på att man är en hater i steg två är, att nu börjar anhöriga att reagera då även de kan drabbas av elaka kommentarer. Hatern i steg två är inte så anträffbar då denne sitter vid Facebook dag ut och dag in, och hatar. Väldigt allvarligt för kommer man inte till insikt här, så börjar nu symptom för sjukskrivning att visa sig då hatern blir helt dränerad på energi.

Dock kan inte hatern inse, att det handlar om dennes hat som gör att denne mår dåligt, utan börjar uppsöka psykologer och läkare för att fastställa problemet. Då haters syndromet är relativt okänt så blir det oftast inte rätt diagnos. Här börjar anhöriga hota med att lämna hatern och den dagliga livsföringen kan inte upprätthållas. Hatern slutar duscha, gå lägga sig i tid och äta gör denne sporadiskt om denne har handlat. Det är mest anhöriga som får betala räkningarna och laga mat och så vidare.

Steg tre är ytterst antidemokratiskt för nu hotas hela det demokratiska samhället i sin grund. Här vill hatern motverka de demokratiska rättigheterna som fri yttrande- och åsiktsbildning. Hatern hatar oliktänkaren och skyr inga medel till att tysta den som yttrar sin åsikt som inte hatern accepterar. Hatern tillåter bara liktänkande att ha tillträde till samhällets arena av debatter. Hatern börjar nu utforma Facebookgrupper vars syfte heter på utsida att de ska utföra aktioner mot oliktänkaren. I själva verket är dessa aktioner utformade som så att de i organiserad grupp ringer oliktänkarens arbetsgivare och anmäler denne för att vara rasist, nazist och kanske till och med fascist.

Hatern bryr sig inte om att denne ljuger för de anser att medlen helgar målet, att få oliktänkaren sparkad från sitt jobb. Det kanske är rätt uppenbart här att eventuell partner har lämnat hatern som endast sitter inne vid sin dator och går endast ut när det krävs. Hatern tappar här tidsuppfattningen och vill gärna sätta en nedvärderande psykologisk diagnos på den oliktänkande så som att denne skulle vara psykiskt sjuk. Det projiceras rätt mycket från hatern på andra, att oliktänkande är onda varelser som inte bör få vara nära barn och människor. Hatern demoniserar gärna den oliktänkande men inser inte att den oliktänkande är en spegel. Här gäller det att oliktänkaren som hatern hatar, inte låter hatern ha kontrollen utan synliggör dennes beteende för allmänheten som måste varnas. När omgivningen stöter på en hater i tredje steget, så börjar denne fundera på om kommunismen verkligen fortfarande existerar då haterns beteende påminner om kommunismen i så stor utsträckning.

Detta var endast en kort sammanfattning av vårt forskningsmaterial. När du väljer att delta så kommer du få ta del av de 12-stegen, föreläsningar samt böcker som vi har skrivit om hatern med forskning som grund från hela världen. Vi kommer rikta in våra föreläsningar kring psykologi samt demokratins vikt. Vi kommer även i upplysningssyfte belysa om kommunismen negativa påverkan på samhället och intellektet. Nedan får du några exempel på haters som verkar politisk samt via media.

Här nedan kan du se hur politikern Åsa Romson beter sig som en odräglig hater:

Även kändisar drabbas av haters syndromet, se bild nedan. Nämner inga namn men detta måste vara de tre mest kända kändishaters i Sverige. De tar varje chans att hata, till exempel det svenska folket på bästa sändningstid. Man ser riktigt hatet lysa ur deras ögon.

h12511954_10153417002813247_1978354406_n

Det finns många haters som hatar via en organisation. Hatern drar sig till sådana strukturer där detta hat möjliggörs i större omfattning. Vi har via LO tagit del av otaliga haters-kampanjer mot oliktänkande parti som Sverigedemokraterna. Via LO så organiserar sig haters i stora kampanjer mot det svenska folket. En stor samhällsfara mot de svenska folkets välfärd. Det enda som motverkar utbredningen är att synliggöra deras kampanjer/kommentarer med fakta och statistik. Nedan är en bild från deras högborg. Därinne inne sitter de och hatar utan rim och reson. Stora lögnare är de samt stora haters.

lo12459581_10153330646423907_2076490577_n

Fler haters hittar vi även via etablerad media. På bästa sändningstid får journalister hata direkt via tidningarna och media med dina skattepengar. Det är stor förvirring kring varför dessa journalister hatar det svenska folket så mycket, att de gör vad som helst för att medverka till, att svenskar bli minoritet i sitt eget land. Men det är ju som så med haters, att de är inte rationella och ansvarstagande så detta går inte att logiskt att förstå.

12512027_10153343882173907_767017811_n

Hur kan då en haters bli fri från sina plågor av hat? Ytterst handlar det om att bota den dåliga självkänslan och läka barndomens trauman av att känna sig övergiven. Först då kommer hatern, att ta första steget mot ett liv med konstruktivt hatande. Eftersom denna smittan kommer från politiker främst Socialdemokraterna, så har vi även nedan en intervju från Granskning Sverige, där det tydligt framgår att haters försöker spela goda genom att missbruka värdeord som allas lika värde och solidaritet. Detta för att dölja sitt hat med en låtsasgodhet. Haters är otroligt manipulerande, så det gäller att syna dem och synliggöra dem, så allmänheten får ta del av deras strategier som är grundade på hat och behov av makt.

Om ni lyckats läsa er ända ner till denna sista sammanfattning så vill jag gratulera, att du orkat läsa och följa inlägget är ett gott tecken på att du inte är en hater, då en hater inte läser klart någonting. Hatern börjar läsa och efter två meningar så har de grund för att börja spy ut sitt hat. Ibland läser hatern bara en rubrik och börjar genast hata.

Hur har nu Sverigedemokraterna med haters att göra? Det förhåller sig som så att Sverigedemokraterna är ytterst drabbade av haters både från enskilda personer, organisationer samt andra politiska partier. Trots detta har Sverigedemokraterna folkets kärlek. Ytterst är haters de bästa valarbetarna som Sverigedemokraterna har.

Om du nu är en hater, lyckats läsa dig enda till detta slut så vill jag bara förtydliga, att denna text är skriven med en stor portion humor samt ironi. Men om du är en hater så kommer det inte hjälpa, att jag skriver med humor då du nu kommer pådyvla mig vilken vidrig människa jag är. Du ska minsann ringa min arbetsgivare för att jag gör ett sådant här blogginlägg. Det enda jag har att säga är slappna av lite, njut av livet och se till att ha kul med massor av skratt. Tyvärr vet vi dock att en haters kännetecknas just av bristen på humor.

Rasismen minskar men antidemokraterna ökar

Från den dag jag berättade att jag var aktiv inom SD samt sällat mig till Granskning Sverige, så visste jag att det skulle bli en politisk förföljelse mot mig.  Jag och Johan som är Granskning Sveriges grundare, har haft många samtal om just detta med att oliktänkande blir utsatta i Sverige 2015.  När jag fick förfrågan, att vara med i Granskning Sverige så tvekande jag inte en sekund. Jag hade lyssnat på Granskning Sveriges program innan och kände förändringskraften i konceptet, att ringa makthavare och ställa frågor, gärna obekväma frågor som inte den etablerade media ställer. Jag visste att när jag sällade mig till Granskning Sverige, så skulle det leda till negativa effekter där människor skulle börja jaga mig på olika sätt. Jag var väl medveten om detta när jag tog beslutet, att inte vara anonym inom Granskning Sverige. Det glädjer mig, att jag kan vara en röst för den demokrati som vi har här i Sverige genom att just stå upp för vår rätt till åsiktsbildning. Ingen rasist-hojtande människa skrämmer mig eller kan få mig att tystna.

Vi är många nu som inser, att det förtryck som pågår mot oliktänkande måste upphöra. Vi måste få tänka kritiskt mot islam som religion det ingår i ett demokratisk samhälle. De som vill tysta oss som är kritiska till aktuell invandringspolitik samt islam, är inget annat än antidemokratiska i sitt beteende när de i tid och otid hojtar rasist, fascist och islamofob. Ni som följt min facebook har kunnat skåda alla dessa rasist-hojtande inlägg. Det är märkligt att denna mobb tror sig ha rätten, att definiera en människa, utan att sakligt förklara vad det är som gör att denne är islamofob eller rasist. En förklaring jag fick var denna “du var rasist redan innan du kritiserade islam, och därför är du islamofob och rasist”. Okej, vad svarar man på sådana inlägg?

Jag har varit i kontakt med polisen om just rasistanklagelserna, för jag anser att det är inte rätt, att bete sig på sådant sätt att stigmatisera människor som rasister bara för att man ställer sig kritisk. Polisens svar är att det är förtal och uppmuntrade mig att ta skärmdumpar samt göra polisanmälan. Jag har sedan tidigare fått ett beslutsmeddelande från polisen gällande förtalsanmälan och på grund av att brottet är ringa så blir det inga rättsliga åtgärder. Dock tycker jag det är viktigt att göra polisanmälan för de har inte rätten att kalla någon rasist hur som helst. Jag vill ge dem allt motstånd jag kan då jag avskyr mobbare och förtryckare, vilket är det jag anser att de är. Sen står jag upp för de demokratiska värderingar vårt samhälle har som grund och kommer fortsätta hävda vår rätt till yttrande- och åsiktsfrihet.

Dock handlar inte detta om mig. Det handlar om dig och din rätt att ta del av samhället och föra fram din åsikt, den ska inte stoppas av antidemokrater. Tillsammans måste vi syna dessa människor om och om igen och det blir tjatigt men vi måste säga ifrån till dem som tror sig har rätten att kalla någon osakligt för rasist.

Nedan är artiklar som på ett tydligt sätt påvisar hur media, bedriver en kampanj mot någon som inte har det politiskt korrekta åsikterna. Det är media som är orsaken till det drev som pågår emot mig, där antidemokraterna vill att jag ska få sparken från mitt arbete, eller åtminstone inte få jobba med människor.

Jag välkomnar dock detta angrepp och ser det som ett gyllene ögonblick där sanningen kan manifestera sig. Många ser nu hur antidemokraterna beter sig och det var mitt största syfte från början, att syna antidemokraterna. Jag tycker jag har gjort ett väl utfört arbete, MVG med andra ord.

Kanal-chefen på Sveriges radio Skaraborg heter Gabriel Byström och är denne som tagit del i den hetsjakt som pågår mot mig. Jag ringer och frågar honom varför SR jagar vanligt hederligt folk.

Men oavsett vad mobben tror sig kunna göra med sina förtryckarmetoder, så finns inga skäl att säga upp mig från mitt arbete. Tvärtom så fungerar jag väldigt väl på mitt arbete. Skövde kommun uttalar sig via Sveriges radio Skaraborg. Vi får tacka att demokratin segrade. Lyssna på uttalandet här.

Det började med att Johan intervjuade mig om mitt avhopp till SD:

Sen undrade KIT, varför jag var med i en rasideologisk organisation. KIT för övrigt som är sponsrade av Bonniers med 50 miljoner. Läs artikel här.

Därefter så började Radio Skaraborg P4 att skriva och framställde mig som rasist. De ringer även min arbetsplats och frågar om det är förenligt att vara rasist och arbeta som socialsekreterare. Läs artikel här.

Därefter ringer jag och Johan till Sten Lillieström. Vilket är aktuell journalist som skrev ovan artikel om att Granskning Sverige är en rasideologisk organisation.

Jag ringer Sten Lillieström och ställer mig frågande till varför han inte lät mig komma till tals när han skrev sin artikel, och att han lurade mig att tro, att jag skulle få komma till tals då han sa att han ville vi skulle träffas. Dock hade han redan gjort sin artikel färdig och klar.

Det ligger i min yrkesroll att rehabilitera IS-anhängare

Jag ringde Maria Vamling, på säpo för cirka en månad sedan. Hon instämmer, att det största säkerhetshotet mot Sverige idag är våldsbejakande islamister. Här kommer en kort summering.

Av samtalet framgår, att det florerar rykten, att flera hundra IS-anhängare sökt vård inom den svenska sjukvården för sina krigsskador. Säpo anser att det inte är så många som sökt vård men vet heller inte hur många, då det är svårt att identifiera detta.

När jag samtalade med henne hade flyktingströmmarna pågått i ett par veckor. Säpo kan  inte se att det gömmer sig IS-anhängare med i flyktingströmmen men menar även, att det är för tidigt för att uttala sig om detta.

Maria bekräftar, att ett säkerhetshot är alla dessa flyktingar som inte kan styrka sin identitet. Det finns även många flyktingar som kommer men som inte har för avsikt, att söka asyl i Sverige. Men avslutar med att säga, att så här har det alltid varit i Sverige, flyktingar har svårt att styrka sin identitet. De flesta som kommer är enligt Maria från Syrien, Irak, Eritrea samt ensamkommande från Afghanistan och Somalia.

Vidare berättar Maria, att det pågår en rekrytering av ungdomar till IS. Dock vet man inte hur stor och omfattande rekryteringen är.  Hon säger, att det inte är många som åkt men att det pratas om detta via nätet och man inspireras av varandra. Säpo följer utvecklingen. Dock beror allt på utvecklingen där nere. Om IS får stora framgångar då växer stödet, säger Maria.

Enligt Maria är det största uppdraget, att kommunerna ska jobba förebyggande och minska rekryteringen till IS. Insatser i skolan, anser hon vara viktigt. Största gruppen saknar inkomst och har ej godkända betyg i skolan, där ligger risken, säger Maria.

Utifrån att det från politiska grupperingar i samhället, gärna påtalas om hotet från nazister och fascister hela tiden som det ultimata hotet mot Sveriges befolkning, så frågar jag Maria, om IS-anhängare och högerextrema, är de lika stort hot?

Maria svarar, att den våldsbejakande högerextrema (kallas för vit makt) inte  är så starkt. Dessa grupper har alltid splittrats. Det är inre spänningar som gör att man aldrig blir stora och starka. Maria säger, att IS-anhängarna är farligare, då de har kopplingar till terroristorganisationer utomlands samt har starka ledare. Hon jämför det med, att Hitler inte lever, så de högerextrema har ingen stark ledare. Den våldsbejakande högern utgör därmed ingen fara för Sverige på det sätter, säger Maria. Autonoma vänster sidan har föräldrar med akademiker bakgrund, och är en annan kategori.

Gällande terrorhot mot Sverige, så finns det aktörer som har förmågan och möjligheten. Islamistisk extremism är hotet.

De som åker ner som IS-mördare och återvänder, kommer aldrig kunna bestraffas rättsligt. Bevisningen är så svår och omfattande, att det aldrig kommer kunna gå att bevisa, att en IS-mördare begått brott mot mänskligheten. Man kan inte göra en brottsplatsundersökning. Men där man kan hitta nått så ska de åtalas. Om det blir olagligt, att åka då blir bevisläget annat men inte så lätt, att bara förbjuda en sak då det för med sig konsekvenser, säger Maria.

Med största sannolikhet har dessa människor mördat ska dessa då rehabiliteras? Maria svarar, om man inte kan bevisa, att nån mördat då måste vi rehabilitera. Detta sker redan i våra fängelser, vad ska vi göra -slänga dem i en mörk håla,frågar Maria?  Hon fortsätter och säger, att så länge man inte är dömd är man fri.

Gällande att personal ska träffa återvändande sannolika mördare och våldtäktsmän, så säger Maria att vi ska inte överdriva riskerna med, att möta dessa människor och ser inga större hot mot personal som kommer möta dessa. Hon påtalar vidare, att man är tjänstemann och i den yrkesrollen måste man möta dessa människor i sitt yrke och behandla dem som vem som helst.

Jag anser, att ur ett rättsligt perspektiv får inte dessa människor de straff de ska ha. Maria svarar, att så är det i Sverige, alla får inte det straff de ska ha. Vi måste fortsätta behandla dessa människa som icke dömd. Rättvisan ska ha sin gång och människor ska inte göra egna bedömningar.  Vi följer vår lagstiftning och det är en bevisfråga, att påvisa vad personen gjorde där nere, och alla som åker ner har inte krigat eller mördat då de kanske inte fick vara med. Andra länder är det hårdare, där kan till exempel resandet inte vara tillåtet, säger Maria.

Jag som socialsekreterare kommer inte kunna acceptera, att jag ska i min yrkesroll ska  bedriva socialt arbete med en eventuell mördare och våldtäktsmän som har eller haft terroristanknytning. Om jag möter en sådan person, då kommer jag gå där och då från mitt jobb. Jag måste kunna stå för det jag gör i mitt liv och vara sann mot mig själv. Ingen yrkesroll kommer få mig, att frångå mina egna värderingar av vad som är riktigt och rätt.

När jag i samtalet försöker förklara ovan till Maria, så svarar hon, -du har väl mött andra som begått brott i Sverige? Jag försöker förklara för Maria, att man kan inte likställa en IS-mördare med ett brott i Sverige. Vad jag förstår så kommer vi aldrig kunna döma en eventuell IS-mördare för de brott denne gjort mot mänskligheten och det finner jag mer än  ynkligt.

Maria säger, att jag har en stor mission, att förhindra rekryteringen till IS. Nej, jag har inte den missionen eller önskan, att på nått sätt hjälpa människor som glorifierar, att åka till en terroristgrupp för att slakta andra människor.

Det som är tydligt är, att kommunerna har ett förebyggande uppdrag. Kommunerna ska förhindra rekryteringen till IS. Vart är kommunernas handlingsplaner? Vart är kommunernas stora insatser? Kolla med din kommun och fråga om de har skapat någon handlingsplan gentemot rekryteringen till IS.

 

 

 

 

Inget hatbrott bakom morden vid IKEA

Det finns inget hatbrott i samband med IKEA-morden 10 augusti 2015, framgår via Motargument. Hur vet skribenten på Motargument, att mördaren på IKEA inte drevs av hat mot västerlänningar, i detta fallet svenskar? Menar skribenten, att mördaren i brist på empati för svenskar genomförde dessa mord utan att hat var inblandat? Här får läsaren själv avgöra. Det som tydligt framkommit är att mördaren siktat in sig på att mörda svenskar och inte någon av sina egna landsmän, mördaren ville ha så stor effekt som möjligt med de mord han genomförde. Det är väl bara en tillfällighet att mördaren inte dödade fler svenska människor.

Jag är övertygad om att det låg både hat och hämnd som motiv till IKEA-morden och borde stämplas som hatbrott mot svenskar.

Det finns en massiv kritik mot statsministern i form av att han inte besökte IKEA vid morden, men att han direkt åkte till Trollhättan. Här menar skribenten i Motargument, att det visst uppmärksammades av regeringen då Mikael Damberg besöket IKEA några dagar efter. Ja, Damberg var där 150814 och ville inte ha någon medial uppmärksamhet vid besöket, se mer här. Via samtal med en av Löfvens pressekreterare så framkom tydligt, att statsministern åker på det han anser är angeläget. Utav det vet vi då att IKEA-morden inte var av betydelse för honom, eftersom han inte var där. Du kan lyssna på samtalet nedan:

I media uppmärksammades IKEA-morden som att offren var vid fel plats vid fel tid. Hoppas inte jag är på fel plats vid fel tid nästa gång jag är ute och att jag stöter på någon som vill mörda mig för att jag är svensk. För fel tid och fel plats verkar ju vara mekanismen till att bli utsatt för mord.

Jag anser att det är ingen skillnad i morden mellan IKEA och Trollhättan. Dock gör vår statsminister Löfven skillnad, då han inte ger samma uppmärksamhet i dessa fall. Jag finner det mycket uppseendeväckande, att statsministern kan gå ut och fördöma en moskébrand som inte orsakades av rasister som alla tog för givet var grunden till branden. Löfven fördömde ett rasistdåd som inte existerade och polisens utredning kunde man konstatera att inget brott begåtts, utan att det var barns lek som låg till grund för branden, se mer här. Utöver detta har Löfven även fördömt nätmobbingen mot artisten Zara Larsson som anses vara en antirasist.

Via SvD står att läsa nedan citat från Lövfen som fördömer moskédåd. Jag undrar var det så svårt att ta avstånd från IKEA-morden?

”Stefan Löfven fördömer å det skarpaste det som hänt.

– Det viktigaste nu är att alla tar avstånd från det här. Jag vill samtidigt berömma dem som varit ute och gett de drabbade sitt stöd. I Sverige ska ingen behöva vara rädd när man utövar sin religion, säger Löfven”

Den enda anledningen som jag ser det till att Löfven inte vill att någon uppmärksamhet ska falla på IKEA-morden, är att Löfven inte vill att någon skuld ska falla på invandringen och den rådande normen, att invandringen är endast av godo. Dock om någonting kan kopplas till att vara ett rasistdåd, då kan vi lita på att Löfven är där och fördömer om förövaren är svensk såklart. För övrigt verkar det som så, att svenskar inte kan bli utsatta för rasistdåd, för när uppmärksammas rasistdåd på svenskar?

Motargument tar upp en viktigt sak gällande de mord som skett på svenskar tidigare, då skribenten ställer sig  frågande och undrar varför har vi inte tidigare yttrat oss. Ja, som svar på det så kan man väl enkelt konstatera, att vi varit alltför fogliga och underkasta oss. Vi borde verkligen belysa alla de brott som sker mot oss svenskar och då synliggöra det hat som finns mot oss svenskar.

Skillnaden består heller inte endast i statsministerns närvaro. Utan vi ser även skillnad i uppslutning i Trollhättan gällande manifestationer, närvaro, blommor, allmänt fördömande i tv-studios, nyhetsprogram, analyser om motiv. Kan detta ha nått att göra med aktuell värdegrund som politiker och media har skapat? Denna värdegrund där man fostrar svenska folket till att se invandringen som berikande, spännande och som nått vi inte klarar oss utan? Vi har ett bra exempel på det när Mona Sahlin uttalar sig som så, att det är den vita majoriteten som är problemet. Hon säger vidare att den vita normen är ett problem även inom hennes egna parti.  Löfven säger i klippet att det ska vara mer människor som kommer utanför Europa som ska styra landet.

Vi ska således förtrycka oss själva, och den som har nått kritiskt att säga om invandringen blir stämplad som rasist. Det verkar inte bättre än att den med utländsk härkomst är hårdare drabbad, än en svensk i samma situation så som vi ser IKEA VS Trollhättan. Det verkar anses vara värre om förövaren är svensk än om denne har invandrarbakgrund. Kan det vara som så, att om man fördömer och belyser invandrares kriminalitet och brott, så riskerar det att skapa fel värdering som inte är i samklang med rådande värdering, där invandraren ska ses som god och utan nån som helst vilja till att begå brott? Denna värdering att endast se invandraren som god, skapar olika behandlingar och engagemang utefter förövaren och offrets grupptillhörighet. Det verkar som så att Löfven inte ansåg att morden på IKEA var av den dignitet, att det var värt att fördöma.

Löfven har även uttalat att ingen ska vara rädd för att utöva sin religion i Sverige. Han har noll gånger fördömt muslimernas hat och hot mot judarna i Malmö. Han har icke med ett ord stått upp för de kristna flyktingarna som hotas på boenden i Sverige. Vissa blir så skrämda att de inte kan bo kvar! Så han borde nog ställa upp för alla religioner och inte bara en.

Trots att han befann sig i Västerås när dessa mord skedde, så kunde inte Löfven beklaga det som hänt. Vi vet ju svaret på frågan gällande hans frånvaro vid morden på IKEA, då hans pressekreterare sagt att Löfven åker endast på sånt som anses vara angeläget. Löfven är snabbt framme och fördömer nätmobbing mot en känd artist då det uppenbart för honom faller inom det som är angeläget. Kan det ha att göra med att artisten Zara Larsson gör starka antirasistiska uttalanden och då är Löfven snabbt framme. Han borde skämmas.

 

Varför åkte inte Löfven till IKEA?

Idag 23 oktober 2015 så ringde jag Löfvens pressekreterare och frågade den enkla frågan, varför Löfven inte åkte till IKEA, efter att två svenskar blivit mördade där men till Trollhättan kunde han åka direkt ? Lyssna på svaret i ljudfil nedan.

Jag finner det ytterst besynnerligt, att Löfven inte åkte till IKEA och att han inte fördömde morden som skedde där i form av ren avrättning. Det förefaller för mig som så, att Löfven sorterar ut viktigheten utefter hudfärg och vi det svenska folket är av ringa betydelse.

Utan tvekan så var morden på IKEA planerade samt valda utefter hudfärg.

Jag anser att det är ett skadligt beteende statsminister Löfven har då han gör skillnad på folk utefter var de kommer ifrån. Jag antar att han inte det minsta är intresserad av skydda svenskar. Det är min åsikt och den dagen jag ser annat beteende, så gör jag annan bedömning och antagande. Tills dess så är Löfven för mig en statsminister som övergett sitt folk och svenskheten.

Jag ställer mig fortfarande frågan varför kunde Löfven inte åkt till IKEA i Västerås på morddagen, han befann sig ju t.o.m. i Västerås den dagen. Var det så svårt för Lövfen att fördöma avrättningen av två svenska människor? Löfven är snabbt ute och fördömde nätmobbingen av Zara Larsson samt moskédåden. Via SvD står att läsa nedan citat från Lövfen som fördömer moskédåden:

“Stefan Löfven fördömer å det skarpaste det som hänt.

– Det viktigaste nu är att alla tar avstånd från det här. Jag vill samtidigt berömma dem som varit ute och gett de drabbade sitt stöd. I Sverige ska ingen behöva vara rädd när man utövar sin religion, säger Löfven”

 

Jag beklagar med det starkaste över Lövfens empatilöshet och hjärtlöshet inför att två svenska människor blev mördade, just för att de var svenskar men det bekommer inte Lövfen det minsta. Men nätmobbing och moskéer står högt på Löfvens dagordning.

Gällande Granskning Sverige:

Granskning Sverige är ett antal medborgarjournalister som ringer makthavare och ställer de frågor makthavare sällan får av etablerade medier. Vi ringer för det mesta anonymt då väldigt få vill tala med oss när vi presenterar oss som journalister från Granskning Sverige. Vi vill gärna att vår verksamhet skall växa då Sverige befinner sig i ett katastrofalt läge och etablerad media nästa alltid undviker de viktiga frågorna.

Vi hoppas kunna väcka det Svenska Folket och få svenskarna att inse att svenskar måste börja stå upp för sina intressen om inte vi svenskar skall bli en minoritet i vårt eget land.

Jag ringer olika makthavare i Sverige på eget initiativ. Dock har jag valt att förmedla ut dessa samtal via Granskning Sveriges regi. Vill ni vara med och bidra så att vi kan göra flera program, se vidare här.

När två vita svenskar knivmördades av en mörkhyad besviken asylsökare på IKEA tog det lång tid innan Löfvén reagerade. Morden presenterades i traditionell media som ett vansinnesdåd och rasistkortet undveks trots att förövaren valde ut sina offer för att de såg svenska ut. När en etnisk svensk begår mord på mörkhyade i Trollhättan tar Löfvén omedelbart regeringsplanet till Trollhättan för att visa sitt engagemang och traditionell media pumpar ut nyheten om rasistdådet. Av någon underlig anledning kan svarta som mördar vita skylla på så kallade socioekonomiska faktorer och rasistkortet undviks konsekvent av media. När vita mördar svarta är det per automatik ett rasistdåd och krafttag krävs mot den växande rasismen i Sverige. Kanske varken makthavare eller press själva tror på den utslitna floskeln om “allas lika värde”. Vita dödsoffer verkar i alla fall inte vara lika mycket värda som mörkhyade dödsoffer. Nina ringer Löfvéns pressekreterare för att reda ut begreppen.

Har du drabbats av godhetsapostel-syndromet?

Godhetsapostel-syndromets fasansfulla degenerativa nedbrytande process kommer att klargöras i detta blogginlägg. Fick inspiration av de som smittats att förklara vad de drabbats av, men jag kan ju inte hänvisa till några läkarkunskaper, bara min observation. Allvarliga saker den här sjukan, kan ödelägga länder och dess befolkning.

12036979_938565326189559_1212139764006110843_n

Begreppet “allas lika värde” är faktiskt förenat med livsfara för dig och din familj,  då det syftar till att anpassa dig till att i framtiden vara i minoritet i ditt eget land. Med konsekvenser vi endast kan spekulera om. Det som även är mycket märkligt är att “allas lika värde” inte kommer från FN som regering och media säger, utan det är fel översatt. Ordet som översattes var “dignity” och det vet vi ju alla inte betyder värde utan värdighet.

Om du finner dig själv med att applicera begreppet “alls lika värde” i varje debatt, varje mening och varje situation då kan du ha smittats av godhetsapostel-syndromet. Vilket kännetecknas av att du blir helt uppfylld av din egen godhetsgloria. Till omvärlden presenterar du dig själv som om den gode och den andre som den onde. Den som smittats av detta godhetssyndrom delar alltså upp världen i att vara endast svart eller vit, så som god eller ond. Du  har inga gränser för hur omvärldens flyktingströmmar ska få härbärgera i ditt liv. Du anser att alla ska få komma hit och ta del av vår välfärd och du ser mer än gärna varje invandrare som något som inte har ansvar för sitt eget liv, ditt omhändertagande blir stort men väldigt kortvarit. Du står för fri invandring men självklart ska det bekostas genom andras pengar. Din mission för en bättre värld vill du andra ska genomföra och bekosta medans du själv gör minsta lilla ansträngning. Du ser inte att du ytterst drabbats av en grandios narcissistisk läggning som yttrar sig i godhetsapostel-syndromet. Du förhärligar dig själv så till det yttersta, att du blir helt salig och upprymd av din egen spegelbild.

När man drabbats av godhetssyndromet så är tankeförmåga ytterst begränsad, då man helt enkelt inte kan se konsekvenser eller göra riskanalyser. Utan man har ett tunnelseende där varje invandrare har en gloria runt sitt huvud och kommer inte till Sverige med tvivelaktiga avsikter. Alla invandrare är alltså goda helgon som ska mötas på tågstationen vid ankomst med te och kaffe. Sen att 90 procent av de som invandrar inte kan styrka sin identitet, är inte alls fel och naivt att tro på. Utan har man godhetssyndromet så är naiviteten och tankeförmågans begränsning ett faktum.

När du lider av godhetsapostel-syndromet så påbörjas en degenerativ nerbrytning av hjärnan i tre steg. Vilket innebär att man först kopplar bort vissa delar av hjärnan, därefter dör cellerna och organet hjärnan upphör helt att fungera.

Första steget vid godhetsapostel-syndromet lyckas hjärnan vid kommunikation endast åstadkomma att upprepa mantrat om “allas lika värde” och att SD har en annan människosyn. Ett typiskt tecken är att vid en sakdebatt, går det inte att vara saklig med den som drabbats av godhetsapostel-syndromet. Utan den som är drabbad är helt oförmögen att lyssna på kritik samt vara saklig. Det går inte att begära från den smittade att vara saklig, hjärnan har degenererat sig till ett det lägre stadiet i tankeförmåga. Här nedan har jag ett bra klassiskt exempel som påvisar att sjukdomen först började hos politikerna och var de fick denna smittsamma sjukdom ifrån kommer jag spekulera om i nästa blogginlägg. Jag har dock kunnat påvisa att det handlar om kommunism och socialism som är grunden till hjärnans förfall.

Sen i andra stadiet blir det lite mer allvarligt då man nu börjar anse, att alla som kommer till Sverige ska få permanent uppehållstillstånd och Sverige ska ha en fri okontrollerad invandring. Den sjuke i godhetsapostel-syndromet kan inte i detta stadiet göra en analys som utgår ifrån de ekonomiska resursers som finns till förfogande. Man anser i stadiet två, att andras pengar kan man bruka hur som helst och räcker det inte så lånar vi pengar till den obegränsade invandringen. En självklarhet för den godhetssjuke är att alla i hela världen ska komma till Sverige och ta del av vår välfärd och generösa trygghetssystemet. Andra stadiet är så farligt för nu har man slutat tänka på Sveriges välfärd och ekonomi. Hur mycket än omvärlden och verkligheten trycker på, så klarar inte den som har drabbats av godhetsapostel-syndromet av att göra en konsekvensanalys med ett innehåll av flera perspektiv.

Man tror i andra stadiet att Sveriges ekonomi är obegränsad, samt anser man att varje skattebetalare ska hålla tyst och hålla med när deras pengar matas ut i ett gigantiskt slukhål som aldrig kan mättas.

Riktigt läskigt stadiet nr två men stadiet tre i syndromet är bortom all förnuft och rättvisa.

I stadiet del tre i godhetssyndromet, så är man nu beredd att offra sina barns framtid utan någon eftertanke samt låta ett befolkningsutbyte ske där det helst ska ha skett igår, då man anser att det är fult att vara svensk. Våra svenska  traditioner och värderingar måste utbytas omedelbart i sann anda av allas lika värde. Här har nu hjärnan helt degenererat och det återstår inget förnuft eller realism.

Så detta med att tro blint på “allas lika värde” begreppet är en fälla till att du ska förinta dig själv och processen börjar med godhetsapostel-syndromet. Dock är själva mekanismen att man tror på att alla har lika värde och därigenom så har alla rätt till Sveriges trygghetssystem. Kom ihåg att smittan börjar med att man inte kan ta avstånd från kommunismen.

Bilderna är satirbilder från koling.

 

11143458_939511749428250_565376963016276692_n

 

En tvivelaktig bostadsminister

Det finns människor i vårt land som lever under hemlösa förhållande där eget bostad är drömmen. Kanske har de haft eget boende sedan tidigare och inte lyckats att bevara den. Det finns flera skäl till varför människor mister eller inte fått boende. En stor grupp som är hemlösa är de som har en dubbeldiagnos i form av både psykisk ohälsa samt missbruk. Kanske man inte har någon familj man kan husera hos, eller så kanske man har skulder som gör att en eventuell hyresvärd inte vill hyra ut. Skälen till att man inte har bostad är många.

Enligt Socialstyrelsen hade vi en bostadslöshet i Sverige 2011 med 34.000 människor.

 “Under en vecka i maj 2011 rapporterades omkring 34 000 personer in som hemlösa eller utestängda från den ordinarie bostadsmarknaden. Det framkommer i den senaste nationella mätningen av hemlöshet i Sverige.” Socialstyrelsen

Bostadsministern Kaplan som nu varit minister sedan valet 2014. Vad har han gjort för att förbättra situationen gällande bristen på bostäder? Har vi sett någon handlingskraft eller förståelse för människors boende behov från honom?

Så här framställer han sig själv via Regeringskansliet där han är Bostads-, stadsutvecklings- och IT-minister på Näringsdepartementet. Jag kan inte ta honom på allvar, då jag inte för ett ögonblick tror att han har den förståelse och insikt som krävs för att ta hand om landets boendesituation.

“Min målsättning är att säkerställa ett långsiktigt hållbart byggande och utveckla vår roll som världsledande it-nation. Genom handlingskraft, dialog och samarbete är jag övertygad om att vi tillsammans kan bygga Sverige starkare.” Mehmet Kaplan

Det väller nu in människor till Sverige som ansöker om asyl, med största sannolikhet kommer dessa asylsökande få stanna. Då de flesta av dem säger, att de är från Syrien och då behöver de inte styrka sin identitet för att få permanent uppehållstillstånd.

I Varberg har man 10 års väntetid på en bostad och hur det ser ut i resten av Sverige kan vi bara ana.

Det är inget kul att jobba som socialsekreterare när man inte numera kan hjälpa människor att hitta en bostad.

Jag vet hur det känns att vara bostadslös, där man måste förlita sig på vänner och tillfälliga bekanta för att ha någonstans att sova. Jag var en av de unga människor som inte hade någon bostad under ett år i mitt liv samt väldigt osäker boendesituation i flera år i mitt liv. Under den tid jag var helt bostadslös, så hade jag inga missbruksproblem eller psykisk ohälsa. Utan hade jobb i hemtjänsten på heltid. De ägodelar jag hade, fick plats i en ishockeybag som jag bar runt på till alla mina tillfälliga boenden. Ibland hittad jag ingenstans att husera och då blev det att sitta bredvid ett element i nån öppen trappuppgång.

Jag vet hur utsatt man är som kvinna när man är bostadslös, man kan lätt bli ett öppet byte för den som vill utnyttja personen. Min tid var som tur väldigt kort och jag blev inte utsatt på några sätt då jag fort tog mig ifrån riskfyllda situationer.

Det som jag många gånger har tänkt på var, varför fick jag inget boende trots att jag hade arbete? Vet att min ungdom spelade roll då jag pratade med en uthyrare som sade till mig att återkomma när jag fyllt 20 år.

Min egen erfarenhet av att inte ha något eget boende har präglat mig. Jag vet hur det är att inte kunna stänga dörren om sig, och inte ha någonstans att ta vägen för natten. Om ni bara visste vilken ångest och vånda en sådan situation väcker inom kroppen.

Jag sökte boende i Göteborgs kommun på den tiden och hade arbete. Ändock fick jag ingen bostad. Jag minns glädjen när bostadsföretaget äntligen gav mig min första lägenhet.

Jag har inga råd eller andra alternativ att ge personer som är bostadslösa. Jag säger bara tyvärr, jag kan inte hjälpa dig men du kan försöka ringa de privata hyresvärdarna samt stå i Skövdebostäders kö.

Hur många som bor i tillfälligt boende i Skövde har jag ingen aning om. Det jag förstått det som dock, är att många som kommer som nyanlända hamnar med släkt och vänner i deras bostäder och att de bor många på liten yta.

Jag tänker på barnen som kommer med dessa nyanlända vuxna. De har ingen chans att påverka sin situation till att få en egen bostad. Är inte alla människor längre i Sverige värda ett värdigt boende?

Ska  vi överge målet att alla ska ha egen bostad? Det verkar inte bättre för bostadsbyggandet kommer aldrig kunna komma ikapp behovet.

Läste på Facebook via Jan Sjunnesson, att med dagens invandring och kommande anhöriginvandring, så lär vi behöva ett nytt Göteborg varje år.

Det håller inte att vi har en ansvarslös invandringspolitik. Politikerna tar inte ansvar för hur alla de praktiska behoven ska lösas. Det är heller inte ansvarsfullt att låta människor få stanna, när de inte kunnat styrka sin identitet. Så många som 90% av dem som kommer ska enligt Migrationsverket inte kunna styrka sin identitet, läs mer via Thoralfs blogg.

Är det inte dags för en ny invandringspolitik samt bostadspolitik?

När politikerna inte befinner sig i verklighetens epicentrum så är de inte verklighetsförankrade. En politiker som inte förstår hur viktigt det är med ett eget boende, hör inte hemma i politiken.

Varje politiker i riksdagen borde omgående testa på att vara hemlös en vecka. En vecka räcker för att fatta hur vidrigt jobbigt det är och eventuellt göra dem lite ödmjuka.

Jag beklagar att nuvarande politiker inte förstår sig på att eget bostad är ett basalt behov och en mänsklig rättighet.

Hur många kommer få leva så som jag gjorde? Bara för att det inte finns en värdig bostadspolitik. Inte bara Löfven ska avgå, utan Kaplan borde lämna det sjuknade skeppet nu omgående. Vi inom SD kommer att få styra upp allting igen. Det kommer bli en tuff utmaning, för SD att lyfta Sverige men vad har vi för val?

Vi måste få folkets perspektiv på dagordningen igen. Den politiska eliten kan omgående ta ett vanligt arbete och börja prata med folket så de får ta del av verkligheten.

 

 

Bjuder på lite satirbilder från www.koling.nu som på ett ironiskt sätt beskriver vår bostadsminister. Skratt är läkande och ger kraft.

1908378_878480425531383_6260219855373024438_n 11402458_887600487952710_5963547062342245906_o

 

Ålderstesta ensamkommande flyktingungdomar ur ett säkerhetsperspektiv

Malou Efter tio tar media till nya höjder gällande att mörklägga sanningen kring ensamkommande flyktingbarn. Hon intervjuar Musse ensamkommande från Afghanistan, se här.  Han kom till Sverige  för sex år sedan, när han var 15 år och flydde på grund av risken av att rekryteras till en terroristgrupp. Hans familj bestämde att han skulle fly för att skapa sig ett bättre liv.  Musse smugglades till Sverige med flyktvägen via Turkiet, Italien samt Grekland är några av de länder han passerade.  Undra varför han och de som åkte med den smugglaren, inte ville stanna i ett annat land och slippa den långa resan till Sverige? Givet handlar det om att Sverige har ett generöst trygghetssystem. Det är verkligen ondskan själv med dessa terroristgrupper och det är helt förståeligt att man måste fly, för att slippa risken att bli en terrorist.

Jag har inga problem med att vi ska hjälpa människor till Sverige utifrån ett skyddsperspektiv. Dock motsätter jag mig att det per automatik ska beviljas permanent uppehållstillstånd. Det kan faktiskt bli bättre i vissa länder och har man en familj, så verkar det ju rimligt att man någon gång ska flytta hem.

Han berättar i inslaget att han var äldst i familjen och då funderar jag på vart resten av hans bröder flydde, eller blev de kvar och blev värvade till terroristerna? Musse beskriver även att han inte anser att smugglare är smugglare utan människor som hjälper. Här kanske det vore på sin plats att framföra, att en smugglare har ett ekonomist intresse i att smuggla människor, till andra delar av världen. Smugglaren kan vara hänsynslösa och orsaka död, till exempel så lämnades 70 människor av smugglare att dö i en frysbil, se mer här .

Så nej, en smugglare är vidrig och kriminell med ett eget syfte, att tjäna så mycket pengar som möjligt och har orsakat många människors död. Priset för att smugglas har gått upp och nu kan det kosta upp till 100.000 kronor per person, se mer här.

Från en artikel 2013 beskrivs smugglingen vara värre än 1800-talets slavhandel, se vidare här.

Men visst, Musse har rätt till sin uppfattning som jag anar är mer färgad av en känslomässig grund än saklighet. Men vi får inte låta oss luras av så enkla känslomässiga budskap, att allt är frid och fröjd och att smugglaren är en god hjälpare som ska hyllas och hjälteförklaras.

Är Musse representativ för de flyktingbarn som kommer nu? Varför väljer Malou att inte nyansera sig i sin framställning om de ensamkommande barnen? Kan det vara så att även hon har en agenda av att vi ska ömma rejält och inte kritisera invandringspolitiken?

Skulle hon varit nyanserad och ärlig mot sina tittare, skulle hon berättat om de problem som finns kring de ensamkommande flyktingbarnen som kommer till Sverige. Hon skulle sagt att många av dem som kommer hit inte alls är ensamkommande flyktingbarn under 18 år då kontroller genomförda i Finland och Danmark påvisat detta. Men det finns skäl till att man säger att man är ett ensamkommande flyktingbarn under 18 år då det finns fördelar att hämta.

Problemet kring ensamkommande flyktingbarn är att den gruppen bara ökar och de kan kosta flera tusen kronor per dygn för oss skattebetalare per barn. Kommer man som ensamkommande så får denne bättre förmåner samt lättare att beviljas permanent uppehållstillstånd (PUT). Detta är något flyktingsmugglarna vet om och smugglaren minsta tvivel, att de personer som man ska smuggla till Sverige, inte kommer beviljas PUT, då skickar man barnet först. Sen kan resten av familjen komma på anknytning till barnet. Dessa barn kallas för ankarbarn. Jag vet att det finns sådana fall men inte i vilken omfattning. Det finns även ensamkommande som vid beviljandet av PUT, reser hem för att träffa sin familj. Är det en ansvarsfull invandringspolitik?

Jag förstår att man vill komma till Sverige. Jag önskar verkligen med hela mitt hjärta, att vi kunde hjälpa hela jordens befolkning utan begränsningar. Vi lever dock inte i den obegränsade världens utopi, utan med ekonomiska begränsningar.

Vi har aldrig haft så många ensamkommande som vi har nu, där 12.000 beräknas komma under 2015. Hur många av dessa är under 18 år? Via utförda kontroller så vet man att det är rejält många som ljuger om sin ålder, läs mer via Petterssonsblogg samt via SvD.

“327 av de 637 (51 procent) ensamkommande asylsökande som sade sig vara minderåriga och kom till ett danskt asylcenter under åren 2011 och 2012, visade sig efter rättsmedicinsk undersökning ha ljugit om sin ålder, och var över 18 år. De första fyra månaderna 2013 var tre av fyra (75 procent) testade flyktingbarn över 18 år, enligt Justitieministeriets statistik.” SvD.

Vi borde göra ålderstester mer regelbundet och här kan du läsa skälen till varför vi i högre utsträckning ska göra dessa tester. Förutom att stor del av de ensamkommande inte är under18 år, så finns fler vettiga skäl ur ett barnperspektiv främst men även utifrån, att de ofta saknas ID-handlingar. Om man bor på ett HVB-hem som barn, så kan man bli utsatt negativt från den som uppger sig vara ensamkommande barn, men i själva verket är vuxen.

Tycker för övrigt att vi ska sluta kalla dem för ensamkommande flyktingbarn och istället säga ungdomar. För det kommer inga barn längre som det var under krigstiderna i Finland.

“Att vuxna söker asyl som barn får negativa följder för de “riktiga” barnen, skriver Jonas Andersson som jobbar på boende för ensamkommande. ” citat från artikel ovan: Jonas Andersson, ungdomspedagog/behandlingsassistent

Via media samt bloggar kan vi ta del av information, om ensamkommande som utför gruppvåldtäkter samt våldtäkter. Jag väljer att endast länka in läsbart material gällande detta Thoralfs blogg, Kuriren, Petterssonsblogg, HBL samt Fria tider.

För övrigt om man googlar på gruppvåldtäkter/våldtäkter, så är det en skrämmande läsning. Sätter man det i relation till att Sverige i nuläget toppar våldtäktsstatistiken i världen, så finns det skäl till att verkligen omgående göra en haveriutredning kring detta. Jag har skrivit mer om Sveriges ökade våldtäkter här och att man i Norge via polisen rapporterar följande:

“I Norge är man mer seriös och ansvarstagande där rapporterar man att det ofta är en afrikans man med traumatisk bakgrund, annan kvinnosyn som tror sig ha rätten att kontrollera kvinnan när han vill och hur han vill.” Nina Drakfors

Jag har faktiskt ingen TV, utan tittar oftast via det folk delar på Facebook. Malou var en sådan delning. Jag tycker inte vi ska sluta titta på Malou men kanske titta med mer öppna ögon och med en vaken tanke som ifrågasätter det som projiceras ut. Nått jag alltid ställer mig frågan är, vad vill de att jag ska tycka med detta och är det sakligt framställt eller känslomässigt?

Sverige är inte vad det än gång var, utan om man är kritisk till det man tar in via media och undersöker lite själv, så börjar en mörk bild att tona upp sig. Det är inte länge lika säkert för barn och kvinnor i Sverige.  Bedrägeriet kring ensamkommande ungdomars ålder är stor.

Det är dags för en haveriutredning gällande den minskade tryggheten för Sveriges medborgare.

 

 

Äldre inlägg

© 2019 NinaDrakfors

Tema av Anders NorenUpp ↑